- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dama šta večeras igramo na cte-u? Ili ćes vozit autiće opet?
Pa kad ste igrali vi sinoc,i ja sam online bio i kontam zabacit cu s vama da vidim sta je to...ali nisam vas skuzio da igrate :/
Ne diraj mu u autiće ili će te najuriti ko toma...
Pa kad ste igrali vi sinoc,i ja sam online bio i kontam zabacit cu s vama da vidim sta je to...ali nisam vas skuzio da igrate :/
Od nekih 10 na dalje. Ti znaš da bf4 i cte nemaju isti battlelog? Kasnije otišli na battleroyal
Ne diraj mu u autiće ili će te najuriti ko toma...
Volim i ja autiće tako da neće
Od nekih 10 na dalje. Ti znaš da bf4 i cte nemaju isti battlelog? Kasnije otišli na battleroyal
znam,a taman sam tad negdi otisa gledat film...onda vcrs se i ja ukljucujem ako bude akcije.
I kakvi su vam dojmovi što se tiče 120Hz i 60Hz? Kolika je realna razlika?
Kaze dama da srce 4 puta brze tuče.
Kaze dama da srce 4 puta brze tuče.
I da tom vajna 4x više!
Ja si sve razmišljam da možda i ja napustim temu...
EDIT:
Razmislio sam - ostajem!
HOORAH!
Prema 2000. stranici teme i dalje, ONWARD! :-)
HOORAH!
Prema 2000. stranici teme i dalje, ONWARD! :-)
Zajedno u nove pobjede!
Sve ovisi kakav budem. Ako budem preumoran, odo spavati ranije. Autiće vozim tek kad mi dođe novi volan.
Sve ovisi kakav budem. Ako budem preumoran, odo spavati ranije. Autiće vozim tek kad mi dođe novi volan.
Haha :D ipak si posustao, šta si naručio?
WTF se dešava ovdje??
Dama je otjerao toma, a antraks se žali što mu udaramo TD. Voljum još uvijek traži 3d kablove za ivaneca. Smith piše na sve strane, pirat pizdi jer pišemo o BF-u, hrka radi neke malverzacije sa pejpalom, sum dila heroin...
Možete vi sra..ti "pričati" šta oćete ali ja se pišam od smjeha kad čujem bisere od ovog crnog isusa mađioničara
Petko svaka ti čast, kapa do poda lagano ideš prema troll master tehnici (šta god to značilo)
Sintara ti nije do koljena
Haha :D ipak si posustao, šta si naručio?
G27
WTF se dešava ovdje??
Dama je otjerao toma, a antraks se žali što mu udaramo TD. Voljum još uvijek traži 3d kablove za ivaneca. Smith piše na sve strane, pirat pizdi jer pišemo o BF-u, hrka radi neke malverzacije sa pejpalom, sum dila heroin...
Možete vi sra..ti "pričati" šta oćete ali ja se pišam od smjeha kad čujem bisere od ovog crnog isusa mađioničara
Petko svaka ti čast, kapa do poda lagano ideš prema troll master tehnici (šta god to značilo)
Sintara ti nije do koljena
Ma Petko samo petlja.
#OnoKad ti nestane struje i ne znaš kada će doći, a radiš na kompu nešto bitno što ti za sutra mora biti gotovo.
Ma kakav Battlefield, to diže adrenalin puno brže i jeftinije, thanks to HEP.
Edit: novost na hrvatskoj glazbenoj sceni
Pogotovo na 1:38.
Napomena: isključite zvuk.
Ima jos novosti sto se videa tice,ne znam je li i do vas doslo s obzirom da je jucer krenulo...ova je dosta iskusnija od te i poznatija,ali i Petra ce se priblizit vjerovatno...za detalje koga zanima pp
Od malopren je na fb pa nije ni bitno.
Ovo je video to jest glazbeni spot
Laura Andresan -Muntele Venus
http://www.dailymotion.com/video/x4nhzs_laura-andresan-muntele-venus-sexy-h_redband
Nije za ispod 18
Što jest pjevačica ima talenta
BATTLEFIELD 4 - Croatian Battlefield Community Server - PROPAGANDA - CHAIN LINK
19.05.2015 oko 23h igrano.
Youtube još nije odradio rezu 1080
Neznam zašto, ali ponekad zvuk zna zaštekat, možda je do zvučne Creative X-Fi Titanium Fatal1ty probat ću bez nje samo sa integriranom.
Edit: zvuk puca samo na snimkama? u igri je sve ok.
Totalni kaos
Pozzz. Igram vec neko vrijeme B4 i pratim vas tu na forumu. Imam jedno pitanje: imam jedan 3d lcd panel, moze li se B4 igrati u 3d? Moze! Kako i sto podesiti? Hvala vam.
Tu stavi pitanje:
http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-hardverske-teme/nvidia-3dtv-play-3d-signal-3d-tv/135582.aspx
Neznam zašto, ali ponekad zvuk zna zaštekat, možda je do zvučne Creative X-Fi Titanium Fatal1ty probat ću bez nje samo sa integriranom.
Lijepo!
Stavi još ako uploadaš!
Da pogodim. Snimano sa Shadowplayem, obrađivano s Vegasom?
Lijepo!
Stavi još ako uploadaš!
Da pogodim. Snimano sa Shadowplayem, obrađivano s Vegasom?
Hvala majstore
Stavit ću još nema beda samo da uhvatim vremena igrati se.
Jok, koristim AMD GVR za snimanje, a za obradu videa ništa, samo upload na youtube, vegas me zeza, a nemam živaca sad stim zezat se.
Sve piše u opisu videa na youtubu:
Video settings in BF4:
MANTLE is ON:
Everything on High, except from MASH is on Ultra
Vsync is ON (i hate screen tearing)
Blur is ON
FPS is about 60 (LCD is max 60Hz)
Native resolution: 1920x1200 60Hz
Recorded resolution: 1920x1080 60Hz 50MB/s
Recorded via AMD GVR (AMD Gaming Evolved App)
LOL, pogledao sam ti pod Moj PC, vidio 970 i odma zaključio da imaš Nvidiu, a to je matična
Problemi sa zvukom su i na originalnoj snimci, ili samo na YouTube uploadu?
Problem s zvukom je Mantle. I meni zna nekada biti ako snimam mantle gameplay.
LOL, pogledao sam ti pod Moj PC, vidio 970 i odma zaključio da imaš Nvidiu, a to je matična
Problemi sa zvukom su i na originalnoj snimci, ili samo na YouTube uploadu?
Nemam para za nvidiu, ako bi i imao nvidiu onda nije fer da ju tjeram na AMD CPU, kad uzmem Intel-a onda ce biti možda i nvidia.
Ovo je malo bolesno, ali nemam pojma ko je lud a ko nije:
Na youtube videu šteka na 2:00 minuti i na 2:08 (taman kad bacam granatu) (i na drugim djelovima videa)
Na original snimci tek zašteka na 2:08 (taman kad bacam granatu), nema štekanja na 2:00 kao na youtubu, ali štekanje se dogodi na 2:08 (taman kad bacam granatu)
Ili je zvučna vanjska sjebana ili je out of sync audio/video opet možda zbog zvučne vanjske.
Problem s zvukom je Mantle. I meni zna nekada biti ako snimam mantle gameplay.
Imš pravo jer GTA 5 i ostale igre nemaju te gluposti, oh mamicu im nesposobnu
Doći tamo u švedsku i dvije tri odgojno obrazovne dati svima po redu
@191x7
Da upravo našao video koji je sniman pod DX-om nema štucanja zvuka, bit će red stavit DX i smanjit postavke grafike
Da li je tebi integrirana zvučna ili ?
Zadnje igrano prije 3 dana!
Apstinencijska kriza.
Ništa, na faksu učim o vodstvu i vrstama vođenja, pa ima da ove svoje malo dotjeram u red. Gle što rade u igri i na temi! Otjerali Toma, a on sigurno ni kriv ni dužan ispašta.
Malo sam se poigrao na Test rangeu, vidim da imam prilično loš aim, a još lošije praćenje mete. Ne, ne žalim priznati da su godine krive, Nex mi je uzor.
Malo moram na prazne servere, da se uvježbam, možda Ljudinu pitam za koji savjet.
I kad se istreniram, ima da Dame i slični padaju kad ih pogledam!!
(Niđe veze)
Jel radi koi program za snimanje s mantleom?
Jel radi koi program za snimanje s mantleom?
Raptr, ali je Shit sa mantlom, stavi na DX11 I koristi raptr, ne pada fps, a kvaliteta cisto ok