Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield 3

pozz, jedno pitanje..

skinuo sam bf3(jogurt) i sve ok sve se ono extrakta i dovrsi i izbaci u onom malom plavom kvadratu

External component has thrown an exception

moze kakva pomoc??

Hvala

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
MilkMan kaže...

pozz, jedno pitanje..

skinuo sam bf3(jogurt) i sve ok sve se ono extrakta i dovrsi i izbaci u onom malom plavom kvadratu

moze kakva pomoc??

Hvala

16 godina
milanji kaže...
MilkMan kaže...

pozz, jedno pitanje..

moze kakva pomoc??

Hvala

stvar je u tom sto ga ne mogu dovuc na ono da biram safe mode

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
13 godina
fila2208 kaže...

Ma nisam, šta ću, odigram tu i tamo koju partiju sa 2-3 kompanjona i polako. A i glupo mi se ubacivat sad u neki domaći klan pa onda imam samo obaveze prema njemu.

Pfff, a pazi obaveza :)

Ja igram svaki dan, a sa svojima nisam tjednima bio na chatu :)

Dobio sam klinku pa s jednim uhom na stisanim zvucnicima, a drugim slusam zvukove iz kinderbeta {#}

Al sad sve vise spava, i mamica nije tolko umorna, nekoliko puta sam dosao na TS.

Al nije bilo nikoga {#}

Sad se moramo naci, da ogovaramo Flaminga {#} Bas bi bilo super da se vrati u BF, krvi bu mu se napili, al bi se jako dobro zabavili {#}

ali i dalje te mrzim, i kad tad ću ti vratiti :))

Znam, zato se i naveliko ispricavam {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan

.

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 22:20 (Co7).
16 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
Co7 kaže...
Samo opaskica, u zemlji sa dinamickim IPovima (a to je 99% populacije valjda); s ovom tvrdnjom mozes dupe obrisati {#}

Znam to, ali ipak ti je 24h isti IP. Jednom se samo logiraj sa istim acc u tih 24h i dovidjenja.

[M|C] ex_Co7
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vidim dosta se spominje taj fxaa injector kako se već zove onaj fol sa jačim bojama ali u kontekstu sa čitevima itd. Koristim već dugo vremena taj injector puno ljepše boje izgledaju. Probao sam neki dan na win8 gdje nije radio pa su boje tako loše izgledale to je kastastrofa. Koliko sam upoznat DICE ne pravi nikakav problem sa tim injectorom sa bojama a ima i onaj sa fps-om za slabije mašine. Usput da pitam da li ga neko koristi da li pomaže i da li vizuelno utječe na slabiju grafiku?

Što se čitera tiče bilo ih je uvijek i bit će ih. I  ja kažem jednom čiter uvijek čiter jbg. Mada je bilo slučajeva tako i u COD2 likovi na netu pro gameri ubiše a kad dođu sa nama u LAN ubijemo brašno u njima. Naravno  zabranjeno je bilo štekati USB i net bi se isključio 8)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SDL1920 kaže...

a ima i onaj sa fps-om za slabije mašine. Usput da pitam da li ga neko koristi da li pomaže i da li vizuelno utječe na slabiju grafiku?

jel postoji jos koji nacin da dobijem koji fps vise osim onog user.cfg filea

17 godina
odjavljen
Co7 kaže...
Jovanka kaže...
Co7 kaže...
Samo opaskica, u zemlji sa dinamickim IPovima (a to je 99% populacije valjda); s ovom tvrdnjom mozes dupe obrisati {#}

Znam to, ali ipak ti je 24h isti IP. Jednom se samo logiraj sa istim acc u tih 24h i dovidjenja.

Možeš resetirati router 50 puta dnevno ako hoćeš...

(uopće ne znam o čemu se priča, samo iznosim činjenice {#})

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

@milanji U globalu i nemaš puno šta da uradiš. Meni ni cfg na staroj grafi nije mnogo pomogao. Stavi sve na low, AA off, isključi sve živo i dobit ćeš koji fps. Zadnji drajveri obavezni pogotovo za grafu. Imaš taj injector fxaa za fps kako se već zove nisam siguran možda ti pomogne. Imaš tu i na forumu tutorijale kako izmusti što veći fps pa preleti teme.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 23:07 (SDL1920).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SDL1920 kaže...

@milanji U globalu i nemaš puno šta da uradiš. Meni ni cfg na staroj grafi nije mnogo pomogao. Stavi sve na low, AA off, isključi sve živo i dobit ćeš koji fps. Zadnji drajveri obavezni pogotovo za grafu. Imaš taj injector fxaa za fps kako se već zove nisam siguran možda ti pomogne. Imaš tu i na forumu tutorijale kako izmusti što veći fps pa preleti teme.

kakav fxaa injector za fps??? to je samo za žarkije boje i on skida dodatnih 15-20 fps-a ,ako ti ne vrti kako spada miči onda injector.

Battlelog CRO_ZeNGe
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni ne skida fps sa tim bojama bar nisam primjetio. Možda griješim ali kad sam god googlao i našao link za taj injector bio je uz njega i za slabije mašine.  Sad je li i on bio za jarke boje ali za slabije mašine ili općenito samo da dobiješ na fps ne znam nisam probavao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovo je server na kojem sam igrao 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/ef5a5d5a-664d-4530-9aba-2da8cfe6a694/ec-gaming-eu-VIP-Saine-Bazar-Only-600TK/

ovo je prva partija kako je izgledalo na bazaru tkz banana

a druga slika je sljedeća partija 

šta se desilo pitaj boga.

ovako je to izgledalo???wtf?? ovako je to izgledalo???wtf??
ovako treba izgledat ovako treba izgledat
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kakav ti je to cpu i gpu gadget u lijevom donjem uglu? Daj link nabaci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Netko je porokao lampe u banani.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Netko je porokao lampe u banani.

bez zeze jer nisam na to uopće obraćao pažnju do danas?

pravi razlog je da sam uzo čit,ali samo da probam,i eto tako mi izgleda,

a vi igrajte svoju sivo-tmurno plavu igru sa hrpom blur supresa , dok je kod mene super mario tetris sa hrpom fps-a,i nemoram ni igrat sam gađa i traži i skida ,tak da mogu pušit leđero dok igram sa jednom rukom

i da....popio sam ban.

tj. popeo sam se na bana jelačića dok je bio doček rukometaša prije ohoho godina ;)

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 23:42 (ZeNGe_CRO-mt).
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/ef5a5d5a-664d-4530-9aba-2da8cfe6a694/ec-gaming-eu-VIP-Saine-Bazar-Only-600TK/

na drugoj si doživio prosvjetljenje {#}

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 0:16 (crozoki).
17 godina
crozoki kaže...

na drugoj si zapalio jednog đoksija pa sve ljepše izgleda {#}

Kad smo kod đoksija... idem i ja na jednu srolanu "pauzu" {#}

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa lampe u banani možeš ubiti i tako si složiti donekle bolju vidljivost. Mislio sam da za tvojih 400+ sati si to već trebao znati?

Sviđa mi se kakko si složio temperature jezgri kao ljudina. ja sam sebi stavio temperaturu mlijeka u frižderu pa to provjeravam krajičkom lijevog oka dok igram jer mi je bitna ta informacija.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 2:20 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
SDL1920 kaže...

Kakav ti je to cpu i gpu gadget u lijevom donjem uglu? Daj link nabaci.

Playclaw 3

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Pa lampe u banani možeš ubiti i tako si složiti donekle bolju vidljivost. Mislio sam da za tvojih 400+ sati si to već trebao znati?

Sviđa mi se kakko si složio temperature jezgri kao ljudina. ja sam sebi stavio temperaturu mlijeka u frižderu pa to provjeravam krajičkom lijevog oka dok igram jer mi je bitna ta informacija.

You Sir Just made my Day {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Basta kaže...
crozoki kaže...

na drugoj si zapalio jednog đoksija pa sve ljepše izgleda {#}

Ja mislio da svaki čika zubo ima onaj plin za smijanje i da ste nakačeni na to a ne na "biljku" !

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
Basta kaže...

Aj se sjeti danas kad se budeš praznio onaj video pronaći :)

Ja noćas našao onog oneman2balls, al video nikako.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ja eto stvarno nisam nikad obraćao pažnju da se te lampice mogu polupati....

što se tiće tih temperatura ,volio bi ih maknut ali nemožeš,čim upališ playclaw to ti se pojavi,

ne predstavljaju mi ama baš ništa niti po meni imaju neku funkciju,to je totalno nepotrebno,ali kažem,nemogu to pogasit...

@crozoki  to je to {#}

nego ,čiji je to server??

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.10.2012 8:34 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

što se tiće tih temperatura ,volio bi ih maknut ali nemožeš,čim upališ playclaw to ti se pojavi,

ne predstavljaju mi ama baš ništa niti po meni imaju neku funkciju,to je totalno nepotrebno,ali kažem,nemogu to pogasit...

http://techgage.com/reviews/software/playclaw/playclaw_04.png

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

http://techgage.com/reviews/software/playclaw/playclaw_04.png

nemam takvav layout.

meni je mali prozorčić i sve što mogu mijenjat je folder si da mi se sprema,vrstu kompresije i koliko fps-a želim da mi snima video,

ovakvo nešto kod mene nema,ili ja imam neku stariju verziju?? ili je možda do toga da nemam licencu??

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan

Prvo sam mislio da se radi o photoshopiranju, ali čini se da će to stvarno biti u Aftermathu. Objavio CM EA na redditu:

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/11npf2/as_promised_coming_soon_with_battlefield_3/

Kaže da će nešto slično napraviti i s vozilima.

KILL! Have no fear!
17 godina
Battlefield 3

Po meni je Crossbow odlična ideja, pretpostavljam da će biti zamjena za pištolj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zenge pa imas ovu opciju kad si otvoris sa ja mislim crtl+tab ondA si namjestis koliko ce ti playclaw jezgri koristiti.. Hoces lockat FPS.. Hoces postavit ts plugin itd..
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice