Ma kuma ti bi vec hertz lupio : ) . S obzirom na skil (glede potomstva) bolje je za njega ovako - barem je ziv .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da imam alat kao on ne bih uopće radio. Cijeli dan bih ga držao u ruci i slikao!
Pa jel ti ikad pogledas one mailove u "spam" folderu. To rijesis u par dana za 20$
Pa jel ti ikad pogledas one mailove u "spam" folderu. To rijesis u par dana za 20$
Pa da mi draga ne gleda skroz po netu kako se to može povećati - ne bi mi sav taj spam stizao...
Pa da mi draga ne gleda skroz po netu kako se to može povećati - ne bi mi sav taj spam stizao...
Pa ne može taj aparat čuda raditi...
To je za punpat gume ?
To je za punpat gume ?
Pitaj bastarda da ti pošalje sken uputa...
zasto u vecini slucajeva u bazama ne rade oni gunovi,tako je bilo dobro za predah,uvalis se zapalis cigaretu i mozda i skines neki zrakomlat ...
A i ti bi mogao tu i tamo koju glupost izvaliti. A ne sve nesto korisno i pametno...

A i ti bi mogao tu i tamo koju glupost izvaliti. A ne sve nesto korisno i pametno...
Pa kad je dobrica po horoskopu ko i ti! Ni ti se nisi pretrgao od trolanja, al nam je zato Spelac uvijek u formi.
Pa kad je dobrica po horoskopu ko i ti! Ni ti se nisi pretrgao od trolanja, al nam je zato Spelac uvijek u formi.
Imao sam danas gužvu na poslu pa nisam stigao baš forumašiti. Čak sam i komunikaciju sa kumom zapostavio - izmjenili smo samo 77 mailova (obojica napisali po toliko) što je neuobičajeno malo...
Imao sam danas gužvu na poslu pa nisam stigao baš forumašiti. Čak sam i komunikaciju sa kumom zapostavio - izmjenili smo samo 77 mailova (obojica napisali po toliko) što je neuobičajeno malo...
E-mail, so 90ies. A ja mislio "ovo su neki moderni frajeri". XD
Skull opener bi me razveselio vise od bilo kojeg levolutiona...
Šta bi snjim, gađao u glavu ljude?
Šta bi snjim, gađao u glavu ljude?
Ni noz se u ovoj igri ne baca. Malo nam fali maste, vidim.
a tek tomahawk...
Onaj osjećaj kad misliš da padaš od jednog metka...
Vjerojatno je i bilo tako:
Negdje na forumu je bio problem da nakon reinstalacije se ne mogu ucitati mape. Napravio sam provjeru igre preko Origina ali i dalje mi kaze da nemam mape
za Chinu i SA. Moze li pomoc?
Hvala
Negdje na forumu je bio problem da nakon reinstalacije se ne mogu ucitati mape. Napravio sam provjeru igre preko Origina ali i dalje mi kaze da nemam mape
Hvala
pogledaj unazad stranicu - dvije
Hvala
http://www.sendspace.com/file/j07zwr
http://www.sendspace.com/file/qh1eku
Ma nemos ti s njim ... nudim mu ssh, telnet, irc, skype ... ali stari lisac ne odustaje od emajla ...
Ma nemos ti s njim ... nudim mu ssh, telnet, irc, skype ... ali stari lisac ne odustaje od emajla ...
Jel to ono na kadama
IRC??? Pa to nisam u životu koristio jebote...
IRC??? Pa to nisam u životu koristio jebote...
Onda ti je krajnje vrijeme!
Pozdrav
Duže vrijeme nisam bio aktivan na forumu a još duže na Battlefield-u. Tek sam sada instalirao BF4 jer nažalost vremena nisam ima do sada. Pošto nemam više pristup starom accountu napravio sam novi "hRci_HR". Imao sam vas popriličan broj odavde za prijatelja pa bih vas molio ako vam nije problem da me dodate.
Hvala vam
Samo je jedan IRC, ime mu je mIRC. Al opet, iCQ je bolji.
Zanimljivo je kako su ljudi ljubomorni i zavidni. Ako si, ne daj bože, bolji od njih u hebenoj video igri, odmah idu vrijeđanja, podbadanja, etiketiranja bez imalo mozga .... Svako ko se pronašao u ovom postu od srca želim da dobiju na lotu i plate sebi put na Mars u jednom smjeru.