Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.626.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/pro-evolution-soccer-2014/179077.aspx?page=52&jumpto=3817707&sort=asc&view=flat

Đapa club kaže...

btw. Battlefield je od tamo negdje Bad Company-a 2, gotovo ista igra, grafički jako zabluran i štetan očima, a sami gameplay se nije mjenjao godinama(što je dobro). Inače i sam igram Battlefielde, ali taj serijal isto stagnira posljednjih par godina, a i nije baš usporediva sa nogometnim simulacijama. Također BF4 prema viđenom neće biti neki napredak, baš kao i mnoge druge igre koje se plasiraju tako brzo jedna za drugom, ugl. EA i KONAMI(nešto manje) su zasada na pravom putu, odnosno na istom kao i cjelokupna gaming konkurencija.

Kakav stručnjak, ja mu se divim.
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 14:49 (fila2208).
Moj PC  
8 2 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4
191x7 kaže...
Danny_HR kaže...

Iz pouzdanih izvora saznajem da će to sve bit isti pimpač.

Samo ja imam pouzdane izvore! {#}

Pitam se samo kako će moja najdraža izdržati bez mene dok ja budem igrao betu onak 10-16 sati dnevno.

Neki u ovoj temi znaju odgovor na to pitanje... XD

Kupi joj Onura u DM-u... {#}

12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
BFBeast kaže...

ma  ta  amd  optimizacija  je  za  naivcine  i  amd  fanboyeve.  kada  je  netko  vidio  da  je  amd napravio  nesto  dobro.

bok ljudina, čestitam ti na svadbi, nadam se da je lijepo na medenom mjesecu kad preko mobitela hejtaš amd, uživaj.

ontopic:

jedva čekam betu, zanima me kako će raditi.

ola  pozdrav. hvala  na  cestitkama.  malo  odmaram  u  Dubrovniku  na  plazi  pa  reko  idem  vidjeti sta  bugovci  rade.  malo  vas  zahebavam

najvjerojatnije iduca graficka ce biti od amd-a.

13 godina
Battlefield 4

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain

0 2 hvala 0
13 godina
BFBeast kaže...

najvjerojatnije iduca graficka ce biti od amd-a.

Nemoj samo 7950 od XFX-a jer je preglasna i grije se jako.

Ovi papci sa 7970 kažu da je nečujna i hladna k'o špricer tako da na nju obrati pažnju.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 4

E ekipa skuzio sam da mi se dosta grije grafulja na Laptopu, u pitanj uje 540M 2gb... Pa ma zanima da i je do paste, takoder i proc mi skace po 75-80 stupnjeva... jel to normalno... Strah me da ne budem mogo pokrenuti uopce BF 4...

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

E ekipa skuzio sam da mi se dosta grije grafulja na Laptopu, u pitanj uje 540M 2gb... Pa ma zanima da i je do paste, takoder i proc mi skace po 75-80 stupnjeva... jel to normalno... Strah me da ne budem mogo pokrenuti uopce BF 4...

Moja ti je preporuka bjez od laptopa, osim ako nemas druge opcije.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
SimeKZ kaže...

Da, to je na zalost normalno.

Znam laptope koji su se rusili zbog pregrijavanja, a gore je bila pokrenuta nekakva jednostavna 2D igra.

Sto ce mu tek BF3 ili BF4 napraviti...

OSIM ako ti je uletjelo unutra puno smeca, zastopalo ventilatore i ispuh.

Onda bi jedno dobro ciscenje pomoglo. Ako znas otvoriti lap. ili imas nekog tko zna.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Battlefield 4

A ne mogu bjezat od laptopa kad mi treba za faks... budem pastu izmjenjo i to je to. Ako sad vrti BF 3 na high/ultra onda ne znam u cem je problem.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

yeah right,to mozda singleplayer ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Doca15 kaže...

Mislim da bi islo.

Zena mi ima laptop sa slabijom 525M grafickom, ali i7 i 6GB rama, pa si svako malo mislim da bi gore instalirao BF3, bas da isprobam :)

Btw, gle ovo:

13 godina
Battlefield 4

To je beta gledaj ovo,isti lik,finalna igra na medium jedva 30-40fpsa.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 20:55 (Doca15).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Doca15 kaže...

To je beta gledaj ovo,isti lik,finalna igra na medium jedva 30-40fpsa.

Znaci, LOW oko 40-45?

Znaci "moze igrati". Sad kako, to je njegova stvar {#}

EDIT: Sad vidim da je napisao Ultra! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 21:05 (CyberDemonVZ).
13 godina
Doca15 kaže...

Ne, multy...

13 godina
SimeKZ kaže...
Doca15 kaže...

Ne, multy...

Uh, pa ti onda ne uzivas u igri!

Ljudi s GTX 580 karticama stavljaju sve na Medium - Low da bi dobili stalnih 70-80 FPS. A neki s dobrim monitorima tjeraju tu brojku na 120 FPS-a.

Ti mozda igras na 20-tak ako imas dosta toga na Ultra...

Uglavnom, ciscenje svih ventilatora i ispuha.

Smanjivanje svega na Med-Low (vjeruj mi, i dalje igra izgleda prekrasno!!) i da onda vidis sto je to BF3!

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 21:30 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 21:32 (O Jay).
Moj PC  
3 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Di ima najjeftinije za kupiti BF4? Ne mora bit u Hrvatskoj

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
xXxBartmanxXx kaže...

Meksiko {#}

BF3: CRO_hRci
12 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
RedRocco kaže...

Ma ko te mrzi, mene mrze više gledajući kako mi davaju tamb dauniće....mislim da sam se zamjerio nekom kad sam reko da će osječanke biti na suhom 2 godine.{#}

Samo se ti tješi.

1. Prste u pak više ni je gledam jer otkad sam se spawnao s 4. accountom na BUG forum uredno imam par fanova koji me nesebično daruju čim se oglasim ;)

2. Imam svog osobnog snimatelja koji se skriva pod imenom TukiTIrim. Njegov je zadatak da me stalka po serverima, owna i pri tom snima. Uskoro očekujem dokumentarac sabranih djela.

3. Imam još jednog fana koji se skirva pod imenom 4ntraksANDmaggot. Taj ispočetka nije bio loš, al mi je u zadnjih par dana počeo dizati tlak. Po igri je OK lik, nije papak, pošteno igra i to cijenim.

Čak sam ga prihvatio za frenda na battlelogu, ali me ispilio pred neki dan pa sam ga otkantao.

Za prvog znam tko je.

Drugi je još pod istragom.

Kome sam se sve zamjerio?

Ima dosta kandidata tako da me ne bi čudilo da još poneki izroni odnekud :)

Ok, you win. {#} hahahhahaahaahaa

Ovo je prilično bolesna situacija onako od oka a bogme i komična. Ta dva mi se čini da su poprilično psihološki oštećeni ako je to šta si napisao istina.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nemogu uopće učitati stranicu kada stavim meksički proxy,zna li netko u čemu je problem i kako ovo riješiti?

0 0 hvala 1
13 godina
ReaperXx kaže...

Nemogu uopće učitati stranicu kada stavim meksički proxy,zna li netko u čemu je problem i kako ovo riješiti?

Drugi Proxy.

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ReaperXx kaže...

Drugi Proxy.

Šta misliš da nisam probao?

16 godina
neaktivan

-Supply Drop: deploy a large crate that will heal, resupply and repair friendly units. In addition, friendly units will be able to change kits on the field which we think is an interesting tactical addition to the game.

odlična ideja

pod Assets se vidi i mogućnost pozivanja podmornice??????

sviđa mi se to promoviranje pomorske bitke, ali sve se bojim da ce tenkovi ostat izostavljeni... vidje ćemo

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
Scrappy kaže...

pod Assets se vidi i mogućnost pozivanja podmornice??????

sviđa mi se to promoviranje pomorske bitke, ali sve se bojim da ce tenkovi ostat izostavljeni... vidje ćemo

Zašto strah? Zar ne gledat to sve kao novi izazov, nešto novo za savladati u igri? Bar ja tako gledam sve novitet koje uvode :))

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Hrci kaže...
xXxBartmanxXx kaže...

Meksiko {#}

Daj link pls, hvala :D

15 godina
Battlefield 4

Malo od wintera gameplay, sve klase i svašta.

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nova mapa.

Na 1 sliki je  AGSS podmornica u assetima {#}

Čudno je i da su na 3 slike različito raspoređene zastave.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 10:21 (Firefox72).
Moj PC  
0 1 hvala 2
16 godina
SimeKZ kaže...

A ne mogu bjezat od laptopa kad mi treba za faks... budem pastu izmjenjo i to je to. Ako sad vrti BF 3 na high/ultra onda ne znam u cem je problem.

Evo ti link za tvoje riješenje sa pregrijavanjem laptopa

http://www.nabava.net/hladnjaci-za-prijenosna-racunala__1590

Tu si izaberi cooling stand za laptope od 14" do 17"

Sestra mi ima laptop Dell Inspirion (Intel i5 3317U 2.6GHz, 6GB DDR3, AMD Radeon 7670m 1TB HDD)

Laptop se dosta grije pogotovo u BF3, ali je uzela Canyon cooling stand za cca. 70kn, sad laptop diše lakše jako lakše,....

[M|C] LuX_CROATIA
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice