Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.609.874
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
moderator
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

P.S. Pirat me tako jucer nasmijao u igri kak me vec dugo nije nitko! Probudio sam zenu kako sam se smijao, ali se isplatilo {#}

Vozio sam se u hooveru okolo, pogodio sam svaki kamen i stup na putu, a on je imao live komentar cijelog dogadjaja {#}

A ima neki cool smiren glas, a lud je 100%. Dobra kombinacija {#}

Ma da smo se zabijali cijelu rundu u taj kamen i onaj lijep stup nebi izašao iz tog hovera.

Nego zašto nitko ne priča,ponakad se osjećam tako sam.

Jedino Jopis priča ovak ingejm i da se s njim dogovoriti,sve ostalo sramežljivo...{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
Friday kaže...

Napokon nekakav potencijalni čiter... već nas je kriza uhvatila {#}

Ma kome se isplati kupovat cheat za BF4, već sam BF4 je cheat.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Battlefield 4

Prilicno je zabavan Ovaj carrier assault a I mape su ok.

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...
CyberDemonVZ kaže...

P.S. Pirat me tako jucer nasmijao u igri kak me vec dugo nije nitko! Probudio sam zenu kako sam se smijao, ali se isplatilo {#}

Vozio sam se u hooveru okolo, pogodio sam svaki kamen i stup na putu, a on je imao live komentar cijelog dogadjaja {#}

A ima neki cool smiren glas, a lud je 100%. Dobra kombinacija {#}

Ma da smo se zabijali cijelu rundu u taj kamen i onaj lijep stup nebi izašao iz tog hovera.

Nego zašto nitko ne priča,ponakad se osjećam tako sam.

Jedino Jopis priča ovak ingejm i da se s njim dogovoriti,sve ostalo sramežljivo...{#}

Lol, mogu mislit na šta je to hooveranje izgledalo, predebilna je responzivnost hcrafta na komande, tak da je svaka vožnja s njim sama po sebi smijeh.

A pričam, rekoh već ranije, navika s ts-a, a kak tam kod nas nikog nema za bf4 više, onda je voip ftw, osim ak ste negdje na ts-u kolektivno, pa se mogu joinat, jer se znam naživcirat kad bi nešt rekao na brzinu, a moram drkenjat po altu u pol fighta.... Ako šutim, u jetu sam{#}, onda samo chat rage ide za grmolike stingerboyeve{#}

16 godina
neaktivan
jopis kaže...

.... Ako šutim, u jetu sam{#}, onda samo chat rage ide za grmolike stingerboyeve{#}

ja sam od nedavno na igli, 450 metara lock. da vidis kako atack jetovi drže visinu na 500 metara i kruže. :D

16 godina
ranko091 kaže...
jopis kaže...

.... Ako šutim, u jetu sam{#}, onda samo chat rage ide za grmolike stingerboyeve{#}

ja sam od nedavno na igli, 450 metara lock. da vidis kako atack jetovi drže visinu na 500 metara i kruže. :D

Joooj što volim takve nać nožem kad se redeployam{#}

Ne kružim ja, ima dosta fore pod ecm-om za riješit brod-dva, ili pustit prvi hit, pa vidjet gdje je grmoljubac{#}

17 godina
odjavljen
ranko091 kaže...
jopis kaže...

Stinger je 300, ne?

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Stinger je 300, ne?

250... razlika je samo što je stigner fire and forget, a igla je na lock navođenje. tako i ako ispali flare a vrti se blizu samo ostavis lock na avionu i pras. :D

16 godina
ranko091 kaže...
Friday kaže...

Stinger je 300, ne?

250... razlika je samo što je stigner fire and forget, a igla je na lock navođenje. tako i ako ispali flare a vrti se blizu samo ostavis lock na avionu i pras. :D

Rekao bih da je stinger 300, igla 400, bar je tak bilo u jednoj polemici na battlelogu lani, al nisam siguran, ne volim ležat u grmlju, pa ne testiram bushweapons{#}

16 godina
neaktivan
jopis kaže...

Rekao bih da je stinger 300, igla 400, bar je tak bilo u jednoj polemici na battlelogu lani, al nisam siguran, ne volim ležat u grmlju, pa ne testiram bushweapons{#}

evo sad pogledao stinger 300 , igla 500... ali lock mi je uvijek 250 stinger, ili za iglu 450. možda su mijenjali, a možda je to samo deley prije locka tih 50 metara.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Pričamo o BF4 - koje neoborive zakonitosti tu vrijede? {#}

A i to što kažeš.

Gledam njega i svaki metak iz hipa pogađa.

Ja sa snajperom gađam tipove, vidim da meci prolaze kroz njih pa ne dobijem ni hitmark.

Mislim da tip koristi low sensitivity pa zato tako kreše iz hipa.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
17 godina
odjavljen
ranko091 kaže...
jopis kaže...

evo sad pogledao stinger 300 , igla 500... ali lock mi je uvijek 250 stinger, ili za iglu 450. možda su mijenjali, a možda je to samo deley prije locka tih 50 metara.

Da, znam da je isti range kao i za PLD...

A kolika je udaljenost za heatseekere iz helija i aviona?

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

battlelog: b4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
Friday kaže...

Saša Milošević...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

sinoc sam se malo igrao sa console comandama i tak provjeravao i cackao svasta i igrajuci primjetio neku stvar vec duze vrijeme.

Radi se o tome da igra dok ide 60-65 fpsa stvarno je sve fluidno i odlicno,eh kad ide oko 90 fpsa zapravo je feeling ko da je 45-50 fpsa,a kad se igra popne na oko 120-130 opet je fluidno i ljepota igrat.

pa sam stavio max variable fps na 60

igra extra fluidna ali tearing se pojavljuje,tako i na 59 kad zakljucam i na 61 i 59.97 stalno tearing.pa sam stavio 65 max i eto ga merak igrat.konstantan fps i u najvecoj guzvi,postavke High + mantle bez AA

preporucujem svima sa jacim konfama da ovo urade da dzaba ne tjeraju igru preko 65 jer je ovak feeling daleko bolji

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 12:11 (mersimh).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mersimh kaže...

sinoc sam se malo igrao sa console comandama i tak provjeravao i cackao svasta i igrajuci primjetio neku stvar vec duze vrijeme.

Radi se o tome da igra dok ide 60-65 fpsa stvarno je sve fluidno i odlicno,eh kad ide oko 90 fpsa zapravo je feeling ko da je 45-50 fpsa,a kad se igra popne na oko 120-130 opet je fluidno i ljepota igrat.

pa sam stavio max variable fps na 60

igra extra fluidna ali tearing se pojavljuje,tako i na 59 kad zakljucam i na 61 i 59.97 stalno tearing.pa sam stavio 65 max i eto ga merak igrat.konstantan fps i u najvecoj guzvi,postavke High + mantle bez AA

preporucujem svima sa jacim konfama da ovo urade da dzaba ne tjeraju igru preko 65 jer je ovak feeling daleko bolji

Zašto jednostavno ne uključiš vsync? On bi trebao riješiti taj tearing.

15 godina
Soldier977 kaže...

Zanimljivo je kako su ljudi ljubomorni i zavidni. Ako si, ne daj bože, bolji od njih u hebenoj video igri, odmah idu vrijeđanja, podbadanja, etiketiranja bez imalo mozga .... Svako ko se pronašao u ovom postu od srca želim da dobiju na lotu i plate sebi put na Mars u jednom smjeru.

Opan balkan style!

{#}

Soldier977 kaže...

Zipa ovog:

Igrao protiv njega sinoć. Lik nas je skoro sam pobijedio. 

Ovaj lik je rzavio savršeni osjećaj za ono, koliko treba čovjeku da padne, Time To Kill reklo bi se stručno.
Ima to u ruci i savršeno mjenja mete, ne troši dragocjene metke niti stotinke na pucanje lika koji je već ''pao''.
To smo svi dobili, tj. morao si u bf3, 5v5 ako si htio igrati na nešto jačoj razini i probati se suprostaviti jačima.
Ovdje je to duplo teže radi manjkavog netcoda da uopće nemam osjećaj kad će netko pasti i to me dosta koči, između ostlaog-
Ugl. dečko opako igra nema šta, a čini mi se da je ovo neki stari CS skiller po hip fireanju i osjećaju za hip. Hands down...

ranko091 kaže...
Soldier977 kaže...

Izbaci varanje odmah. Tip igra u pro timu i jednostavno je dobar.

pro tim? znači ne igra iz zabave nego radi posao od zabave...

a mogao bih i ja tako, svaki dan 5, 6 sati... vježba vježba i samo vježba. vjerujem da bih nakon kojeg mjesca čistio ljude bez gledanja.

I onda je svizac zamotao čokoladu u omot.
Ajde si pogledaj FREE TO PLAY da pobliže shvatiš što znači biti PRO igrač u igri koja je 8 puta kompleksnija od bf-a, pa onda opet probaj napisati nešto na tu pro temu. Zanima me hoće ti se mišljenje pormjeniti.
nhf naravno, samo me zanima. Zdravera! :)
NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 12:26 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Zašto jednostavno ne uključiš vsync? On bi trebao riješiti taj tearing.

ma kakviiii druze Vsync kad ukljucim ne osjetim pravih 60 FPSa,pokusaj brzo misem lijevo desno i vidit ces kakav je input lag zapravo sa vsyncom(barem kod mene je) a ovak sa consol commandom ljepota,sinoc sam to sve provjeravao druze

ko nebo i zemlja

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

On ne radi pokrete misem, a pogotovo ne brze :P

Steam: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 12:36 (berto).
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Berto {#}

Che noobevara{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 12:41 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zna li neko zasto mi se nece promjeniti avatar , ukucam gravatar email i odem save i opet onaj stari

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

a mogao bih i ja tako, svaki dan 5, 6 sati... vježba vježba i samo vježba. vjerujem da bih nakon kojeg mjesca čistio ljude bez gledanja.

Ajde si pogledaj FREE TO PLAY da pobliže shvatiš što znači biti PRO igrač u igri koja je 8 puta kompleksnija od bf-a, pa onda opet probaj napisati nešto na tu pro temu. Zanima me hoće ti se mišljenje pormjeniti.

samo ću ubacit jedan primjer, nisu ti igrači ništa bolji od vas, samo su usmjerili svo svoje vrijeme i živce na jednu točku. e pa evo, imam prijatelja, koji je tipa moga ranga, što po razmišljanju što po inteligenciji. i uglavnom tip je zaigrao starcraft 1 (jos davno), i kroz 4 godine pojeo je sve najjače ljude u hrvatskoj, za koje sam mislio da su vrh. i onda dođeš na pitanje, pa tko su onda ti ljudi, i kako mogu biti u vrhu ljestvice ako ih netko tako lako pobjedi.

znači samo vježbom do savršenstva. a sad hoćeš li 4 godine gulit bf4 da bi bio kao taj sa filmića je na tebi. ja rađe odem van negdje i profeštam s prijateljima to vrijeme...

16 godina
neaktivan
tireN1337 kaže...

Zna li neko zasto mi se nece promjeniti avatar , ukucam gravatar email i odem save i opet onaj stari

moraš čekat neko vrijeme... meni je bilo mislim skoro 2 dana.

17 godina
odjavljen
ranko091 kaže...

a sad hoćeš li 4 godine gulit bf4 da bi bio kao taj sa filmića je na tebi....

Kao npr moj susjed - prvi abrams svijeta u BF3 {#}

(Po T-90 je drugi, za sada...)

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
ranko091 kaže...

a sad hoćeš li 4 godine gulit bf4 da bi bio kao taj sa filmića je na tebi....

Kao npr moj susjed - prvi abrams svijeta u BF3 {#}

(Po T-90 je drugi, za sada...)

To onaj iz onog klana kojeg smo uništili u clan waru?

Šteta da se world rank ne gleda po 1v1 borbama tenkova ili tako nešto, a ne po killovima.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

To onaj iz onog klana kojeg smo uništili u clan waru?

Šteta da se world rank ne gleda po 1v1 borbama tenkova ili tako nešto, a ne po killovima.

Da, to je taj!

Poslije nas nisu više sa nikim htjeli igrati {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...
fila2208 kaže...

samo ću ubacit jedan primjer, nisu ti igrači ništa bolji od vas, samo su usmjerili svo svoje vrijeme i živce na jednu točku. e pa evo, imam prijatelja, koji je tipa moga ranga, što po razmišljanju što po inteligenciji. i uglavnom tip je zaigrao starcraft 1 (jos davno), i kroz 4 godine pojeo je sve najjače ljude u hrvatskoj, za koje sam mislio da su vrh. i onda dođeš na pitanje, pa tko su onda ti ljudi, i kako mogu biti u vrhu ljestvice ako ih netko tako lako pobjedi.

znači samo vježbom do savršenstva. a sad hoćeš li 4 godine gulit bf4 da bi bio kao taj sa filmića je na tebi. ja rađe odem van negdje i profeštam s prijateljima to vrijeme...

kao i u svakom sportu, do odredene razine svatko moze doc vjezbom, ali preko toga za biti u vrhu treba imati nesto vise, iako ljepo zvuce izreke tipa "nisu oni nista bolji od vas, i vi sve to mozete ako zelite" one jednostavno nisu istinite...

13 godina
protjeran
berto kaže...

kao i u svakom sportu, do odredene razine svatko moze doc vjezbom, ali preko toga za biti u vrhu treba imati nesto vise, iako ljepo zvuce izreke tipa "nisu oni nista bolji od vas, i vi sve to mozete ako zelite" one jednostavno nisu istinite...

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

neshvacam sta si tocno ovime htjeo reci..

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
berto kaže...

puno ljudi ima nisko razmišljanje o sebi. ja nisam jedna od tih osoba. žao mi je ako ti jesi.

očito imam bolje gene.. :P

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice