- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Petko, Petko, crni Petko..
Nije valjda da se radi danas???
Bio sam do maloprije ali mi ta glupa animacija na btlogu vuče valjda 25% procesora i to me živcira
Bio sam do maloprije ali mi ta glupa animacija na btlogu vuče valjda 25% procesora i to me živcira
Nema ti koristi njemu slike slati, programeri čitaju samo unutar sintakse. Pošalji mu source :D
E ova je sinoć bila dobra do jaja:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/608746555773199488/377093387/
Pffff, kad vama hrka mora pokazati šta je timska igra...
Oces rec da ne znam igrat? .l.
Tim je broj 1.jebi kd i ta ostala sranja nikad ne gledam niti cu gledat.
A evo i dokaza.
to je samo jucer...vecinom sam u minusu s kilovim i to po duplo nekad,a uvik sam medju prvih 5.(zna se desit i 1.)sve bodovi radi dizanja ili uzimanja zastava itd...
Veki?
Zabava je broj 1! Nekad je to izluđivanje protivnika UCAV-om, nekad snajperom, nekad uništavanje oklopa, nekad rivajvanje, nekad vožnja helija...
Opsjednutost bilo kojim aspektom igre nije zabava...
Zabava je broj 1! Nekad je to izluđivanje protivnika UCAV-om, nekad snajperom, nekad uništavanje oklopa, nekad rivajvanje, nekad vožnja helija...
Istinu zboriš dječače..
Zato i kazem ako nema ekipe nema zabave.
Tako je! Zato sam ja jučer jeo sendvič i u miru gađao ekskluzivno Damu i Ivaneca daleko iza prve linije bojišnice. Oni uvijek imaju dobre fore nakon što poginu više od jednom.
Istinu zboriš dječače..
Zato i kazem ako nema ekipe nema zabave.
Uglavnom igram sam i sakriven sam na btlogu. Tek sam prije koji dan postavio da budem vidljiv jer me ivanec ubio u pojam. Najviše volim igrati solo... Onda se najbolje zabavim i imam najbolje statse!
Tako priča svaki njub koji ne može imat kd u plusu... "Bitna je zabava"? Ahahaha daj nemoj me j
Tako priča svaki njub koji ne može imat kd u plusu... "Bitna je zabava"? Ahahaha daj nemoj me j
Imam KD u plusu oduvijek. U zadnje vrijeme kad imam mira kod kuće i igram solo, KD bude uglavnom između 2 i 4. Malo se bolje krećem, više mislim, bolje pucam (iako ne koristim "OP puške")
Pff, najvažnije je biti prvi na kraju!
...malo se bolje krećem...
Imam KD u plusu oduvijek. U zadnje vrijeme kad imam mira kod kuće i igram solo, KD bude uglavnom između 2 i 4. Malo se bolje krećem, više mislim, bolje pucam (iako ne koristim "OP puške")
To ti je veki posla čit?
To ti je veki posla čit?
To su DRIVERI
To ti je veki posla čit?
To su DRIVERI
Pusti voljuma, on ti je samo ljubomoran.
Kako si krenuo prići ćeš ga u k/d-u.
To ti je veki posla čit?
Sinoć na Pure-u vekica vozi jet i neki lik mu se naguzi na leđa, ja dođem i skinem ga. Lik me napadne da šta se mišam u njihovu borbu. Ja mu kažem da mi je vekica dečko i da sam ja jedini koji mu može prići "s leđa".
Lik kaže ok i da ga neće više dirati i da nema ništa protiv gej zajednice. Sad su svi na pure-u uvjereni da smo pederi i da ga guzim. Jadnom vekici postalo neugodno, skupija se sa servera i otiša u krevet nikad ranije...
Pirat briše postove po GTA temi. Ja taman pripremio "argumente" za jednog tutleka...
Ima koji njub ode da dolazi na ultru u st pa da se skupa našmrčemo i gasimo svitlo tini
Taj san
Ima koji njub ode da dolazi na ultru u st pa da se skupa našmrčemo i gasimo svitlo tini
Taj san
Još najbolje da ti šta ti je pet metara od kuće neš ić... Čujemo se za misec dana i ne kupuj kartu, voljum će da te uvede pa ćemo da se urokamo

Taj san
Još najbolje da ti šta ti je pet metara od kuće neš ić... Čujemo se za misec dana i ne kupuj kartu, voljum će da te uvede pa ćemo da se urokamo
Može, a oćemo spajat krevete?
Čujemo se za misec dana i ne kupuj kartu, voljum će da te uvede pa ćemo da se urokamo
Smradu ideš preko veze?
Može, a oćemo spajat krevete?
A slušaj, nekako se moraš iskupit za besplatan upad... E sad oće to bit na spojenim krevetima, na plaži, u liftu ili šta ja znam di, ti izaberi di se osjećaš najugodnije...
Smradu ideš preko veze?
Ae

Ae
Dobro je mudo za tebe rekao...
Šta je sad reka?

Šta je sad reka?
Ae
Čujemo se za misec dana i ne kupuj kartu, voljum će da te uvede pa ćemo da se urokamo
Smradu ideš preko veze?
To ti je preko onog Mazda 6 kluba.