Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.610.013
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Soldier977 kaže...

Zanimljivo je kako su ljudi ljubomorni i zavidni. Ako si, ne daj bože, bolji od njih u hebenoj video igri, odmah idu vrijeđanja, podbadanja, etiketiranja bez imalo mozga .... Svako ko se pronašao u ovom postu od srca želim da dobiju na lotu i plate sebi put na Mars u jednom smjeru.

Meni se još nije dogodilo da budem bolji od nekog pa nemam tih problema... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Zanimljivo je kako su ljudi ljubomorni i zavidni. Ako si, ne daj bože, bolji od njih u hebenoj video igri, odmah idu vrijeđanja, podbadanja, etiketiranja bez imalo mozga .... Svako ko se pronašao u ovom postu od srca želim da dobiju na lotu i plate sebi put na Mars u jednom smjeru.

Meni se još nije dogodilo da budem bolji od nekog pa nemam tih problema... {#}

Blago tebi {#}

Ma ne stvarno, mislim.... ma idioti (KUD)

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 4

Zipa ovog:

Igrao protiv njega sinoć. Lik nas je skoro sam pobijedio. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 9:03 (Soldier977).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Zipa ovog:

po onome kako se kreće i cilja rekao bih neki wallhack. za neke situacije je bio 100% siguran, i pucao je na slijepo i ubijao ljude koji nisu niti na minimapi. e sad možda ima dobar tim, pa imaju i dobru koordinaciju, i komunikaciju.

al ako izbacimo varanje, dobro igra.

13 godina
ranko091 kaže...
Soldier977 kaže...

Zipa ovog:

po onome kako se kreće i cilja rekao bih neki wallhack. za neke situacije je bio 100% siguran, i pucao je na slijepo i ubijao ljude koji nisu niti na minimapi. e sad možda ima dobar tim, pa imaju i dobru koordinaciju, i komunikaciju.

al ako izbacimo varanje, dobro igra.

Izbaci varanje odmah. Tip igra u pro timu i jednostavno je dobar. Uploadiram video što sam igrao sljedeći mač s njim u timu i gdje smo imali dva loša igrača, tada nije mogao biti toliko dobar. Dosta je tim bitan (najbitniji).

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 9:20 (Soldier977).
16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Izbaci varanje odmah. Tip igra u pro timu i jednostavno je dobar.

pro tim? znači ne igra iz zabave nego radi posao od zabave...

a mogao bih i ja tako, svaki dan 5, 6 sati... vježba vježba i samo vježba. vjerujem da bih nakon kojeg mjesca čistio ljude bez gledanja.

13 godina
Battlefield 4

postoji li kakav domaći newb friendly server da je za preporuku....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ranko091 kaže...
Soldier977 kaže...

Izbaci varanje odmah. Tip igra u pro timu i jednostavno je dobar.

pro tim? znači ne igra iz zabave nego radi posao od zabave...

a mogao bih i ja tako, svaki dan 5, 6 sati... vježba vježba i samo vježba. vjerujem da bih nakon kojeg mjesca čistio ljude bez gledanja.

Ne vjerujem. Mislim, nemoj me pogrešno shvatiti, ne kažem da baš ti ne možeš, nego hoću reći da nije sve u satima provedenim vježbajući, nešto je i u talentu, percepciji, koordinaciji..... kao i svaki sport. Kada bi tako lako bilo da se u svemu bude vrhunski stručnjak samo radi vremena vježbanja, onda bi imali puno više vrhunskih nogometaša, tenisera, šahista, pilota, rally vozača.....

Mogu vježbat i 25 sati na dan svaki dan, ali ne vjerujem da bi mogao igrat starcraft npr kao oni korejci.....

16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Mogu vježbat i 25 sati na dan svaki dan, ali ne vjerujem da bi mogao igrat starcraft npr kao oni korejci.....

ne budi tako samokritičan. najbolji igrači su oni koji mogu brzo donosit odluke, neovisno o igri. a ti koreanci igraju i po 10 sati dnevno, što je za mene suludo. tako da ako imaš talenat, a po tvojim igrama se vidi da imaš. vjerujem da bi vježbom i dobrim timom i ti bio takav, ali onda zaboravi na zabavu u igri...

13 godina
Soldier977 kaže...

Zipa ovog:

Njemu iz hipa bolje lovi nego iz aima.

To ne kužim.... kontra svih zakonitosti igre?

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

Zipa ovog:

Pričamo o BF4 - koje neoborive zakonitosti tu vrijede? {#}

Freak Show Inc.
13 godina
ranko091 kaže...
Soldier977 kaže...

ne budi tako samokritičan. najbolji igrači su oni koji mogu brzo donosit odluke, neovisno o igri. a ti koreanci igraju i po 10 sati dnevno, što je za mene suludo. tako da ako imaš talenat, a po tvojim igrama se vidi da imaš. vjerujem da bi vježbom i dobrim timom i ti bio takav, ali onda zaboravi na zabavu u igri...

Ranko, Ranko, ....  hvala na dizanju mog samopouzdanja, ali nije potrebno {#}

Naveo sam sebe kao primjer poante koju želim dati, a da ne uvrijedim nekog drugog. Želio sam reći da nije sve u vježbi, iako je vrlo bitan dio bilo kakvog uspjeha.

Što se tiče zabave, nekom, kao meni npr, je zabava igrati meč  gdje se igra za neki cilj, a ako je taj posao koji radim još i zabavan, kud ćeš više sreće...  

16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

čini mi se da je to onaj prijelaz, iz hipa u ads. samo obratno. bitno je samo da drzis pucanje.

13 godina
Friday kaže...

A i to što kažeš.

Gledam njega i svaki metak iz hipa pogađa.

Ja sa snajperom gađam tipove, vidim da meci prolaze kroz njih pa ne dobijem ni hitmark.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

A i to što kažeš.

Gledam njega i svaki metak iz hipa pogađa.

Ja sa snajperom gađam tipove, vidim da meci prolaze kroz njih pa ne dobijem ni hitmark.

Znači ipak nisi Pr0 {#}

13 godina
ranko091 kaže...
Skilledžija kaže...

čini mi se da je to onaj prijelaz, iz hipa u ads. samo obratno. bitno je samo da drzis pucanje.

dosta puta je pucao samo iz hipa i sve je išlo u jednu točku

[19xx] 4ntraks
12 godina
Battlefield 4

Moje skromno misljenje je da takvi PRO tipovi i isti takvi PRO piloti koji imaju K/D 120/2, u stvari unistavaju igru gdje su,ajde recimo tako, prosjecni igraci. 

Mislim da oni ne motiviraju nikoga vec samo donose frustracije. Za njih bi sve skupa trebao samo jedan server pa nek se n4dj3bavaju svojim uber sposobnostima.

Za mene bi online igra trebala biti, kako je to netko gore rekao, zabava, zezancija, drustvo,prijateljstvo i sve ono sto je pozitiva,bar virtualno kad vec tog nema dovoljno realno.

2 4 hvala 0
13 godina
Hrci kaže...

Pozdrav

Duže vrijeme nisam bio aktivan na forumu a još duže na Battlefield-u. Tek sam sada instalirao BF4 jer nažalost vremena nisam ima do sada. Pošto nemam više pristup starom accountu napravio sam novi "hRci_HR". Imao sam vas popriličan broj odavde za prijatelja pa bih vas molio ako vam nije problem da me dodate.

Hvala vam {#}

Kak ti je bio nick? Nemam te a bio sam uvjeren da si mi bio frend....

Soldier977 kaže...

Oprosti, necu vise!! {#}

{#}

Checola kaže...

postoji li kakav domaći newb friendly server da je za preporuku....

Ne znam da li si igrao s domacom ekipom ili ne, pa ce ti ovo mozda zvucati cudno.

Nasa ekipa, pogotovo ova s foruma, je daleko daleko iznad nekog prosjeka na public serverima.

Tako da ako trazis lagane protivnike, trazis krivu ekipu :))

ALI.. kad upadnes s dobrim domacim squadom, bodovi i cinovi se samo gomilaju!

Odma te bace u vatru, ali skuzis sto i gdje, kako i kamo se kretati, ozivljavanje, unistavanje vozila, bacanje municije.

Pogotovo ako koriste ingame voice chat, pa te nesto i nauce.

A sto se tice servera, ima ih nekoliko, ali se obicno skupimo na nekom random gdje igraju 2-3 nasa pa se ostala bagra spoji na njih.

P.S. Pirat me tako jucer nasmijao u igri kak me vec dugo nije nitko! Probudio sam zenu kako sam se smijao, ali se isplatilo {#}

Vozio sam se u hooveru okolo, pogodio sam svaki kamen i stup na putu, a on je imao live komentar cijelog dogadjaja {#}

A ima neki cool smiren glas, a lud je 100%. Dobra kombinacija {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Skilledžija kaže...
ranko091 kaže...
Skilledžija kaže...

dosta puta je pucao samo iz hipa i sve je išlo u jednu točku

A daj nemoj zajebavat, pa hipfireaove je samo na udaljenosti do 3 metra sa oružjem koje ima veliki damage. Gdje će ić nego u jednu točku.....

13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Oprosti, necu vise!! {#}

{#}

Ma ti si legenda. Možeš mi i opsovat čak ja se ne bi ni naljutio  {#}

13 godina
pukycro kaže...

Moje skromno misljenje je da takvi PRO tipovi i isti takvi PRO piloti koji imaju K/D 120/2, u stvari unistavaju igru gdje su,ajde recimo tako, prosjecni igraci. 

Mislim da oni ne motiviraju nikoga vec samo donose frustracije. Za njih bi sve skupa trebao samo jedan server pa nek se n4dj3bavaju svojim uber sposobnostima.

Za mene bi online igra trebala biti, kako je to netko gore rekao, zabava, zezancija, drustvo,prijateljstvo i sve ono sto je pozitiva,bar virtualno kad vec tog nema dovoljno realno.

Uvijek je neko nekom drugom pro ma kako loš taj pro u tom slučaju bio. Tako da..... idi igraj, zabavljaj se, postani bolji i bolji, i ne piždi na boljeg od sebe jer ćeš valjda i ti postati nekad bolji od prosjeka... {#}

13 godina
Soldier977 kaže...

A daj nemoj zajebavat, pa hipfireaove je samo na udaljenosti do 3 metra sa oružjem koje ima veliki damage. Gdje će ić nego u jednu točku.....

Ako i tebi tako meci love metu, tj. svi idu u jednu točku i pogađaju, onda se ispičavam tebi i svekolikom pučanstvu.

Evo, ja ovdje pred svima najiskrenije priznajem da meni tako igra ne radi.

Čak ni na manjim udaljenostima od ovih koje su prikazane u videu.

Evo jedan zgodan primjer od jučer.

Igramo rush na Zavodu i mi napadamo.

Ja stojim ispred baze kod onih kontejnera i branim armani m-com.

Odjednom neka glava s desne strane mi se pojavi i ja ne trzam.... reko moj neki me zajebava.

Kad ovaj uporan i ja se okrenem, a ono protivnik koji me pokušava zaklati.

On je meni došao iza leđa, ali me vidio jedno metar dalje nego sam ja ustvari bio.

I sad zamisli da taj isti mene ide iz hipa gađati sa puškom + spread.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Soldier977 kaže...

Oprosti, necu vise!! {#}

{#}

Ma ti si legenda. Možeš mi i opsovat čak ja se ne bi ni naljutio  {#}

{#}

Mislim da jos nisam ni jednom iz bilo kojeg razloga opsova u BF-u {#}

A valjda ni necu.

Laganini.... :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

Ako i tebi tako meci love metu, tj. svi idu u jednu točku i pogađaju, onda se ispičavam tebi i svekolikom pučanstvu.

Odjednom neka glava s desne strane mi se pojavi i ja ne trzam.... reko moj neki me zajebava.

On je meni došao iza leđa, ali me vidio jedno metar dalje nego sam ja ustvari bio.

Ja nisam tako dobar da sam toliko hladnokrvan i smiren kada mi neko tako izleti da ga baš roknem svaki put, ali ovaj tip jeste. Spread ne igra veliku ulogu na do 3m udaljenosti. A za bugove u igri tog tipa koji si naveo, ne događaju se baš često na mapama sa manje ljudi sličnog reda veličine pinga.

16 godina
CyberDemonVZ kaže...

{#}

Mislim da jos nisam ni jednom iz bilo kojeg razloga opsova u BF-u {#}

A valjda ni necu.

Laganini.... :)

Uff, a moje živce sinoć je spasilo krepavanje tel. centrale. Onako blentav server i još blentaviji tim ne vidjeh dugo, da ne spominjem balanser tj fag admina koji je presvitchao sve živo i neživo još na vašu stranu, dok je s druge strane em bilo 4 igrača manje, a o levelima da ne pričam.

Srećom pa je crkao i telefon i net i mobiteli nisu radili, pa nisam imao gdje rageat, nego odgledat malo tv-a i leć, jer sam se naživcirao kak dugo nisam....

13 godina
Soldier977 kaže...

Ja nisam tako dobar da sam toliko hladnokrvan i smiren kada mi neko tako izleti da ga baš roknem svaki put, ali ovaj tip jeste. Spread ne igra veliku ulogu na do 3m udaljenosti. A za bugove u igri tog tipa koji si naveo, ne događaju se baš često na mapama sa manje ljudi sličnog reda veličine pinga.

Mi kad se idemo sprdat 2 na 2 imamo više "situacija" nego na punijim serverima tako da ti ta teza ne drži vodu.

Svi imamo skoro iste pingove pa jednom radi bolje, drugom lošije - i to random - nije uvijek isti u prednosti.

Ovo je testirano više puta tako da znam što govorim.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Soldier977 kaže...
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

Tako je ekipa ovdje na forumu i žiku branila, kak ti sad ovog esl 'pro'-a.... Ima on tu kudikamo daljih pogodaka od 3m udaljenosti iz hipa bez spreada, pojedini headshotovi di se x-ić doslovno lijepi na glavu, ranjen dobiva dvoboje protiv 2-3 igrača koji pucaju po njemu, što je najbolje puca im u torzo, a ne u glavu, itd. Meni tu ima previše 'pro' situacija, a vjerujem da s druge strane nisu 10i leveli....

13 godina
Battlefield 4

Ma ne branim ja nikog, ali i ne optužujem isto tako nikog na prvu. 

Tip stvarno igra super, meč koji sam igrao protiv njega nisam primijetio nikakvu sumnjivu situaciju, a sljedeći odmah meč sam igrao s njim i ovo je video (kome se da pogledat (izgubili smo)):

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Skilledžija kaže...
Soldier977 kaže...

Mi kad se idemo sprdat 2 na 2 imamo više "situacija" nego na punijim serverima tako da ti ta teza ne drži vodu.

Svi imamo skoro iste pingove pa jednom radi bolje, drugom lošije - i to random - nije uvijek isti u prednosti.

Ovo je testirano više puta tako da znam što govorim.

{#}

BTW...ako nešto ne znaš ne znaći da nije moguće{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 10:21 (Jack Sparrow).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Napokon nekakav potencijalni čiter... već nas je kriza uhvatila {#}

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice