Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.659.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...
MRSKI kaže...

Ljubomorne sitne duše, džabe vam je,  prave prijatelje ne možete tako lako zavaditi. 

PS

Drug završio sam ti ono a ti pošalji kao i obično. 

Sve je na daljinu, ili imate i zajedničke slike?

Oni koriste OVO!

Whether you spend every night together or sleep 3,000 miles apart, KIIROO Onyx and Pearl provide a sensual experience unlike any other long distance relationship sex toy. Using Bluetooth and video chat, they connect users worldwide, instantly.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 17:40 (Ikarus01).
16 godina
Battlefield 4

Nego... ovo nam je emblem koji se koristi za Gerijatriju jel?

Malo me čudno ljudi gledaju kad ih ubijem, pa reko idem pitat za svaki slučaj

P.S. Ivanec mi je to poslao na pm

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 17:59 (mrsmith).
Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Nego... ovo nam je emblem koji se koristi za Gerijatriju jel?

Malo me čudno ljudi gledaju kad ih ubijem, pa reko idem pitat za svaki slučaj

P.S. Ivanec mi je to poslao na pm

Dobar je, ajde pošalji layere

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...

http://emblemsbf.com/emblem-59618.html

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2015 18:09 (mrsmith).
13 godina
Battlefield 4

Battle(non)sense

Button To Pixel - Battlefield 4 Input Lag

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 3
12 godina
mrsmith kaže...
Volume kaže...

Vjerujem da ce EA/DICE dodjeliti zabranu osobito zbog varijacije na temu naci, ili nakon posjeta nekom od njemačkih servera.

Možda bi i moderator nešto mogao kazati.

battlelog pukycro
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 7:58 (pukycro).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Dobro jutro gospodo. I ivanec...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
13 godina
Friday kaže...

I ti si počeo zabušavati. Od tri u jutro počeo si se javljati u 9. Mislim ono nedopustivo. A šta bi sa dvije sreće? 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
neaktivan
pukycro kaže...
mrsmith kaže...
Volume kaže...

Vjerujem da ce EA/DICE dodjeliti zabranu osobito zbog varijacije na temu naci, ili nakon posjeta nekom od njemačkih servera.

Možda bi i moderator nešto mogao kazati.

Ne znam o čemu pričaš...ja tu vidim samo slovo G!

17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

I ti si počeo zabušavati. Od tri u jutro počeo si se javljati u 9. Mislim ono nedopustivo. A šta bi sa dvije sreće? 

Sinoć sam bio sa ekipom iz osnovne - 20 godna od male mature. Ustao se jutros u 8. Pa dok sam čaj skuhao, klinkama doručak napravio i tak...

Vidim, sinoć sve po starom na serveru. I dalje svi misle da je hypnose čiter, i dalje ga sinke brani...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Sinoć sam bio sa ekipom iz osnovne - 20 godna od male mature. Ustao se jutros u 8. Pa dok sam čaj skuhao, klinkama doručak napravio i tak...

Vidim, sinoć sve po starom na serveru. I dalje svi misle da je hypnose čiter, i dalje ga sinke brani...

Jesi ostario 

Meni dogodine 20 g od velike mature 

13 godina
Friday kaže...

Vidio sam sliku na fejsu. Najdeblji si.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

nebranim nikog ..evo par njegovih snimaka...al mozda mu je neko maknuo u ps-u  kvadratice i vratio zidove....

https://www.youtube.com/user/tdaliborsb/videos

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 15:39 (SiNkE.Zgb).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Jutro. Šta je sad bilo s hypnosom? 

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Volume kaže...

Dobar jutar..... ma nista posebno, opet ubija ko lud, pa onaj ko ga ne poznaje misli da je citer, onaj ko ga pozna, zna da nije, i tako u krug, sve po starom, nista novo....bezv...

Inace, sinoc je bilo par zestokih rundi, onako muskih.....

Katalonac_HR
12 godina
barcaINTER kaže...
Volume kaže...

Dobar jutar..... ma nista posebno, opet ubija ko lud, pa onaj ko ga ne poznaje misli da je citer, onaj ko ga pozna, zna da nije, i tako u krug, sve po starom, nista novo....bezv...

propaganda lanac...uff iz 1 u 2

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
16 godina
Battlefield 4

Ma šta ništa nije bilo, lik ima nešto 100%! Tri runde ništa posebno, uglavnom san bija u pozitivi s njin iako su drugi se žalili... Onda dođu lokeri di iman 8-2 na njemu šta san zadnje vidija a mislin da san ga kasnije još koji put ubija... Onda brat na metrou postaje nenadjebljiv, počea dilit headshote šakon i kapon sa scarh i jebenin silenceron iz nemogućih situacija... Tu rundu su se još žalili jopis i tom i uvjereni smo da lik ima neki kurac s tin scaron. Kad nema scara onda je kurac od igrača, jednu rundu ga nema pa onda eksplodira odjedanput. Kaže mi jopis da je jednu rundu ima isto nekih 9-0 na njemu pa da ga je ovaj drugu išamara ko malog majmuna, i to mi je reka na lokerima prije ovoga, i eto dođe metro i "slučajno" se to dogodi i meni.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 13:52 (RePlaY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RePlaY kaže...

Ma šta ništa nije bilo, lik ima nešto 100%! Tri runde ništa posebno, uglavnom san bija u pozitivi s njin iako su drugi se žalili... Onda dođu lokeri di iman 8-2 na njemu šta san zadnje vidija a mislin da san ga kasnije još koji put ubija... Onda brat na metrou postaje nenadjebljiv, počea dilit headshote šakon i kapon sa scarh i jebenin silenceron iz nemogućih situacija... Tu rundu su se još žalili jopis i tom i uvjereni smo da lik ima neki kurac s tin scaron. Kad nema scara onda je kurac od igrača, jednu rundu ga nema pa onda eksplodira odjedanput. Kaže mi jopis da je jednu rundu ima isto nekih 9-0 na njemu pa da ga je ovaj drugu išamara ko malog majmuna, i to mi je reka na lokerima prije ovoga, i eto dođe metro i "slučajno" se to dogodi i meni.

možda sa istoga acc igraju 2 ljudi... jedan pro drugi njub. pa vam se čini da pali čit a nije... :D

13 godina
Battlefield 4

Ja mislim da stvarno moraš biti kompleksaš totalni da plaćaš cheat u BF4.

Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ja mislim da stvarno moraš biti kompleksaš totalni da plaćaš cheat u BF4.

to ti je nova generacija koji nisu nikad bili na LAN partiju... :D i neznaju da možeš po glavi dobit zbog toga. :)

12 godina
ranko091 kaže...
RePlaY kaže...

možda sa istoga acc igraju 2 ljudi... jedan pro drugi njub. pa vam se čini da pali čit a nije... :D

ako cemo tako gledat  onda znaci da je moguce  da ste i ti i jopis imali čit kad ste imali 8:2 i 9:0 na njemu  a sljedecu ga iskljucili ...makar u ovih 9:0 nevjerujem... 

ja bi onda carapicu moro zvat citerom jer padam cim ga vidim ....al ja priznam decec je bolji od mene....ne sam on neg vecina vas ....

hypna znam preko 2 god i znam da je postepeno bio sve bolji i bolji i u nijednom trenutku nije ima znacajan skok...

uostalom pogledajte videe koje sam gore okacio

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2015 15:42 (SiNkE.Zgb).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Vaik lud'lo! 

battlelog - Volume_CRO

2 0 hvala 0
12 godina
Volume kaže...

Vaik lud'lo! 

valjda od vrucine :)

16 godina
SiNkE.Zgb kaže...

nebranim nikog ..evo par njegovih snimaka...al mozda mu je neko maknuo u ps-u  kvadratice i vratio zidove....

https://www.youtube.com/user/tdaliborsb/videos

Snimke su prestare, btw, a između ostalog ti ne znaš da se može snimat selektivno? Možeš zadat da ti snima samo ono što ide iz bf4.exe a ne sve što vrtiš pa tako i illusionhacksbf4.exe assistove na ekranu

Ne kažem da je čiter, al da mu gameplay na infantry modovima 'smrdi', i to nama starim igračima bf-a, i da ima oscilacije ogromne od runde do runde, ima

barcaINTER kaže...
Volume kaže...

Da, bilo je odličnih rundi.

A oko ovoga ko kog pozna ili ne pozna, ti si zaboravio da je ovdje i u bf3 temi već nekoliko puta bilo clan mateova koji su ruku u vatru stavljali za svoje online poznanike, pa su isti svejedno prije ili kasnije otresli sa šljive zvane pb i fairfight....

SiNkE.Zgb kaže...
ranko091 kaže...
RePlaY kaže...

ako cemo tako gledat  onda znaci da je moguce  da ste i ti i jopis imali čit kad ste imali 8:2 i 9:0 na njemu  a sljedecu ga iskljucili ...makar u ovih 9:0 nevjerujem... 

ja bi onda carapicu moro zvat citerom jer padam cim ga vidim ....al ja priznam decec je bolji od mene....ne sam on neg vecina vas ....

hypna znam preko 2 god i znam da je postepeno bio sve bolji i bolji i u nijednom trenutku nije ima znacajan skok...

uostalom pogledajte videe koje sam gore okacio

Imao sam 8-0 na njemu i to sa njegovim premilim scarom, onda je odjednom čoek prestao padat i završili smo na 9-4 tu rundu

Jedno je kad je netko bolji, to nije bed, uvijek ima boljih i gorih igrača, (to ti je ko katalonac, on kad kempa ima kd u plusu, kad igra ko čovjek, što je rijetko, onda ne može doć do 1kd), al onda je logično da je taj uvijek bolji, a ne dođe recimo zavod kad smo igrali kad je lik ginuo ko zec, ili tu rundu na lockerima, ubijam ga cijelu rundu bez pol muke, i onda odjednom kao da je rekao e nećeš više, bum no damage....

Znaš ga ili ga 'znaš' online? Gledao si njegov gameplay uživo? I da pri tome napravi takve scoreove kakve radi inače kad je u crazy modu?

A videi su as i said before, prestari, ali i 

video dosta govori o nekim stvarima, pogotovo
.

Uostalom, pročitaj šta sam napisao kataloncu.

Ako čovjek stvarno tako igra kao robot 90% vremena, svaka čast, onda treba ić igrat esl u pro timove za pravu lovu, al dok se to ne potvrdi, meni i dalje takvi brutalni skorovi u jednoj rundi pa oscilacija na dolje za 50% i ginjenje ko zec, jednostavno, smrde, sorry. Jednostavno ne možeš jednu rundu imat accuracy 30% sa 50% headshot killova, pa odmah slijedeću imat acc 13% sa 20% hs killova, pa opet iduću doć na 30% i 40% hs-a.... To se zove cooldown na illusionhacks forumu.

12 godina
Battlefield 4

necu stavljat ruku u vatru za nikoga...nisam ga gledao u zivo a nisam ni zano za nacin snimanja koji si objasnio, al znam da vec jako dugo igra ovako dobro i da bi vjerovatno  PB i FF vec odradili svoj posao da je bilo potrebe

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SiNkE.Zgb kaže...

necu stavljat ruku u vatru za nikoga...nisam ga gledao u zivo a nisam ni zano za nacin snimanja koji si objasnio, al znam da vec jako dugo igra ovako dobro i da bi vjerovatno  PB i FF vec odradili svoj posao da je bilo potrebe

Kažem i ponavljam, ako čovjek stvarno igra tako dobro, kapa do poda

12 godina
neaktivan
jopis kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Jopise, ljudino...

BF4, je prva pucačina koja sam igrao online, znači teški sam početnik za vas stare igrače koji imate nekoliko tisuća sati u bf serijalu. Što bi ja sad trebao protiv vas, kepati zastavu, i ne stati iza zaklona dok kepam, nego stajati na čistini da me središ ko zeca. Možda sam u krivu, puno stvari radim krivo, u redu je, valjda cu naucit nešto uz vas iskusne igrace. Ali ti se onda nadjes meni reci da rijetko zaigram ko covjek, i još me ismijavas, jer sam pocetnik i neznam posteno ni kempat, a kamoli igrat ko ti.

Zasto ? Da hraniš svoj ego ili imas nesto protiv mene ?

Btw, vjeruj mi puno puta do sad sam vidio iskusne igrace kako kempaju ili leže na vašem serveru pa ništa ne kažem, nit mi je briga...

A sad kako si me shvatio, neznam i zao mi...

Evo u ovoj rundi sinoc nisam kempao vjeruj mi....

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/609491546168039168/919288251/

Katalonac_HR
12 godina
barcaINTER kaže...
jopis kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Jopise, ljudino...

BF4, je prva pucačina koja sam igrao online, znači teški sam početnik za vas stare igrače koji imate nekoliko tisuća sati u bf serijalu. Što bi ja sad trebao protiv vas, kepati zastavu, i ne stati iza zaklona dok kepam, nego stajati na čistini da me središ ko zeca. Možda sam u krivu, puno stvari radim krivo, u redu je, valjda cu naucit nešto uz vas iskusne igrace. Ali ti se onda nadjes meni reci da rijetko zaigram ko covjek, i još me ismijavas, jer sam pocetnik i neznam posteno ni kempat, a kamoli igrat ko ti.

Btw, vjeruj mi puno puta do sad sam vidio iskusne igrace kako kempaju ili leže na vašem serveru pa ništa ne kažem, nit mi je briga...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/609491546168039168/919288251/

e ovdje smo ih pomeli 

16 godina
barcaINTER kaže...
jopis kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

Jopise, ljudino...

Ma sve5, al brate mili na battleroyalu ti je 50% vremena u velikoj kuci nasred E, samo to, a to nije cappanje flaga :)

Nit hranim ego nit imam ista protiv tebe,niti protiv ijednog bf igraca,svako igra kako zna i umije. Nemoj se ljutit,al pitaj 10 ljudi s naseg ts o kempanju pa ce ti bit jasnije.

Tu rundu nisam pola igrao isao sam malom rijesit flasicu a ono sto sam igrao,ugodno si me iznenadio sa full objective playom

I na lockerima te je cesto bilo skroz naprijed,nama iza ledja na C. E to je igra a ne cucanje u kutevima po kucama da neko naleti...

Sto se tice ucenja,najvažnije si naucio koliko ja vidim,a to je kretanje sa squadom i teamwork :)

12 godina
Battlefield 4

ustvari znam da hypno ima jedan "hack"

.........144Hz monitor 

Moj PC  
2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice