Mislim da je taj benchmark quarc, jer nije moguce da HD6950 daje 19fps AVG, gluposti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isto sta bi i Punto MKII radio bolje da u njega stavim cip, ali ipak ne bi bio C63 AMG.... (mislim taj motor ima 8v, i njasre je ali uzeto za primjer)
ima 8v cega?!?!
M156 njasre?! daj me nemoj....
Sorry morao sam, zabolila me glava kad sam procitao
Mislim da je taj benchmark quarc, jer nije moguce da HD6950 daje 19fps AVG, gluposti.
PA zasto to mislis. pameni u bf3 na full hd ultra daje oko 30fps-a avg
Nekako mi je premalo to, neigrivo, HD7950 daje 30fps avg LOL, znaci trebas imat gtx titan ili jace da bi mogo igrat na ultra, nedjeluje mi to uvjerljivo, jos ni textura nema.
A neko je sa foruma reko da ima 60fps na ultra s nekom karticom, nesjecam se kojom, u bf4 temi
Off-topic; jel cemer taj Razer software?
Bolji mi je bio surround na Medusi NX od trenutnog Plantronicsa 780 - tu je full mlako, a i basovi nepostojeci naspram Meduse...
Ja sam isto razočaran sa basovima na 780
Kako da ih pojačam?Volim wubble wubble i one masne eksplozije tenkova ispod mene kad ih razbijem svojom topčinom na vrhu frogfoota
Isto sta bi i Punto MKII radio bolje da u njega stavim cip, ali ipak ne bi bio C63 AMG.... (mislim taj motor ima 8v, i njasre je ali uzeto za primjer)
ima 8v cega?!?!
M156 njasre?! daj me nemoj....
Sorry morao sam, zabolila me glava kad sam procitao
pa na taj motor nebres plin instalirat...kamoli kaj drugo...i sranje je. Ako nisi skuzio nisam mislio na AMG, njube, puntic ima 8 ventila btv :P 2 po cilindru - sranje
Nekako mi je premalo to, neigrivo, HD7950 daje 30fps avg LOL, znaci trebas imat gtx titan ili jace da bi mogo igrat na ultra, nedjeluje mi to uvjerljivo, jos ni textura nema.
A neko je sa foruma reko da ima 60fps na ultra s nekom karticom, nesjecam se kojom, u bf4 temi
ceco je reko da ima 50-60 na low sa gtx580, dok u ovom benchu ista kartica na ultra + 4xmsaa daje 32fps-a sta daje naslutiti da ovo i nije bas neka prijevara, ali eto tebi je to "nekako premalo" pa bit ce da je laz...
i meni se placa cini nekako premala pa bit ce da mi bankomat laze kad mi pokaze koliko imam na racunu
Ja sam isto razočaran sa basovima na 780
Kako da ih pojačam?Volim wubble wubble i one masne eksplozije tenkova ispod mene kad ih razbijem svojom topčinom na vrhu frogfoota
U ovom Razerovom alatu imaš opciju Bass boost i možeš lijepo podešavati.
Ovo pogledati samo na prazan mjehur!
To mi je dama poslao, toliko o tome da ja nisam normalan...
Sad možeš reći i da ti je Pirat poslao, to je samo rekla-kazala, hoćemo dokaze!
I da, to je staro... jako staro... kao neki ovdje forumaš skoro...
pa na taj motor nebres plin instalirat...kamoli kaj drugo...i sranje je.
to je to, kupis auto od 100 000 E i onda ugradis plin jer nemas za benzinu
6950, ne 7950...
Ja sam rekao za 7850 2GB(dosta overclockana) na ultra u BF4 je oko 55FPS avg., ali bez AA(s njime postoji neki bug u kombinaciji na kojoj sam igrao pa zaključa FPS na 30, već s 2xAA na low ne ide preko toga). CPU je bio 3570K uz 8GB RAMa
Di se sad mlati? Nije me bilo dugo vremena, sad sam se vratio opet (još sam na lvl 11).
Trenutno igram na AnR serveru sa par ljudi kojih se sjećam od prije.
Di se sad mlati? Nije me bilo dugo vremena, sad sam se vratio opet (još sam na lvl 11).
Dodaj me ko prijatelja, pa možemo skupa, i ja sad tražim društvo/server...
Nick? :D
Ja sam lzgr (L je na početku).
Nick? :D
Ja sam lzgr (L je na početku).
-X3M-191x7
Nece bas 15 nego 5-6. Ova rasprava je besmislena, zato jer je to samo Alpha.
Koji si ti cvijetic, kazes da je rasprava besmislena jer komentiramo benchmark BF4 , jer je to samo alpha, a ti stavljas rezultate tomb raidera jer je on puno bolji pokazatelj performansi u bf4 od nje same
Tomb Rider je odličan pokazatelj performanci battlefilda 4 i optimizacije hardwarea za manje trošenje električne energije u kućanstvu.
cyber,Čarapa i ja u IGLA nOOb squadu teroritiramo Juniora.
Hehe, kako nas ne kuze :)
Da, nismo igrali PTFO, pa ce biti thumb downova :)
Ali imali smo sve zastave, rejpali smo ih. Cak sam i zamolio admina da nas balansira, ali nista :(
I onda smo isli malo gnjavit Juniora da vidimo koliko ce mu trebati da nas nadje :)
cyber,Čarapa i ja u IGLA nOOb squadu teroritiramo Juniora.
Hehe, kako nas ne kuze :)
Da, nismo igrali PTFO, pa ce biti thumb downova :)
Ali imali smo sve zastave, rejpali smo ih. Cak sam i zamolio admina da nas balansira, ali nista :(
I onda smo isli malo gnjavit Juniora da vidimo koliko ce mu trebati da nas nadje :)
jaoooo pa koje kamperske pice...a ovo da vas nismo mogli naci....pa igle se nisu ni vidjele..samo cujes pipipipip i bum nevidese uopce
Nece bas 15 nego 5-6. Ova rasprava je besmislena, zato jer je to samo Alpha.
Koji si ti cvijetic, kazes da je rasprava besmislena jer komentiramo benchmark BF4 , jer je to samo alpha, a ti stavljas rezultate tomb raidera jer je on puno bolji pokazatelj performansi u bf4 od nje same
Stvar je u tome što ne postoji benchmark koji bi točno pokazao koliko bi FPSa bilo. Postoji ih na stotine i niti jedan nije točan, zato jer...
Svaki benchmarker ima drugačije drivere, testira na drugačijoj mapi... A i svaki pametan čovjek je svjestan da su benchmarkovi gluposti. Jedan bezvezni primjer: Igram na GTX Titan i normalno se puca, dobijem 105.8 fps, igram na HD 7990 neko baci granatu i sve se rasprsne i eksplodira auto, dobijem 103 fps. Kužiš što želim reći?
A i taj tvoj benchmark nije official nego je sa overclock.net
šta ste se primili tog benchmarka ko pijan plota, a valjda je i pticama na grani jasno da je svaki ali SVAKI benchmark sponzoriran.
kad izađe beta i probamo SVI igrat onda možemo pametovat, do tada.....relax
šta ste se primili tog benchmarka ko pijan plota, a valjda je i pticama na grani jasno da je svaki ali SVAKI benchmark sponzoriran.
kad izađe beta i probamo SVI igrat onda možemo pametovat, do tada.....relax
Ovi stingeri kad pocnu lockat,podsjecaju me na indijance- yololololololololololololo i zamisljam kako trce oko vatre.