Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

S ovim govnom od igre opet problemi... Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Bad_Luck_HR' (for 0 minutes) ... Ignoring MD5Tool Queries

Nisu još odlučili izbaciti PB? Ionako je smeće i s onime što radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Postovanje ekipa :)

Ovako.....

Buduci da imamo mogucnosti napravit VIP listu ( reserved slots ) koja omugucuje automatsko spajanje na server i momentalno kikanje onoga tko nije na njoj.

Odlucili smo da se moze te prijaviti na tu listu naravno ako to zeli i s time bi te dobili automatski ulas na server bez obzira da li  je on pun ili prazan jer bi te imali prvenstvo ulaska. 

Ima oko 400 mjesta , tj. za 400 igraca koji su voljni prijaviti se. Prijave mi saljite molim vas na PM da ne blokiramo Forum :)

To je nesto kao primium primiuma :)

LP

BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 9:42 (DarthBajo).

1 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Zakaj DICE papci ne stave flash bombe u nekom od novih DLC-ova? Mislim da bi bile handy u nekim situacijama. Evo baš na primjer jučer se na Pri serveru dobro haklalo i dođe Bazar i onaj nesretni M-com u sobici (prvi par M-comova) i nemreš marvu istrijebit. Sve smo probali....dim...bombe...masovni ulet...pojedinačni ulet...izdaleka...ali nema šanse da slomimo šljemove koji vire iz kuteva na kutijama i sisaju medpackove. Isti mi je vrag dali ću pucati iz ljubičastog ili žutog F2000 ako nemam alat za  probit grupnjak: Dado_HR..pedale na guzici..bakaxxx..pedale na guzici..Pirat_HR..pedale na guzici..Butžer..akumulator koji ih sve napaja.

Uglavnom bilo je zabavno (iako smo gadno tu zadnju poduvali) i bilježim se sa štovanjem...G

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

Ko je napisao da koristi acog na scar i uživa je mini bog i puno mu hvala. Sad sam zaredao par dobrih partija, sa preko 3-4 kdr i mvp. Hvala.

Ja sam jednom napisao. Stvarno je ta kombinacija(ACOG x4 i HB, bez gripa) odlična, ali samo za veće mape, ne kanale ili takvo nešto. Kao sniper si s tim.

Za oman i caspian je to dušu dalo.

ceco22 kaže...
Ma scar je i bez acoga odlican.. Meni je iskreno acog vise minus nego plus.. I da inzinjerac nije u ovom dlc dobio ovako dobre dvije puskice bio bi mi puskica broj jedan. Ovako mi je MTAR-21 novi uzi... Ali vidim da vec placu da im je i on OP...

SCAR sporo puca i ima veliki damage, pa je stoga preglupo ga koristiti na blizinu jer znaš da će te m16 ili bilo koja druga puška pojesti, ali zato na med-long range padaju ko muhe.

Flash ili Stun ili čak dimna bomba kao u MOHu bi bili odlični. Stave da izabereš normalna granata ili ovo ostalo.

14 godina
Tonči kaže...

S ovim govnom od igre opet problemi... Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Bad_Luck_HR' (for 0 minutes) ... Ignoring MD5Tool Queries

Mislim da ce netko uskoro do McDonaldsa po racune neke.. {#}

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ko je napisao da koristi acog na scar i uživa je mini bog i puno mu hvala. Sad sam zaredao par dobrih partija, sa preko 3-4 kdr i mvp. Hvala.

To sam ja napisao za SCAR-H, dok je netko drugi za SCAR-L. Meni je SCAR-H ko G3A3 za engineera, samo ACOG gore o Heavy barrel i na daljinu deri.

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 10:37 (kalko1212).
16 godina
Battlefield 3

Novo tajno vozilo u Armored Killu{#}

LOL LOL
Nova mapa ?Cobra i na drugoj strani Apachi?

Nova mapa? Nova mapa?

Na BF3 facebook pageu su poludili i počeli stavljati normalne mape sa snijegom pošto se vraća snijeg u BF.

Primjer za novi dogtag Primjer za novi dogtag
Caspian Border Caspian Border
Firestorm Firestorm
Karkand? Karkand?
Kharg Island Kharg Island
Kanali Kanali
Bazar Bazar
Mapa iz SPa Mapa iz SPa
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 10:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
14 0 hvala 8
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Brutalno! Hoću snow DLC.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

15 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3
Squad spec. FUR COAT. A za primium. PIMP PINK COAT
BF3 FlamingKing
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
Tonči kaže...

Meni nedavno to isto i pomogao restart kompa.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
16 godina
Kako glupo što se ne može equipat smoke-ica nego moras imat m320 za to.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Tonči kaže...

Meni nedavno to isto i pomogao restart kompa.

Kao da PB servis ne može do servera, ali prema netstatu, uredno komunicira na svojem portu.

15 godina
ceco22 kaže...
Ma scar je i bez acoga odlican.. Meni je iskreno acog vise minus nego plus.. I da inzinjerac nije u ovom dlc dobio ovako dobre dvije puskice bio bi mi puskica broj jedan. Ovako mi je MTAR-21 novi uzi... Ali vidim da vec placu da im je i on OP...

Ma da, ali na veće mape,. evo sinoć damavand, sam sam držao lijevi bok sa kutijom metaka ispod sebe, dok ostali nisu mogli zadržat desni bok pa sam skidao snajpere na kamenju desno.

drugi set mcomova naravno. Ja isto ne nosim acog ali ovo me preporodilo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ćopio je i tebe i još neke tu kaj su nas haxali i smijali nam se.{#}

Nije najbolji ali tu i tamo radi..

14 godina
Jack Sparrow kaže...

Na BF3 facebook pageu su poludili i počeli stavljati normalne mape sa snijegom pošto se vraća snijeg u BF.

sta je ovo ba, nece biti ni jeda od navedenih, mozda samo ona gdje je heli vs heli, caspian lijepo izgleda po snijegu, ali najavili su velike 4 mape od njih najveca u BF historiji, i jos jednu su prikazali po snijegu, ostale dvije su zasad tajna, vidit cemo

noćas mi se LUDUJE, noćas NEMA sna, noćas čašu TORRESA ispijmo do dna!
16 godina
Battlefield 3

Ma nemoj? A što sam ja napiso za ove zadnje slike?

btw...ova gdje su dva helića je izgleda iz BC2, neka scena iz singleplayera pošto je Apache onaj drugi heli koji gledamo.

Tako da ni jedna zapravo nije iz novog DLCa

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 12:27 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

kuky yeb se brate sad bi najrađe igrao samo sniježne mape :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Zašto ako će već to raditi, nestave radnju u Sibir, a ne u sred pustinje snijeg -.-

The truth is...I am IronMan.
16 godina
VALVE kaže...

Zašto ako će već to raditi, nestave radnju u Sibir, a ne u sred pustinje snijeg -.-

Pa nije po Iranu (gdje je radnja u BF3) baš svugdje pustinja ima i malo šuma,livada pa čak i snijega.

Kolko vidim sniježna mapa se zove Alborz, a to je planinski lanac tamo u Iranu gdje ima dosta snijega. Pa i sam si u traileru vidio da je mapa zapravo smiještena među te planine, zato se tako i zove.

Alborz Alborz
Damavand Damavand
Zagros Zagros
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 12:49 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
....a ja bi to da dodje pa da se malo grudvamo...... :)
BF3 [PRi]DarthBajo - The Saiga Kid :D
14 godina
Battlefield 3

Ako se ne varam,daaavno prije je bio filmic gdje su bile slike/video sa mjestima iz Bf-a i usporedivale se sa pravim mjestima.

Caspian,Bazzar..itd..

Ako netko nade neka obavezno posta ovdje. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ma nemoj? A što sam ja napiso za ove zadnje slike?

btw...ova gdje su dva helića je izgleda iz BC2, neka scena iz singleplayera pošto je Apache onaj drugi heli koji gledamo.

Tako da ni jedna zapravo nije iz novog DLCa

ovo su sve fan made slike iz ovog natjecaja:

http://www.reddit.com/r/battlefield3/comments/wvu9r/wanted_snow_map_fan_art_reward_custom_rl_dog_tags/

Battlelog: LateralusX
13 godina
fila2208 kaže...

Poslije novog DLC-a bi bilo dobro da se napise o kojem se SCAR-u razgovara :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 3

Ima li još za uzeti Premijum? I gdje, po kojoj cijeni? Nije me bilo jedno vrijeme, a dosta stranica se nakupilo pa sam negdje valjda preskočio to... {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Ja sam predložio tu ideju :) Radi se o SCAR-L pušci

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
13 godina
Pero Dinamit kaže...

Ima li još za uzeti Premijum? I gdje, po kojoj cijeni? Nije me bilo jedno vrijeme, a dosta stranica se nakupilo pa sam negdje valjda preskočio to... {#}

Izravno na Originu.

Do sad je bilo najbolje rjesenje da u properitiesima od svojeg web browsera pod Proxy uneses IP adresu druge drzave i onda otvoris Originovu stranicu, koja ce onda misliti da se spajas izravno od tamo.

I onda na netu nadjes Fake name generator, i preko njega izmislis adresu, i sve ostalo sto ti treba iz te drzave. Cak mozes i ime.

Njima je samo bitno da pravilno uneses podatke s kartice, uopce ne provjeravaju ime, ni adresu.

Najjeftinije je bilo preko Indije i Portugala.

Ovo je vise manje legalno jer si kupio original sluzbeno od Origina, al svejedno nije regularno jer nisi kupio po cijeni za sve trziste.

Nazalost, vise nemam IP adrese.

15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Ma možeš oba nosit tako jer je scar h engi puška za long ranges i bez beda montiraš 3.4 ili acog. Prije patcha furao sam silencer i 3.4 američki, malo je reć da je bogovski.

Scar je definitvno uber puška, samo je treba znat koristit, kao yebeni automatski sniper :)

13 godina
fila2208 kaže...

Ma možeš oba nosit tako jer je scar h engi puška za long ranges i bez beda montiraš 3.4 ili acog. Prije patcha furao sam silencer i 3.4 američki, malo je reć da je bogovski.

Scar je definitvno uber puška, samo je treba znat koristit, kao yebeni automatski sniper :)

Za SCAR-H znam, cijelo vrijeme igram s njim s ACOG-om :)

Ne igram cesto a Assaultom, i tako se svi furaju na njega :) Pa sam vise upoznat s H verzijom :) Mislim da jos nisam uopce probao igrati s SCAR-L {#}

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Za SCAR-H znam, cijelo vrijeme igram s njim s ACOG-om :)

Ne igram cesto a Assaultom, i tako se svi furaju na njega :) Pa sam vise upoznat s H verzijom :) Mislim da jos nisam uopce probao igrati s SCAR-L {#}

Definitivno probaj jer je odlična puška, a obavezno na nju ACOG ili M145.

BF3 Battlelog: Dama_The_Crow (MMF uvijek ide na blef, malo pune a onda brzo prazne ti sef)
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel zna neko ko je ta njubina Keksic...covjek samo glicha nije sposoban za nista drugo...danas upo na metro i naravno majstor je u glichu iznad onih stepenica i lik ima 42-1 score u pola partije...i ja mu napisem da sisje dole i on mene zove 1na1...pa ja cu se ubiti kakvih sve RETARDA ima...(mozes mi Danny zbog ovog RETARD dat i crveni na godinu dana ali sry moro sam to napisat)i molio bi da se tog lika Keksic_CRO sto vise reporta...

Moj PC  
5 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice