Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.661.547
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Petko, Petko, crni Petko..

Nije valjda da se radi danas???

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Bio sam do maloprije ali mi ta glupa animacija na btlogu vuče valjda 25% procesora i to me živcira

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Bio sam do maloprije ali mi ta glupa animacija na btlogu vuče valjda 25% procesora i to me živcira

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

http://media0.giphy.com/media/O82d1XlAUIxxu/giphy.gif

Freak Show Inc.
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Nema ti koristi njemu slike slati, programeri čitaju samo unutar sintakse. Pošalji mu source :D

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
11 godina
Friday kaže...

Pffff, kad vama hrka mora pokazati šta je timska igra...

Oces rec da ne znam igrat? .l. 

Tim je broj 1.jebi kd i ta ostala sranja nikad ne gledam niti cu gledat.

A evo i dokaza.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

to je samo jucer...vecinom sam u minusu s kilovim i to po duplo nekad,a uvik sam medju prvih 5.(zna se desit i 1.)sve bodovi radi dizanja ili uzimanja zastava itd...

Origin - hrka11
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Veki? 

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
16 godina
hrka11 kaže...

A evo i dokaza.

1.

Best recon - fuck yeah!  (ali vjerojatno samo zato jer sam jedini recon i bio )

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Zabava je broj 1! Nekad je to izluđivanje protivnika UCAV-om, nekad snajperom, nekad uništavanje oklopa, nekad rivajvanje, nekad vožnja helija...

Opsjednutost bilo kojim aspektom igre nije zabava...

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...
hrka11 kaže...

Zabava je broj 1! Nekad je to izluđivanje protivnika UCAV-om, nekad snajperom, nekad uništavanje oklopa, nekad rivajvanje, nekad vožnja helija...

Istinu zboriš dječače..  

Zato i kazem ako nema ekipe nema zabave.

Origin - hrka11
16 godina
Friday kaže...

Tako je! Zato sam ja jučer jeo sendvič i u miru gađao ekskluzivno Damu i Ivaneca daleko iza prve linije bojišnice. Oni uvijek imaju dobre fore nakon što poginu više od jednom.

17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Istinu zboriš dječače..  

Zato i kazem ako nema ekipe nema zabave.

Uglavnom igram sam i sakriven sam na btlogu. Tek sam prije koji dan postavio da budem vidljiv jer me ivanec ubio u pojam. Najviše volim igrati solo... Onda se najbolje zabavim i imam najbolje statse!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Tako priča svaki njub koji ne može imat kd u plusu... "Bitna je zabava"? Ahahaha daj nemoj me j

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Tako priča svaki njub koji ne može imat kd u plusu... "Bitna je zabava"? Ahahaha daj nemoj me j

Imam KD u plusu oduvijek. U zadnje vrijeme kad imam mira kod kuće i igram solo, KD bude uglavnom između 2 i 4. Malo se bolje krećem, više mislim, bolje pucam (iako ne koristim "OP puške")

Freak Show Inc.
13 godina
Volume kaže...
Friday kaže...

Pff, najvažnije je biti prvi na kraju!

16 godina
Friday kaže...

...malo se bolje krećem...

http://i.giphy.com/ys4MEPF02Rfzi.gif

16 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

Imam KD u plusu oduvijek. U zadnje vrijeme kad imam mira kod kuće i igram solo, KD bude uglavnom između 2 i 4. Malo se bolje krećem, više mislim, bolje pucam (iako ne koristim "OP puške")

To ti je veki posla čit?

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

To ti je veki posla čit?

To su DRIVERI

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
amater_2 kaže...

To ti je veki posla čit?

To su DRIVERI

Pusti voljuma, on ti je samo ljubomoran. 

Kako si krenuo prići ćeš ga u k/d-u. 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

To ti je veki posla čit?

Sinoć na Pure-u vekica vozi jet i neki lik mu se naguzi na leđa, ja dođem i skinem ga. Lik me napadne da šta se mišam u njihovu borbu. Ja mu kažem da mi je vekica dečko i da sam ja jedini koji mu može prići "s leđa". 

Lik kaže ok i da ga neće više dirati i da nema ništa protiv gej zajednice. Sad su svi na pure-u uvjereni da smo pederi i da ga guzim. Jadnom vekici postalo neugodno, skupija se sa servera i otiša u krevet nikad ranije... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Pirat briše postove po GTA temi. Ja taman pripremio "argumente" za jednog tutleka...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
16 godina
Volume kaže...

Ima koji njub ode da dolazi na ultru u st pa da se skupa našmrčemo i gasimo svitlo tini

Taj san 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 13:48 (RePlaY).
14 godina
protjeran
RePlaY kaže...
Volume kaže...

Ima koji njub ode da dolazi na ultru u st pa da se skupa našmrčemo i gasimo svitlo tini

Taj san 

Još najbolje da ti šta ti je pet metara od kuće neš ić... Čujemo se za misec dana i ne kupuj kartu, voljum će da te uvede pa ćemo da se urokamo

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
RePlaY kaže...
Volume kaže...

Taj san 

Još najbolje da ti šta ti je pet metara od kuće neš ić... Čujemo se za misec dana i ne kupuj kartu, voljum će da te uvede pa ćemo da se urokamo

Može, a oćemo spajat krevete?

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Čujemo se za misec dana i ne kupuj kartu, voljum će da te uvede pa ćemo da se urokamo

Smradu ideš preko veze?

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
RePlaY kaže...

Može, a oćemo spajat krevete?

A slušaj, nekako se moraš iskupit za besplatan upad... E sad oće to bit na spojenim krevetima, na plaži, u liftu ili šta ja znam di, ti izaberi di se osjećaš najugodnije... 

Friday kaže... 

Smradu ideš preko veze?

Ae

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ae

Dobro je mudo za tebe rekao...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Šta je sad reka? 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...
Friday kaže...

Šta je sad reka? 

Ae

13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Volume kaže...

Čujemo se za misec dana i ne kupuj kartu, voljum će da te uvede pa ćemo da se urokamo

Smradu ideš preko veze?

To ti je preko onog Mazda 6 kluba.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice