- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Špelac, kako ti je započelo ovo radno jutro?
Idući patch za H stiže 28.04., što mislite stiže li nam tada i patch za BF4?
7 | Stiže, malo sutra |
---|---|
0 | Stiže, stvarno sutra |
Laži i obmane. Vidi se da si pregledao cijelu mapu u ovih par sekundi.
Jbt kako ti to moš pogodit, pa ni ne vidi se di raketa ide
Jutro. Gotov godišnji.
Nego šta si nego kamperčina, cijelu rundu navrh brda mrski sa raketom mrda. I to još kraj AA tako da mu nitko heličem nemože prić. Razočarao si me kao drug i kumunist
PS naravno da ste tu rundu izgubili kad ni jedan flag nisi zauzeo
Nego šta si nego kamperčina, cijelu rundu navrh brda mrski sa raketom mrda. I to još kraj AA tako da mu nitko heličem nemože prić. Razočarao si me kao drug i kumunist
Sljedeću rundu je kempao u avionu pa smo je dobili.
Sljedeću rundu je kempao u avionu pa smo je dobili.
Mislim da smo bili na Rogue ti i ja u tenku, a pero nam se prebacio pa smo mi pobijedili . Prestari smo ti i ja za trčanje od zastave do zastave. Evo ovih mlađih neka trče ili voze bicikl
Mislim da smo bili na Rogue ti i ja u tenku, a pero nam se prebacio pa smo mi pobijedili . Prestari smo ti i ja za trčanje od zastave do zastave. Evo ovih mlađih neka trče ili voze bicikl
Ma leđa me ukočila od silnog trčanja.
Ma leđa me ukočila od silnog sjedenja pred kompom.
There, I fixed it!
Ma leđa me ukočila od silnog trčanja.
Kemperi, kemperi posvuda....
A i headglitcheri, sram vas bilo
Ma leđa me ukočila od silnog sjedenja pred kompom.
There, I fixed it!
Ma nemoj zajebavat?
E pa i od tog kilavog zgrbljenog sporta di je radijus kretanja 1.5m te i bole leđa
E pa i od tog kilavog zgrbljenog sporta di je radijus kretanja 1.5m te i bole leđa
Samo ću reć
Jebote, čovjek ima raspon ruku 4.5 metra i onda je kao neki pothvat što ga skoro nitko nije mogao pobijediti u stolnom tenisu...
Samo ću reć
Oprosti, ispravit ću se, kao netko tko se s tim 'sportom' igrao sa 10-12g, radijus kretanja za bolje igrače je JEDAN metar, ne jedan i pol
Jebote, čovjek ima raspon ruku 4.5 metra i onda je kao neki pothvat što ga skoro nitko nije mogao pobijediti u stolnom tenisu...
Vjerojatno je samo sjedio i za tim stolom i samo mahao rukama.
Treba imati reflekse. Nemoj se onda čuditi što me ne možeš ubiti u BFu
Vidio sam ja tvoje reflekse kad si se sa čarapom našao... Dance of the elephants, ne?
Nemoj mi molim te reć da si za usporedbu amaterskog meča i igre linkao europskog Boga stolnog tenisa u meču protiv tog kosookog nabrijanog zvrka?
Pa ranit ću se. Koliko je st.tenis naporan i fizički zahtjevan sport govori činjenica da su ovdje u našem klubu koji ima odlične rezultate obzirom na uvjete (3.i su u 2HL), u top 3 igrača, 1 koji je 3x operirao kičmu i ne može se sagnut kak spada, i drugi koji ima operirano koljeno 2x
Pa oni kad igraju sa ekipama koje dođu na friendly mečeve van sezone, nemaju skoro ni taj metar radijus kretanja
Vidio sam ja tvoje reflekse kad si se sa čarapom našao... Dance of the elephants, ne?
Da. Frostbite 3 suppresion dance. I to nema veze s refleksima nego sa aimom, neznalice.
Nemoj mi molim te reć da si za usporedbu amaterskog meča i igre linkao europskog Boga stolnog tenisa u meču protiv tog kosookog nabrijanog zvrka?
Pa ranit ću se. Koliko je st.tenis naporan i fizički zahtjevan sport govori činjenica da su ovdje u našem klubu koji ima odlične rezultate obzirom na uvjete (3.i su u 2HL), u top 3 igrača, 1 koji je 3x operirao kičmu i ne može se sagnut kak spada, i drugi koji ima operirano koljeno 2x
Pa oni kad igraju sa ekipama koje dođu na friendly mečeve van sezone, nemaju skoro ni taj metar radijus kretanja
A znaš li ti kako ja igram?
Ja stvarno ne znam jel se ti nekad zajebaješ ili stvarno veze nemaš s mozgom. Radi ovog gore boldanog ipak mislim da je druga stvar u pitanju. Haj ti sad idi odigraj jedan meč na kuhinjskom stolu i popij pivu.
A znaš li ti kako ja igram?
Jok, al pokazao si nam da si treći rekreativac u Mostaru
Jok, al pokazao si nam da si treći rekreativac u Mostaru
Kenny i junior su na prva dva.
Mislim da je junior na prva dva...
Mislim da je junior na prva dva...
Ae, stari samo priča.
Nego di je svemirac, nema ga baš u zadnje vrime
Nego di je svemirac, nema ga baš u zadnje vrime
Trči - on je ko Forrest Gump!