zna li netko zasto mi nvidia shadowplay snima sve super dok ne poginem? stavio sam na manual alt+f9 start/stop recording ali svaki put prekine snimanje cim poginem.. wtf
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me koliko vas ovdje ima tu i tamo problema sa zvukom u igri...
Odjednom mi "pukne" zvuk i čujem recimo samo radio poruke i to me nervira jer su me 7 puta jučer na gunmasteru zaklali pošto nisam ništa čuo (ne brinite se bio sam 1. na kraju) :P
Ali jako je iritantno to šta zvuk nestane -.-'
Prijatelj mi ima problem s igrom, singleplayer radi normalno, ali svaki puta kada ide igrat multiplayer izbaci mu "You were disconnected from ea online". Vjerujem da je netko u temi već imao sličan problem pa neka javi kako ga je rješio.
Prijatelj mi ima problem s igrom, singleplayer radi normalno, ali svaki puta kada ide igrat multiplayer izbaci mu "You were disconnected from ea online". Vjerujem da je netko u temi već imao sličan problem pa neka javi kako ga je rješio.
Si ugasio UpNp u postavkama rutera?
Znači lik ima 40% preciznost sa SPAS-12 puškom,12g,iron sight,score mu je 84-36,obično me iz jednog shoota ubije i to u partiji jedno 10-ak puta bez problema!
Grand Bazar,Squad DM,cilu večer mete sve živo!
| 2 | cheeter |
|---|---|
| 21 | nije cheeter |
A neznam,nema mi druge nego da poćmem i ja igrat s tom puškom,ali opet kako uspije naciljat s iron sightom s jednog kraja ulice na drugi i ubija s jednim metkom!!(Grand Bazar,Alleyway)
ti bi to trebao najbolje znat, iz iskustva, ili kupi ponovo skill pa vidi kako ta puska funkcionira 
update punkbustera
ti bi to trebao najbolje znat, iz iskustva, ili kupi ponovo skill pa vidi kako ta puska funkcionira 
Ne kužim zašto sam zalužio srednjak, učimo svi na greškama!! Pa iskustvo mi govori da je nemoguče to napravit osim ako ne koristi nešto!
A vidim gore da većina nešto zna što ja ne znam!!
AUDIOFIL
Ne kužim zašto sam zalužio srednjak, učimo svi na greškama!! Pa iskustvo mi govori da je nemoguče to napravit osim ako ne koristi nešto!
A vidim gore da većina nešto zna što ja ne znam!!
Tak si mog'o odma reci. Odma zvucis normalnije.
Nekoliko dana si se izmotavao i izmisljao price o nekakvom fixu...
E sad, sto se tice toga da iz iskustva mozes prepoznati hack.. Mozda cak i mozes bolje od nas.. pogotovo kad nemamo pojma kak je to izgledalo u igri, nego si nam dao samo glasacke listice. :)
Smatram bez obzira da nikad niste koristili hack možeš na osnovu iskustva s dotičnom pumpericom zaključit sto je sve u stanju napravit!
Ja osobno s njom ubijem s par metak iz blizine, na daljinu vrlo rijetko ili nikad!
Thx!
AUDIOFIL
Smatram bez obzira da nikad niste koristili hack možeš na osnovu iskustva s dotičnom pumpericom zaključit sto je sve u stanju napravit!
Ja osobno s njom ubijem s par metak iz blizine, na daljinu vrlo rijetko ili nikad!
Thx!
Slug ;)
Očito ga nisi koristio onda....
Thx!
Postujem 
A neznam,nema mi druge nego da poćmem i ja igrat s tim cheatom,ali opet kako uspije naciljat s iron sightom s jednog kraja ulice na drugi i ubija s jednim metkom!!(Grand Bazar,Alleyway)
Evo ispravio sam te, sad rokaj dalje.
Imaju li kakvi balkanski server il tako nešto bliže, malo mi je velik ping na onim ruskim i švapskim 
A neznam,nema mi druge nego da poćmem i ja igrat s tim cheatom,ali opet kako uspije naciljat s iron sightom s jednog kraja ulice na drugi i ubija s jednim metkom!!(Grand Bazar,Alleyway)
Evo ispravio sam te, sad rokaj dalje.
Hehehe,
Želim bit siguran prije banna dotičnog sa servera!@
AUDIOFIL
Znači lik ima 40% preciznost sa SPAS-12 puškom,12g,iron sight,score mu je 84-36,obično me iz jednog shoota ubije i to u partiji jedno 10-ak puta bez problema!
Nakon 2 kicka i upozorenja dotičnom zadnji score mu je 30-24,19% accuracy! (870MCS)
Eto koliko ne koristi cheet!!
Nakon 2 kicka i upozorenja dotičnom zadnji score mu je 30-24,19% accuracy! (870MCS)
Majstore, sa sačmom je moguće imati accuracy oko 150-200% ako nisi znao jer računa svaki pelet, kuglicu koja izađe iz sačme.
Ova igra je stvarno banana radi takvih kao ti koji divljaju da je cheat kad ih netko sa skillom ubije.
Majstore, sa sačmom je moguće imati accuracy oko 150-200% ako nisi znao jer računa svaki pelet, kuglicu koja izađe iz sačme.
Ova igra je stvarno banana radi takvih kao ti koji divljaju da je cheat kad ih netko sa skillom ubije.
Pa vidiš da ne zna niti što je slug, a kamoli kako računa hit sa sačmom
Zato je i kupio cheat za prošli account, tako je 'lakše' igrati takvoj ekipi
, gdje bi oni pokušali naučit nešto i spoznat mogućnosti igre i raznolikosti oružja...
volegradele - ja sam totalni tuljan pa imam sa Spasom 61 % -
.
Pa vidiš da ne zna niti što je slug, a kamoli kako računa hit sa sačmom
Zato je i kupio cheat za prošli account, tako je 'lakše' igrati takvoj ekipi
, gdje bi oni pokušali naučit nešto i spoznat mogućnosti igre i raznolikosti oružja...
I onda bučer radi takvih popljuje igru, tj. bf4....radi noobara kojima je sve krivo i koji prvi kvare drugima igru.
Joj šta volim kad se ekipa puše sa svojim skillom,i drugima se podsmjehuju!
Igram igru več 2g i želim podjeli i dobit savjet ovdje na forumu i kad ono dobijem napuhane komentare bez povoda!
I naravno spominju moj GRIJEH kao izliku za sve!!Stvarno ste djetinjasti!!
Kao što sam več naveo dotićni lik sa 870MCS je imao 10 rundi za redom 10-60,10-70,80,preciznost preko 50%,čim ga vidiš bez obzira na udaljenost padaš ko muha,ubije 5-6 bez problema na okupu!!
Na kraju smo se svi prebaccili na istu pušku i naravno naš score nije bio približan njegovom,ali ne nije cheeter samo je VOLEGRADELE CHETERČINA USRANA,koja ne zna igrat!
Moram li napomenu da nakon upozorenja dotičnom score i preciznost se naglo vrača u normalu,htio sam bit siguran 100% dali je varalica,ali očito sam na krivom mijestu došao pitat!
2 g od toga koliko sa cheatom?
dođeš ovdje i tužiš se na lika koji ima sasvim realnu i normalnu statistiku? Wajnaš i plačeš jer te razbio?
šta si očekivao, hvalospjeve, da šefe ti si u pravu.
nauči igrati i nestat će svi ti čiteri odjednom ili će se broj smanjiti
Igram igru več 2g i želim podjeli i dobit savjet ovdje na forumu i kad ono dobijem napuhane komentare bez povoda!
Kao što sam več naveo dotićni lik sa 870MCS je imao 10 rundi za redom 10-60,10-70,80,preciznost preko 50%,čim ga vidiš bez obzira na udaljenost padaš ko muha,ubije 5-6 bez problema na okupu!!
Na kraju smo se svi prebaccili na istu pušku i naravno naš score nije bio približan njegovom,ali ne nije cheeter samo je VOLEGRADELE CHETERČINA USRANA,koja ne zna igrat!
Moram li napomenu da nakon upozorenja dotičnom score i preciznost se naglo vrača u normalu,htio sam bit siguran 100% dali je varalica,ali očito sam na krivom mijestu došao pitat!
Vidi kume ja se ne pusem sa svojim skilom jer ga nemam ( tuljan ) ali s tom vrstom puskica da se nalupati dobar accur te se ne podsmjehijem nikome.
Ima punnnnno boljih od mene ali ima ( cak ) i gorih te ih ne ismijavam.
Tupija vam ili zidu,isti kujac,na 30 nas serveru se čudi kako lik mete dva dana za redom a vi popili svu pamet svita i glavni argument vam je to što sam bio cheeter prije!
Bravo,sjedi pet,sljdedeći!
Pa baš zbog toga što sam imao to znam kako radi,zar vam to treba nacrtat ili će te me još hebavat sa svemoćnim skillom!
nisam neki igrač,prosječan i ne igram puno,nema baš vremena ali koliko toliko znam igrat,ne mogu se mjerit sa večinom vas koji imate preko 1000h ali ide polako,ali nije me baš lako ubit,npr 10 puta zaredom iz 11 metaka!
Vidi kume ja se ne pusem sa svojim skilom jer ga nemam ( tuljan ) ali s tom vrstom puskica da se nalupati dobar accur te se ne podsmjehijem nikome.
Ima punnnnno boljih od mene ali ima ( cak ) i gorih te ih ne ismijavam.
Slažem se stobom,lako je napunit accur s tom puškom ali da padaš savako malo iz velike udaljenosti to baš i nije lako!!
Ja nikog ne ismijavam,samo sam tražio savjet iskustvo onih koji igraju s tom puškom pošto ja ne igram,ništa drugo!
A ono popljuvalo me samo tako!!
Ljudi ne vole cheatere, a još manje bivše cheatere koji imaju nerve doći na forum i pametovati o drugom ''cheateru''.
Bf3 je mrtva igra uskoro kad bude još neki deal za bf4, i naravno da je hacker paradise, ali uzmi u obzir da onaj tko igra sa sačmom nerijtko je zna igrati i dobar je snjom.
Da ti vidiš nexusa, domaći igrač bliže 50god, sa slugom nas je skidao sve...od reda a svi igrači domaći, skillanderi ali padali smo ko djeca...u plač nas je bacao, ali nikad nebi rekao da je čiter, već je teški skiller.
Slug u glavu ubija i to je to. Dečko ima aim, skida vas i pomirite se sa tim, a ne trčat na forum plakat di će te opet ljudi popljuvati.
Igraji guštaj, kad te netko izwona, skini kapu, izađi i odi u drugi server i mirna bosna.
to je samo igra zapamti.
Opet ne kužiš,nema veze,Bog s tobom!!
Opet ne kužiš,nema veze,Bog s tobom!!
Kužimo mi svi, samo ti ne, zato se toliko i ljutiš. 
Niš se ja ne ljutim ,ja u kupe a vi u špade,zaboravite da sam išta pitao!
pozz