Moze !

Moze !
Moze !
Ok. Samo jel ti problem da to odradimo sljedeći tjedan kad mi škola završi? Moram isporavit keca iz kemije pa se mama ljuti ako igram
Hm
Nema ga instaloranog, a ne da nije igrao.
Hm
Nema ga instaloranog, a ne da nije igrao.
Ne nego mi je mama bacila hard disk na kojem je bija bf3 još prošle godine. Onda sam ima 7 keceva na kraju godine
Komedijas ! Bolje da je tebe bacila !
Komedijas ! Bolje da je tebe bacila !
Mene moja mama voli, zašto bi me bacila? Ti biće imaš sve petice pa možeš igrat kad oćeš?
Jep na poslu same 5555555
Ja dobijem samo usranu čokoladu ako ne padnem godinu
Haha, koji likovi!
Malo sjednite za knjigu, i nemate problema sa starcima! Ljenčine!
Haha, koji likovi!
Malo sjednite za knjigu, i nemate problema sa starcima! Ljenčine!
Zato tebi žena plaća za faks... A ne starci.
postoji tu kakva ekipa za igranje ?
Misliš da je to gore? Sjedim s frendom koji je dobio igru od 700 kuna da se ošiša... Ima komp od 5-6 k € i svaki dan igra igre... Zamisli, igra od 700 HRK po šišanju... I svaki mjesec baca pare na te neke gluposti(igre, neke kablove i sl..)
@ Već kad kod jedinica, ja juće ispravim lektiru, danas ispravim engleski(sve po jedna jedinica zbog nemara) i danas odma dobi iz materijala 2 puta po :D Dobio tri minusa poslo me na mjesto(to je bila prva) i pošaljem ga u rodni kraj jer mi tri puta kaže krivo prezime a meni nešto kaka što ne znam(uz to nam je obeča da neće pitat zadnji tjedan i opet pita)... Drugu nisan ni zaslužio, nakon prve ošo na kebab i Black Tonic. Na kraju ću morat molit neke profesore da me pitaju za veću ocjenu jer mi fali još mal do 3.5 prosjeka
Nego, jel ima neki server gdje se okuplja raja s Buba švabe?
.
Pozdrav,
Ima l' 'ko da hoće malo zaigrati BF3, opušteno, malo na TS3 spojit se, radit' dar mar po serverima, dosadi igrati solo jako brzo?
Battlelog username:Vekymik425
Ja ti igram svaki dan. Najčešće tdm jer ne mogu podnjeti idiotizam kad treba igrati objectiv.
Jučer uđem na neki Rush server Metro. Prva dva mcoma prođemo jer sam ih ja armo dalje nismo mogli jer se moji igraju snajperima...Kao defenderi im ostane 20 ticketa i tad me kicka zbog velikog K/D-a!!! (kao preko 6) Popizdio! I dok sam se vratio oni prošli te mcome.
Switch tebi nista ne laga na tom serveru kojem igras tdm ?
Jok, nisam ništa primjetio da laga. Radi mi super. Većinom na tom serveru i igram kad sam sam.
Ja sam malo juce igral gore dok si bil na suprotnoj strani ! Uzas !
Kako sam popizdio... Nema šanse da možeš normalno igrati sa Stantard Editionom... Jel netko zna do kada je popust na ovaj Premium(ne Premium Edition)?
Kako sam popizdio... Nema šanse da možeš normalno igrati sa Stantard Editionom... Jel netko zna do kada je popust na ovaj Premium(ne Premium Edition)?
A šta je toliki problem igrati bez premiuma???
Ja imam premium i ništa osim vanilla mapa nemam inst.
Oružja su nula, vozila još i mogu proći.. Mape su pre male za neke stvari(avione, snajpere i heliće)...
Još mi nije jasno zašto svi koriste tu pušku na onom SQDM serveru gdje ESLovci igraju... Za mene jesu, pre malo mi je to(uz to ubrajam i sva vozila i letjelice i sva čudesa)... Kharg Island je jedina dobra velika mapa za snajpanje jer ima ono brdo al opet teško je nekog pogodit jer sve lete okolo...
Još mi nije jasno zašto svi koriste tu pušku na onom SQDM serveru gdje ESLovci igraju... Za mene jesu, pre malo mi je to(uz to ubrajam i sva vozila i letjelice i sva čudesa)... Kharg Island je jedina dobra velika mapa za snajpanje jer ima ono brdo al opet teško je nekog pogodit jer sve lete okolo...
Svašta...