još riješavam na supportu...
ovaj problem je http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625258498290/1/
još riješavam na supportu...
ovaj problem je http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654625258498290/1/
Baš sad gledam na statistici oružja da mi uopće ne prikazuje broj ubijenih sa opremom(minobacač,protivtenkovske mine,EOD,MAW,CLAYMORE,C4....),sam ravne crtice ispod rubrike kills..??
Ima itko kakvu ideju što bi to moglo biti...
zeleni1979 wrote on the wall for Klasicne Seljacine:
pa decko je priznao da hakuje malo pa bog moze da oprosti a mi nemozemo da zaboravimo ko je spreman da oprosti malom?
2 hours ago • Comment •
Hooah!
GEARSOFBATTLE and SiMqle gave a hooah!
GEARSOFBATTLE Hvala ti zeleni mnogo mi taj komentar znaci i zakunuo sam se u Premium da necu vise da hakujem obrisao sam hack i sa svima koje znam podelio vas klan web sajt ocekujte nove rekrute
52 minutes ago
Dodjem sa posla doma i ovo nadjem na macho facebooku :) looooooool
opet btlog "jede" battle reportove..
opet btlog "jede" battle reportove..
ja niti jednog nisam dobio
Ljudi ,dali ima tko problema sa time da kod spawna weapon gleda u pod?
p.s. ima tko kakve postavke za Logitech G9x za bf3 ofc :S
p.s.1. nmg naći na forumu najbolje postavke (Video) za bf3 :S
Isti problem,gledam jesu mi čizme uglancane. pomoći nema.
I meni uopće ne prihvaća dodatne tipke na mišu u bf3
evo nema vise modificiranja na pb serverima. sada ce pola ekipe odma biti losija.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348263358362/
evo nema vise modificiranja na pb serverima. sada ce pola ekipe odma biti losija.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654348263358362/
Just to let you know, the issue wan't on your side. ;)
An incorrect MD5 scan has been transmitted last night by a third party website to streamed servers (GGC [ggc-stream.com]) and this one caused false kicks of players.
This issue was adressed earlier yesterday and got fixed. ;)
Have a nice day. ;)
Moraš si programirati tipke na mišu da simuliraju klik nečega na tipkovnici. Npr nekoj tipki kažeš da simulira pritisak na tipku f i onda sa tom tipkom na mišu u igri povlačiš nož. Ja imam G700 i isto sam dobio slom živaca kad sam vidio da ne reagiraju tipke ali središ si to za par minuta okolnim putem.
ma od kada imam razer nagu mogu reć da nema boljeg miša ,je da je razer pa su ljudi radi toga "skeptični" ali je stvarno vrhunski.
ima sa strane 12 tipka ,
jedinica je primary weapon
dvojka secondary
trojka medic/rpg/ammo/spawn beacon
četvorka revive/c4/claymore/t-ugs
petica granata
šestica nož
u biti sve za kaj služe brojevi na tipkovnici,sve je na palcu ,pri ruci.
Znam da nije tema ali čisto iz radoznalosti tko namjerava kupiti novi MOH?
izgleda predjetinjasto.
Bučerinjo i ja smo već piknuli.
Bučerinjo i ja smo već piknuli.
a koju ti igru nisi piknuo
MW3
Moraš si programirati tipke na mišu da simuliraju klik nečega na tipkovnici. Npr nekoj tipki kažeš da simulira pritisak na tipku f i onda sa tom tipkom na mišu u igri povlačiš nož. Ja imam G700 i isto sam dobio slom živaca kad sam vidio da ne reagiraju tipke ali središ si to za par minuta okolnim putem.
Sad koristim stari MX610 jer mi ja RAT riknuo,a na MX-u ne mogu programirati tipke
Puno puta sam izginuo jer sam se spetljao na tipkovnici.....i ona prokleta konzola je dala svoj doprinos.
http://www.bug.hr/master/vijesti/pocela-moh-warfighter-beta/118927.aspx
TL;DR
Da.
Puno puta sam izginuo jer sam se spetljao na tipkovnici.....i ona prokleta konzola je dala svoj doprinos.
Kurva se uvijek pojavi kad ne treba.
Mislim da mi je ceco rekao da je iščupao van svoju tildu,i sam sam blizu toga
Mislim da mi je ceco rekao da je iščupao van svoju tildu,i sam sam blizu toga
Bindaš si tildu za fire wep i finito
ma od kada imam razer nagu mogu reć da nema boljeg miša ,je da je razer pa su ljudi radi toga "skeptični" ali je stvarno vrhunski.
ima sa strane 12 tipka ,
dvojka secondary
trojka medic/rpg/ammo/spawn beacon
četvorka revive/c4/claymore/t-ugs
petica granata
šestica nož
u biti sve za kaj služe brojevi na tipkovnici,sve je na palcu ,pri ruci.
G700 FTW!
Ista stvar. BF3 je programiran tako da prihvaca, cini mi se, 5 tipki koje su po nekom Windows standardu. A sve vise.. bas njih briga, snadji se :)
Ja sam si poslagao F9, F10, F11.....
Samo je problem sto ponekad zaboravim ugasiti profil za igranje, a te tipke znaju biti svasta u Windows programima
ima sa strane 12 tipka ,
dvojka secondary
....
I ja sam razmisljao o njemu, al sam ipak uzeo G700.
12 tipki samo na palcu mi je bilo puno previse.
Ovako, s G700 imam na palcu 4, na kaziprstu 4, srednji: klik na kotacic i pomicanje kotacica lijevo desno.
Ne. Za sad samo BF3.
.
Sad koristim stari MX610 jer mi ja RAT riknuo,a na MX-u ne mogu programirati tipke
Sad sam tek primjetio poruku!
I ja sam imao iste probleme s nekoliko Logitech miseva sve dok nisam otkrio:
Program napravljen bas iz razloga jer je netko primjetio da su u Logitechu bedasti, pa ne dozvoljavaju izmejene tipki.
Program dodaje svoje opcije u Logitech Setpoint, i sve je moguce podesiti.
Već uzeo!
I ja sam razmisljao o njemu, al sam ipak uzeo G700.
12 tipki samo na palcu mi je bilo puno previse.
Ovako, s G700 imam na palcu 4, na kaziprstu 4, srednji: klik na kotacic i pomicanje kotacica lijevo desno.
vjeruj mi nije previše,a tak i tak ovih ostalih 6 niti ne koristimk,a niti 5. i 6. bez obzira šta su bindani granade i čakija.
granate bacam sa tipkom g ,a čakija mi je na tipki E i tak sam naučen igrat i nemogu drugačije.
ali što se tiče miša brutalno je koliko te tipke pomažu,lagane za stisnut,a opet dovoljno tvrde da držiš na njima prste bez beda(neće se stisnut tipke ako ih ne misliš stisnut)
sve u svemu ,miš je bru-ta-lan.
a i vidio sam da je logitch izbacio ili će izbacit istu šprehu kao i naga.
Reko, idem pogledat profil, da li su popravili mine/claymore/gadgete, i ovaj put je Battlelog update mene pogodio...
Ljudina je imao slični problem...
Busteru, čiteru i haxoru.
Reko, idem pogledat profil, da li su popravili mine/claymore/gadgete, i ovaj put je Battlelog update mene pogodio...
Ljudina je imao slični problem...
Busteru, čiteru i haxoru.
Takve prezirem iz dna duše, tako da...