Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.609.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pa i sam vidis i rekao si,ima rep bitcha.On popravlja brzinom kojom ti radis damage s rpgom zbog reloada

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Battlefield 4
kurt kaže...

Pa i sam vidis i rekao si,ima rep bitcha.On popravlja brzinom kojom ti radis damage s rpgom zbog reloada

da ga jebes ja ih nisam vidio re repairaju, a nisam sam gadjao.

17 godina
Battlefield 4

Gledao sam sada neki relativno zanimljiv film. I uočio sam jednu grešku.

Jevelinom su gađali zgradu. Mislim da bi svi koji su igrali bf3 ili bf4 skužili što tu nevalja.

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
191x7 kaže...

Gledao sam sada neki relativno zanimljiv film. I uočio sam jednu grešku.

Jevelinom su gađali zgradu. Mislim da bi svi koji su igrali bf3 ili bf4 skužili što tu nevalja.

Ne znam dali je ovo trebalo biti duhovito ili za ozbiljno, ali ti je stvarno vrijeme da odeš spavati. A i meni.

P.S. znaš kako javelin radi? Ja ne. Ali ako laserski navodi projektil, onda ga možeš navoditi i u zgradu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nznm da li je netko već postal ...

free dlc Dragon's Teeth do sutra ....

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-dragons-teeth

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 9:53 (brijalec).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ček, 2.5 million meele kills? 

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tonik kaže...

Ček, 2.5 million meele kills? 

Aha, cijeli community, u nekom vremenskom periodu na svim platformama.

Bez brige, oni unaprijed izračunaju, ni jedna takva misija nije propala, a bilo ih je

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pa da, vidi stavrno, sam čorav. To onda da, community bi mogao sakupit toliko. 

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

CyberDemonVZ kakve si to probleme imao sa EA Login Verificationom? Neki dan si spomenuo, pa me zanima. Jer sam upalio i nisam se mogao spojiti na server preko battleloga, kad sam ugasio prošlo je. Pa me zanima dal je to slučajnost ili je do tog sranja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

CyberDemonVZ kakve si to probleme imao sa EA Login Verificationom? Neki dan si spomenuo, pa me zanima. Jer sam upalio i nisam se mogao spojiti na server preko battleloga, kad sam ugasio prošlo je. Pa me zanima dal je to slučajnost ili je do tog sranja.

Jedan dan je verifikator prestao raditi. Vjerojatno privremeni glitch, al me uhvatila panika zbog mog BFa :D

Obrisati sam verifikator i napravio još veće sranje.

Sva sreća što sam ostao online na origin webu, pa sam brzo ugasio two step verifikaciju i ukljucio verifikaciju preko maila

12 godina
Battlefield 4

jel ima neko problema sa log in na battlelog, u originu sam logiran al kad pokrenem igru mi trazi da se ponovo logiram, probam i nece kaze  PROBLEM CONTACTING EA LOGIN, PLEASE TRY AGAIN IN A WHILE, a malo prije sam igrao normalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ne mogu se ni ja logirati...

Opet čistačica je8e po žicama.

[edit] - možete zeznuti čistačicu - logirate se na Battlelog od trojke i onda samo otvorite tab sa battlelogom od 4

[edit 2] - ipak je čistačica pametnija. Pokušaj ulaska u igru:

No contact with EA Online. Please try again later.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 21:09 (Sum_of_all_fears).
14 godina
Battlefield 4

Neće ni meni, do maloprije sve normalno radilo

0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

nisi trebao ici jesti, trebali smo ostati igrat :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
dennocro kaže...

nisi trebao ici jesti, trebali smo ostati igrat :D

Hahaha ionako bi izaša sa servera, nekako trzavo je radia

11 godina
neaktivan
Battlefield 4

sa levela 138 na 0.. najs 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

A bravo vas dvojica, srusili ste igru!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Jel netcode opet u teškom kurcu ili šta je s igrom? Jučer je bilo ajme bože na svakom serveru na kojem sam bija, a inače ti serveri rade odlično. Čak i na onom od 120hz se padalo od jednog metka i deset metara iza zaklona. Mislia sam da je možda do mene, al pun k ljudi je istu stvar komentiralo u chatu

0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

I kod mene isti problemi s logiranjem i kasnije oko ponoć kad sam ponovo proba uredno je sve bilo bar u onom jednom meču.

Inače jučer cili dan me izbacivalo iz igre svako malo što u zadnje vrime nije bio slučaj.

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Volume kaže...
Jel netcode opet u teškom kurcu ili šta je s igrom? Jučer je bilo ajme bože na svakom serveru na kojem sam bija, a inače ti serveri rade odlično. Čak i na onom od 120hz se padalo od jednog metka i deset metara iza zaklona. Mislia sam da je možda do mene, al pun k ljudi je istu stvar komentiralo u chatu

Aha, nesto se naveliko radi sa serverima. Nema mi smisla jer je BF1 beta još daleko.

U zadnjih tjedan dana sam imao slučajeve da je server pao, da se nisam mogao logirati, da mi kod frendova prikazuje servere na kojima nisu, ili samo piše "playing multiplayer".

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mi smo igrali poslje ponoći. Radilo je sve ok, osim prikazivanje level-a, pao na 0. :D

I to sa neprikazivanjem servera kod drugih se da zaobič. Ja sam otišao na jedan od profila sa liste i otišao na stats > reports i zadnji server (ako dotični nisu promjenili)  i join na njega.

Bf 4 - Tonyhrv
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 10:59 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

I unatrag misec dana sam isti problem ima i sa BF3 i također je trajalo par sati tako da očito oni nešto petljaju s vrimena na vrime ili ih netko ruši

16 godina
Volume kaže...

Poslušaj mene i instaliraj kantera, milina ga je igrat nakon ovog usranog netcoda. Idemo ja, ti, carapica, mali mrski i veki osvajat medalje. Sve sad ulažen u profesionalnu karijeru. Pa kad dođen na BF izmest njubiće i kad me prozvaju čiteron, lipo in kažen pajdo moj ja san ti CS PRO. I ovo kažen ozbiljno bez sarkazma.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2016 13:55 (RePlaY).
10 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
. Sve sad ulažen u profesionalnu karijeru... I ovo kažen ozbiljno bez sarkazma.

Ček malo koja ti je ovo stručna profesija po redu peta ili šesta???  jebate pa ti si veći talent od Nives Celzijus, a kad izlazi knjiga?? 

potpis
14 godina
RePlaY kaže...

Poslušaj mene i instaliraj kantera, milina ga je igrat nakon ovog usranog netcoda. Idemo ja, ti, carapica, mali mrski i veki osvajat medalje. Sve sad ulažen u profesionalnu karijeru. Pa kad dođen na BF izmest njubiće i kad me prozvaju čiteron, lipo in kažen pajdo moj ja san ti CS PRO. I ovo kažen ozbiljno bez sarkazma.

Aj moga bi ovaj tjedan instalirat to govno pa napokon probat

16 godina
Volume kaže...
RePlaY kaže...

Aj moga bi ovaj tjedan instalirat to govno pa napokon probat

Viruj mi igra ima dubinu i traži skill, bf je čista arkada za nju. Triba samo povatat mehaniku tj. kako pucat i kretat se i onda je vrh, još kad kreneš competitive. CS je drugi level za Bf ako oćeš nešto malo ozbiljnije od casual napucavanja.

10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Auuu koji ignore, sad odo plakat 

potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Znan to riplej, cs je shooter doveden do savršenstva u onom šta triba biti i bf je stvarno goli k za njega šta se tiče pucanja i mapa. Jedino šta mene odbija kod te igre je šta nema ads

0 0 hvala 0
16 godina
MatoOO13 kaže...
RePlaY kaže...
. Sve sad ulažen u profesionalnu karijeru... I ovo kažen ozbiljno bez sarkazma.

Ček malo koja ti je ovo stručna profesija po redu peta ili šesta???  jebate pa ti si veći talent od Nives Celzijus, a kad izlazi knjiga?? 

Knjiga "Go PRO or Go Home njubz" izlazi 21.6 i dobavljiva je na kioscima Tiska. Od 15.5 je možete prednaručit u digitalnom obliku na amazonu.

16 godina
Battlefield 4

Samo nemoj da te slava uzme pa da propadnes kao Dujo.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice