- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ilužn heks kažeš? Zanimljivo
Ja potičem kamperaj!
I mogu javno reći da nemam ništa protiv takvog stila igranja!
(Osim ovog)
Od mog kuma mater kaže "najgore su bivše kurve"
Ja potičem kamperaj!
I mogu javno reći da nemam ništa protiv takvog stila igranja!
(Osim ovog)
Od mog kuma mater kaže "najgore su bivše kurve"
Uh, slučajno si mene citirao.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/609864504823848384/298402048/
6 ucav killova, od toga 6 u mudonju. Jednostavnu tu količinu jajca nije bilo moguće promašiti
Jutro
Dobro jutro
posljednji jučer, prvi danas... ranoranilac
Dobro jutro.
Čarape su čiteri.
Dobro jutro.
Čarape su čiteri.
Ja isto misilim... A sinoć mrski nije mogao probuditi malog pa smo u jednom dijelu partije bili na 6-1 za mene
Dobro jutro
Malo dijete, šta drugo da ti kažem
Dobro jutro.
Čarape su čiteri.
Nisu, samo smrde ko čarape nogometaša veterana nakon cjelodnevnog turnira u čekrčićima donjim
Dobro jutro.
Čarape su čiteri.
Ja isto misilim... A sinoć mrski nije mogao probuditi malog pa smo u jednom dijelu partije bili na 6-1 za mene
Ti si čiter. I mene si izubijao jednu partiju, još ti ja vičem šta si se na mene okomio, a ti ni glasa
Gospodo, najam servera je upravo obnovljen (izvjestan vlasnik mnogih apartmana je odriješio kesu ).
Ako se ne varam, imamo i za sljedeći mjesec pokrovitelja. Ako ne, svejedno ćemo nešto smisliti.
Dobro jutro
Pa baš i jesi!
Dobro jutro
Pa baš i jesi!
Hahahaha, dobra
Reci to malom gospodinu koji je u 5:50 već tražio svoju bocu klope
Dobro jutro.
Čarape su čiteri.
Ne znam o čemu pričaš
Btw. ovako je završilo: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/609795410239567040/362304855/
I ako se ne varam dužan si nam neke slike na whatsupu
Dobro jutro.
Čarape su čiteri.
Ti nemaš pravo glasa samo da znaš....sinoć si bio pravi silent bob na ts-u samo da mi ga moreš umetnuti
Nisu, samo smrde ko čarape nogometaša veterana nakon cjelodnevnog turnira u čekrčićima donjim
Ha Ha Ha Ha....ček samo dok ti večeras ne umetnem svoje pantalone pa se ti onda bori sa posljedicama
Sinoć su bile veoma zabavne runde, jedino je iskakala ona zadnja gdje se se svi gangbangali na junioru, gospon Smithu i meni ali kad tad ćete se i Vi naći u sličnoj situaciji a ja sam napet ko zapeta puška :))))))
Dobro jutro.
Čarape su čiteri.
Ne znam o čemu pričaš
Btw. ovako je završilo: http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/609795410239567040/362304855/
I ako se ne varam dužan si nam neke slike na whatsupu
veliki vodja je pobegel prije kraja runde
Gospodo, najam servera je upravo obnovljen (izvjestan vlasnik mnogih apartmana je odriješio kesu ).
Ako se ne varam, imamo i za sljedeći mjesec pokrovitelja. Ako ne, svejedno ćemo nešto smisliti.
O nabijem te u apartmanu... Ivanec mi jučer govori da je upa u dobre pare na kladionici pa se ponudija da plati čak za dva miseca. Svaka mu dala
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/609864504823848384/298402048/
6 ucav killova, od toga 6 u mudonju. Jednostavnu tu količinu jajca nije bilo moguće promašiti
Jeba te taj UCAV.
Dođem ja sinoć na ts i idem baciti koju sa smradovima. Bio sam "malo" pod gasom i jopis me 6x sa ovim sranjem ubije. Pa nemos virovati.
Večeras dolazim trizan da te isprasim.
Uf mali mi se ukenja, idem ga prominiti smrdi na 20m.

O nabijem te u apartmanu...
Mogli bi danas malo čejnlinkat navečer? Evo sajber će namazati trbuh da može ležati bezbrižno satima...
Mogli bi danas malo čejnlinkat navečer? Evo sajber će namazati trbuh da može ležati bezbrižno satima...
videl sam da cuga s dannyem i matom ko zna jel bu se otreznil do navecer
edit: i s Ivancom
Možemo i ranije šta se mene tiče, mislija san se ić bacit u more al je vrime skroz usrano pa ništa od svega...
Samo prvo moran vidit oće Vekica bit na pure-u da uletim i dobacim mu koju ljubavnu ispri sviju
Namazat ću ja tebi....
Nije se puno pilo, vozio sam klince i ženu, već sam doma.
Ludi Mato je biciklom dosel vu Ivanec. Kaos. Dobro jutro svim ljudima koji ljube nasu trobojnicu, dobro jutro i Špelcu
Ludi Mato je biciklom dosel vu Ivanec. Kaos. Dobro jutro svim ljudima koji ljube nasu trobojnicu, dobro jutro i Špelcu
Crtat svastike na poljudu? A moj zagorec... Ovaj tvoj prijatelj Špelac je posta ki Cajber, diže se u podne i dolazi na forum
Crtat svastike na poljudu? A moj zagorec... Ovaj tvoj prijatelj Špelac je posta ki Cajber, diže se u podne i dolazi na forum
Ma ne dižem se u podne... Prije 3-4 tjedna sam se ustao u 10:20, žena već išla provjeravati jel dišem. Meni nema milije nego subotom se ustati prije 7, napraviti čaj i onda na zavod ili dawnbreaker.
A ovaj ivanec... On je nekad prije dobro igrao, ne?
Do kad bus sam sebe ustajao?! Nije mi to jasno. Taj dan nisi bio u skoli 100%
Do kad bus sam sebe ustajao?! Nije mi to jasno. Taj dan nisi bio u skoli 100%
Ne znam, ne mogu drugačije napisati kad cijeli život tako pišem. Očito me obrazovni sustav sjebao...
Dobro jutro.
Čarape su čiteri.
A istina. Svaki susret s tobom je završavao na isti način. Poštrcaš me onom MPX štrcaljkom, nebitno koja udaljenost i ja padam. I onda na killkcam vidim kako veselo odskakućeš ko Bambi
Ne znam, ne mogu drugačije napisati kad cijeli život tako pišem. Očito me obrazovni sustav sjebao...
Jel tebe sinoć napala wetlady s tagom KLIT? Kako mala samo jebe majke slavenske...