Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.608.933
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

Tolko je dobar taj CS da kad pucaš moraš gledati protivniku u noge ili pod kako bi uhvatio recoil. Da ne kažem kako djeca svaku rundu vrište i puštaju muziku kao u CODu. Strašno kakva komedija je i ta igra postala. Vidim svi samo vade noževe svako malo kako bi pokazali kakav skin imaju, da ne govorim kako su popularni serveri gdje su skinovi otključani, pa onda umjesto da ljudi igraju prvu rundu naštimavaju skinove, a tek onda igraju.

Moj PC  
5 0 hvala 2
16 godina
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...

Tolko je dobar taj CS da kad pucaš moraš gledati protivniku u noge ili pod kako bi uhvatio recoil. Da ne kažem kako djeca svaku rundu vrište i puštaju muziku kao u CODu. Strašno kakva komedija je i ta igra postala. Vidim svi samo vade noževe svako malo kako bi pokazali kakav skin imaju, da ne govorim kako su popularni serveri gdje su skinovi otključani, pa onda umjesto da ljudi igraju prvu rundu naštimavaju skinove, a tek onda igraju.

Evo jedan tipičan BF noskill njub... EZ

12 godina
RePlaY kaže...
Jack Sparrow kaže...

eto ako vam treba cs igrac tu sam, znam sve mape jer sam igrao jos od css, presao na csgo, trenutno bf, al rado bi se vratio ako bi skupili ekipu, a ne da moramo svaku rundu po jednog rusa imati koji se dere.

10 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
Jack Sparrow kaže...

Misliš kao ovaj 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 14:37 (MatoOO13).
16 godina
Battlefield 4

Klinjo igra CS1.6

Trenutno ima 18godina, zavrsio je srednju skolu, upisuje medicinu i guess what----- igra igru svog djetinjstva u novom ruhu CS GO!!!!

Đeš betr!?! 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

Klinjo igra CS1.6

Trenutno ima 18godina, zavrsio je srednju skolu, upisuje medicinu i guess what----- igra igru svog djetinjstva u novom ruhu CS GO!!!!

Đeš betr!?! 

?? da se ne znamo još bi nešto i rekao, i da ne znaš da prcam Replaya  i slika je od prije par dana FYI, a za ostale fantazije ne znam di si pokupio ali ok svi nešto nešaljivi na topicu u zadnje vrijeme.... mislim da je došlo vrijeme da stavim forum na hlađenje 

potpis
14 godina

Kakva nervoza Mate?

Inače evo jedna zabavna stranica za djecu i odrasle

www.gurnigapolako.com

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 17:22 (Volume).

1 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

daj još koji server

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Matek, to i jest bila zeka,ocito nisam pogodio smajlija. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Volume kaže...

Kakva nervoza Mate?

Ostavia sam se duvana :( a ovaj server smo mi već pohodili i danas su me ljudi zvali da dođem tamo, ok ekipa 

mrfloyd kaže...

Matek, to i jest bila zeka,ocito nisam pogodio smajlija. 

Ma vidiš da je Volume postavio dijagnozu, ja sam krivo povezao... uglavnom NHF 

potpis
14 godina
MatoOO13 kaže...
Volume kaže...

Kakva nervoza Mate?

Ostavia sam se duvana

Iman ti ja nešto bolje od duvana, poslat ću ti malo. Nervoza ti neće bit ni na kraj pameti

13 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...

Klinjo igra CS1.6

Đeš betr!?! 

Reko bi da je ovo CS: Source točnije de_dust2 mapa.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.5.2016 19:48 (Ikarus01).
13 godina
Battlefield 4

A Monk igra?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
MatoOO13 kaže...

a ovaj server smo mi već pohodili i danas su me ljudi zvali da dođem tamo, ok ekipa 

Odlična ekipa nema šta, neznaju ni muški po pički dobit

13 godina
neaktivan
Volume kaže...
MatoOO13 kaže...

a ovaj server smo mi već pohodili i danas su me ljudi zvali da dođem tamo, ok ekipa 

Kaj se može nekog izbaciti bez razloga i objašnjenja?

Ako hoćeš možeš ih tužakat, ali nije to onaj Voljum laštilac jarbola kojeg svi znaju.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ček, Volume koji je to server? Izgleda da sam  slijep, nemogu ga nać.

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Volume kaže...
MatoOO13 kaže...

To si sad zaradio na balkanu sa skoro 50 kill streak na propagandi?

zaš vi [G]ey ne rentate server, ima vas 50, svako par kuna mjesečno

10 godina
neaktivan
b00 kaže...
Volume kaže...

To si sad zaradio na balkanu sa skoro 50 kill streak na propagandi?

zaš vi [G]ey ne rentate server, ima vas 50, svako par kuna mjesečno

Očito nisu pravi sportise onda  zapravo jučer smo stalno igrali protiv njih dok su samo oni imali commadera i psujem ja frajera na engleskom kad na kraju on napiše nešto na našem. Rekoh ti si domaći, veli on da, e onda jedi govna  možda se uvrijedio jer je quitao drugu rundu (ili ga je mama poterala na spavanje). Dakle više nas nema na tom serveru 

b00 imali smo par servera ali su uglavnom stajali prazni jer nas ne igra više od 5-8 trenutno a da poznaš gerijatriju znao bi da je toj bagri teško udovoljiti  

potpis
14 godina
tonik kaže...

Neki bosansko-hercegovački

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/01bff317-f2af-4eb9-b192-395b7db18730/BALKAN-Votemap-1-P-Start-No-Rules/

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2016 11:08 (Volume).
13 godina
Battlefield 4

Ajde da i na ovo naletim. Commander gameplay:

Na kraju je napeto
S 55- 267 okrenuli na 7-0

EDIT: Vidim da su imali gadnog cheatera u timu, pa su zato dobili. Al nema veze, bitno da se tu i tamo pojavi neki dobar Commander video :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2016 14:59 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

kukyca,trebaš jako puno sati provest u cs-u da bi svladao recoil.

btw stvarno neznam šta ti igraš? ovo šta si opisao nema veze s vezom.

odigraj par competitivea ako imaš koju ekipu i sve će ti biti jasno o kakvoj se igri radi.

...i ne vadi se nož da se pokaže nego da se brže krećeš ali pošto neznaš morat ću te navčit 

10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Ajde da i na ovo naletim. Commander gameplay:

i opet samo jedan commander, baš super za protivnički tim da ovi znaju stalno od kuda dolazi protivnik. Inače na Dragonu često budu ovakvi preokreti ako se protivnički tim zakempa na A i B sa svim vozilima (netko je dobro probao uzeti E da ih malo razbije ali prekasno). Ajd još na ovakvoj mapi, mi smo bili na onom govnu od Pearl Marketa di uz jedan scan vidiš cijelu mapu i frajer nas cijelu rundu gađa sa cruise missileom. Uglavnom igrati sa samo jednim commaderom je teži unbalance i još ajde ako je nekto kome se to samo igra. No kada je to taktika cijelog klana onda je to malo, neću sad reći šta... 

ZeNGe_CRO-mt kaže...

Mislim da je Kuky prcal Replaya malo kao i ja, iako je možda fakat takva njubina 

potpis
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

pa nema veće njubine od kukya, taj se sam baca pred metke nemoraš ga ni ciljat ,a dogtag neću ni spominjat...maltene na izvolte 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Trebao si biti kada je odključao bow (kada su ga svima dali), trebalo mu je pola sata da nekog ubije ali poslje toga je pao indijanski ples oko vatre da proslavi kill  (tijekom kojeg je naravno bio ubijen).

potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

jel to ovaj nas stricek s foruma?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Stjepanj kaže...

jel to ovaj nas stricek s foruma?

Aha :D

Volume, mozes se vratiti na Balkan server. Ovaj put snimi gameplay prije nego te banaju

13 godina
Volume kaže...
tonik kaže...

Neki bosanski

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/01bff317-f2af-4eb9-b192-395b7db18730/BALKAN-Votemap-1-P-Start-No-Rules/

O jebem ti Bosnu više. Gdje Hercegovina? 

12 godina
Battlefield 4

Molim vas još koji glas za BF4

http://www.bug.hr/master/toplista/

Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Volume, mozes se vratiti na Balkan server. Ovaj put snimi gameplay prije nego te banaju

Šta je ovaj put bilo, opet aimbot il nešto novo? 

Ionako se neman vraćati tamo pa me nije ni briga za ban, sa hwb-om sam naučia lekciju... 

MRSKI kaže...

O jebem ti Bosnu više. Gdje Hercegovina? 

Moja greška druže, eno ispravljeno

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice