Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Koliko vidim po testovima GTX 770 je u BF3 bolja od HD 7970.

http://www.bit-tech.net/hardware/2013/05/31/nvidia-geforce-gtx-770-2gb-review/3

i

http://benchmarkreviews.com/2652/2560x1600-geforce-gtx-770-780-vs-radeon-hd-7950-7970/2/

Pogledom na Nabava.net, obje kartice kostaju oko 3.000 kn.

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=gtx770 (prve dvije su GTX 760, ignorirajte te rezultate :) )

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=hd7970

Sto mislite, koja ce biti bolja u BF4?

Ja mislim da je isplativije uzet HD 7970, na njuškalu se može nać za oko 2500kn sa garancijom, a i EA je sklopio partnerstvo sa AMDom(kod će bit optimiziraniji za AMD grafe)tak da ćeš više iz grafe izvuć sa Radeonkom

12 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

THX

Bio jučer, al ovi zli bugovci nisu pustili Dadu na naš TS da mi čestita jer me mrze.

Zašto mene svi mrze na ovom forumu?

A ja k'o kruh?

Ma joj kakvi pedeji, mislim stvarno jadnog medića nisu pustili da ti čestita...strašno.

Ma ko te mrzi, mene mrze više gledajući kako mi davaju tamb dauniće....mislim da sam se zamjerio nekom kad sam reko da će osječanke biti na suhom 2 godine.{#}

A možda i zbog toga što trolam stalno ali ne mogu si pomoći to samo izlazi iz mene.{#}

Ja ću te uvijek voljeti i mazitii uvijek si mi dobrodošao da mi sjedneš u krilo. {#}

OT  Jedva čekam prve uber tweak guide by pr0 sillers i how to oc your monitor to 1200 Hz.

Fakić opet sam zatrolao.{#}

13 godina
RedRocco kaže...

Ma ko te mrzi, mene mrze više gledajući kako mi davaju tamb dauniće....mislim da sam se zamjerio nekom kad sam reko da će osječanke biti na suhom 2 godine.{#}

Samo se ti tješi.

1. Prste u pak više ni je gledam jer otkad sam se spawnao s 4. accountom na BUG forum uredno imam par fanova koji me nesebično daruju čim se oglasim ;)

2. Imam svog osobnog snimatelja koji se skriva pod imenom TukiTIrim. Njegov je zadatak da me stalka po serverima, owna i pri tom snima. Uskoro očekujem dokumentarac sabranih djela.

3. Imam još jednog fana koji se skirva pod imenom 4ntraksANDmaggot. Taj ispočetka nije bio loš, al mi je u zadnjih par dana počeo dizati tlak. Po igri je OK lik, nije papak, pošteno igra i to cijenim.

Čak sam ga prihvatio za frenda na battlelogu, ali me ispilio pred neki dan pa sam ga otkantao.

Za prvog znam tko je.

Drugi je još pod istragom.

Kome sam se sve zamjerio?

Ima dosta kandidata tako da me ne bi čudilo da još poneki izroni odnekud :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Dice je fulao, izdaju igru na blagdan Svih Svetih 01.11. što nikako nije fer!

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
191x7 kaže...

"Ameri" (khmm proxy aktivacija), će već biti Coloneli 1.11.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
14 godina
Battlefield 4

Jel primjecujete razlike gdje izmedu Alphe (closed) i open koja se igrala na E3 i Gamescon?

Sta se tice gameplaya.naravno. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 9:46 (drahic).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Koliko vidim po testovima GTX 770 je u BF3 bolja od HD 7970.

http://www.bit-tech.net/hardware/2013/05/31/nvidia-geforce-gtx-770-2gb-review/3

i

http://benchmarkreviews.com/2652/2560x1600-geforce-gtx-770-780-vs-radeon-hd-7950-7970/2/

Pogledom na Nabava.net, obje kartice kostaju oko 3.000 kn.

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=gtx770 (prve dvije su GTX 760, ignorirajte te rezultate :) )

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=hd7970

Sto mislite, koja ce biti bolja u BF4?

Ako misliš kupovati, sacekaj betu pa ce se pokazati sve.

Inace ja sam uzeo 770gtx, mislim da je ta "optimizacija" samo marketing. AMD je vidio da se dosta ljudi lijepi na BF3 i sada su se samo marketinški prikeljili...

+nVidia ce imati svoj native game recorder sa minimalnim performace lossom + action recorder je bolji za nvidiu (cuda cores)

[M|C] pleXx
16 godina
Battlefield 4

Pozdrav svima!

Vidio sam da su neki od vas uzeli igru preko brazilskog proxy-a. Ja sam pokušavao ali mi ne odobrava kupnju. Što se upisivali kod adrese? Jel trebam upisati adresu koja je na kartici ili onu fake što sam našao na netu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jackov 76min gameplay sa gamescoma

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Baš je prikladno u stvari, jer će svi svima taman početi kresati sve svece. I mamu.

12 godina
protjeran
Battlefield 4

ma  ta  amd  optimizacija  je  za  naivcine  i  amd  fanboyeve.  kada  je  netko  vidio  da  je  amd napravio  nesto  dobro.

3 12 hvala 0
16 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

ma  ta  amd  optimizacija  je  za  naivcine  i  amd  fanboyeve.  kada  je  netko  vidio  da  je  amd napravio  nesto  dobro.

dok ne izađu prvi konzolni portovi se neće ništa znat. do onda uopće nema smisla pričat o tome.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

E jutros sam malo caskao sa ovim nasim dajsovcem, i u prici oko servera rekao je da ce serveri sa bilo kakvim ogranicenje idu pod unranked. Isto tako najmanje mjenjanje postavki stavlja server u custom. Znaci nema vise only knife , fastspawn, itd. servera. :)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
13 0 hvala 7
13 godina
Battlefield 4

Beta na Xboxu???

Battlefield Facebook

#BF4 is coming to #PAX
Go hands-on and play a beta build in the #Xbox booth.

ceco22 kaže...

E jutros sam malo caskao sa ovim nasim dajsovcem, i u prici oko servera rekao je da ce serveri sa bilo kakvim ogranicenje idu pod unranked. Isto tako najmanje mjenjanje postavki stavlja server u custom. Znaci nema vise only knife , fastspawn, itd. servera. :)

Ni najmanjih promjena?

Steta zbog admina koji su znali sto rade, al vjerojatno bolje tako.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 12:14 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

BF 4 ipak bude na PAXu,i to bude igriva ova beta i mapa Siege of Shanghai...ali samo na novom xboxu.

twitter

BFBeast kaže...

Isključi WYSIWYG.

ceco22 kaže...

Na pixel enemy su jučer pisali o tome.

Another thing touched upon was the dreaded Rent-a-Server option that seems to be abused in BF3. Gustavsson acknowledges this and states they’re “reworking” how Rent-a-Servers function in BF4, how they’re adding “official” settings and servers who implement this will count as ranked servers. Hopefully,  this means that servers admins who want to implement no shotgun, no C4, no level 100 Colonel, etc. rules will mean their server will be non-ranked.

...i o onoj pljuci koji pokupiš na podu...

First off, we now know that “Battle Pickups”— weapons that are stage-specific and quite powerful — can not be resupplied. So, that means once you spend that particular weapon’s ammo, that’s it. You can’t abuse it by spawning as a Support and camp with the weapon. This is very good news since one of the weapons, which is a .50 caliber sniper rifle available on Siege of Shanghai’s collapsible building, can one-hit kill enemies regardless of where you hit them. Not only that, but you can even take out choppers with it, too.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 12:12 (pirat).
17 godina
ceco22 kaže...

Custom, tipa sa više ticketa bi i dalje trebao biti ranked, jedino što bi u BF4 server tražilici se moglo postaviti:

• Offical ranked
  • Ranked
  • Unranked (a ovdje će valjda završiti ovi sa limitiranim oružjima, možda i fast spawn-om, iako sumnjam)

Živi bili pa vidjeli.

Itko imam popis svih 10 mapa iz Vanilla BF4?

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
ceco22 kaže...

Custom, tipa sa više ticketa bi i dalje trebao biti ranked, jedino što bi u BF4 server tražilici se moglo postaviti:

• Offical ranked
  • Ranked
  • Unranked (a ovdje će valjda završiti ovi sa limitiranim oružjima, možda i fast spawn-om, iako sumnjam)

Živi bili pa vidjeli.

Itko imam popis svih 10 mapa iz Vanilla BF4?

Mislim da još nema potvrđenih imena za druge mape.

13 godina
protjeran
ceco22 kaže...

Našim DICEovcem?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kako ovaj pre-order funkcionira. Premium ako se ne varam nema base igru jel to znači da se ne može igrati sp i mp ili samo sp. 

Ako bi želio imati sve dlc morao bi kupiti

1. delux ili standard te premium

2. samo premium

Gdje je najjeftiniji pre-order ( digital download )

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
steve90 kaže...

Pozdrav svima!

Vidio sam da su neki od vas uzeli igru preko brazilskog proxy-a. Ja sam pokušavao ali mi ne odobrava kupnju. Što se upisivali kod adrese? Jel trebam upisati adresu koja je na kartici ili onu fake što sam našao na netu? 

Upises Ime i prezime koje je na kartici.

Broj kartice,do kad vrijedi,itd..

Mjesto u kojem zivis,i stavis zemlju pod Croacia. 

Pogledaj moj zadnji post o tome ako ti nece prihvatit karticu. 

14 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...

Kako ovaj pre-order funkcionira. Premium ako se ne varam nema base igru jel to znači da se ne može igrati sp i mp ili samo sp. 

Ako bi želio imati sve dlc morao bi kupiti

1. delux ili standard te premium

2. samo premium

Gdje je najjeftiniji pre-order ( digital download )

bit će ovo pod 1

16 godina
ranko091 kaže...
BFBeast kaže...

dok ne izađu prvi konzolni portovi se neće ništa znat. do onda uopće nema smisla pričat o tome.

Po nekoj logici AMD/DICE bi stvarno trebali optimizirati BF4/CPU/GPU zbog konzola pošto SONY PS4/XBOX ONE će koristiti sve od AMD-a stoga port sa konzola na PC bi trebao donekle biti ok na hardware-u od AMD-a.

@BFBeast glupost je govoriti da je to za naivcine i AMD fanboyeve.

Za koji kur....ac je onda AMD u SONY PS4/XBOX ONE konzoli ??????

Nvidia kaže da nisu htjeli ulagati u hardware konzola zato što im je neisplativo.

P.S. PS3 je imao CPU od IBM-a, a GPU od Nvidia

XBOX 360 je imao CPU od IBM-a, a GPU od ATI (sad AMD)

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
BFBeast kaže...

bok ljudina, čestitam ti na svadbi, nadam se da je lijepo na medenom mjesecu kad preko mobitela hejtaš amd, uživaj.

ontopic:

jedva čekam betu, zanima me kako će raditi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 4

L(j)udina je pao s Marsa, na medenom je Mjesecu, još mu samo prostaje da pokupi neku Veneričnu bolest pa može u astronaute.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Ma bit će razlika u par fpsa između ati i nvidie jer će nvidia sigurno opet izdati drivere gdje povečavaju performanse za 20% kao što su za svaku igru do sada. Tak da ne očekujem neke velike razlike u tom segmentu.

EDIT: a možda se varam, vidjet ćemo

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 13:58 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Iz pouzdanih izvora saznajem da će to sve bit isti pimpač.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma i ako bude razlike, to će valjda biti unutar nekih 5-10%. Nije sad da će HD7850 bolje vrtit BF4 od GTX680, ili tako nešto ekstremno, tako da..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Do prije 2 godine sam bio fan ATI kartica, ali cinjenica je da se iste uvijek su imale neki problema sa bf serijalom. Kad sam imao seriju 5 imali su ogroman problem sa laggom uzrokovan driverima u BC 2. Ja cu sebi opet ubost neku Nvidiu zato sto mi trenutno vise odgovaraju. Ali tko zeli povoljnije proci AMD je izbor. Do same igre necemo znati kako radi, jer ovo nije prve igra da je jedan tabor bio angaziran u sam razvoj ,a da na kraju radi bolje u onom koji nije.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Iz pouzdanih izvora saznajem da će to sve bit isti pimpač.

Samo ja imam pouzdane izvore! {#}

Pitam se samo kako će moja najdraža izdržati bez mene dok ja budem igrao betu onak 10-16 sati dnevno.

Neki u ovoj temi znaju odgovor na to pitanje... XD

Twitter: @191x7
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice