Pozdrav ljudi imam problem sa battlefieldom 3.Naime uđem na neki server i nakon 4-5 minuti mi se pojavi crni ekran i začuje se windows error sound.I nemogu u task manager ući Alt+tab neće niti alt+f4.Uvijek moram komp restartati.Molim vas pomozite.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
On ubi sebe i mene!
hahah
Šta da ti kažem... ljakse mi usro video ;P
Ne znam, meni radi kao i prije patch-a (jesi update-ao PB?) - možda si pod prismotrom pa ti svaki IP paket duplo gledaju...
BTW, T-Com pretpostavljam?
EDIT: Kako napredujete s novim assignmentima? Meni fali još 3 killa s minama, srušeno jedno leteće vozilo (sva 4 je bilo rušenje helića sa RPG/SMAW...), i malo jihada sa C4.
Ne znam, meni radi kao i prije patch-a (jesi update-ao PB?) - možda si pod prismotrom pa ti svaki IP paket duplo gledaju...
BTW, T-Com pretpostavljam?
t-com da. ali imam problema sa frejmovima u multiplayeru i sa deelayom na serverima od 64 igraca, uvjek kada se sakrijem iza zida primim jos jedan ili 2 metka.
Edit: evo je ta tema na battleogu ima preko 80 stranica.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654347955584640/
Činjenica je da uglavnom izbjegavam 64 igrača servere, no ipak na nekima mi radi dobro (ja sam sad na B-Netu, dok sam bio na T-COM-u nisam ni pomišljao na 64 player servere (doduše Metro je radio, ali ne me ne zanima taj tip igre).
Tako da je vjerojatno kombinacija HR neta i samog servera na kojem se igra (Diabolic mi nisu u dobrom sjećanju)
t-com da. ali imam problema sa frejmovima u multiplayeru i sa deelayom na serverima od 64 igraca, uvjek kada se sakrijem iza zida primim jos jedan ili 2 metka.
Ja se ne opterećujem frejmovima toliko... znam da su loši i ne mogu si pomoći :)
Ali nisam primjetio nikakvu značajniju promjenu po tom pitanju nakon patcha - imam 4890 ATI.
A ovo što pišeš za delay... mislim da je to kod svih slučaj.
Meni se to često događa... bježim od lika i nakon što sam se sakrio par koraka iza zaklona padam mrtav.
Pred neki dan sam primjetio da sam i sam ubio tako jednog lika.
Ono, pucam po njemu iz pištolja i pogodim ga sa dva metka i on mi pobjegne iza kontejnera i ja onako u zanosu opalim još jednom misleći da mi je pobjego i da ga neću ubiti, al vraga, pade on k'o zec ;)
A uopće ga nisam vidio više na ekranu i taj zadnji metak je bio više iz fore opaljen nego iz namjere da ga ubijem.
A ovo što pišeš za delay... mislim da je to kod svih slučaj.
Meni se to često događa... bježim od lika i nakon što sam se sakrio par koraka iza zaklona padam mrtav.
Pred neki dan sam primjetio da sam i sam ubio tako jednog lika.
Ono, pucam po njemu iz pištolja i pogodim ga sa dva metka i on mi pobjegne iza kontejnera i ja onako u zanosu opalim još jednom misleći da mi je pobjego i da ga neću ubiti, al vraga, pade on k'o zec ;)
A uopće ga nisam vidio više na ekranu i taj zadnji metak je bio više iz fore opaljen nego iz namjere da ga ubijem.
to je ubiti normalno ali iritantno zato sto ta igra na taj način funkcionira i to na taj način da kad neko na nekog zapuca ona vrača podatke i igrače u prošlost i kalkulira dali je bilo pogodaka ili ne i na osnovu toga se odlučuje hitreg i tko je koga ubio zato se javlja taj glupi delay jer joj treba sekund dvje da client obradi podatke tko je koga pogodio ili ubio... najednostavnije govoreci!
Meni je od zadnjeg peča počelo štekat kad gledam u daljinu. Npr. gledam od b na metru kad se spustim dolje sve do c, kampam npr. i krenem pucat, padne na 20fps. Prije bez greške sam pokrivao cijeli koridor, sad je neigrivo, moram trčat i ić na blizinu.
Nezz i to samo odjednom...prije nije, ni u beti čak....ali dobro, kad se navikneš, zamaptiš pa ne gledaš tako u daljinu :)
a kako da se nezamaram frejmovima, ja nemgou normalno grati ako mi sve steka, mislim da sa ovom grafickom da nemogu igrati na low i sa nvidiom gtx 460 onda stvarno je igra za onu stvar, kao sto je fila rekao cim malo pogledas na dalje frejmovi se prepolove ako ne i vise od pola, imam lockano 84 frejma i najedanput padnu na 40 i tako jedno 10 sec varira gore dolje i kada na to jos dodas da pucas, totalno ti sjebe cijeli recoil, da nemoze vise ni dragi bog pohvatati pusku.
i sto sam jos primjetio kao da ti onaj suppresion efect isto snizava frejmove.
I jednom sam usao na server na karkand clasic jedno 2 min mi je igra radila na 15-20 fps-u, od tada vise neidem na clasic.
Na koliko ti je Network Smoothing factor? Smanji si to. Ja držim na oko 35-50% ovisno o serveru i taj delay mi se smanjio a i hitreg je odličan!
Imas vremena i volje?
Napravi full backup (Norton Ghost, ili sto vec imas pri ruci)
Formatiraj windowse, snimi ih iz pocetka i ponovo skini cijelu igru.
Ako proradi, znaci je bila nekakva greska u sistemu, ili se krivo instaliro patch.
Ako ne proradi,znaci tvom kompu ne pase najnoviji patch :)
A s jednim klikom vratis image i sve ti je isto ko da nista nisi ni taknuo.
Na koliko ti je Network Smoothing factor? Smanji si to. Ja držim na oko 35-50% ovisno o serveru i taj delay mi se smanjio a i hitreg je odličan!
Ja sam to smanjio na nulu, nemam pojma kako to funkcionira.
Ja sam stavio na nula. Nek se trese, nek nebude glatko, al bar cu vidjeti tocno onakve podatke kakvi dolaze.
Za sad se spajam na servere s pingom oko 40, a najbolje je na onim HR serveroma, uopce ni ne primjetim da sam stavio na 0.
gdje se to nalazi??
a kako da se nezamaram frejmovima, ja nemgou normalno grati ako mi sve steka, mislim da sa ovom grafickom da nemogu igrati na low i sa nvidiom gtx 460 onda stvarno je igra za onu stvar, kao sto je fila rekao cim malo pogledas na dalje frejmovi se prepolove ako ne i vise od pola, imam lockano 84 frejma i najedanput padnu na 40 i tako jedno 10 sec varira gore dolje i kada na to jos dodas da pucas, totalno ti sjebe cijeli recoil, da nemoze vise ni dragi bog pohvatati pusku.
i sto sam jos primjetio kao da ti onaj suppresion efect isto snizava frejmove.
I jednom sam usao na server na karkand clasic jedno 2 min mi je igra radila na 15-20 fps-u, od tada vise neidem na clasic.
Točno to stari moj. Ja, mislim, imam smeće, igram na lapu, ali ono, ima ljudi sa jačim konfama i problemima, eto npr kao ti, pa reko nije samo do mene onda.
A yebat ga, valjda će popravit, jednom.
Ja sam to smanjio na nulu, nemam pojma kako to funkcionira.
UUU nemoj to na 0 staviti. Zato sve i šteka! Kad ti je skroz desno imaš delay od 100ms između onoga što se događa zapravo i onoga što ti vidiš na ekranu. Kako ga pomičeš u lijevo tako dobivaš bolji hitreg ali ti animacije počinju sve više štekati. Zato si moraš naći neku sredinu gdje su ti animacije i hitreg ok. Kažem meni je to oko 40% uvijek.
Sve bi vam bilo dobro da ne drkate toliko po raznim postavkama.
Siknes ultra na graphics i color blind.
tjt.
gdje se to nalazi??
Mislim da je na drugom tabu u Optionsu, mislim da je to Gameplay.
Ma nema se tu šta čačkati puno po opcijama, zapravo je sve jednostavno. Stavi si sve na low, rezu 1680x1050 ili full hd i namjesti si taj network smoothing factor na oko 30-50% ovisno o serveru. Isprobaš si malo i to je to, naći ćeš neku sredinu!
Meni sve radi, pretpostavljam zato što ne drkam.
Ma nije smeće. Igra je okej, mogla je i može bolje, ali eto. Stvar je današnjem svijetu i kapitalizmu, gleda se samo ta zarada. Vidiš da su sad prasnuli preko milju premiuma....računaj da koliko je to para pa da je svaki premium 30dolara, neka sredina ajde. Boli njih rac što tamo nekom šteka, platio si, igraj i šuti.
EDIT: Kako napredujete s novim assignmentima? Meni fali još 3 killa s minama, srušeno jedno leteće vozilo (sva 4 je bilo rušenje helića sa RPG/SMAW...), i malo jihada sa C4.
Evo ja taman završio PKP, namučio se ih 25 killova, inače gotova je F2000, sada idem na SCAR pa na L96.
sad kad smo si lijepo očistili semestar uz 698 sati bf3 gamepleya, možemo si lagano uzeti gajbicu piva i tokom ljeta nabiti još bar 700. xd., ti bokca pa to je 29dana igre isss..
Ma nije smeće. Igra je okej, mogla je i može bolje, ali eto. Stvar je današnjem svijetu i kapitalizmu, gleda se samo ta zarada. Vidiš da su sad prasnuli preko milju premiuma....računaj da koliko je to para pa da je svaki premium 30dolara, neka sredina ajde. Boli njih rac što tamo nekom šteka, platio si, igraj i šuti.
Meni igra fenomenalno radi, kupio je 1.7 doduse, ali nisam nista pipkao, samo stavio full hd, ultra postavke (SSAO umjesto HBAO jedino) i color blind.
fino imam 40-45 FPS-a bez dropova u MP, GPU je na 1050/1300.
Ma nema se tu šta čačkati puno po opcijama, zapravo je sve jednostavno. Stavi si sve na low, rezu 1680x1050 ili full hd i namjesti si taj network smoothing factor na oko 30-50% ovisno o serveru. Isprobaš si malo i to je to, naći ćeš neku sredinu!
Ma meni rekoše da samo malo u lijevo pomjerim slider, a ne do 40% vrijdnosti. Znači toliko bi trebalo pomjerit...hmmm