Subota jutro nitko ni slova nije nabacio. Bump
Pravio doručak djeci i sebi čaj... Sad bih mogao nešto pojesti!
Jutro svima...
Subota jutro nitko ni slova nije nabacio. Bump
Pravio doručak djeci i sebi čaj... Sad bih mogao nešto pojesti!
Jutro svima...
uzas moram citati jutri postove svaba koje k... ne razumim.
Spominju se spolni organi, majke, usta, rasističke uvrede. Sad kombiniraj jedno s drugim. Onako, fino.
uzas moram citati jutri postove svaba koje k... ne razumim.
Spominju se spolni organi, majke, usta, rasističke uvrede. Sad kombiniraj jedno s drugim. Onako, fino.
Onako fino...skoro pa balkanski
Dobro jutro dame, gospodo i liit...
E Dama, samo cekaj da ti jopis dode...
Pred kraj meča me uspio jednom ubiti i tada sam vidio koji je bio omjer
Vidim da ti igra bolje radi s novim monitorom
Tražim nekog da meni sufinancira neki 144Hz
Pozdrav ljudi. Kaj ima, svi zivi?
Heeej!!!
Gle ti njega!
Gdje si, kak bubini članovi obitelji?
Reci dal ti Cyber može kak pomoći?
Evo vracamo se u zivot. Gripa nas je sve pokosila.
E Dama, samo cekaj da ti jopis dode...
Pred kraj meča me uspio jednom ubiti i tada sam vidio koji je bio omjer
Vidim da ti igra bolje radi s novim monitorom
Tražim nekog da meni sufinancira neki 144Hz
Novi monitor nema veze s tim, nego par dana odmora od bfa i ostalih videoigara. Onda poželiš igrati i sve je super i Cool.
2x. U zadnjih minutu runde.
Katastrofa,pola smrti u rundi od pol sata igre si me ti ubio, mislim da je 2-11 na kraju bilo, ak ne i gore, poslije 10 nisam gledao. I to sam tek na kraju popi.dio i uzeo lmg i vratio kd u plus, dosta je bilo cackanja sa engijem, hebalo me unlockanje masterdogtagova za sve puske....
Al reci cu ti nesto na prijateljskoj osnovi,nhf - doci ce konacno i patch za anti headglitchanje :)
A ovo iz videa kad si nas sve trojicu ubio,to su 'cari' engine-a ove igre,ja sam ispucao 15 metaka u tebe i dobijao hitmarke a mrski 20 komada isto. Katastrofa koliko nekad predikcija 'pojede' metaka a hitmark vidno postoji.
Ali gg za refleks u svakom slucaju :) :)
Katastrofa,pola smrti u rundi od pol sata igre si me ti ubio, mislim da je 2-11 na kraju bilo, ak ne i gore, poslije 10 nisam gledao. I to sam tek na kraju popi.dio i uzeo lmg i vratio kd u plus, dosta je bilo cackanja sa engijem, hebalo me unlockanje masterdogtagova za sve puske....
Al reci cu ti nesto na prijateljskoj osnovi,nhf - doci ce konacno i patch za anti headglitchanje :)
A ovo iz videa kad si nas sve trojicu ubio,to su 'cari' engine-a ove igre,ja sam ispucao 15 metaka u tebe i dobijao hitmarke a mrski 20 komada isto. Katastrofa koliko nekad predikcija 'pojede' metaka a hitmark vidno postoji.
E stvarno mi je sada žao što nisam snimio. Ne znam kako sam se suzdržao da ne puknem altF4 i odem spavati. Njima na TS sam komentirao da mi je od punog okvira AEK ostalo 5 komada i sada vidim da te jedan samo pogodio. Vidim tebe i pucam ali nigdje hitmarka Kontam koji kurac se dešava, ping OK..... Sa tvoje strane izgleda kao da sam opalio jedan kratki rafal ali sasuso sam skoro cijeli okvir u tebe a to je otislo valjda po kućištu servera. Dobra partija i jesi me nalupao
PS nećeš više nikad dobiti invite na server na kojem mi igramo osim ako se nećeš switchati na našu stranu
5 Mbps upload i Nvidia Shadowplay i njegov Twitch stream:
Low i Medium rade savršeno. Samo što je kvaliteta 480p :(
Na High (720p) prolazi, ali ping u igri dosta naraste. Od 10 do 200 dodatnih ms.
Možda bi se situacija popravila boljim routerom ili tweakanjem veze u Windowsima. Jer je potrebna veza baš tu negdje oko 5 (makar u Shadowplayu piše 3,5Mbps).
LMG je katastrofa. Pola metaka mi tada ne ide gdje trebaju kad sam supresan.
E stvarno mi je sada žao što nisam snimio. Ne znam kako sam se suzdržao da ne puknem altF4 i odem spavati. Njima na TS sam komentirao da mi je od punog okvira AEK ostalo 5 komada i sada vidim da te jedan samo pogodio. Vidim tebe i pucam ali nigdje hitmarka Kontam koji kurac se dešava, ping OK..... Sa tvoje strane izgleda kao da sam opalio jedan kratki rafal ali sasuso sam skoro cijeli okvir u tebe a to je otislo valjda po kućištu servera. Dobra partija i jesi me nalupao
PS nećeš više nikad dobiti invite na server na kojem mi igramo osim ako se nećeš switchati na našu stranu
A majke mi ja bi se prebacio ali kad sam god otišao pogledati timovi su bili puni.
Sever je bio čudan. Lag jer bio vidljivo primijetan kada nekog roknem sa Magnumom, tek nakon 2 sec pojavi se da sam ga i ubio.
Nemoj tako za pozivnicu, pa jedino s vama i igram BF4
5 Mbps upload i Nvidia Shadowplay i njegov Twitch stream:
Low i Medium rade savršeno. Samo što je kvaliteta 480p :(
Na High (720p) prolazi, ali ping u igri dosta naraste. Od 10 do 200 dodatnih ms.
Možda bi se situacija popravila boljim routerom ili tweakanjem veze u Windowsima. Jer je potrebna veza baš tu negdje oko 5 (makar u Shadowplayu piše 3,5Mbps).
za kvalitetan 1080p bez gubljenja paketa trebas stabilnih bar 10... inace za neke igre koje nisu toliko zahtjevne mozes i sa 3 biti ok (WoT, RPG i sl.)
Živo me zanima jel Baštardo ima prste u ovome...
Živo me zanima jel Baštardo ima prste u ovome...
Aj, bar nisu UCAV-i.
Vidjet ćemo....
Dobar dan!
Dobar dan!
Bok Špelac.
Bok svima.
Kaj ste danas naumili? Vani ste? Roštiljate? Planinarenje? Za kompom ste?
Ja idem do brata na kotlovinu.
Dobar dan.
Idemo svi kod Cyberovog brata na kotlovinu?
ja i dalje pratim svabe iako ne znam sto tocno pricaju znam da je socno. 😊
Na ovom screenshotu se vidi točno ništa! :))
...ali se naslućuje mazohizam.
a jbg, Bug ocito ubije kvalitetu kad se upload radi sa mobitela.
a jbg, Bug ocito ubije kvalitetu kad se upload radi sa mobitela.
Pokušavam klikat po ovom Expand chat na slici, al nejde.
Pokušavam klikat po ovom Expand chat na slici, al nejde.
I ti?
ja i dalje pratim svabe iako ne znam sto tocno pricaju znam da je socno. 😊
Pa kako ne vidite. Švabe komentiraju kako Ceco opet ima hrvatski server sa 250% više tiketa na kojem su njubovi dobro došli kako bi ih on mogao što duže rejpati sa svojim little birdom