- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto bi ja bacao ikome metke?!
Nek si uzme support klasu kome trebaju meci pa nek ih baca do mile volje.
Ja svoje metke ne dam nikome!
Tuđe nećemo, svoje nedamo!!!
http://www.bug.hr/vijesti/razer-comms-beti/123376.aspx
evo ako netko nije vidio ,beta je izašla ,free je ,pa bi ga valjalo isprobati,možda nečemu i vrijedi :)
Probali mi jučer - šteka jako i puca.
Zaključak: pričekati punu verziju.
Baka je papak - živio Ljudina!!!
Usporedujete dva neusporediva moda. Infantry je za esl igrace. ( ne pro) da vjezbaju aim, teamwork, i igraju protiv ljudi protiv kojih ce igrat i na esl. Classic je za zabavu. Temworka nema nikad ali nikad. Pobijedi tim koji ima manje snajpera u bazi i boljeg letaca u zraku. (osim ako isti ne stavi c4 i ceka da ga uzme neprijatelj).
Faggot maister. Shvacas li ti pojam teamwork? Skraceno zajednicki do flaga. To neznaci ako igras supporta i izletis te pogines da ce neko dotrcat i revivat te kao topovsko meso. Ako se pocisti dio di pogines dobit ces revive niko se nece zrtvovat da te proba revivat, pa lol ono.
Faggot maister. Shvacas li ti pojam teamwork? Skraceno zajednicki do flaga. To neznaci ako igras supporta i izletis te pogines da ce neko dotrcat i revivat te kao topovsko meso. Ako se pocisti dio di pogines dobit ces revive niko se nece zrtvovat da te proba revivat, pa lol ono.
Ne obaziri se na njega - on ti je malo glup pa ne kuži neke stvari.
feget :)
ko curica si na fejsu sa ovih rushi ,shteka ,rachunash....
feget :)
ko curica si na fejsu sa ovih rushi ,shteka ,rachunash....
On tako pishe zato jer ne zna razliku izmedju "Č" i "Ć" pa da ne ispadne josh gluplji nego već je :P
ne ide ti neshto trolanje danas, a? ajde radit tamo
Trol ti u gaćama!
Usporedujete dva neusporediva moda. Infantry je za esl igrace. ( ne pro)
Postao si nešto pažljiv sa izjavama?
Usporedujete dva neusporediva moda. Infantry je za esl igrace. ( ne pro) da vjezbaju aim, teamwork, i igraju protiv ljudi protiv kojih ce igrat i na esl. Classic je za zabavu. Temworka nema nikad ali nikad. Pobijedi tim koji ima manje snajpera u bazi i boljeg letaca u zraku. (osim ako isti ne stavi c4 i ceka da ga uzme neprijatelj).
oh da, nisam imao pojma do sad, hvala! Sori, glup sam od neigranja NEpro moda... deder, reci mi josh koju natuknicu da zabiljezim u svoju 300 strana veliku BF3 enciklopediju jer nemam zivot...
Pa dobro nisam ti ja kriv ak nemas zivot. I nema na cemu, eto to ti je teamwork.
TomoR je jedini kojeg cijenim kao BF igrača :D Svi ostali ste ništa :P
Iako mi smrdi na sarkazam, svejedno me nasmijalo i razvedrilo dan. Boli glava pa daj šta daš
Jok, zna biti rundi kada sam na zemlji držimo jednu zastavu više. Odem onda malo u jet - nitko me ne može srušti, znači "pomažem" i s tenkovima, pa čak i pješadijom, ali moj team svejedno izgubi sve zastave...
Tako da ne odlučuju letači sve, ali da dignu tlak onima na zemlji, to je istina. Iako, ti si izgleda samo primao...
Jel smijem ić odigrat malo sa mortarom ili će me netko napsat jer ne igram igru kako treba?
Aj sry ako će kome smetat.
ali Tom, zasto uopce ozbiljno odgovaras nekome tko je u stanju napisati:
"Infantry je za esl igrace. ( ne pro) da vjezbaju aim, teamwork, i igraju protiv ljudi protiv kojih ce igrat i na esl. Classic je za zabavu. Temworka nema nikad ali nikad."
Jel smijem ić odigrat malo sa mortarom ili će me netko napsat jer ne igram igru kako treba?
Aj sry ako će kome smetat.
Samo naprijed. Uzmi AS-VAL kao oružje. Pomoći će ti. (to nisu izpatchali, pa je valjda feature)
ali Tom, zasto uopce ozbiljno odgovaras nekome
U duši sam dobar čovjek pa volim pomoć svima. Iako me neki krivo shvate. Ali to mi je problem od djetinjstva. Bad karma, bro.
1. Usporedujete dva neusporediva moda. Infantry je za esl igrace. ( ne pro) da vjezbaju aim, teamwork, i igraju protiv ljudi protiv kojih ce igrat i na esl. 2. Classic je za zabavu. Temworka nema nikad ali nikad. Pobijedi tim koji ima manje snajpera u bazi i boljeg letaca u zraku. (osim ako isti ne stavi c4 i ceka da ga uzme neprijatelj).
1. Ova stoji.
2. Nešto gluplje u životu nisan čua.
@fila jucer sa naletio na mortar only server. fak je... od sad igram samo na njemu :)

@fila jucer sa naletio na mortar only server. fak je... od sad igram samo na njemu :)
Ne rise, daj linkaj.
Ja sam neki dan naišao na eod bot grand prix server, uspio sam pobjediti jednom, ekipa ima brutalno sređene botiće.
Ne rise, daj linkaj.
Ja sam neki dan naišao na eod bot grand prix server, uspio sam pobjediti jednom, ekipa ima brutalno sređene botiće.
Lol. Only in Battlefield.
@faggot ovaj je gori od onog lika jucer sto nas je na bolbolto only serveru tjerao da igramo timski ;)

Ne rise, daj linkaj.
ja sam svog sredio, unutra lancia 1.5 dupla frga , kromani felgoni ,ukrasne lajsne i tak....
TomoR je jedini kojeg cijenim kao BF igrača :D Svi ostali ste ništa :P
Iako mi smrdi na sarkazam, svejedno me nasmijalo i razvedrilo dan. Boli glava pa daj šta daš
Nije sarkazam, al očitno su se svi osjetili uvrijeđeno ovim mojim komentarom i počeli mi dijelit TD -.-'
Nisam ESL igrač (igrao sam, al je to ipak za igrače s boljim računalima i opremom). Ja igram bf zbog vozila i zabave, volim rješavat asajmente i postavljat si neke ciljeve, isto ko i TomoR :D
Tako da jedino njega poštujem kao igrača :P
Nisam ESL igrač (igrao sam, al je to ipak za igrače s boljim računalima i opremom). Ja igram bf zbog vozila i zabave, volim rješavat asajmente i postavljat si neke ciljeve, isto ko i TomoR :D
Tako da jedino njega poštujem kao igrača :P
Ajkula i ja igramo ESL na digitrončićima, njemu ide to jako dobro, dokaz da ti nije potreban CRT da bi bio PRO (samo pirat je PRO) dobar ESL igrač.
Ne čini vojnika dobrim oružje nego srce junačko! E!
Rokaju i mene i sve ostale kao da imaju i8 i gtx 990...
Mislim, ono, jeli, ownao bi ih ja i da imaju super jake pile; da ne bude zabuna, jeli :)
P.S. Hrca je njubina i bob graditelj npr i njemu ni Benkica nece pomoci
Znači svi bi trebali igrati igru kako si ti i tvoja pr0 ekipa zamislili, jer je to po vašim standardima prihvatljivo? Inače su ljudi debili i ne shvaćaš/te ih?
Sječam se Caspiana 32slot gdje smo gubili 100-4 i netko napisao "lets fuckin win" i dobili smo partiju.ekipa se nije spawnala i bledali smo im tickete.bilo bi dobro kad bi stavili Voice comm u BF4,nekad dobro dodje u random skvadu.
Rokaju i mene i sve ostale kao da imaju i8 i gtx 990...
Mislim, ono, jeli, ownao bi ih ja i da imaju super jake pile; da ne bude zabuna, jeli :)
P.S. Hrca je njubina i bob graditelj npr i njemu ni Benkica nece pomoci
Ne smije se bašta o tome pričati jer nooir dobije problem i onda spomene državu i svi su mu krivi, dakle zadrži za sebe molim te takvo što jer je jako alergičan na to :)
Ontopic:
Ajmo začiniti raspravu.
Šta mislite jel dajs namjerno napravio m16 jačim, tj. najjačim na svijetu i okolici tako da malo na neki način da competitive igračima ''to go'' gun?
primjera radi dok sam pratio MLG, ekipa je blak koks 1 igrala samo sa famasima jer su tako bili super op da su jedini bili korisni.
Primjera radi cod4 se i dan danas igra samo sa kalašom ili malim kalašom. Nisam nikad vidio promodera sa m16a4 da pwna.
Ugl. šta mislite jel namjerno m16 tako prejak, ili je to samo zato je nulta točka balansa i prvi gun kod amera pa da ekipi bude lakše snjim halat?
Šta mislite jel dajs namjerno napravio m16 jačim, tj. najjačim na svijetu i okolici tako da malo na neki način da competitive igračima ''to go'' gun?
moja teorija:
ovaj kauboj zaduzen za balans oruzja: https://www.facebook.com/Demize99
From Saint Louis, Missouri
Studied Computer Information Science at Texas Christian University
USA is DOMINATE!!