Sretan ti rođendan :D
Tom šta bi napravio kad bi ti jednom stvarno resetirali sve stvari?
Otključao sve ponovno?
Otključao sve ponovno?
Otključao sve ponovno?
I to danas!
A za rođendan - gratis čupanje osmica! BEZ ANESTEZIJE!!!
Ova tema je otisla u veliku pm.... Ovdje nema ni B od Battlefielda.. ako cete se zajebavati, nadite temu za zajebanciju.. a ti Basta si 100% neki nafurani klinjo koji ima Battlefield i ne skida se s njega. cccc
Ma basta ti ima 10 godina,pusti ga,Basta kralju
Luka a ti si sigurno onaj sto uvijek visi na kranu na kanalima sa 12x optikom i bipodom.
Basta ti je cjudo od đeteta. Dobio kljesta za treci rodjedan i od tada uveseljava cjelu slavoniju i Mađarsku.
Basta ti je cjudo od đeteta. Dobio kljesta za treci rodjedan i od tada uveseljava cjelu slavoniju i Mađarsku.
Ispravak:
slavonke i mađarice
A ti si ovdje kao glavni zabavljač? -_-
ti si ovdje glavni
there, I fixed it for u
Ova tema je otisla u veliku pm.... Ovdje nema ni B od Battlefielda.. ako cete se zajebavati, nadite temu za zajebanciju.. a ti Basta si 100% neki nafurani klinjo koji ima Battlefield i ne skida se s njega. cccc
JA SAM PROSLU STRANICU STAVIO JEDAN BATTLEREPORT IZ BATTLEFIELDA!!!!! Tako da nemoj lagati!
A i nisu ovdje klinci, Basta i ja se ove godine upisujemo u srednju skolu!!
Ajde luka daj cika zubi koju slicicu a on ce tebi zeku
Ispravak:
slavonke i mađarice
Ispravak:
slavonce i mađare
:)
Pozdrav, zanima me moze li se izbrisati soldier vezan za battlelog acc i krenuti ispocetka jer mi je frend dao njegov acc (ima slab komp pa mu se neda vise zezati s tim), znaci ja bi htio krenuti ispocetka od lvl1. Jel to moguce?
Pozdrav, zanima me moze li se izbrisati soldier vezan za battlelog acc i krenuti ispocetka jer mi je frend dao njegov acc (ima slab komp pa mu se neda vise zezati s tim), znaci ja bi htio krenuti ispocetka od lvl1. Jel to moguce?
ne
Naravno imas reset stats . A i ime vojnika mozes mijenjat .
Problem je u tome kaj nije kupio premium edition nego samo bf3 igru bez ekspanzija. a nista za sad cu igrati na njegovom pa se za rodendan pocastiti s premium editionom:)
ne
Zasto ne ?
nemoze se vratit na lvl1 reset stats ti samo resetira KD,SPM,W/L ratio i ACC,a staro ti sve ostaje.
ej mali, kaj brijes, doci cu s mojm ekipom pred tvoju skoluu i razbit vcemo te!!1
u koju slkolu ides, ajd sad reci ak si faca! ajd!
i ne seri vise, moj buraz i njegov najbolji lega su bili u domu i sam sad jos nest reci!
sta se tebe uopce tice i briga za moj baterffield??? menji ga je poslo tetak iz njemacke ak bas oces znat a ti sigurno ni nemas nista novaca za kupit tu igricu!!!
i ajd reci 8 ak smijes, hahah
nemoze se vratit na lvl1 reset stats ti samo resetira KD,SPM,W/L ratio i ACC,a staro ti sve ostaje.
Hvala nisam zna
Zasto ne ?
Zato jer se resetiraju samo statsi, ne rank.. Tako da neće igrat od 1. lvla..
Da, i zadužen sam za pravljenje ženske djece! Pošaljem ti sken vizitke na PM...
Da, i zadužen sam za pravljenje ženske djece! Pošaljem ti sken vizitke na PM...
LMAO :)))