ocemo link!
ne pronalazim nigdje, valjda sam corav
ocemo link!
ocemo link!
Bolje da ne. What has been seen cannot be unseen :D
Dobar dan/jutro. Prodao sam avto!
Uzimaš novu grafu?
Jok. Drugi auto...
Jok. Drugi auto...
Mislim stvarno... kakvi su ti to prioriteti u životu?
Treba mi auto da mogu po grafičku...
Uzimaš novu grafu?
Mucim se i radim ko konj, nemam opce potrebu za tim. Sutra bi mogel u pemziju. Al moram da radim, radi djece. Najvise me strah da im nist ne ostavim ili jos gore da imaju amd konfiguraciju, kad odrastu.
Dobro jutro ekipa. Jedno pitanjce... Idemo igrati turnir?
Eto imamo šta i za ovaj vikend kad već ne igramo sa srbima. Ja sam posla prijavu
I ja sam, pa ako jave da igramo se cujemo... Zadnji put kad sam igral protiv amera sam ih rasturil ko beba zvecku...
Najvise me strah da im nist ne ostavim ili jos gore da imaju amd konfiguraciju, kad odrastu.
Misliš ko cyber ili zenge?
Kum ne cijeni moj trud
LOL :D ovo me podsjetilo na kolegu kad mi je poslao sliku jedne curke raskrečene na biciklu, ja naivno otvorio a iza mene pol' labosa gleda.. zemljo otvori se
Više kontroverzi je generirao Tomo jučer od ove kurabe (ne mislim ništa loše o kurabama, naprotiv)! Tina Katanić na aparatima!
Više kontroverzi je generirao Tomo jučer od ove kurabe (ne mislim ništa loše o kurabama, naprotiv)! Tina Katanić na aparatima!
Tom je htio odvratiti pažnju javnosti jer je znao da je uradak procurio... Čudna igra se ovdje vodi!
Mucim se i radim ko konj, nemam opce potrebu za tim. Sutra bi mogel u pemziju. Al moram da radim, radi djece. Najvise me strah da im nist ne ostavim ili jos gore da imaju amd konfiguraciju, kad odrastu.
Ivanec, Ivanec.
Edit: e pa da, jucerasnji rush Metro sam stavio na svoj YouTube kanal.
Na zalost, kopija streama s Twitcha, pa kvaliteta nije bas nesto.
Jučer su na CTE-u bili Tiggr i ostala ekipa iz DICE-a. Ljudi su im postavljali pitanja vezana uz igru, a jedno od njih je bilo vezano uz remake neke od starih mapa. Prvo nisu htjeli odgovoriti da bi kasnije Tiggr napisao da pratimo chat.
Pred kraj partije jedan od dajsovaca je napisao Laghman and Kunar. Jalalabad se inače nazali na ulazu u te dvi doline pa sami izvucite vrlo jednostavan zaključak
Eto ako koga zanima...
Pred kraj partije jedan od dajsovaca je napisao Laghman and Kunar. Jalalabad se inače nazali na ulazu u te dvi doline pa sami izvucite vrlo jednostavan zaključak
Eto ako koga zanima...
Road to Jalalabad???
IJAOOOO, to bi bilo prejebeno!!!
Slažem se :) jedna od meni najdražih mapa u BF2
Eto ako koga zanima...
Road to Jalalabad???
IJAOOOO, to bi bilo prejebeno!!!
Samo mali ispravak, sad sam pita ovog švabu kojeg imam za frenda koji je jučer s menom igra. Dajsovac je napisa ''laghman and kunar will join us for the next match, stay around...'' Bilo je na kraju partije kad su svi pisali gg i ostale gluposti pa nisam točno zapamtija rečenicu...
Ja više nisam moga igrati tako da izaša sljedeću rundu. Kaže da se nikakav laghman i kunar nisu spojili na server, ekipa je brzo došla do zaključka pa su ih pitali znači li to da dobivamo road to jalalabad ali ništa više nisu odgovarali vezano uz to pitanje
Dobro jutro ekipa. Jedno pitanjce... Idemo igrati turnir?
Eto imamo šta i za ovaj vikend kad već ne igramo sa srbima. Ja sam posla prijavu
Ako vam zafali ljudi ja sam tu.
Samo mali ispravak, sad sam pita ovog švabu kojeg imam za frenda koji je jučer s menom igra. Dajsovac je napisa ''laghman and kunar will join us for the next match, stay around...'' Bilo je na kraju partije kad su svi pisali gg i ostale gluposti pa nisam točno zapamtija rečenicu...
Ja više nisam moga igrati tako da izaša sljedeću rundu. Kaže da se nikakav laghman i kunar nisu spojili na server, ekipa je brzo došla do zaključka pa su ih pitali znači li to da dobivamo road to jalalabad ali ništa više nisu odgovarali vezano uz to pitanje
Ti sad nas jebeš ko ona trojica tinu - sporo i loše!
E jebo te ako ti išta radiš na tom poslu osim da samo misliš o zajebanciji
E jebo te ako ti išta radiš na tom poslu osim da samo misliš o zajebanciji
Naravno da radim - upravo sam si napravio čaj ("Prince of Wales" )
Kažem ti da nisam uspija zapamtiti cilu rečenicu jer na cte-u svakih 0.5 sekundi neko nešto piše u chat, pogotovo kad su ljudi iz dice-a na serveru... Sigurno sam zapamtija laghman and kunar, ali nisam uspija pročitati rečenicu do kraja jer je brzo nestala iz chata od pustih gg i ostalih sranja. Zato sam iša pitati švabu šta je točno pisalo i kaže ''laghman and kunar will join us for the next match, stay around...''
Prekjučer oko 23h ili oko ponoći sam gledo novine 24 sata, i tamo veliki naslov seks skandal, i kad si reko da se javimo na PP nešt mi zasmrdilo da imaš veze stim
Haha...ma ja kontam da iznenadim ekipu malo,kad ono niko ni skonta nije sta sam napisao i sad oni odjednom se raspisali...
Ako vam zafali ljudi ja sam tu.
Ovo nije turnir klanova ili prijatelja. Prijaviti se može svatko ko ima cte i ljudi će igrati pomišano. Postoji opcija za prijavu prijatelja s kojim želiš igrati, ali nitko ti ne garantira da ćeš s njim uopće biti u istom timu a kamoli squadu
Mato čiteru, GG!
Baš si mi naletio svaki put, već mi te bilo žao. Šteta što nisi bio na TS-u .
Mato je pravi stealthaš. Silencer.... i nema ga nigdje dok ti ne izađe killcam.
Hvala na pohvali ali ti si inače penicilin za mene, svaki put imaš takve score-ove na meni. Daj više neki ti taj AEK zašteka jednom.
Daj ko će me dodat u onu whatsupp grupu, oću i ja vidit.