Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.897
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Jack Sparrow kaže...
Tonči kaže...

Fantastična je firma taj EA. Baš fino. Ja ne mogu igrati već mjesec ipo dana zbog toga.

Upravo radi tog Violation(IGNORING QUERIES) je prije nekih tijedan dana van bacalo Šefa i mene. Na svaki server koji bi se spojili dobili bi nakon minute kick od Punkbustera s tim razlogom. No kad smo resetirali računalo nije nas više kickalo, ni Šefa,a ni mene. Od onda više nemamo tih problema s punkbusterom, a niti smo ih prije imali tog dana imali. Pojavilo se samo tako odjedanput i nakon restarta računala je nestalo. Baš čudno heh

Ja sam prije restarta i PB updateao.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
13 godina
neaktivan

Nego, kakva su iskustva korištenja joysticka pri upravljanju helikopterom i avionom? Kakav miš i tipkovnicu predlažete za igranje? Imam dojam da bi bio bolji kad ne bi igrao s ovim Wintechovim sranjem....

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

"Game disconnected:your conection to the server timed out."

zna li ko rjesenje?

stalno mi se to dogada...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SoFtY kaže...

zna li ko rjesenje?

pogledaj prvu stranicu i prvi post ove teme, tamo ti je link gdje ti je sve objašnjeno kako/što.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
moderator
SoFtY kaže...

zna li ko rjesenje?

Ugasi UPnP na ruteru.

سمندری ڈاکو
16 godina
neaktivan
Nickname1 kaže...

Nego, kakva su iskustva korištenja joysticka pri upravljanju helikopterom i avionom?

ovo bi i ja volio čut...? kupio bih kad tad joystick, iako trenutno dosta dobro vozim sve i bez, osim aviona, tesko mi je precizno naciljat sa prednjim topom.

14 godina
protjeran
Wrbex kaže...

Vidim zadnjih stranica dosta rasprava oko serverea i postaljanja servera...

Pa reko cisto da obavijestim one koji mozda ne znaju za jos jedan HR server od PiS klana

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/23aa233e-4017-4b17-a018-d8753e933dce/Ham-and-Cheese-Mixed-Mode-11-GamersPlatoon-com/

Uglavnom se vrti infantry only, ponekad normal mode i tako...Netko od admina je uglavnom uvijek gore, tako da nije problem s citerima o ostalim kretenima.

Ekipa nadam se da nije zabranje stavljanje linkova ili nesto...

Pozdrav i vidimo se na bojistu :-)

Ajmo ljudi stavite server pod favorite, odlicna ekipa igra na njemu. Najbolji server na kojem sam ikada igrao. LP

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Ovaj AN-94 Abakan me totalno razočarao.U BC2 je bio puno puno bolji.Moja najdraža AR.

...

Ne bi se baš složio da je loš. Nakon zadnjeg patcha prva dva metka praktički ispuca istovremeno i još k tome ta dva metka pogađaju u skoro istu točku. Za long ili mid-long range je meni abakan jako dobra puška. Jedina konkurencija mu je G3A3.

Problem je što se do sada borba odvijala većinom na manjim i srednjim udaljenostima. Pa Abakan baš i nije imao gdje iskoristiti svoje prednosti. Ali od kad je došao B2K ja većinu vremena za sobom furam njega ili G3.

Istina, uopće nije loša puška, još sad kad su buffali od zadnjeg patcha, malo manji recoil i u burst modu ima 1200 RPM, e sad, koliko bzo možeš stiskat button na mišu :) Uglavnom, 1000 killova sam napravio i sad prešao na KH2002, ostala mi je navika bursta od AN94. KH je također odlična pljuca, RDS, grip i eventualno prigušivač, ovisno o mapi, i deri Mile.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

I dalje me užasno iritira nedostatak nekakve opcije za trajni odabir cammo-a iliti uniformi odnosno stavki pod 'appearance' sekcijom.

Dakle, nemože biti jednostavnije;

-Želio bih da mogu namjestiti u par kratkih klikova da želim automatski 'Spec ops black' unifome

odnosno cammo za svaku klasu kad god krenem igrati na recimo Tehran Highway mapi

jer znam da mi tamo Spec ops uniforma itekako daje prednost na

više načina, teži sam za uočiti i slabije svijetlim na INRV-u.

-Također, woodland pattern cammo za Caspian Border recimo, jako dobar odabir za šumske uvijete.

You get the point, tome cammo-i i služe no jako je glupo implementiran njihov in-game odabir jer

je uvijek privremen odnosno resetira se na default u svakoj novoj partiji koje se i sami znate koliko brzo mogu rotirati.

Osobno nastojim voditi računa o tome no dok mi loada mapa, već sam u debelom zaostatku za igračima i naprosto

zaboravim uz odabir loadouta i svih mogućih oružja i dodataka koja mi trebaju na pojedinoj mapi, odabrati cammo.

Le fffuuu, nek neko twita dajsu.

Inače, kratka anketa da vidimo vas,

Mijenjate li cammo odnosno uniformu ovisno o mapi

15 Da
23 Ne
37 Kad se sjetim
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Danas uletavam sav nabrijan na server, reko danas ćemo igrati kako treba. Međutim nikako da nađem Pirata i Kukyja, a bez njih teško mogu surađivati s nekim. I tako, lutam ja po Sharquiju, kad ono dva provokatora odmaraju. Nema veze što se oko njih puca, što lete helikopteri, jure tenkovi i pada artiljerija. Njih dvojica uživaju u bazenu... Mučki provokatori.

----

A ovo je bilo nešto guba, koliko je tip odletio u zrak od granate, preludo. :)

haha a daj haha ovo je dobro,da kupanje{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

neke stvari nisam ni znao     http://benchmark3d.com/battlefield-3-benchmark

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 5:07 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ranko091 kaže...
Nickname1 kaže...

Nego, kakva su iskustva korištenja joysticka pri upravljanju helikopterom i avionom?

ovo bi i ja volio čut...? kupio bih kad tad joystick, iako trenutno dosta dobro vozim sve i bez, osim aviona, tesko mi je precizno naciljat sa prednjim topom.

zbog tog sam ga i ja uzeo tu na oglasniku (saitek cyborg evo) i puno je lakse ciljat, pogotovo s avionom. ako se ne mozes naviknuti na mis + tipkovnica onda defintivno joystick..

uglavnom, puno mi je lakse s joysticom

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Ne znam kako je tebi ali ja čak i dok letim s stickom prebacim se na kratko na miša kad treba nešto pogoditi. Stick je odličan za letjeti ali miš jednostavno i dalje owna kad treba nešto precizno nacijati.

Ali najveći problem u vezi sticka mi je što se osjetljivost ne može posebno namještati za avione i posebno za heliće. Ja sam stick namjestio za avione i sad su mi helikopteri užasno tromi dok letim s njim. Dosta je ljudi već tražilo da se to stavi u igru.Trebalo bi spamati na battlelogu da to ubace u nekom patchu.
a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina
neaktivan
forzzuk zar nisi primjetio da spec opc uniforma ti samo steti.. Jer bljestis kao polarni medvjed. Osobno rijetko kad mjenjam uniformu, a kad to radim gledam samo da sam sto slicniji drugoj strani...
17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
forzzuk zar nisi primjetio da spec opc uniforma ti samo steti.. Jer bljestis kao polarni medvjed. Osobno rijetko kad mjenjam uniformu, a kad to radim gledam samo da sam sto slicniji drugoj strani...

Nisam primijetio da ekipa blješti sa spec ops uniformom, dapače, ako protivnik koristi IR teže je vidjeti spec ops.

A kako to bliješte polarni medvjedi? :)

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel može squad dobro funkcionirati bez team speaka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ma ne znam kako vama... Ali meni bljeste bjelo XD... Btw Dani jesi primjetio jucer kako sam poludio na knife bug... Od tri pokusaja sam ti samo jednom uspio uzeti tag... Definitivno bi trebalo promjeniti nesto u vezi toga.. Da brzi potez noza i animacija budu odvojeni jedno od drugoga ,ovako dodjes do nekoga i kliknes da ga prikoljes a ovaj tvoj izvuce cakiju i samo se zmrzne ko da je dobio neki napad...
16 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Teško i nikako, osim ako toliko dobro znaš ljude s kojima igraš da više znaš gdje će koji, i zašto.

Ali i dalje, teško.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina
Danny_HR kaže...

A šta bi bio kompromis? To da oni koji imaju DLC moraju igrati samo njega?

Velika većina nas s foruma ima DLC, tako da velikoj većini ovo neće biti problem.

Osobno, iako su mi nove mape prirasle srcu još u doba BF2, ne planiram igrati samo to. Dosadilo bi mi, a vjerujem da je dobrom dijelu ekipe tako.

Rađe imam sve mape u rotaciji pa se nađe nešto za svakoga.

Krivo si shvatio, nisam nista tebe kritizirao, da je moj server osobno bi stavio ili stare mape ili iskljucivo nove bas zbog toga sto ce dosta ljudi otpasti kada se u rotaciji nadje BTK mapa ali to je moje osobno misljenje. Stvar je osobnog stava, recimo ja na bug dodjem rijetko, nije ni do tebe ni do ekipe, jednostavno kada se natjeram da igram na normal dodjem malo halati s vama. Kako je BTK izasao naravno da forsiram servera koji iskljucivo imaju nove mape i preko 500 ticketa.. ovo sa 100 ticketa mi je lose jer se tek ufuras i kraj mape... ne kuzim sto su tako kratko stavili mape... idealni su mi serveri sa HC postavkama i 1000 ticketa :)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zadnja 2 dana nisam primijetio da je na prelasku sa Vanille na B2K otpalo više od 5-6 igrača. Većina ipak ima B2K.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zavisi sve i kakvi su ti igraci koji ti dodju u squad... Jesu li tu samo zbog sebe ili zbog tima... Meni je odlicno kad dodjem na bug server pa mi xyan, kuky, skank u squadu i mislim gogy.hr samo toga dugo nisam vidio.. Ekipa te obicno prati ili ti spota pa je i chat sasvim dovoljan...
14 godina
neaktivan
mislim da je na bug serveru i vise nego dovoljno tiketa oko 300 ako se ne varam.... A server vrti sve mape tako da ne postane nikad monotono... Btw znam da nije vezano za ovu temu, ali u neku ruku i je: zna li netko zasto ne mogu snimati normalno igricu sa frapsom? Tj. Igrica mi se zblesira, trza, laga, zamrzava, i to na svim postavkama...
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
ceco22 kaže...

Nisam primijetio da ekipa blješti sa spec ops uniformom, dapače, ako protivnik koristi IR teže je vidjeti spec ops.

ne znam kako je vama ali ja kad vidim nekog s spec ops camo - on svijetli. pogotovo amer. svijetli ko betlehem

thuglife kaže...
the_dammed kaže...

Teško i nikako, osim ako toliko dobro znaš ljude s kojima igraš da više znaš gdje će koji, i zašto.

Ali i dalje, teško.

nije bas tako... ako igras s tuljanima ni team speak ti ne pomaze. dovoljno je samo da leader izdaje naredbe a drugi da upotrebljavaju mozak i nis drugo..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
neaktivan

Koju uniformu najviše koristite?

15 godina
Battlefield 3

Da me netko nebi krivo shvatio volim igrati na BUG serveru i imam preko 100 h na njemu, ali mi je definitivno najgori server što se tiče laga i hitboxa. Poludim kad mi tip skoči ispred mene na dva metra, ja opalim rafal po njemu, on me ubije i ima 100% helth. Bolji mi je hitbox na kanadskom serveru gdje je ping preko 200 nego ovdje sa 45. Neznam do čega je to, ali taj je problem bio i sa BFBC2.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja nemam problema sa hitbox... Tj. Savrsen je... Dok sam u bc2 na pojedinim serverima trebao gadjati malo iza... A ako pucas rafal vjerojatno nisi ni mogao pogodit tipa...
17 godina
Danny_HR kaže...
ceco22 kaže...

Danny ne znam jesi li primjetio ali, poslije ovog patcha postoji "bug" na spec ops uniformi, na nekim djelovima je totalno bijela...pa je ceco valjda na to mislio.

::: peace 0n earth :::
16 godina
odjavljen
ceco22 kaže...
ja nemam problema sa hitbox... Tj. Savrsen je... Dok sam u bc2 na pojedinim serverima trebao gadjati malo iza... A ako pucas rafal vjerojatno nisi ni mogao pogodit tipa...

i ja ga imam ali rijetko je frustrirajuce ko sinoc.. vec sam naviknuo da krepam kad sam vec utekao iza ugla i slicno. al sinoc je posebno lose bilo, trcim i odjednom krepam. gej kuki me ubio i sve bi to bilo u redu da to nije doslovno bilo, kako bi se reklo, iz vedra neba. nije bilo onih znakova da te netko gadja (tresnja ekrana, crvenilo itd) samo odjednom mrtav..

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

nije bas tako... ako igras s tuljanima ni team speak ti ne pomaze. dovoljno je samo da leader izdaje naredbe a drugi da upotrebljavaju mozak i nis drugo..

ovo je točno, voice chat ponekad zna odmagat, kad ti neko iz skvada priča šta je jeo i di je bio sinoć, a s druge strane mu ja pričam da mi da helta ili municije, baš i neide. Jest da je puno zabavnije nego sam.

Ali ima par ljudi kojima ni chat ne treba da ti baci municiju, helt, ili da ti popravi tenk i prije nego što ga raketa pogodi. e to su oni pravi momci... a da spomenem da igram na HC di je spawn na leadera jedino moguć. pa je timski rad još teži.

15 godina
ceco22 kaže...

To se dogodilo jučer, tip preskače zidić pored onih silosa na Khargu na metar od mene točno na cijev puške. Nemaš tu što ciljti nego ga na normalnom serveru bez laga razneseš sa metra jer ti je tip preko cijelog ekrana. Poslije mojih najmanje desetak metaka u tijelo sa metra udaljenosti on mene ubije, a zdravlje mu je 100%{#}.

Nego neki dan igralo nas je par sa foruma protiv neke ekipe EXYU rush na onoj mapi sa tunelom. Nakon osvojenih prvih zastava naletimo na tipa stoji kod nekog kamena i nemožeš ga ubiti. Četvorica smo probavali nožem, bombama... ali ništa, več sam mislio bug, ostala slika, a tipa tu i nema, ali on ubije dvoje naših, pa ti igraj.

Kendo
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice