uvijek mozes sam editirati registry ako se bojis ovakvih .exe fajlova, sto je i preporuceno :) ali sto dati 350-400kn za igru za koju mozes dati 180-210kn?
Ili bit izmedu i dat 280 kn za box verziju igre.
uvijek mozes sam editirati registry ako se bojis ovakvih .exe fajlova, sto je i preporuceno :) ali sto dati 350-400kn za igru za koju mozes dati 180-210kn?
pricam za LE verziju, i da kontam vas za origin acc ako imate vec igara na njemu i bedara je, otvorite novi origina acc :) biti ce kasnije lakse prodati nego da zbubate sve na jedan acc :)
Pa i ja pricam o LE verziji za 280 kn!!!!
Spremni su to uciniti ako se ih zamoli preko maila ili ?
U današnje vrijeme kad se igramo prek interneta svi sigurno imamo frendove na raznim dijelovima svijeta. Tako mi eto imamo frenda u Norwichu koji živi par minuta od Gameovog dućana. On će kupit i poslat mu kodove (njemu, kukiju i dadi).
U današnje vrijeme kad se igramo prek interneta svi sigurno imamo frendove na raznim dijelovima svijeta. Tako mi eto imamo frenda u Norwichu koji živi par minuta od Gameovog dućana. On će kupit i poslat mu kodove (njemu, kukiju i dadi).
a mene si zaboravio? mucki provokatore
to je najs, ali nemam vise mjesta na policama za kutije od igara :) a kao da zena mora vidjeti da sam donio jos kutija :)
Hvala na pojasnjenju :) Nisam bas nabrijan da ne mogu cekati da mi stigne ali eto da znam za ubuduce.
a mene si zaboravio? mucki provokatore
Ti si rekao da ostaješ na bejs hostu... ne?
Na kraju krajeva, nemre tip kupit 150 komada. :)
Na kraju krajeva, nemre tip kupit 150 komada. :)
Ma kaj ne,svatko mu 10 kn da vise i zaradi si 1500 kn sam tak:D
Izgleda da će većina key shopova imati ruske ključeve, ali nude vam .exe fajl koji mijenja registry i omogućava vam da imate engleski jezik.
Supač ideja - pokretati .exe fajl tko zna kojeg porijekla i pustiti mu da prčka po registryju. FTW
može se i preko registry keya radit, nemora bit preko exe fajla...
Ako kupujete BF3 možete baciti pogled na moju temu o prodaji keyeva, imam neke novosti vezane uz BF3 EU keyeve.
Poz.
1. Zanima me zasto u beti nije postojala lean komanda (naginjanje lijevo ili desno iza neke prepreke)? S obzirom da po netu svasta pise. Zanima me ima li netko saznanja hoce li se to u igri moci aktivirati na neki nacin ili su devovi zbog samo njima znanog razloga to namjerno izostavili?
2. Hoce li se putem Battleloga (ili mozda drugacije) moci kreirati privatni mecevi? Dakle skupi se ekipa jedni hoce biti Ameri, drugi Rusi nadji server i peglaj.
Poz.
1. Zanima me zasto u beti nije postojala lean komanda (naginjanje lijevo ili desno iza neke prepreke)? S obzirom da po netu svasta pise. Zanima me ima li netko saznanja hoce li se to u igri moci aktivirati na neki nacin ili su devovi zbog samo njima znanog razloga to namjerno izostavili?
2. Hoce li se putem Battleloga (ili mozda drugacije) moci kreirati privatni mecevi? Dakle skupi se ekipa jedni hoce biti Ameri, drugi Rusi nadji server i peglaj.
1. Battlefield nikad nije imao lean.
2. Ako imaš svoj server da.
Da, svi igraju preko Origina.
Da, BF3 neće raditi bez aktiviranog Origina koji mora biti pokrenut kada i igra.
Spremni su to uciniti ako se ih zamoli preko maila ili ?
Da, da, to je ko onaj sto se pojavio tu u temi sa frendom iz švedske od sestrinog brata iz trećeg koljena
Bilo stranicu prije..
CJS KEYS nudi njihov language changer i tutorial kako manualno promijeniti language
Ja sam narucio igru sa base-host-a i tamo pise da je igra engleska verzija i narucio sam cd key i zatim sam pitao Marija jeli igra na engleskom jeziku a on mi je odgovorio da je ruski
pa mene zanima dali mi mozeju banat acc sa ruskim cd key-om??
gdje to ako nije tajna?može link neki ili nešto?
Ode 380kn u pm.
Ipak si na Originu? LOL
Ode 380kn u pm.
Zakaj? ne kuzim..
Ipak si na Originu? LOL
Ma lollik je jadan,pa sam mu oslobodio mjestu u game.co.uk.
Ipak nemože onaj dečko kupiti 150 bf3. :)
Ja sam narucio igru sa base-host-a i tamo pise da je igra engleska verzija i narucio sam cd key i zatim sam pitao Marija jeli igra na engleskom jeziku a on mi je odgovorio da je ruski
pa mene zanima dali mi mozeju banat acc sa ruskim cd key-om??
Igrica nije regijonalno zakljućana pa ne vidim razlog zašto bi dobio ban.
Official Battlefield Store
http://eu-store.dice.se/default.aspx?cat=-3
Ako netko želi neku oriđiđi BF obleku, postere i slično. Mada su cijene malo too haj.