Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
mrxa1 kaže...
SuperDox kaže...

pozz ekipo... imam pitanje....danas ću dobit bf3 standard edition... sada me zanima...kako da aktiviram igru s onim codom iz sapphire cluba za b2k i je li to moguce?

Moguće je jasno, u originu to upišeš nakon instalacije i aktivacije igre.

nemoj muljati bezze nije moguce...taj kod ti samo vazi kod kupovine bf3 preko origina..znaci kad odes na origin stranicu i odes da kupis bf3 imasonda jedno polje za promotion kod ili disccount kod i tu upises taj kod da bi ti oni onda u taj bf3 obicni sto kupujes dodali i b2k.... A ako ti vec imas kod od bf3 onda ti tu ne pomaze to sa sapphireove stranice..

-BiH-slackspace
13 godina
protjeran
skank666 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ma nije, u jednim od sljedečih ili možda sad ovaj koji uskoro dolazi će sniper napraviti agrasivnijim kako je to bilo u BC2. 

u jednim od sljedecih cega?

Patcheva?

Inače, kakva je sad igra naspram Bete? Jesu nerfana neka oružja?

Službeni propagandist BSD sustava =|= Trollbuster šegrt
17 godina
borna666 kaže...

Imam pitanje,

mortar

Dal je tako moćan kako se cini na videima ili ne?

je ako su svi na hrpi i nitko neuzme mortar da ti kontrira. ugl nema baš previše zabave sa njim, samo spamaš granate eventuralno valja za udariti na zaklon ili iza njega ali za to imaš i hrpu drugih mogućnosti.

ja ga recimo samo koristim kad treba drugi minobacač kresnuti!

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 11:42 (sokre).
16 godina
skank666 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ma nije, u jednim od sljedečih ili možda sad ovaj koji uskoro dolazi će sniper napraviti agrasivnijim kako je to bilo u BC2. 

u jednim od sljedecih cega? meni su klase dobre i njihova zadaca.... koji pimpek recon ima trcat za tenkovima. jedino inzenjer i je malo pre-svestran. mozda mine i eod bot bi preselio na recona

Patcheva skank, patcheva

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 11:47 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
skank666 kaže...
Jack Sparrow kaže...

u jednim od sljedecih cega? meni su klase dobre i njihova zadaca.... koji pimpek recon ima trcat za tenkovima. jedino inzenjer i je malo pre-svestran. mozda mine i eod bot bi preselio na recona

Patcheva skank, patcheva

A to piše gdje? Ja se samo sjećam da su prije izlaska igre iz DICEa popljuvali quickscoping i rekli da on nema što raditi u BF3.

15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Aha,ok onda.

;)

Šta odma skačeš pusti ga, samo je sliku stavio a ti odma ko vuk na janje.

pero_HR
14 godina
protjeran
borna666 kaže...

Imam pitanje,

mortar

Dal je tako moćan kako se cini na videima ili ne?

Otprilike je iste snage kao i SMAW, ali mu prednost daje velika daljina.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Recon bi trebao moći pozvati podršku tipa mortar kao što je mogao i u BC2, isto tako samo jedan motion senzor i to koji mora deplojati na mjestu na kojem se nalazi je ništa drugo nego zaštita da ga netko ne metne na nož dok kempa ko zadnja njubara. Od skoro nikakve pomoći ostalim igračima.

One loptice iz BC2 koje je imao su mi daleko bolje rješenje i ima ih više.

Recon ne treba biti u prvim redovima i quickscopeati (to mi je pretjerano u BC2 makar sam to obožavao), ali bacanje loptica naprijed da olakša timu i skidanje neprijatelja na mid range i čišćenje snipera na long range je za mene ono gdje recon može ispuniti svoj pravi potencijal.

Quickscoping definitivno ne bi trebao biti omogućen.

Onaj T-UGS bi eventualno mogao imati assault ili support, makar mislim da bi bolje bilo na assaultu jer je on primoran na više kretanja zbog naoružanja koje ima, dok bi support isto onda imao podršku za kempanje.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 12:04 (Vash).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Snajpere su napravili beskorisnim govnima. Rekli su da će ispravit damage, a ovo za brži scope nisam vidio, ali bi bilo dobro.

Convict, nitko ne govori o quick scopingu, niti ga je u BF ikad bilo. Ali onako kako je bilo složeno u BFBC2 i BF2 je bilo sasvim ok. Nešto si sa sniperom i mogao, sada je đubre.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
Danny_HR kaže...
Snajpere su napravili beskorisnim govnima. Rekli su da će ispravit damage, a ovo za brži scope nisam vidio, ali bi bilo dobro.

Convict, nitko ne govori o quick scopingu, niti ga je u BF ikad bilo. Ali onako kako je bilo složeno u BFBC2 i BF2 je bilo sasvim ok. Nešto si sa sniperom i mogao, sada je đubre.

Snajper je postao najnekorisnija,najdosadnija i najfrustrirajuca klasa od svih u igri. Govorim kao igrac iz BFBC2 koje mu je bila omiljena klasa.

Steta sta su napravili od ove klase.

Bf3 - Fallourorigins
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Hm,sto se tice snipera neslazem se sa vama uopce.. Sa M98B na HC modu jedan metak i neprijatelj pada..Dovoljno je neprijatelja pogoditi u predjel prsa prema glavi,ili u glavu i on pada..Sto je dosta realno i tako treba da bude.. A to sto vi igrate Norma mode (Arcade mode) je druga stvar,gdje neprijatelja moras rafalno tuci sniperom da ga ubijes... ;) Mislim da bi vama sto igrate u NORMAL MODE bilo najbolje da vam stave u novom patchu i gljive po mapi,kao u super mariu,da sto prije obnovite healt,iako i sada pobjegnete neprijatelju iza coska,pricekate 3-5 sec i imate 100 helta.. ;)
My BF3 Battlelog:neno666_CRO_
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nenač, u pi*kastom HC-u ne moraš tipa ni pogodit, dovoljno je da ga pogledaš.

Taj noob friendly mod mi nemoj ni spominjat.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
13 godina
Cyber_Freak kaže...
Hm,sto se tice snipera neslazem se sa vama uopce.. Sa M98B na HC modu jedan metak i neprijatelj pada..Dovoljno je neprijatelja pogoditi u predjel prsa prema glavi,ili u glavu i on pada..Sto je dosta realno i tako treba da bude.. A to sto vi igrate Norma mode (Arcade mode) je druga stvar,gdje neprijatelja moras rafalno tuci sniperom da ga ubijes... ;) Mislim da bi vama sto igrate u NORMAL MODE bilo najbolje da vam stave u novom patchu i gljive po mapi,kao u super mariu,da sto prije obnovite healt,iako i sada pobjegnete neprijatelju iza coska,pricekate 3-5 sec i imate 100 helta.. ;)

LOL za gljive!

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je gust igrat sa snajpeom na normalu,sa sv98 sam u glavu gadas i odma padaju.Normalno da je u HC-u lagano ubijat sa snjperom kad se nemoras ni trudit gadat.

0 0 hvala 0
15 godina
kach kaže...

Meni je gust igrat sa snajpeom na normalu,sa sv98 sam u glavu gadas i odma padaju.Normalno da je u HC-u lagano ubijat sa snjperom kad se nemoras ni trudit gadat.

Ja nisam samo mislio na gadanje i damage odredenih oruzja i mehaniku. Nego na samu ulogu klase u igru. Sto ja smatram da su unazadili recon te je poprilicno oslabljen naspram recimo inzinjera ili assulta.

Bf3 - Fallourorigins
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 12:27 (thechosenfreak).
16 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
kach kaže...

Ja nisam samo mislio na gadanje i damage odredenih oruzja i mehaniku. Nego na samu ulogu klase u igru. Sto ja smatram da su unazadili recon te je poprilicno oslabljen naspram recimo inzinjera ili assulta.

al zato assault i inženjer krepavaju na prvoj liniji dok sniper tuče sa 100 -200 ili 1000 metara, još su im i walkman trebali stavit u dodatnu opremu da im nebude dosadno po brdima...

17 godina
Battlefield 3

meni je snajper ok samo bih volio da ima c4 da moze nositi bas zbog tih diverzantskih mogucnosti... a snajper je u bf3 vise neki support da pokriva svoju ekipu kad ide armati ili kad defendaju..u conquestu bas i nema neke uloge... u rushu je dobar... bas sinoc su bile dobre partije... imao sam u jednoj partiji 24  killa snajperom  , a sve pokrivajuci mcom-ove... ko je krenuo da disarma taj se nije vratio {#}

-BiH-slackspace

7 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Dal još nekom izbacuje i kaže diskonekted from server?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Jedina dobra stvar kod recona je soflam ostalo je fuj.

Mav je mogao biti jako korisna stvar ali kako stvari stoje sa ovim spotanjem, tj. nemogućnosti istog (u barem 70% slučajeva igra odbija spotati neprijatelja iako se vidi jasno ko puni mjesec u čistoj noci) njegova je iskoristivost upitna.

Dobra stvar kod Mav-a je to sto moze ubijati druge Mavove i soflame ali pored toga jedino je koristan ako imas squad na ts-u ili slično.

I to je sve sto recon ima a da moze pomoći ekipi, ovo kampanje cca 2 km od bilo koga je u najmanju ruku bolesno pogotovo ako je lik voda tima pa se trebas spawnati na njega {#}.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3
Pise na teletext vijestima, ZAGREB : " nepoznati covjek kupio 40 kg gljiva na pijaci i ostavio bakice koje su prodavale u ekstazi i uputio sa ka nepoznatom smjeru"?? Decki,izgleda da ce vam Danny danas na serveru dijeliti gljive,pa mozda svi postanete super mario.. ;)
Moj PC  
15 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Cyber_Freak kaže...
Pise na teletext vijestima, ZAGREB : " nepoznati covjek kupio 40 kg gljiva na pijaci i ostavio bakice koje su prodavale u ekstazi i uputio sa ka nepoznatom smjeru"?? Decki,izgleda da ce vam Danny danas na serveru dijeliti gljive,pa mozda svi postanete super mario.. ;)

Preskočiti na 1:15 {#}

Službeni propagandist BSD sustava =|= Trollbuster šegrt
17 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...

LOL Zakon! haha

13 godina
protjeran
Battlefield 3
A malo sale ne skodi... ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naravno. :)
15 godina
neaktivan

SuperDox kaže...

pozz ekipo... imam pitanje....danas ću dobit bf3 standard edition... sada me zanima...kako da aktiviram igru s onim codom iz sapphire cluba za b2k i je li to moguce?

mrxa1 kaže...

Moguće je jasno, u originu to upišeš nakon instalacije i aktivacije igre

Nije moguce, taj promo code vrijedi samo prilikom kupovine bf3 na originu pa ga upises i onda dobijes uz bf3 besplatno b2k...

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 12:58 (berto).
15 godina
Battlefield 3

što je točno quickscoping? koliko sam ja shvatio to je kao auto-aim kad gledaš kroz scope. i funkcionira tako da aktiviraš scope dok ti je nišan otprilike na meti, auto-aim ga brzo korigira i pucaš?

pa zar toga ima u bf3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 3

predobar video :D

Moj PC  
19 0 hvala 5
16 godina
Battlefield 3

Na BUGovom serveru rush na Damavand peaku i ja fino krenem disarmat M-com. Odjednom moj lik prestane disarmat, a ja zatim počinjem udarati tipku sa slovom "e" na sebi ne bi li to polučilo neke rezultate. Uslijedio je bijeli ekran i saznanje da mi je puknuo internet.

Svaka čast t-com. Zbog tebe su moji suborci izgubili živote.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

6 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...

A to piše gdje? Ja se samo sjećam da su prije izlaska igre iz DICEa popljuvali quickscoping i rekli da on nema što raditi u BF3.

Ma imam u bookmarksima nekoliko bf blogova gdje pišu novosti. Uglavnom tamo još prije božića su pisali nešto o tome, ali ne radi se tu o quickscopingu nego nešto slično BC2.

15 godina
protjeran
Granzon kaže...

Jedina dobra stvar kod recona je soflam ostalo je fuj.

Mav je mogao biti jako korisna stvar ali kako stvari stoje sa ovim spotanjem, tj. nemogućnosti istog (u barem 70% slučajeva igra odbija spotati neprijatelja iako se vidi jasno ko puni mjesec u čistoj noci) njegova je iskoristivost upitna.

Dobra stvar kod Mav-a je to sto moze ubijati druge Mavove i soflame ali pored toga jedino je koristan ako imas squad na ts-u ili slično.

I to je sve sto recon ima a da moze pomoći ekipi, ovo kampanje cca 2 km od bilo koga je u najmanju ruku bolesno pogotovo ako je lik voda tima pa se trebas spawnati na njega {#}.

Što je to soflam?

Sljedeći mi je otkljućat na listi, pa me zanima

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice