Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.609.052
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

Btw. neki su se žalili da igra grafički ne izgleda ništa bolje. Meni osobno izgleda jako lijepo, kao da je osvjetljenje bolje. Našao sam par dijelova gdje sunce lijepo probija kroz krošnje drveta.

Znam, koga boli qurac za sunce kroz krošnju, ali eto, u prolazu, stao malo...ali zaboravio uslikati :(

Evo nekih sa bf central:

(finalna igra može samo bolje izgledati, nadam se) :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
8 2 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 4
Grafika je stvarno dobra,nije toliko puno odmakla od BF3,ali je sasvim dobra
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Evo nekih sa bf central:

Haha ovaj zadnj sto izgleda da tegli tank je Monk sta ne

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
fila2208 kaže...

Btw. neki su se žalili da igra grafički ne izgleda ništa bolje. Meni osobno izgleda jako lijepo, kao da je osvjetljenje bolje. Našao sam par dijelova gdje sunce lijepo probija kroz krošnje drveta.

Znam, koga boli qurac za sunce kroz krošnju, ali eto, u prolazu, stao malo...ali zaboravio uslikati :(

Evo nekih sa bf central:

Bolja je, artwork likova mi je mrak, nema više neuhranjenih recona klempavih ušiju iz 3jke.

Vuče mi na BC2, koji mi je bio mrak što se tiče artworka!

15 godina
Battlefield 4

našao si par dijelova'??? i hvališ grafiku daleko je to od očekivanog kad ti nju tražiš **bo ti to...  bez uvrede

Moj PC  
4 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni grafika nije losa dok ne padne neboder,kad padne ona prasina sve mi izgleda kao bez tekstura,mozda je samo meni tako neznam

Moj PC  
9 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
fila2208 kaže...

Evo nekih sa bf central:

ne

Battlelog: just_mau5
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Zbog bf4 sam presao na glupu osmicu i sad mi bf3 tak lose radi jooj kak sam zivcan sad. Uzasno glupo radi igra,full mi je manji fps nego prije. Dok sam bio an sedmici minimalni fps nije bio ispod 40 ,konstantno je islo na 60-80 fpsa na ultra postvakvama sad kad sam na osmici je konstantno ispod 60 u nekim situacijama mi ide ispod 30 KATASTROFA tog nikad prije nije bilo. Gpu usage je katastrofa isto...Probao sam jedno 5 drivera stvart i cijelo vrijeme ista prica...Joj neda mi se ponovno vracat na sedmicu nadam se da ce Bf4 radit kak spada na osmici jer ova trojka radi uzasno losije. Jel ima jos ljudi koji osjete razliku u perforamsama izmedu sedmice i osmice na bf3?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 23:37 (kach).

1 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
kach kaže...

Zbog bf4 sam presao na glupu osmicu i sad mi bf3 tak lose radi jooj kak sam zivcan sad. Uzasno glupo radi igra,full mi je manji fps nego prije. Dok sam bio an sedmici minimalni fps nije bio ispod 40 ,konstantno je islo na 60-80 fpsa na ultra postvakvama sad kad sam na osmici je konstantno ispod 60 u nekim situacijama mi ide ispod 30 KATASTROFA tog nikad prije nije bilo. Gpu usage je katastrofa isto...Probao sam jedno 5 drivera stvart i cijelo vrijeme ista prica...Joj neda mi se ponovno vracat na sedmicu nadam se da ce Bf4 radit kak spada na osmici jer ova trojka radi uzasno losije. Jel ima jos ljudi koji osjete razliku u perforamsama izmedu sedmice i osmice na bf3?

bf3 mi radi dosta bolje na 8.1,high-mid postavke,nepada ispod 50fps-a,dok je na win 7 znalo cesce past ispod 50fps-a,zavisi sve o mapi

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
15 godina
neaktivan
kach kaže...

Zbog bf4 sam presao na glupu osmicu i sad mi bf3 tak lose radi jooj kak sam zivcan sad. Uzasno glupo radi igra,full mi je manji fps nego prije. Dok sam bio an sedmici minimalni fps nije bio ispod 40 ,konstantno je islo na 60-80 fpsa na ultra postvakvama sad kad sam na osmici je konstantno ispod 60 u nekim situacijama mi ide ispod 30 KATASTROFA tog nikad prije nije bilo. Gpu usage je katastrofa isto...Probao sam jedno 5 drivera stvart i cijelo vrijeme ista prica...Joj neda mi se ponovno vracat na sedmicu nadam se da ce Bf4 radit kak spada na osmici jer ova trojka radi uzasno losije.

nemora bit da je do w8, imam ih vec 5-6mj i bf3 je radio odlicno, kao i bf4, i sad kad je zavrsila beta pokrenem bf3 i svaki put kad me netko ubije na kratko mi igra zasteka i bude crni ekran... {#}

nekuzim sta se desava jedino sta sam mjenjao na kompu su driveri i instalirao bf4 betu...

mozda je do beta drivera, sutra cu pokusat pocistit drivere i stavit starije...

14 godina
neaktivan
berto kaže...

ne

A mislio sam jer je on imao invalidska kolica koliko se sjecam,boo

15 godina
neaktivan
Gamer15 kaže...
bf3 mi radi dosta bolje na 8.1,high-mid postavke,nepada ispod 50fps-a,dok je na win 7 znalo cesce past ispod 50fps-a,zavisi sve o mapi

Pa ja se nadam da ce 8.1 popravit stvar jer ovo sad kak radi je uzasno,nikad tak lose mi nije radilo prije. Trenutno imam orginal 8 i sad cekam update na 8.1 nadam se da ce to ispravit ovaj glupi problem.

15 godina
psihoroba kaže...

našao si par dijelova'??? i hvališ grafiku daleko je to od očekivanog kad ti nju tražiš **bo ti to...  bez uvrede

Lol, daj prvo sastavi normalnu rečenicu pls.

Ne razumijem šta ti točno želiš? Crysis 3 ili Metro last light grafiku, servere od 64 igrača i da to sve bude optimizirano tako da svi imaju minimalno 60fps?

battlefield je uvijek bio najljepša igra, najljepša multi igra koja nudi najviše.

jedno je grafika za singleplayer, drugo grafika u multiplayeru, ako me shvaćaš.

Mislim da si fulao ceo fudbal ako si bf4 kupio radi grafike...

Naravno svatko ima svoje, ali ako hladno možep reći da je grfika loša i ispod očekivanog, onda mi molim te daj primjere grafike za koje ti smatraš da su adekvatni i požljeni?

Hvala na konstruktivnom odgovoru.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...
berto kaže...

ne

A mislio sam jer je on imao invalidska kolica koliko se sjecam,boo

evo lik koj je napravio taj emblem, a onda je ekipa skuzila da se mogu jednostavno kopirati tudi emblemi u battlelogu... {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 23:58 (berto).
15 godina
berto kaže...

evo lik koj je napravio taj emblem, a onda je ekipa skuzila da se mogu jednostavno kopirati tudi emblemi u battlelogu... {#}

Poanta emblema je biti jedinstven i poseban...ali očito ne misle svi tako.

ja ću već sad naći ideje za izlazak igre da složim nešto simpatično :)

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
berto kaže...

mah... ekipa kenja da emblem kreator nevalja a ustvari samo treba imat kreativnosti i moze se svasta napravit... 

pogledaj malo kanal od ovog lika gore sta sam stavio, stvarno radi prva liga stvari...

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Bas tako a ja stavio onu kostursku glavu i mislim da sam njuska haha Treba smislit nesto orginalno svako za sebe,ideja nebi trebalo falit

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 0:17 (Blade Runner31).
15 godina
berto kaže...

mah... ekipa kenja da emblem kreator nevalja a ustvari samo treba imat kreativnosti i moze se svasta napravit... 

pogledaj malo kanal od ovog lika gore sta sam stavio, stvarno radi prva liga stvari...

Naravno da se može, ali treba imati ideje. ja bi npr. nekog sharka složio, ali je dosta komplicirano :)

Ali možda bude još bolji emblem creator sa više opcija pa će bit i luđih emblema.

Super mi je ono tenk kraj mene prolazi i vidim npr. onog deadmau5 miša, odmah znam da si ti...itd.

fora dodatak igri :)

p.s. dečko sa tog kanala je nadaren i ima iskustva. 

Moj buraz je slagao super stvari u Black Ops, ali tamo je bilo više izbora za stvaiti. morat ću ga angažirat da mi složi nešto :)

p.s.2

jack, klasično zabavan

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 0:23 (fila2208).
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...
berto kaže...

evo jedan moj "rvacki" onak na brzinu nis specijalno..LP od Soldier Stipyja{#}

HV:) HV:)
kad izade finalna verzija bf4 sigurno ce i mogucnosti biti daleko bolje....

||| Core™ inside |||
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 0:30 (Stjepanj).
17 godina
Battlefield 4

Evo jedan HR amblem.

helic s grbom helic s grbom
tenk tenk
HR vojnik HR vojnik
Moj PC  
31 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
berto kaže...

nemora bit da je do w8, imam ih vec 5-6mj i bf3 je radio odlicno, kao i bf4, i sad kad je zavrsila beta pokrenem bf3 i svaki put kad me netko ubije na kratko mi igra zasteka i bude crni ekran... {#}

nekuzim sta se desava jedino sta sam mjenjao na kompu su driveri i instalirao bf4 betu...

mozda je do beta drivera, sutra cu pokusat pocistit drivere i stavit starije...

Do drivera grafe ti je sigurno. Tako je i meni znalo bit. Kad te netko ubije samo crni ekran na sekundu i opet sve dobro. U Bf4 mi se nije dogodilo al u Bf3 je. 

Što se win 8 tiće, meni od prvog dana kad sam ih stavio svi programi i igre rade besprijekorno. Sad u beti sa sličnim postavkama kao i bf3 ide na 110fps lock na 1680x1050 koliko mi ide na samsungu 120hz.. Grafika mi je puno bolja neg bf3 jer je ajmo reć više realna, nema blue tinta što mi se jako sviđa. Sami game play mi je malo manje dobar jer se sporije igra ali nakon nekog vremena se valjda privikneš. Živi bili pa doživjeli preporod kad igra izađe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 7:42 (ARazer).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Što je sada s amblemima koje smo imali? Jesu oni izbrisani ili će nam ostati?

Namučio sam se dok nisam napravio Hajdukov grb.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gamer15 kaže...
kach kaže...

iku u perforamsama izmedu sedmice i osmice na bf3?

svom ostalon narodu fps je isti u drugim igrama. meni u 1 frejm doslovno win-7-8. jedino u b4 se vidi razlika zbog micro$oftovog novcanika.al ne.. svima u b4 temi sve radi bolje i izgleda bolje {#}

suma sumarum... win 8= 1200 kn

b4+premijum 800kn

jbte kaj se na vama da lipo zaradit.

xfact
13 godina
=xfact= kaže...
Gamer15 kaže...
kach kaže...

iku u perforamsama izmedu sedmice i osmice na bf3?

svom ostalon narodu fps je isti u drugim igrama. meni u 1 frejm doslovno win-7-8. jedino u b4 se vidi razlika zbog micro$oftovog novcanika.al ne.. svima u b4 temi sve radi bolje i izgleda bolje {#}

suma sumarum... win 8= 1200 kn

b4+premijum 800kn

jbte kaj se na vama da lipo zaradit.

Ko ima može, ko nema ne može.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Battlefield 4

Skinuti Win8 s MSDN, imati dobrog prijatelja koji pomogne oko ključa (neprocjenjivo)

BF4 + Premium, neću dati preko 500HRK (i bez Meksika)

Za sve ostalo tu je MastercardTM

EDIT:

Napravio bi montažicu od par rundi - koju mi besplatnu muziku preporučate?

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 8:36 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Win 8 mi se duplo brze pokrece nego Win 7, ne nije mi ljepsi, bolje izvodi BF4. I besplatan je :)

A BF4 i Premium kostaju oko 390kn preko mehika.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Skinuti Win8 s MSDN, imati dobrog prijatelja koji pomogne oko ključa (neprocjenjivo)

BF4 + Premium, neću dati preko 500HRK (i bez Meksika)

Za sve ostalo tu je MastercardTM

EDIT:

Napravio bi montažicu od par rundi - koju mi besplatnu muziku preporučate?

nikakvu

Stranice su trenutno nedostupne.
17 godina
neaktivan

Ko ima može, ko nema ne može.

Bolje bit bogat 100 godina neg siromašan jedan dan{#}

zbunite zastore ja sam se spustio
17 godina
Battlefield 4

Nisam gledao sve, ali organizirana šora oko lopte (ehm Obliteration) 32vs32. LevelBF:

Ukratko, ludilo

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Tona infa iz zanimljivog chata sa developerom DICE-a:

http://pastebin.com/R7zXZdgj

Developer je DarkLord7854.

Ukinut je lock za rpg, build bete koji smo igrali je bio star cca. tjedan dana, ali to i nije toliko bitno. Bitno je da masu bugova koje su primjetili u beti odmah ispravljaju i prenose u branch koji je zapravo ono što ćemo igrati 29. 10.

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
9 0 hvala 6
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice