Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.700
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Archy kaže...
Ivsa kaže...

Evo moje stanje, kako vama ide, oko kojeg ste levela?!

Ja sam lvl 14 al jako blizu 15 :P

Nego kak to uslikate destop???

Ako koristiš Windows 7 imaš u njemu program Snipping Tool, i s njim "okineš" screenshot, bar ja to tak radim (van igri), za igre koristim FRAPS ali postoji 100 sličnih programa koji to rade!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
17 godina
protjeran
Peykovac kaže...

Dali je beta verzija isto full igra kak i dok uzmeš onu iz trgovine dok izađe ?

Ne budi ti teško prolistati temu - ne, beta nije cijela igra.

Desktop možeš uslikati sa  printscreen tipkom i otvoriti paint pa ctrl V. U paintu urediš (odrežeš što ti treba).

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
15 godina
neaktivan

ide ide.

=XII=SandMan....
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja

Fuck you NATO!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ooo, pa vidim da ekipi ide, ima tu majstora, lijepo!?
Evo i par "shotova", jedan fini za mene rezultatić i a druga slika pokušaj da konačno budem prvi u timu, al neide!?

Za mene fini bodovi Za mene fini bodovi

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

ne zalim se

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Više manje :)

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nakon 7 h igre i pocetne euforije mogu reci da me igra malo razocarala...

Prvih sat vremena se nisam niti igral nego sam promatral okolis ,animacije  i prva stvar koja me zasmetala je propadanje u zemlju na odredenim djelovima mape ( za sad sam pronasel 14 spotova...lik odjednom osjetno padne i pocne ti se ekran tresti ),

druga stvar je proklizavanje niz stepenice koja iritira maksimalno... NEMA PRONE BLOCKED(sad cete me svi popljuvat  i pointat prstom gle cod plejera) ali ekipa ulazi u zidove i objekte s pola tjela , nekad stvarno neznas dal je ziv il mrtav.... na mapi ima dosta spotova di je doslovno nemoguce skinut lika(ne zato jer je on pro nego ko da ima neki invis wall  , primjer stojim ispred lika i oknem rafal i njemu nista gledam dal sam lud il mi net puko, lik me ne kuzi  krenem ja opet metak po metak i opet njemu nista!! na cistini je bio praktici i pola tjela mu iz grmlja virilo, ponavljam ima vise takvih spotova da se ne lovite samo za ova primjer)...drvece koje se srusi nestaje i vise nema nikakvog covera, snajperi se svjetle tam i di nebi trebali (ajd dok si okrenut prema suncu pa bi bilo neke logike al frajer se u podzemnoj zasvjetli ko u betlehemu)... opet taktikal flash light imas istu djelotvornost vani i u podzemnoj... frajer me usred bjela dana tolko zaflesa s tom lampicom kaj cu nakon jos par sati igre dobit je***u epilepsiju......ajd na lasere i nema tolki prigovor to je kolko tolko ok izvedeno...

iznenaduje me to sto nema opcije da se izabere smoke umjesto bombe koji bi po meni promjenil gameplay skroz (znam da se mozes odkljucat al to nije to) puske imaju ok recoil iako s vecim levelom si ga mozes  podosta smanjit.... taganje igraca sa Q je traljavo izvedeno(vise puta sam tagal lika kroz grmlje  iako ga nisam ni vidio , a jos vise puta ga nisam mogo tagat dok je protrcaval na cistini) tjela igraca se pretvaraju u cudne robote pa cak bi se mogo zaklet da sam vidio ker poziciju i onda se naglo ustane na dvije noge.... a najzeca stvar koja postoji u igri je kad mrtvaci zapucaju :D.... battlelog prelose , cak i opcija da se igras sa frendom ne sljaka kak treba...

...za grafiku im skidam kapu al neki elementi u igri i bugovi koji je prate se nemogu oprostit ...sad ovi koje jos  euforija puca ce stiskat palceve dolje  (znam da je ovo beta al nema tog boga koji ce ispravit ovu igru dok relisa)

bf3 bf3
fak
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 7:31 (fakman).

10 1 hvala 0
14 godina
protjeran
fakman kaže...

Nakon 7 h igre i pocetne euforije mogu reci da me igra malo razocarala...

Prvih sat vremena se nisam niti igral nego sam promatral okolis ,animacije  i prva stvar koja me zasmetala je propadanje u zemlju na odredenim djelovima mape ( za sad sam pronasel 14 spotova...lik odjednom osjetno padne i pocne ti se ekran tresti ),

druga stvar je proklizavanje niz stepenice koja iritira maksimalno... NEMA PRONE BLOCKED(sad cete me svi popljuvat  i pointat prstom gle cod plejera) ali ekipa ulazi u zidove i objekte s pola tjela , nekad stvarno neznas dal je ziv il mrtav.... na mapi ima dosta spotova di je doslovno nemoguce skinut lika(ne zato jer je on pro nego ko da ima neki invis wall  , primjer stojim ispred lika i oknem rafal i njemu nista gledam dal sam lud il mi net puko, lik me ne kuzi  krenem ja opet metak po metak i opet njemu nista!! na cistini je bio praktici i pola tjela mu iz grmlja virilo, ponavljam ima vise takvih spotova da se ne lovite samo za ova primjer)...drvece koje se srusi nestaje i vise nema nikakvog covera, snajperi se svjetle tam i di nebi trebali (ajd dok si okrenut prema suncu pa bi bilo neke logike al frajer se u podzemnoj zasvjetli ko u betlehemu)... opet taktikal flash light imas istu djelotvornost vani i u podzemnoj... frajer me usred bjela dana tolko zaflesa s tom lampicom kaj cu nakon jos par sati igre dobit je***u epilepsiju......ajd na lasere i nema tolki prigovor to je kolko tolko ok izvedeno...

iznenaduje me to sto nema opcije da se izabere smoke umjesto bombe koji bi po meni promjenil gameplay skroz (znam da se mozes odkljucat al to nije to) puske imaju ok recoil iako s vecim levelom si ga mozes  podosta smanjit.... taganje igraca sa Q je traljavo izvedeno(vise puta sam tagal lika kroz grmlje  iako ga nisam ni vidio , a jos vise puta ga nisam mogo tagat dok je protrcaval na cistini) tjela igraca se pretvaraju u cudne robote pa cak bi se mogo zaklet da sam vidio ker poziciju i onda se naglo ustane na dvije noge.... a najzeca stvar koja postoji u igri je kad mrtvaci zapucaju :D.... battlelog prelose , cak i opcija da se igras sa frendom ne sljaka kak treba...

...za grafiku im skidam kapu al neki elementi u igri i bugovi koji je prate se nemogu oprostit ...sad ovi koje jos  euforija puca ce stiskat palceve dolje  (znam da je ovo beta al nema tog boga koji ce ispravit ovu igru dok relisa)

ovo je BETA.

btw. like a boss.:))

Ako ti pomognem, stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 7:34 (proćerani).
14 godina
vec se nakupilo hackera
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

da prostite drek vam znaci statistika, kad malo od vas istinski rusha, a da ne govorim da valjda nitko nije cuo za medice i tako. ja puno puta imam negativni K/D ratio, upravo zato ejr sam medic - al zato zbog mene nemaju drugi

Moj PC  
9 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

Welcome

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Evo pomalo

pwn too much... http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/agent_00klc/stats/235876928/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

na kojim se hrvatskim stranicama može kupiti bf3 key,osim na base hostu,steel server sam gledao i nemaju u ponudi pre-order?

16 godina
Battlefield 3

Ovaj graf(slika dolje) koji prikazuje s kojom se klasom najviše igra je toliko nepregledan da je to strašno. Neznam koji se pametnjaković takvog grafa sjetio, jedno te ista boja samo je malo nijansa promjenjena. Jedva, ali jedva se skuži išta na njemu pročitati.

Pa zar nisu mogli staviti da je jednostavno npr. medic crvene boje, recon zelene, support žute i inžinjerac plave!? Hebala ih ta njihova plava boja više, pa sve žele imati u istoj boji!

Moj PC  
14 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kaj je PDW medal?

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
HC for Life kaže...

kaj je PDW medal?

To znači da napreduješ na ljestvici "young PaDaWan".

Uskoro ćeš postati "Master JeDi" i dobiti MJD medal.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
16 godina
HC for Life kaže...

kaj je PDW medal?

Personal defense weapon?

EDIT:LINK

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 9:38 (Jack Sparrow).
15 godina
Battlefield 3

Jel se mogu kako iskljucit one lampe pa pištolju ili pušci da ne svjetli cijelo vrijeme?

pwn too much... http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/agent_00klc/stats/235876928/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HC for Life kaže...

kaj je PDW medal?

mislim pitanje ko da nemas internet...kad u rundi 4 komada izrokas pistoljem dobijes ribbon a medalje je to puta 20 ja mislim?

15 godina
neaktivan
agent_00klc kaže...

Jel se mogu kako iskljucit one lampe pa pištolju ili pušci da ne svjetli cijelo vrijeme?

tactical light - na T. stisnes t i lampe i laser se pale i gase. dobro je ugasit to kad igras unutra i cekas u zasjedi pa da ne vide i ne znaju da si iza ugla. dobro dodje na pietolju lampa, pa kad nemas ammo a znas di je protivnik sam se zaletis i ispucas jer ovaj vidi svijetlost koja ga zove na drugi svijet {#}

16 godina
agent_00klc kaže...

mislim da ne, ali bi bila korisna opcija da možeš sam ugasiti i upaliti laser/flashlight kad ti zatreba

EDIT:kolega je odgovorio, nisam znao da se može...hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 9:44 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
agent_00klc kaže...

mislim da ne, ali bi bila korisna opcija da možeš sam ugasiti i upaliti laser/flashlight kad ti zatreba

blump

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 9:44 (xyan).
15 godina
Battlefield 3

Ne znam koliko ima "veterana" iz legende bf2. Pa ako se sjecaju kada je cesto ovako bilo za patcheve : poprave 100 glitcheva i raznih bugova, a taj novi patch donese 30 novih.Sjecam se kako su forumi takoder bili aktivni napadima igraca :) Ne bih se cudio kada izade bf3 da mozda ista stvar se dogodi. Znaci poprave propadnje i slicne stvari, ali zato donesu novu listu bugova:)

http://tragumjetnosti.net/
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 9:49 (thechosenfreak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HC for Life kaže...

kaj je PDW medal?

To ti je kad dobro igraš i zarađuješ bodove i onda ti igra skine 23% od toga svega.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
17 godina
Archy kaže...
Ivsa kaže...

Evo moje stanje, kako vama ide, oko kojeg ste levela?!

Ja sam lvl 14 al jako blizu 15 :P

Nego kak to uslikate destop???

Ako nikako drugačije, tipka PrintScrn, pa onda Paste u neki program za obradu slike (može i MS Paint, ja koristim Irfanview za to) i tamo odrežeš onaj dio koji hoćeš da se vidi.

Evo i mojeg šonje, konačno nije bilo server disconnecta nakon što sam ubio uPnP servis (bar za tu sesiju). Eto, ni 2 sata nisam utukao u betu (rađe bacim koju rundu BC2), ali key za BF3 je već naručen!

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
15 godina
xyan kaže...
HC for Life kaže...

kaj je PDW medal?

mislim pitanje ko da nemas internet...kad u rundi 4 komada izrokas pistoljem dobijes ribbon a medalje je to puta 20 ja mislim?

kaj ne spadaju i submašinke u pdw?

imam nekih 20ak killova pištoljima a 94 pdw ribbona

16 godina
Ezio kaže...

mislim da spadaju isto kao i noževi

15 godina
neaktivan
Ezio kaže...
xyan kaže...
HC for Life kaže...

kaj je PDW medal?

pa kaj ja znam kaj oni misle pod tim...ali vrlo vjerojatno da, spadaju, jer sam nedavno gledao review HK MP7 i rekli su za njega da je to PDW

15 godina
Battlefield 3

kad vec svi spamaju evo i mog crnje.

nije loše za gamepad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice