pozz, jedno pitanje..
skinuo sam bf3(jogurt) i sve ok sve se ono extrakta i dovrsi i izbaci u onom malom plavom kvadratu
External component has thrown an exception
moze kakva pomoc??
Hvala
pozz, jedno pitanje..
skinuo sam bf3(jogurt) i sve ok sve se ono extrakta i dovrsi i izbaci u onom malom plavom kvadratu
External component has thrown an exception
moze kakva pomoc??
Hvala
stvar je u tom sto ga ne mogu dovuc na ono da biram safe mode
Ma nisam, šta ću, odigram tu i tamo koju partiju sa 2-3 kompanjona i polako. A i glupo mi se ubacivat sad u neki domaći klan pa onda imam samo obaveze prema njemu.
Pfff, a pazi obaveza :)
Ja igram svaki dan, a sa svojima nisam tjednima bio na chatu :)
Dobio sam klinku pa s jednim uhom na stisanim zvucnicima, a drugim slusam zvukove iz kinderbeta
Al sad sve vise spava, i mamica nije tolko umorna, nekoliko puta sam dosao na TS.
Al nije bilo nikoga
Sad se moramo naci, da ogovaramo Flaminga Bas bi bilo super da se vrati u BF, krvi bu mu se napili, al bi se jako dobro zabavili
ali i dalje te mrzim, i kad tad ću ti vratiti :))
Znam, zato se i naveliko ispricavam
.
Znam to, ali ipak ti je 24h isti IP. Jednom se samo logiraj sa istim acc u tih 24h i dovidjenja.
Vidim dosta se spominje taj fxaa injector kako se već zove onaj fol sa jačim bojama ali u kontekstu sa čitevima itd. Koristim već dugo vremena taj injector puno ljepše boje izgledaju. Probao sam neki dan na win8 gdje nije radio pa su boje tako loše izgledale to je kastastrofa. Koliko sam upoznat DICE ne pravi nikakav problem sa tim injectorom sa bojama a ima i onaj sa fps-om za slabije mašine. Usput da pitam da li ga neko koristi da li pomaže i da li vizuelno utječe na slabiju grafiku?
Što se čitera tiče bilo ih je uvijek i bit će ih. I ja kažem jednom čiter uvijek čiter jbg. Mada je bilo slučajeva tako i u COD2 likovi na netu pro gameri ubiše a kad dođu sa nama u LAN ubijemo brašno u njima. Naravno zabranjeno je bilo štekati USB i net bi se isključio 8)
a ima i onaj sa fps-om za slabije mašine. Usput da pitam da li ga neko koristi da li pomaže i da li vizuelno utječe na slabiju grafiku?
jel postoji jos koji nacin da dobijem koji fps vise osim onog user.cfg filea
Znam to, ali ipak ti je 24h isti IP. Jednom se samo logiraj sa istim acc u tih 24h i dovidjenja.
Možeš resetirati router 50 puta dnevno ako hoćeš...
(uopće ne znam o čemu se priča, samo iznosim činjenice )
@milanji U globalu i nemaš puno šta da uradiš. Meni ni cfg na staroj grafi nije mnogo pomogao. Stavi sve na low, AA off, isključi sve živo i dobit ćeš koji fps. Zadnji drajveri obavezni pogotovo za grafu. Imaš taj injector fxaa za fps kako se već zove nisam siguran možda ti pomogne. Imaš tu i na forumu tutorijale kako izmusti što veći fps pa preleti teme.
@milanji U globalu i nemaš puno šta da uradiš. Meni ni cfg na staroj grafi nije mnogo pomogao. Stavi sve na low, AA off, isključi sve živo i dobit ćeš koji fps. Zadnji drajveri obavezni pogotovo za grafu. Imaš taj injector fxaa za fps kako se već zove nisam siguran možda ti pomogne. Imaš tu i na forumu tutorijale kako izmusti što veći fps pa preleti teme.
kakav fxaa injector za fps??? to je samo za žarkije boje i on skida dodatnih 15-20 fps-a ,ako ti ne vrti kako spada miči onda injector.
Meni ne skida fps sa tim bojama bar nisam primjetio. Možda griješim ali kad sam god googlao i našao link za taj injector bio je uz njega i za slabije mašine. Sad je li i on bio za jarke boje ali za slabije mašine ili općenito samo da dobiješ na fps ne znam nisam probavao.
ovo je server na kojem sam igrao
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/ef5a5d5a-664d-4530-9aba-2da8cfe6a694/ec-gaming-eu-VIP-Saine-Bazar-Only-600TK/
ovo je prva partija kako je izgledalo na bazaru tkz banana
a druga slika je sljedeća partija
šta se desilo pitaj boga.
Kakav ti je to cpu i gpu gadget u lijevom donjem uglu? Daj link nabaci.
Netko je porokao lampe u banani.
Netko je porokao lampe u banani.
bez zeze jer nisam na to uopće obraćao pažnju do danas?
pravi razlog je da sam uzo čit,ali samo da probam,i eto tako mi izgleda,
a vi igrajte svoju sivo-tmurno plavu igru sa hrpom blur supresa , dok je kod mene super mario tetris sa hrpom fps-a,i nemoram ni igrat sam gađa i traži i skida ,tak da mogu pušit leđero dok igram sa jednom rukom
i da....popio sam ban.
tj. popeo sam se na bana jelačića dok je bio doček rukometaša prije ohoho godina ;)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/ef5a5d5a-664d-4530-9aba-2da8cfe6a694/ec-gaming-eu-VIP-Saine-Bazar-Only-600TK/
na drugoj si doživio prosvjetljenje
na drugoj si zapalio jednog đoksija pa sve ljepše izgleda
Kad smo kod đoksija... idem i ja na jednu srolanu "pauzu"
Pa lampe u banani možeš ubiti i tako si složiti donekle bolju vidljivost. Mislio sam da za tvojih 400+ sati si to već trebao znati?
Sviđa mi se kakko si složio temperature jezgri kao ljudina. ja sam sebi stavio temperaturu mlijeka u frižderu pa to provjeravam krajičkom lijevog oka dok igram jer mi je bitna ta informacija.
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/400879_10151108982072672_1527088325_n.jpg e sa ovim bi mogao zamjenit M-TAR XD
Kakav ti je to cpu i gpu gadget u lijevom donjem uglu? Daj link nabaci.
Pa lampe u banani možeš ubiti i tako si složiti donekle bolju vidljivost. Mislio sam da za tvojih 400+ sati si to već trebao znati?
Sviđa mi se kakko si složio temperature jezgri kao ljudina. ja sam sebi stavio temperaturu mlijeka u frižderu pa to provjeravam krajičkom lijevog oka dok igram jer mi je bitna ta informacija.
You Sir Just made my Day
na drugoj si zapalio jednog đoksija pa sve ljepše izgleda
Ja mislio da svaki čika zubo ima onaj plin za smijanje i da ste nakačeni na to a ne na "biljku" !
Aj se sjeti danas kad se budeš praznio onaj video pronaći :)
Ja noćas našao onog oneman2balls, al video nikako.
ja eto stvarno nisam nikad obraćao pažnju da se te lampice mogu polupati....
što se tiće tih temperatura ,volio bi ih maknut ali nemožeš,čim upališ playclaw to ti se pojavi,
ne predstavljaju mi ama baš ništa niti po meni imaju neku funkciju,to je totalno nepotrebno,ali kažem,nemogu to pogasit...
@crozoki to je to
nego ,čiji je to server??
što se tiće tih temperatura ,volio bi ih maknut ali nemožeš,čim upališ playclaw to ti se pojavi,
ne predstavljaju mi ama baš ništa niti po meni imaju neku funkciju,to je totalno nepotrebno,ali kažem,nemogu to pogasit...
http://techgage.com/reviews/software/playclaw/playclaw_04.png
http://techgage.com/reviews/software/playclaw/playclaw_04.png
nemam takvav layout.
meni je mali prozorčić i sve što mogu mijenjat je folder si da mi se sprema,vrstu kompresije i koliko fps-a želim da mi snima video,
ovakvo nešto kod mene nema,ili ja imam neku stariju verziju?? ili je možda do toga da nemam licencu??
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/400879_10151108982072672_1527088325_n.jpg e sa ovim bi mogao zamjenit M-TAR XD
Prvo sam mislio da se radi o photoshopiranju, ali čini se da će to stvarno biti u Aftermathu. Objavio CM EA na redditu:
http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/11npf2/as_promised_coming_soon_with_battlefield_3/
Kaže da će nešto slično napraviti i s vozilima.
Po meni je Crossbow odlična ideja, pretpostavljam da će biti zamjena za pištolj.