Kak znas da sam doma?
Crna magija ??
Petak je.
Pa ima nas koji nismo petkom navečer doma,neki odu vani neki uče.A ja ovo pišem na djedovu prahistorijskom kompu.
Kak znas da sam doma?
Crna magija ??
Petak je.
Pa ima nas koji nismo petkom navečer doma,neki odu vani neki uče.A ja ovo pišem na djedovu prahistorijskom kompu.
Mislim ne trolam nit provociram, ali vidio sam da se smanji broj naših igrača po serverima, što bug što ostali neki...jesu se ljudi zasitili, ili je to zatišje pred spasonosni patch?
Neznam, upravo sam nabavio prvi u životu full HD monitor i uživam, nevjerojatno
dobro mi igra izgleda na ultra i paše zbog preglednosti no... mislim da sam se zasitio trenutno.
Naprosto je došla poplava loših igrača i niko ne igra timski.
To mi ubije smisao i koncept same igre tako da mislim da ću definitivno
morati uskoro preći na TS i odabranu ekipu jer ovako mi više baš i nema smisla.
Solidan sam igrač i često volim igrati solo ali naprosto
ovo nije tip igre koji se igra solo, nije samo deathmatch i pusti mozak na pašu.
Van toga, nadam se da će jednom za svagda patchati ovu igru kako treba
i nakon toga prestati masturbirati po svakoj sitnici.
Instalirao BF3
Prešao prvu misiju, na medium postavkama na 50-55 FPS-a, odem na drugu misiju kad ono problemi. Dole mi asfalt zelen, suborci nose "kišobrane" umijesto pušaka, obijekti se miješaju po polju. Sada me zanima jeli to samo do drivera ili mi je stvarno komp loš...prva misija se jako ljepo odvila....U drugoj misiji ni vračanje na low nije pomoglo, samo je smanjilo količine.
Ekipa, bitno i hitno pitanje:
Želim prijatelju poklonit svoj BC2 key da može igrati.
Kako to funkcionira?
Da li će biti problem ako oboje igramo preko mog Origin accounta, svako na drugom kraju Hrvatske, u isto vrijeme?
Ja BF3, on BC2?
Stvarno nemam pojma.
Poanta je da mu želim dati key i da možemo oboje igrati normalno,
trebam brz odgovor ako je moguće,
thnx.
Ekipa, bitno i hitno pitanje:
Želim prijatelju poklonit svoj BC2 key da može igrati.
Kako to funkcionira?
Da li će biti problem ako oboje igramo preko mog Origin accounta, svako na drugom kraju Hrvatske, u isto vrijeme?
Ja BF3, on BC2?
Stvarno nemam pojma.
Poanta je da mu želim dati key i da možemo oboje igrati normalno,
trebam brz odgovor ako je moguće,
thnx.
Neće biti problema.
Samo nesmijete u isto vrijeme igrati istu igru.
Ipak hoće izgleda, logiramo se oboje u isti tren i ako ja recimo pokrenem BF3, nega izbaci u offline mode
tako da nemože igrati BC2.
Ma daaaaj...
Nemogu vjerovat.
Stvar je bila i jest jako jednostavna kako sam naveo;
želim njemu dati key od BC2 koji vise ne igram (on nikad nije igrao i zeli probati) a da
i dalje možemo komforno igrati ako treba u isti tren 2 različite igre sa 2 različita računala na jednom istom accountu.
Ipak hoće izgleda, logiramo se oboje u isti tren i ako ja recimo pokrenem BF3, nega izbaci u offline mode
Ma daaaaj...
Nemogu vjerovat.
želim njemu dati key od BC2 koji vise ne igram (on nikad nije igrao i zeli probati) a da
i dalje možemo komforno igrati ako treba u isti tren 2 različite igre sa 2 različita računala na jednom istom accountu.
Nemora on imat upaljen origin.
Instalirao BF3
Prešao prvu misiju, na medium postavkama na 50-55 FPS-a, odem na drugu misiju kad ono problemi. Dole mi asfalt zelen, suborci nose "kišobrane" umijesto pušaka, obijekti se miješaju po polju. Sada me zanima jeli to samo do drivera ili mi je stvarno komp loš...prva misija se jako ljepo odvila....U drugoj misiji ni vračanje na low nije pomoglo, samo je smanjilo količine.
Riješio sam problem.
Obriso stare drajvere stavio najnovije...stavio na lowi sad vrti oko 50 fpsova na drugoj misiji :D nisam ime zapamtio.
Sutra budem probao stavit na medium, sad mi se neda.
Ako želiš idi na suport i reci da ti prebace bc2 na drugi acc(od tog prijatelja).
Ma daaaaj...
Nemogu vjerovat.
Pa nek pokreće bc2 ručno bez origina, radi svog soldiera i igra...čemu origin, on je samo za bf3 potreban,
Instalirao BF3
Riješio sam problem.
Obriso stare drajvere stavio najnovije...stavio na lowi sad vrti oko 50 fpsova na drugoj misiji :D nisam ime zapamtio.
Sutra budem probao stavit na medium, sad mi se neda.
Zapostavljen
Sta je to s Battlelogom pise Buy bf3 to access battlelog
Stavi ćraćk, ja sam na bc2 koristio ćraćk samo da nemoram svaki put stavljati dvd.
Novi nVidijini driveri su teški užas. Preskočite.
Jutarnje punjenje servera?
Jel se ikome dešava slučajno kao ovo meni, naime imam čudan i to vrlo čudan problem, primjerice, bilo koje oružje (na svakom koje koristim inače imam preko 1000 killova sa njim pa znam kako se ponašaju) bude sve 5 prvu mapu, nakon prve mape kao da ne pogađa, ljudi me zakolju sa 2 metka iz bilo koje puške sa bilo koje daljine, makar sam ja prvi počeo pucat po njima i ranio ih i suppresao dosta itd itd, uglavnom, prva mapa bude sve 5, sljedeće mape kao da igram protiv nekih uber l33t Pr0 G0dZ..... Nije mi ništa jasno..... Ova igra me sve više dovodi u bunilo i čudi iz dana u dan.....
nedavno sam počeo igrat bf3 i imam jedan problem. Nakon kaj igram oko pola sata il se promjeni mapa mene baci iz igre i ponudi mi da se reconnectam i to tak svaki put. dal ko zna kak rješit taj problem?
Ajmo na server!
nedavno sam počeo igrat bf3 i imam jedan problem. Nakon kaj igram oko pola sata il se promjeni mapa mene baci iz igre i ponudi mi da se reconnectam i to tak svaki put. dal ko zna kak rješit taj problem?
možda ti dolaze b2k mape pa ako ih nemaš kicka te.
Novi nVidijini driveri su teški užas. Preskočite.
VUče jače, ali i ima fps dropove nenadane, pogotovo meni na Caspianu...
možda ti dolaze b2k mape pa ako ih nemaš kicka te.
nije to,nije da me uvijek baca kad mapu mjenja al nakon pola sata igranja uvijek me baci bez obzira na mapu
Možda portovi.
Meni se isto to događa, ali pošto ne igram baš bf3 i ne smeta me toliko. 20 minuta taman :D