Nisam bio od pocetka runde, ali padali su od MCS-a ko posrnule djevice :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Serete o 2 frejma ko da ima veze. Dajte mi i jednu karticu od tih koje benchate i bit cu sretan. Sve je to isto momci, 7990 690, ionako ces tjerat sve na ultra.
jaoooo pa koje kamperske pice...a ovo da vas nismo mogli naci....pa igle se nisu ni vidjele..samo cujes pipipipip i bum nevidese uopce
nemoj igrati na low detaljima :)
KH2002 je zakon,da samo malo brže reloada bio bi bolji od m416 i m16 svih...ovako je prespor reload za kanale
KH2002 je zakon,da samo malo brže reloada bio bi bolji od m416 i m16 svih...ovako je prespor reload za kanale
Sve sto dugo reloada je lagano u bananici.
Da Famas ima kraci reload samo bi njega furao :p
Vidio par ljudi pa dosao, inace ne volim 64 jer je totalni clusterfuck
Serete o 2 frejma ko da ima veze. Dajte mi i jednu karticu od tih koje benchate i bit cu sretan. Sve je to isto momci, 7990 690, ionako ces tjerat sve na ultra.
evo zdenkoi ja cu ti dati 5770, sa njome nece moci igrati ni na ultra low postavkama, imas link uopm za ultra low postavke sa manje textrua.
scar-h noob
Kako samo uspiješ pronaći toliko lošiji team na kontra strani...
To je jedan od nasih servera, kako se kad potrefi, ionako s jetom nije bitno kakav je tim ako nemaju dobrog pilota...
Evo jos jedna
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/64422047/799899501/
Naučio ga je laterlaus.
Stvar je u tome što ne postoji benchmark koji bi točno pokazao koliko bi FPSa bilo. Postoji ih na stotine i niti jedan nije točan, zato jer...
Svaki benchmarker ima drugačije drivere, 1. testira na drugačijoj mapi... A i svaki pametan čovjek je svjestan da su benchmarkovi gluposti. 2. Jedan bezvezni primjer: Igram na GTX Titan i normalno se puca, dobijem 105.8 fps, igram na HD 7990 neko baci granatu i sve se rasprsne i eksplodira auto, dobijem 103 fps. Kužiš što želim reći?
3. A i taj tvoj benchmark nije official nego je sa overclock.net
A ti opet pises o stvarima koje neznas:
1.u alphi je samo jedna mapa...
2. Tu si u pravu, stvarno ti je bezvezan primjer, jer dobro da si nam ti otkrio toplu vodu i prosvijetlio nas i sve ostale ljude koji se profesionalno bave benchanjem igri pa neznaju vise puta ponoviti test i izvuci relevantne podatke...
3. Opet krivo, test je sa http://gamegpu.ru/ a ne overclock.net, i kakav je to official bench?!?! nisam bas vidio da EA, DICE, ACTIVISION.... objavljuju neke benchmarke za svoje igre...
Bobovi šta se radi?
Opet vi po grafičkim karticama i malim jajima, nikad nećete hebat ako ostanete tako zatucani.
Bobovi šta se radi?
Opet vi po grafičkim karticama i malim jajima, nikad nećete hebat ako ostanete tako zatucani.
neki ljudi su vec prosli taj periiod zivota.
Bobovi šta se radi?
neki ljudi su vec prosli taj periiod zivota.
Ma ljudina znam da si ti super mario made in battlefield.
Stvar je u tome što ne postoji benchmark koji bi točno pokazao koliko bi FPSa bilo. Postoji ih na stotine i niti jedan nije točan, zato jer...
Svaki benchmarker ima drugačije drivere, 1. testira na drugačijoj mapi... A i svaki pametan čovjek je svjestan da su benchmarkovi gluposti. 2. Jedan bezvezni primjer: Igram na GTX Titan i normalno se puca, dobijem 105.8 fps, igram na HD 7990 neko baci granatu i sve se rasprsne i eksplodira auto, dobijem 103 fps. Kužiš što želim reći?
3. A i taj tvoj benchmark nije official nego je sa overclock.net
A ti opet pises o stvarima koje neznas:
1.u alphi je samo jedna mapa...
2. Tu si u pravu, stvarno ti je bezvezan primjer, jer dobro da si nam ti otkrio toplu vodu i prosvijetlio nas i sve ostale ljude koji se profesionalno bave benchanjem igri pa neznaju vise puta ponoviti test i izvuci relevantne podatke...
3. Opet krivo, test je sa http://gamegpu.ru/ a ne overclock.net, i kakav je to official bench?!?! nisam bas vidio da EA, DICE, ACTIVISION.... objavljuju neke benchmarke za svoje igre...
1. jedna velika mapa, velike razlike u scorovima.
2. Jedan primjer, jedan usputni primjer, jedan izmišljeni primjer... razlika je u 2fps tako da je to nemoguće točno odrediti. Da se tu radi o 20fps onda bismo mogli raspravljati.
3. to nije njihov bench, samo su ga prenesli. Krivo sam se izrazio, bench nakon officialnog izlaza igre, a ne nekakve alfe bete i ostale gluposti.
P.S vidi dno http://battlelog.battlefield.com/bf4/preorder/
bla bla bla
isuse boze s kojim tratincicama se ja raspravljam...
imas pravo ajde
bla bla bla
imas pravo ajde
Ajde nVidia fanboy idi papat kakaa.
ti si ponekad stvarno naporan
bla bla bla
imas pravo ajde
jel tebi 4gb rama dovoljno za bf3,nemaš nikakva usporavanja?
Ajde nVidia fanboy idi papat kakaa.
ti si ponekad stvarno naporan
a jaooo jadni cvijetici vas dvoje, s kompleksom dokazivanja da ste u pravu i kad niste, ja fanboj a nisam nvidiu uopce spomenuo, vec samo stavio bench trenutnog stanja stvari u alfi, i reko da jos nista od famoznih "amd optimizacija" o kojima pisete, a vi jadni se nasli uvrijedeni
imas pravo ajde
jel tebi 4gb rama dovoljno za bf3,nemaš nikakva usporavanja?
je, sve radi savrseno, mogu bez frke alt+tab instant iz igre i natrag koliko god puta zaredom bez da uopce zatrza
LMAO Frenky & hell - odlicna su oba
BTW, moram priznat da otkad ste se obojica bacili na ljetnu zaradu s furestima i upoznavanje mladih cehinjama sa nocnim zivotom (i posljedicnim fukom, ofkors!) da su mi sore oko B zastave na AnR-u manje interesantne...
LMAO Frenky & hell - odlicna su oba
BTW, moram priznat da otkad ste se obojica bacili na ljetnu zaradu s furestima i upoznavanje mladih cehinjama sa nocnim zivotom (i posljedicnim fukom, ofkors!) da su mi sore oko B zastave na AnR-u manje interesantne...
A basta moj slabo je ove godine tih čehinja i ukrajinka kod mene.
Ali zato mi frenki uskočio u pomoć i poslao jednu svoju sa Hvara pa je šiljim dok joj mužić preko ljeta na brodu.
A za AnR ti deda tu, osim ako i on ne pobjegne na more sipat ljubav.
To je jedan od nasih servera, kako se kad potrefi, ionako s jetom nije bitno kakav je tim ako nemaju dobrog pilota...
Evo jos jedna
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/64422047/799899501/
Dođi na pravi server,kad te čiterivica počne prčit sa littlebirdom s jedne strane a hamza i mali čarapa s druge,možeš ti bit ne znam kakav dogfighter...
Ova tema je otisla u veliku pm.... Ovdje nema ni B od Battlefielda.. ako cete se zajebavati, nadite temu za zajebanciju.. a ti Basta si 100% neki nafurani klinjo koji ima Battlefield i ne skida se s njega. cccc
Ajme ne znam za vas, al ja se još smijem od ovog komentara od prije par strana
Mora sam ga citirat, kidam se od smjeha :D