Tolko je dobar taj CS da kad pucaš moraš gledati protivniku u noge ili pod kako bi uhvatio recoil. Da ne kažem kako djeca svaku rundu vrište i puštaju muziku kao u CODu. Strašno kakva komedija je i ta igra postala. Vidim svi samo vade noževe svako malo kako bi pokazali kakav skin imaju, da ne govorim kako su popularni serveri gdje su skinovi otključani, pa onda umjesto da ljudi igraju prvu rundu naštimavaju skinove, a tek onda igraju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tolko je dobar taj CS da kad pucaš moraš gledati protivniku u noge ili pod kako bi uhvatio recoil. Da ne kažem kako djeca svaku rundu vrište i puštaju muziku kao u CODu. Strašno kakva komedija je i ta igra postala. Vidim svi samo vade noževe svako malo kako bi pokazali kakav skin imaju, da ne govorim kako su popularni serveri gdje su skinovi otključani, pa onda umjesto da ljudi igraju prvu rundu naštimavaju skinove, a tek onda igraju.
Evo jedan tipičan BF noskill njub... EZ
eto ako vam treba cs igrac tu sam, znam sve mape jer sam igrao jos od css, presao na csgo, trenutno bf, al rado bi se vratio ako bi skupili ekipu, a ne da moramo svaku rundu po jednog rusa imati koji se dere.
Misliš kao ovaj
Klinjo igra CS1.6
Trenutno ima 18godina, zavrsio je srednju skolu, upisuje medicinu i guess what----- igra igru svog djetinjstva u novom ruhu CS GO!!!!
Đeš betr!?!
Klinjo igra CS1.6
Trenutno ima 18godina, zavrsio je srednju skolu, upisuje medicinu i guess what----- igra igru svog djetinjstva u novom ruhu CS GO!!!!
Đeš betr!?!
?? da se ne znamo još bi nešto i rekao, i da ne znaš da prcam Replaya
i slika je od prije par dana FYI, a za ostale fantazije ne znam di si pokupio ali ok svi nešto nešaljivi na topicu u zadnje vrijeme.... mislim da je došlo vrijeme da stavim forum na hlađenje
daj još koji server
Matek, to i jest bila zeka,ocito nisam pogodio smajlija.
daj još koji server
A kakav bi ti? Onaj je jedini balkanski, bar ja neznam za druge...
Cq igram uglavnom na ova tri
Inf only cq
I lokeri
Za ostale modove nemam pojma jer ih ne igram
Kakva nervoza Mate?
Ostavia sam se duvana :( a ovaj server smo mi već pohodili i danas su me ljudi zvali da dođem tamo, ok ekipa
Matek, to i jest bila zeka,ocito nisam pogodio smajlija.
Ma vidiš da je Volume postavio dijagnozu, ja sam krivo povezao... uglavnom NHF
Kakva nervoza Mate?
Ostavia sam se duvana
Iman ti ja nešto bolje od duvana, poslat ću ti malo. Nervoza ti neće bit ni na kraj pameti
Klinjo igra CS1.6
Đeš betr!?!
Reko bi da je ovo CS: Source točnije de_dust2 mapa.
A Monk igra?
a ovaj server smo mi već pohodili i danas su me ljudi zvali da dođem tamo, ok ekipa
Odlična ekipa nema šta, neznaju ni muški po pički dobit
Kaj se može nekog izbaciti bez razloga i objašnjenja?
Ako hoćeš možeš ih tužakat, ali nije to onaj Voljum laštilac jarbola kojeg svi znaju.
Ček, Volume koji je to server? Izgleda da sam slijep, nemogu ga nać.
a ovaj server smo mi već pohodili i danas su me ljudi zvali da dođem tamo, ok ekipa
To si sad zaradio na balkanu sa skoro 50 kill streak na propagandi?
zaš vi [G]ey ne rentate server, ima vas 50, svako par kuna mjesečno
To si sad zaradio na balkanu sa skoro 50 kill streak na propagandi?
zaš vi [G]ey ne rentate server, ima vas 50, svako par kuna mjesečno
Očito nisu pravi sportise onda zapravo jučer smo stalno igrali protiv njih dok su samo oni imali commadera i psujem ja frajera na engleskom kad na kraju on napiše nešto na našem. Rekoh ti si domaći, veli on da, e onda jedi govna
možda se uvrijedio jer je quitao drugu rundu (ili ga je mama poterala na spavanje). Dakle više nas nema na tom serveru
b00 imali smo par servera ali su uglavnom stajali prazni jer nas ne igra više od 5-8 trenutno a da poznaš gerijatriju znao bi da je toj bagri teško udovoljiti
Neki bosansko-hercegovački
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/01bff317-f2af-4eb9-b192-395b7db18730/BALKAN-Votemap-1-P-Start-No-Rules/
Ajde da i na ovo naletim. Commander gameplay:
Na kraju je napeto
S 55- 267 okrenuli na 7-0
EDIT: Vidim da su imali gadnog cheatera u timu, pa su zato dobili. Al nema veze, bitno da se tu i tamo pojavi neki dobar Commander video :D
kukyca,trebaš jako puno sati provest u cs-u da bi svladao recoil.
btw stvarno neznam šta ti igraš? ovo šta si opisao nema veze s vezom.
odigraj par competitivea ako imaš koju ekipu i sve će ti biti jasno o kakvoj se igri radi.
...i ne vadi se nož da se pokaže nego da se brže krećeš ali pošto neznaš morat ću te navčit
Ajde da i na ovo naletim. Commander gameplay:
i opet samo jedan commander, baš super za protivnički tim da ovi znaju stalno od kuda dolazi protivnik. Inače na Dragonu često budu ovakvi preokreti ako se protivnički tim zakempa na A i B sa svim vozilima (netko je dobro probao uzeti E da ih malo razbije ali prekasno). Ajd još na ovakvoj mapi, mi smo bili na onom govnu od Pearl Marketa di uz jedan scan vidiš cijelu mapu i frajer nas cijelu rundu gađa sa cruise missileom. Uglavnom igrati sa samo jednim commaderom je teži unbalance i još ajde ako je nekto kome se to samo igra. No kada je to taktika cijelog klana onda je to malo, neću sad reći šta...
Mislim da je Kuky prcal Replaya malo kao i ja, iako je možda fakat takva njubina
pa nema veće njubine od kukya, taj se sam baca pred metke nemoraš ga ni ciljat ,a dogtag neću ni spominjat...maltene na izvolte
Trebao si biti kada je odključao bow (kada su ga svima dali), trebalo mu je pola sata da nekog ubije ali poslje toga je pao indijanski ples oko vatre da proslavi kill
(tijekom kojeg je naravno bio ubijen).
jel to ovaj nas stricek s foruma?
Aha :D
Volume, mozes se vratiti na Balkan server. Ovaj put snimi gameplay prije nego te banaju
Neki bosanski
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/01bff317-f2af-4eb9-b192-395b7db18730/BALKAN-Votemap-1-P-Start-No-Rules/
O jebem ti Bosnu više. Gdje Hercegovina?
Molim vas još koji glas za BF4
Volume, mozes se vratiti na Balkan server. Ovaj put snimi gameplay prije nego te banaju
Šta je ovaj put bilo, opet aimbot il nešto novo?
Ionako se neman vraćati tamo pa me nije ni briga za ban, sa hwb-om sam naučia lekciju...
O jebem ti Bosnu više. Gdje Hercegovina?
Moja greška druže, eno ispravljeno