Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.745.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
xyan kaže...
Soldier977 kaže...
xyan kaže...

Picice, sta se radi navecer? slabo vas vidjam ingame! jucer sam nakon 10 dana upalio i nigdje nikog...

nema više hardlajna 

upalio sam ja bf4 :D nego gdje cete uzimat bf hardlajn? malo mi je previse davat 60 odnosno 70 evra...mogu ali ne zelim. 40 evra je zadnja cijena koju nudim

Veze nemam. kad izađe pa ćemo vidjet. G2play, Kinguin....biće negdje 30€.

Friday kaže...
Soldier977 kaže...

nema više hardlajna 

Ostao si sam sa svojim preorderom...

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Ajde nemoj biti cigan, supportaj developere

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Sada sam nakon dugo vremena ponovo zaigrao BF4, nakon Hardlinea. To je takvo smece da je to strasno, BF4 izgleda vrhunski, sve je stvarno na nivou AAAA naslov ne znam vise sta bih napisao. Al ono najvaznije za FPS...kretanje, pucanje, osjecaj pucanja to je tako lose da sam isto onako razocaran kao i prije godinu dana. Eto

5 1 hvala 2
17 godina
odjavljen
BDS kaže...

Sada sam nakon dugo vremena ponovo zaigrao BF4, nakon Hardlinea. To je takvo smece da je to strasno, BF4 izgleda vrhunski, sve je stvarno na nivou AAAA naslov ne znam vise sta bih napisao. Al ono najvaznije za FPS...kretanje, pucanje, osjecaj pucanja to je tako lose da sam isto onako razocaran kao i prije godinu dana. Eto

Nakon DUGO vremena? Pa igrali smo prije tjedan dana. Ti imaš neka cepanja?

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
BDS kaže...

Probaj ti bez p*čke tjedan dana pa vidi jel dugo

Baka slažem se u potpunosti, ali to ti ne vridi ode pisat. Špelac i njemu slični će uvatit o tome kako hardlajn nije bf... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Friday kaže...
BDS kaže...

A da, tjedan dana. Dovoljno da se naviknem na mehaniku hardlinea i zaboravim mehaniku BF4. I sad sam ponovo zaigrao BF4 i sranje, bolje da nisam probao Hardline. BF4 je jedan veliki DELAY, sve kasni, mis, tipkovnica. Traljavo za popizdit. 

EDIT: nije sporo, ne mislim da je sporo. Nego kasni, kao da im je ostao neki kod od konzolaskog kontrolera(ne znam kako bih to opisao)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.2.2015 15:20 (BDS).
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Baka slažem se u potpunosti, ali to ti ne vridi ode pisat. Špelac i njemu slični će uvatit o tome kako hardlajn nije bf... 

On priča da pucanje ne valja a ja nemesis na njemu napravim. Pa nije tu problem u igri...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

On priča da pucanje ne valja a ja nemesis na njemu napravim. Pa nije tu problem u igri...

Baka je njub pa zato i vajna šta ne može nikog ubit

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Baka je njub pa zato i vajna šta ne može nikog ubit

Odgovorno (kao panjina i njib) tvrdim da ako ja mogu nekoga ubiti - svatko može

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
Volume kaže...

:)

17 godina
odjavljen
BDS kaže...

:)

Ali stvarno čovječe. Ti nekad igraš ko sumanut - ko da te dama napravio. A nekad počešem jaja a ti padneš mrtav...

Freak Show Inc.
16 godina
Baka, nije Ljudina đabe grintao kad je BF4 izašao ;)
17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

A sad umire od dosade dok gleda preorder potvrdu na mailu... "Soon" nikada nije izgledao tako tužno!

Freak Show Inc.
17 godina
Arabarran kaže...

na mobitelu sam...kad se vratim nastavak slijedi

17 godina
odjavljen
BDS kaže...

na mobitelu sam...kad se vratim nastavak slijedi

Hvalospjevi za hardlajn?

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

baka, a da nisi malo zakasnio sa njorganjem o bf4 ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Evo me nazad za kompom. Ne mislim sada pisati nikakve eseje. Niti to ima smisla na ovom forumu. Rekao sam svoje misljenje i to stoji. Tu je znalo biti kvalitetnih rasprava ali uglavnom je to sve plitak potok.

Ljudina, Zdenko i slicni su imali potpuno pravo. Vecinom su to iznosili na mozda malo nespretan nacin(nit poznajem ljudinu niti ga branim). Ima jedna fascinantna cinjenica na koju sam rijetko nailazio na drugim forumima. Ljudina koji je ispucao milijardu metaka i proveo tisuce sati igrajuci, pucajuci kaze: Decki, nesto tu nevalja. I onda ga cijeli forum popljuje, trazi gramaticke greske i slicne stvari. Pa ako je netko "ekspert" u avionu, tenku ili bilo cime, zelim cuti njegovo misljenje.

@zenge

ne brini njorgo sam i previse :)

BF4 je dobra, popravljena, i trenutno najbolja igra ovog tipa. Moje nezadovoljstvo je uglavnom iz razloga sto vidim i znam da su se neke stvari mogle napravit i bolje.

9 0 hvala 0
16 godina
BDS kaže...

Evo me nazad za kompom. Ne mislim sada pisati nikakve eseje. Niti to ima smisla na ovom forumu. Rekao sam svoje misljenje i to stoji. Tu je znalo biti kvalitetnih rasprava ali uglavnom je to sve plitak potok.

Ljudina, Zdenko i slicni su imali potpuno pravo. Vecinom su to iznosili na mozda malo nespretan nacin(nit poznajem ljudinu niti ga branim). Ima jedna fascinantna cinjenica na koju sam rijetko nailazio na drugim forumima. Ljudina koji je ispucao milijardu metaka i proveo tisuce sati igrajuci, pucajuci kaze: Decki, nesto tu nevalja. I onda ga cijeli forum popljuje, trazi gramaticke greske i slicne stvari. Pa ako je netko "ekspert" u avionu, tenku ili bilo cime, zelim cuti njegovo misljenje.

@zenge

ne brini njorgo sam i previse :)

BF4 je dobra, popravljena, i trenutno najbolja igra ovog tipa. Moje nezadovoljstvo je uglavnom iz razloga sto vidim i znam da su se neke stvari mogle napravit i bolje.

Stari sve stoji što si reka, ali ovo boldano je nabitnije. 

Nema bolje igre od BF ovog tipa. Da je moglo bolje, sigurno je. 

Ali što je, tu je. Jbg, moramo se pomiriti sa tim i čekati BF5 ili BC3.

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
Battlefield 4

Kratki video koji opisuje zašto je (meni) Hardline bolji od Battlefielda 4, odnosno kakav je osječaj igrati jednu i drugu igru...

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
BDS kaže...

Evo me nazad za kompom. ........

Meni je potpuno drugi osjećaj. Betu sam odigrao do kraja ali već peti dan sam razmišljao  pa koliko ovo još traje (jer je besplatno i svi su igrali BHL) da mi se vratiti na BF. Stvari koje mi se ne sviđaju je grafika, mislim nije toliko bitna, ali kao da igram Team Fortres ili gledam crtani. Druga stvar destrukcija, ma koliko govorili da je nebitna, važna je za gameplay, taktiziranje i onaj feeling u igri. (da se razumijemo ni u BF nije ni blizu kao u BC2) ali napraviti igru na istom enginu i izbaciti destrukciju mi je meh. treća stvar hitreg. Ni po čemu značajnom mi nije bolji nego na BF-u. Osjeti se da ne padaš iza zidova ali ni BF nije daleko danas od toga. Možda sam njub ali imam osjećaj da puno brže padam od protivnika nego što ja nekoga mogu ubiti.

Ako padne na nekih desetak eura onda ga kupim ali do tada BF FTW.

Što kaže Mudo trenutno mi nema bolje igre od BF-a, jer nudi toliko mnogo načina pristupa igri da joj niti jedna ne može ni blizu.

16 godina
moderator
D4RKR1DE kaže...

Kratki video koji opisuje zašto je (meni) Hardline bolji od Battlefielda 4, odnosno kakav je osječaj igrati jednu i drugu igru...

Meni potpuno suprotno od tebe,BF je uvijek bila "spora" igra i zato sam je uvijek igrao.

Takva spora s velikim otvorenim mapama se igra i proslavila.

Al sad su druga vremena i EA želi udovoljiti svima.

Iako mi se više sviđa da naprave odvojenu takvu brzu igru s malim mapama nego da to sve guraju u jedan BF.(pravi BF )

سمندری ڈاکو
16 godina
Meni osobno je žao svake lipe koju dam dao za igru.
Najviše me smeta taj puding osjećaj kod igranja i napucavanja i sitni modeli vojnika… stvarno su radili po kineskim mjerama.
14 godina
protjeran
MRSKI kaže...
treća stvar hitreg. Ni po čemu značajnom mi nije bolji nego na BF-u. Osjeti se da ne padaš iza zidova ali ni BF nije daleko danas od toga. Možda sam njub ali imam osjećaj da puno brže padam od protivnika nego što ja nekoga mogu ubiti.

Šta sad ni hitreg više odjednom nije perfektan kako se mene hl temi uvjeravalo? Za neke je doslovno pojma savršenstva, mada ne kužim na koju šemu kad je princip rada samo prebačen iz četvorke...

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Arabarran kaže...
Najviše me smeta taj puding osjećaj kod igranja i napucavanja i sitni modeli vojnika… stvarno su radili po kineskim mjerama.

Sve više i meni. Toliko potrošenog vremena u igri koju jebeno "balansiraju" svaki mjesec dana. Kaj smo na kraju dobili? milion beskorisnih oružja sa kojima ti treba dva dana da nekog ubiješ.

Bc2 je bio savršenstvo naspram bf3,4

čaj ovaj Hardon ima bolji osjecaj pucanja i  efekta pucanja.

Bf3,4 je sex sa dlakavim pimpekom sa durexom a bc2 sa obrijanim sa durex gelom:)

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
Volume kaže...
MRSKI kaže...
treća stvar hitreg. Ni po čemu značajnom mi nije bolji nego na BF-u. Osjeti se da ne padaš iza zidova ali ni BF nije daleko danas od toga. Možda sam njub ali imam osjećaj da puno brže padam od protivnika nego što ja nekoga mogu ubiti.

Šta sad ni hitreg više odjednom nije perfektan kako se mene hl temi uvjeravalo? Za neke je doslovno pojma savršenstva, mada ne kužim na koju šemu kad je princip rada samo prebačen iz četvorke...

Hitreg je miljama bolji na bfh. Iz jednostavnog razloga jer je engine neopterecen destrukcijom, manjim mapama, kudikamo manje je vozila na mapi. Dakle kompleksnost izracuna varijabli u 1ms na serveru je daleko manja. Iz istog razloga je hitreg na mohw bolji nego na bf4 (bf4 je naslijedio mehaniku soldiera iz mohw).

17 godina
red_bull kaže...
Arabarran kaže...

Sve više i meni. Toliko potrošenog vremena u igri koju jebeno "balansiraju" svaki mjesec dana. Kaj smo na kraju dobili? milion beskorisnih oružja sa kojima ti treba dva dana da nekog ubiješ.

Bc2 je bio savršenstvo naspram bf3,4

čaj ovaj Hardon ima bolji osjecaj pucanja i  efekta pucanja.

Bf3,4 je sex sa dlakavim pimpekom sa durexom a bc2 sa obrijanim sa durex gelom:)

Je kak ne -.- Stvarno pretjerujete abnormalno sa dizanjem bc2 u nebesa, a imao je istu problematiku i jednako los hitreg kao i bilo koji bf naslov. Ili imas 100h igre u bc2 pa pricas onak tek tolko....

Jbt pa shotguni su znali popit toliko zivaca u bc2 da to nisu istine,kao i igranje sa ne-op puskama (i tamo sam ganjao platinu za svaku kao sto u bf3 i bf4 ganjam masterdogtag) pa dobro znam da je bilo masu pusaka s kojima je scifi ubit nekog ako igra sa iole boljom puskom.

Jednostavno,vec je odavno dokazano i objasnjeno da igra tolike kompleksnosti (destrukcija, itd) i sadrzajnosti vozila i razlicitosti pusaka, velik broj igraca na mapi, itd, ne moze imati hitreg na razini igara tipa cs ili cod gdje niceg toga nema. Tema vec prozvakana x puta, gotovo za svaki bf ali vidim da neki to jos nisu shvatili. Ili ne zele.

14 godina
protjeran
jopis kaže...

Hitreg je miljama bolji na bfh. Iz jednostavnog razloga jer je engine neopterecen destrukcijom, manjim mapama, kudikamo manje je vozila na mapi. Dakle kompleksnost izracuna varijabli u 1ms na serveru je daleko manja. Iz istog razloga je hitreg na mohw bolji nego na bf4 (bf4 je naslijedio mehaniku soldiera iz mohw).

Znači po toj logici jedna dominacija s npr. 16/24 igrača u bf4 bi tribala u svemu bolje radit od 64p cq-a u hl-u ako se ne varam? 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Battlefield 4

Bc2 imam 600 sati igre. Svaku mapu znam napamet. Toliko sam se znao uigrati da sam znao prestati pucati po procjeni da lik padne. Bc2 je puno manje kompleksna igra od hardlinea pa ne vidim koju logiku koristiš. Koliko si ti igrao bc2?

Glavni problem sa bf3 i 4 je u "mlakosti" koju imamo zbog mora identičnih oružja, dok je bc2 imao par ali odličnih oružja.

Nitko ne glorificira igru već iznosim svoje mišljenje. 

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
red_bull kaže...

Bc2 imam 600 sati igre. Svaku mapu znam napamet. Toliko sam se znao uigrati da sam znao prestati pucati po procjeni da lik padne. Bc2 je puno manje kompleksna igra od hardlinea pa ne vidim koju logiku koristiš. Koliko si ti igrao bc2?

Glavni problem sa bf3 i 4 je u "mlakosti" koju imamo zbog mora identičnih oružja, dok je bc2 imao par ali odličnih oružja.

Nitko ne glorificira igru već iznosim svoje mišljenje. 

Kume zaboravil si dosadne mape vu bf4 i nikak da zaboravim na mobil AA i leteču kantu zvanu atack heli!

StariGad_HR @battlefield
16 godina
Deca, nemojte se zavaravati! U BF3 i BF4 beti meni je hitreg bio savršen. Kad je izašla puna igra stvari su se drastično promijenile.
Ja to veslo više sisat neću!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice