Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.233
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lol friday. Hvala {#} epic citat.

Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Imaš sad Gun Master mode-ova i bez LVG.

Na jednome imaš samo pištolje (Magnum prije noža), na jednome je SMAW prije noža, pa C4 prije noža, i XBOW prije noža...

http://battlefield.wikia.com/wiki/Gun_Master

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovo je battlefield bar meni.

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...

Na jednome imaš samo pištolje (Magnum prije noža), na jednome je SMAW prije noža, pa C4 prije noža, i XBOW prije noža...

Pa od kada to ima???

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
TomoR kaže...

Pa od kada to ima???

To nisam vidio. Morat cu opet bacit.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Spelac, stvarno si najveći troller ovog foruma! {#}

Si navečer tu? Si dobio dopuštenje?:D

gjurki
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
b00 kaže...

to je zato kaj si igrac ko i ja, trazis competitv, zivciraju te tenkovi, helikopteri, sniperi, debili na publicu koji ne reviveaju niti uopce icemu sluze, njih zadovoljava igranje single player igrica, co-opa i otkljucavanje gluposti u multiplayeru. igraju max sat sat i pol dnevno, sa grafikom na extra i 30 fps, bez podloge za miš koji je vjerovatno wirless, koriste zvucnike. itd.

čestitke, imaš stereotip - to te čini jako posebnim 

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
odjavljen
Volvox kaže...

Spelac, stvarno si najveći troller ovog foruma! {#}

Si navečer tu? Si dobio dopuštenje?:D

Hvala, činim sve što mogu da dobijem thumb up jer u protivnom imam problema sa spavanjem...

Neću danas igrati. Idem rano ujutro na put, vraćam se kasno. I moram se obrijati - imam dovoljno materijala na licu da se pretvorim u bučera...

EDIT:

Čeka me bijeli karton zbog toga ali podnijet ću žrtvu za zdenka... Kad budem imao 100k killova sa m16 kao on onda više neću!

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 19:24 (Friday).
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Pa od kada to ima???

Od patcha 1.07, nekih 4 mjeseci...

http://mp1st.com/2012/12/03/new-battlefield-3-server-update-rolls-out-adds-gun-master-weapon-progression-presets-pc-patch-now-live/

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zdenko1991 kaže...

Ovo je battlefield bar meni.

Jbt čovječe sami CRT-ovi {#}

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina

Zahvaljujem Megatronu na onom videu od prije desetak stranica! Stvarno je epic zatrolo temu! Baš je gušt za čitati sve ovo! {#}

BF Nick: Xtream_Switch
15 godina
b00 kaže...

to je zato kaj si igrac ko i ja, trazis competitv, zivciraju te tenkovi, helikopteri, sniperi, debili na publicu koji ne reviveaju niti uopce icemu sluze, njih zadovoljava igranje single player igrica, co-opa i otkljucavanje gluposti u multiplayeru. igraju max sat sat i pol dnevno, sa grafikom na extra i 30 fps, bez podloge za miš koji je vjerovatno wirless, koriste zvucnike. itd.

Šta imaš protiv 30fps i bežičnog miša?

(Pozdrav mom kolegi semper faju)

Ontopic:

Ne znam što je topic.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
fila2208 kaže...

Ontopic:

Ne znam što je topic.

classic vs. esl (m16 only) {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
12 godina
fila2208 kaže...
b00 kaže...

Šta imaš protiv 30fps i bežičnog miša?

(Pozdrav mom kolegi semper faju)

Ontopic:

Ne znam što je topic.

mene nebudes trolo..... ko ima volje neka se dopisuje sa tobom ja cu te zaobici :)

offsvega http://iceimg.com/i/75/53/52d4372ff0.gif

15 godina
b00 kaže...

mene nebudes trolo..... ko ima volje neka se dopisuje sa tobom ja cu te zaobici :)

offsvega http://iceimg.com/i/75/53/52d4372ff0.gif

Di je troll, lijepo sam te pitao, šta imaš protiv wireless miša i 30fps?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 3
Bezveze se svadimo,imam vise sati publica(mislim classic) nego neki ljudi sveukupno sati igre,public je nekad super a nekad se tako nazivciras kada svome covjeku u squadu napises da uzme ammo ili cover on uzme surpress ili explosion.Igrao sam vecinom u jetu i helicu.Ali posto se onda moja razisla ostao sam sam.A sam igrat classic na 64 playera je po meni samoubojstvo.Najljepse je bit na publicu sa squadom od 4 ljudi i ts.Imas nekad rumde koje su zanimljivije nego na eslu a nekad je instant rape i svi uzmu snajpere i bipode,a ti jedini pokusavas nesto napraviti ili uzeti flag.I jednostavno tako sam poceo igrat inf only i evo me sad tu sa griculama.Bf3 nije prava kompetitivna igra kao cs ali nadam se da ce bf4 biti.pozz svima ;)
Moj PC  
8 2 hvala 3
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
fila2208 kaže...

Šta mislite jel dajs namjerno napravio m16 jačim, tj. najjačim na svijetu i okolici tako da malo na neki način da competitive igračima ''to go'' gun?

moja teorija:
ovaj kauboj zaduzen za balans oruzja: https://www.facebook.com/Demize99
From Saint Louis, Missouri
Studied Computer Information Science at Texas Christian University

USA is DOMINATE!!

Haha lik iz missiouria koji je studira u texasu glavni za oružja u BF3. Nuff said. Sigurno od malena ima 26 verzija te puške po zidu. Ne znan samo kako je crnac stavljen za assaulta. Hej, crnac mu vitla sa  M16...

[M|C] 7emper_fi
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...
I jednostavno tako sam poceo igrat inf only i evo me sad tu sa griculama.

Bolje i to nego da te crnčuge siluju u zatvoru!

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ne smije se bašta o tome pričati jer nooir dobije problem i onda spomene državu i svi su mu krivi, dakle zadrži za sebe molim te takvo što jer je jako alergičan na to :)

Alergičan san kad jedno, brat bratu 200 - tinjak puta spomeneš kako imaš loš komp i kako isto možeš igrat. Time impliciraš da si dobar igrač (u obranu uvik moš reći ja to nisan nikad reka), indirektno se hvališ, što i je istina da igraš dobro, ali nakon gro puta što si to reka dosadan si.

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Vidim da se naslo par pametnih. 2. Koju govorite da je najgluplja stvar, evo objasnjenje kad neshvacate. Classic je takav shit da to nisu istine. Vise pameti ima skoljka nego igraci classica. Jel sad kuzite? Tenk koji snajpa avione? 5 recona u bazi snajpa protivnicki spawn? Niti jedan da bi repairo? Igrat sam publi je cisto trosenje zivaca.

Ako ce u bf4 biti komandant, biti ce super classic. (nadam se) U ovom stanju kojem je to je neigrivo. Ste sad skuzili?

NO.

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Lateralus kaže...

o cemu ti? {#}

istina je da BF3 ima 29 mapa i 15 game modova, preko 80 oruzja i preko 40 vozila

netko tko nije skupio vise od 5 SS s nijednim vozilom, a ima 775 SS s M16A3  na 3-4 mape max, nema pravo nista reci o klasiku ni igracima klasika  (btw. to nije klasik ako cemo biti precizni) {#}

A svak ima svoje zdenko igra 3-4 mape protiv drugih igrača koji su većinom 100lvl i yebeno pucački rapoloženi.

Ti sa druge strane stackaš timove i prebacuješ se da ne izgubiš. WL Ratio od 8 je yebena brojka i good job na tome, mislim da si top u Hr po WL zar ne?

Tako da, svatko ima svoje i igra šta hoće, yebga.

Jel ali nema pravo o publicu govorit, niko zdenku ne sere što igra ESL osim kad on dođe pa sere o publicu i teamworku i slično, a kako je latex reka nesmi rič o tome reć nakon cca 800 SS sa M16 na dvi mape...

Da se referiran na državu, ako nisi glasa za nikog, ne smiš progovorit o stanju u državi {#}

[M|C] 7emper_fi
15 godina
nooir kaže...
fila2208 kaže...

Ne smije se bašta o tome pričati jer nooir dobije problem i onda spomene državu i svi su mu krivi, dakle zadrži za sebe molim te takvo što jer je jako alergičan na to :)

Alergičan san kad jedno, brat bratu 200 - tinjak puta spomeneš kako imaš loš komp i kako isto možeš igrat. Time impliciraš da si dobar igrač (u obranu uvik moš reći ja to nisan nikad reka), indirektno se hvališ, što i je istina da igraš dobro, ali nakon gro puta što si to reka dosadan si.

Spomenuo sam svega 3 puta u temi, a sad što je bašta gore spominajo i to to ja nisam kriv.

I boli me ona stvar, dapače drago mi je da te provociram, upravo kad sam pisao post gore znao sam da ćeš se upecati. 

Obožavam te jer imaš jako simpatičan način komunikacije i razumjevanja stvari, te ih tumačiš na sebi svojstven način. Ne znaš citirati nego ćeš konkretno svakome reći šta ga ide i spomenuti još par nebitnih gluposti što opet može biti dobar uvod za sljedećih 4-5 stranica ako se upecaš i još te netko počne kurit :)

nooir kaže...

Jel ali nema pravo o publicu govorit, niko zdenku ne sere što igra ESL osim kad on dođe pa sere o publicu i teamworku i slično, a kako je latex reka nesmi rič o tome reć nakon cca 800 SS sa M16 na dvi mape...

Da se referiran na državu, ako nisi glasa za nikog, ne smiš progovorit o stanju u državi {#}

Svak ima pravo reć svoje mišljenje, pogotovo ovdje na forumu.
A što se tiče toga jel u pravu ili nije, je, public je postao prilično bez ikakvog smisla. Na početku sjećam se kad su ljudi igrali i uživali u igri. Sad je pola igra neko trolanje a pola ležanje i kampanje, i to je istina. Ne osjetiš to kad si na ts sa ekipom ali kad si sam par rundi vidiš da je bio opet neki popust na bf, jer ima hrpa ekipe koja drka qurce okolo.
Ne branim ga niti išta, nego samo velim, šta je je.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 20:21 (fila2208).
14 godina
Battlefield 3

@Zdenko

Da ti objasnim malo slikovitije.

U atletici se jako cijeni višeboj jer moraš biti dobar u više disciplina. To ne znači da si bolji od pojedinaca koji treniraju samo jednu stvar...radi se o ukupnom dojmu.

Igrao sam ESL koliko treba i igram ladder ovaj naš i nije da nema čari. Poanta je ta da ima igrača koji to igraju stvarno dobro (uključujuči i neke od vas iz gricula) ali to vas ne opravdava da na ostale modove gledate kao manje vrijedne ili da sve sa manje ESL bodova od vas (tebe) zovete bobovima (ili kak već). Do kad je tako ti si za mene ograničen i kao osoba i kao igrač.

Inf mod isto tako možeš igrati u COD-u ili CS...sve je to isti K. Nauči mapu...nauči kontrolirati oružje...imaj uigrani tim i s vremenom budeš dobar.

Classic je ono što BF izdvaja od prije spomenutih igara.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 20:24 (Zero2).
Moj PC  
23 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma je ali recimo ja igran rush nekad sam, i ako su timovi balansirani (da me ne rejpaju u bazi) igra je ok... Nema veze ni ts ni ništa. Al da zna bit retardirano zna.

Isto na semaforu kad ženska (zna i muških bit) leži na mobu, zeleno joj a nije sigurna smi li skrenit desno...

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Bonus: Bašta, canals feget njub i lowbob naablet.

Zanemario u poslijednje vrijeme nesto Kanale - otkad se Antraks povukao u svoje odaje na TS-u nemaju mi Kanali vise tu draz :(

U zadnje vrijeme na AnR-u ubijam pr0/extra/gamer4life spodobe tipa Hrca i tak slicni {#}

14 godina
protjeran
Zero2 kaže...

@Zdenko

U atletici se jako cijeni višeboj jer moraš biti dobar u više disciplina. To ne znači da si bolji od pojedinaca koji treniraju samo jednu stvar...radi se o ukupnom dojmu.

Igrao sam ESL koliko treba i igram ladder ovaj naš i nije da nema čari. Poanta je ta da ima igrača koji to igraju stvarno dobro (uključujuči i neke od vas iz gricula) ali to vas ne opravdava da na ostale modove gledate kao manje vrijedne ili da sve sa manje ESL bodova od vas (tebe) zovete bobovima (ili kak već). Do kad je tako ti si za mene ograničen i kao osoba i kao igrač.

Inf mod isto tako možeš igrati u COD-u ili CS...sve je to isti K. Nauči mapu...nauči kontrolirati oružje...imaj uigrani tim i s vremenom budeš dobar.

Pa da, oni se nemogu snac kad dodu na conquest pa vide tenk, s m16 ga nes sigurno raznjet {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

I zasto vi Zdenkec pro igraci ne igrate pro igru tipa CS:GO. Gje je skill ono najvaznije, s tim da i izgleda pristojno. Vjerojatno sto nema glitcha u banani....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
Zero2 kaže...

@Zdenko

Pa da, oni se nemogu snac kad dodu na conquest pa vide tenk, s m16 ga nes sigurno raznjet {#}

Steta sta nisi bio na bug server. Onda bi ti dao trooll moments.

14 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...

Steta sta nisi bio na bug server. Onda bi ti dao trooll moments.

Jel ima BUG server?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/1fc26ed2-0631-49c7-9214-6fedfb293de3/JAH-Jah-Warriors-4-Caspian-Kharg-Only-48-Slots/

Ajde dodi vamo da te vidim kako se snalazis.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 20:48 (MARKOcVp).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice