Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...
Komunist Izet kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

S kojim programima snimate gameplay-e? El postoji bolji program od Fraspa, a da tokom snimanja ne uzima tolko fps-a?

Mirillis Acton je najbolji(ništa FPS dropova, glatko i na 60fps ultra,), ali ako nemožeš priuštiti original, teško je naći crack. PlayClaw je dobar, ali BF podržava samo PlayClaw 4. Ja koristim Dxtory, ali trebaš puno toga podestiti da bi radio dobro(svejedno dobijaš neke FPS dropove). Bandicam je također dobar. Fraps nikada nemoj koristiti jer je grozan. Za profesionalno snimanje potrebna ti je capture kartica ;)

potpuno netocno, ali crack verzija ti radi probleme radi playclaw zastite.

Nekak mi se čini da je kvaliteta videa snimana sa Mirilisom lošija nego sa Frapsom, iako sam onaj video size stavio na 1080p, ili nije?!

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 18:27 (Nisam Ja,Nisi Ti).
14 godina
Battlefield 3

Ja osobno mislim da je Fraps aspolutno najgori! Ja sam koristio trial verziju Mirillisa i meni je najbolje radio od svih ostalih, s najboljom kvalitetom.

@CyberDemonVZ

Moguće, jer mi je neko vrijeme radio i prestao.

http://www.youtube.com/user/MsDome007

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Komunist Izet kaže...

Ja osobno mislim da je Fraps aspolutno najgori! Ja sam koristio trial verziju Mirillisa i meni je najbolje radio od svih ostalih, s najboljom kvalitetom.

@CyberDemonVZ

Moguće, jer mi je neko vrijeme radio i prestao.

Takodjer mi je najbolji,za win 8.1  imam 1.16 i radi odlicno

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 20:36 (Blade Runner31).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Stavio sam na laptop beta drivere (beta v6) i dobio 15-20fps vise! na ultra texture i sve ostalo medium sa 35 mi je skocilo na 55-60fpsa!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jedno glupo pitanjce...koja razlika npr. između battlefield 3 i batlefield 3 premium...

Htjeo bi kupit battlefield 3 ili 4...b4 mi je još dosta skup,jel ga se isplati kupit za te novce...mislim koliko je bolji od b3...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bushido002 kaže...

Jedno glupo pitanjce...koja razlika npr. između battlefield 3 i batlefield 3 premium...

Htjeo bi kupit battlefield 3 ili 4...b4 mi je još dosta skup,jel ga se isplati kupit za te novce...mislim koliko je bolji od b3...

Battlefield 3 - osnovna igra

Battlefield 3 Premium - SAMO dodaci za osnovnu igru (svi dosaci, mape i oruzja koji su do sad izasli, ne moras kupovati svaki DLC posebno)

Battlefield 3 Premium Edition - osnovna igra + Premium

BF4 bi trebao biti dosta bolji, novi modovi igranja, jos ljepsa grafika, vjerojatno manje gresaka kojih je u BF3 bilo dosta.

I jos ce k tome na BF3 ostati vjerojatno puno manje igraca sad kad izadje BF4.

Odi na temu Battlefield 4 Kupovina, imas nacin kako kupiti BF4 za 220 kn.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW  evo key za battlefield 3 unlimited activations..traje jos neko vrijem tako tko nema neka pozuri ( postavio je kolega s foruma u 2 teme ali nije ovdje) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

BF 3 Unlimited Redeem code! Ne zna se koliko traje!! Pa pozurite! 

G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW

https://account.origin.com/cp-ui/redemption/index

EUW: FerritinCRO
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Kod ne funkcionira više. Ja kad upišem kod, izbaci mi da potvrdim produkt (tj. BF3) i onda me vrati i izbaci error: An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later.

http://www.youtube.com/user/MsDome007

0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 3

bump

šta je ovo na drugoj stranici bf3 {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
b00 kaže...

bump

šta je ovo na drugoj stranici bf3 {#}

Da. Izasao ti je BF4 :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa se spam preselio tamo :D

Moj PC  
8 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 3

Pozdrav! Kako da otključam onu pušku šta puca jako brzo i samo skida headshotove?

Hvala.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Pozdrav! Kako da otključam onu pušku šta puca jako brzo i samo skida headshotove?

Hvala.

Kupiš BF4.

15 godina
Vakaka kaže...
fila2208 kaže...

Hvala.

Kupiš BF4.

Što je to, bakina farma 4?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

E fila vidim da imaš minimalno TD_ova zadnje vrijeme!

Izgleda da je Marko_MliPdr dobio za uši od mame zbog svađanja na forumu..

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
red_bull kaže...

E fila vidim da imaš minimalno TD_ova zadnje vrijeme!

Izgleda da je Marko_MliPdr dobio za uši od mame zbog svađanja na forumu..

ma to ti spama ljudina, megatron i takvi cyber forum ratnici. On ti ide po forumu i onako zadovoljno kila to thumbs down i misli, sad on neće moći spavati,neće znati tko mu je dao td...

jadno, ali šta ćeš kad im ovaj kikriki forum to dopušta :)

btw. ludnica mi je vidjeti sad onako 30-40 frenodva hgala b4 i onda jedan lik hala b3...najrađe bi otišao do njega i platio mu bf4 lol.

Šalu na stranu, svaka čast što ima ekipe koja je još uvijek vjerna :)

16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
red_bull kaže...

btw. ludnica mi je vidjeti sad onako 30-40 frenodva hgala b4 i onda jedan lik hala b3...najrađe bi otišao do njega i platio mu bf4 lol.

Plati,neću se buniti {#}

15 godina
Arabarran kaže...
fila2208 kaže...
red_bull kaže...

Plati,neću se buniti {#}

zar još nisi komp prodao?

17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
red_bull kaže...

Sto da radim kad mi kutija s BF4 jos nije stigla?! Kupuj u Hrvatskoj i budi patriota pa obecana kutija umjesto 28. 10. stize mozda danas, mozda sutra, ali sigurno do ponedeljka.

{#}

16 godina
neaktivan
desh kaže...
fila2208 kaže...
red_bull kaže...

Sto da radim kad mi kutija s BF4 jos nije stigla?! Kupuj u Hrvatskoj i budi patriota pa obecana kutija umjesto 28. 10. stize mozda danas, mozda sutra, ali sigurno do ponedeljka.

{#}

ko i meni grafička.. Ali tješi se da ionako većina nemže igrati zbog crashanja i disconectanja servera.. tako se i ja tjesim{#}

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
red_bull kaže...
desh kaže...
fila2208 kaže...
red_bull kaže...

{#}

ko i meni grafička.. Ali tješi se da ionako većina nemže igrati zbog crashanja i disconectanja servera.. tako se i ja tjesim{#}

ma kakvi danas niti jedan drop freeze ili trakvo nešto, brzo riješavaju stvari očito :)

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo imam već dugo b3 ali nikako nisam igrao. 
Dana sam prvi put ušao u igru, sve a ultra piči super. I igrao sam multi, koma je za početi, rank 1 oružje nikako, samo kad uzmem tuđe onda razbijam ovako teško s osnovnim što imam.

Uglavnom jel se mogu kako ti rankovi dići. Jer nemam volje igrati samo da bih otključao bolje iteme.  

Đuro#2155
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
Franjo15 kaže...

Evo imam već dugo b3 ali nikako nisam igrao. 
Dana sam prvi put ušao u igru, sve a ultra piči super. I igrao sam multi, koma je za početi, rank 1 oružje nikako, samo kad uzmem tuđe onda razbijam ovako teško s osnovnim što imam.

Uglavnom jel se mogu kako ti rankovi dići. Jer nemam volje igrati samo da bih otključao bolje iteme.  

M16A3 koja je početno oružje za Assault na US strani se smatra najboljim oružjem u igri, a nije ni AK74 na RU strani loš. Ista stvar je i za inžinjera, a nakon prvih desetak killova dobiješ upotrebljive sightove s kojima možeš sasvim ugodno igrati. Kasnije dodatci pomažu, ali nije nešto što potpuno izmjeni pušku, tako da se definitivno može igrati. Ne kažem da je jednostavno sada početi kad svi imaju 100+ sati, ali oružja nisu kriva

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.11.2013 23:41 (power_user).
16 godina
neaktivan
power_user kaže...

M16A3 koja je početno oružje za Assault na US strani se smatra najboljim oružjem u igri, a nije ni AK74 na RU strani loš. Ista stvar je i za inžinjera, a nakon prvih desetak killova dobiješ upotrebljive sightove s kojima možeš sasvim ugodno igrati. Kasnije dodatci pomažu, ali nije nešto što potpuno izmjeni pušku, tako da se definitivno može igrati. Ne kažem da je jednostavno sada početi kad svi imaju 100+ sati, ali oružja nisu kriva

Odigrao sam par sati je malo je više igrivo sad nego na početu. Vidi ovih što dislajkaju, pa nisu svi experti u ovoj igri. Ja sam njubara i tek sam krenuo igrati, ko da ja znam kako se igra i šta je sve s igrom moguće ;)

A za ove rankove sam mislio da se može kao u COD samo ubaciti, i sve super :)

Ali očitno ne, gledao sam po netu, ali nisam našao ništa korisno.

Pičio sam malo multi za sada je ok. Nije loša igra za ubiti dosadu. 

Đuro#2155
14 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Odigrao sam par sati je malo je više igrivo sad nego na početu. Vidi ovih što dislajkaju, pa nisu svi experti u ovoj igri. Ja sam njubara i tek sam krenuo igrati, ko da ja znam kako se igra i šta je sve s igrom moguće ;)

A za ove rankove sam mislio da se može kao u COD samo ubaciti, i sve super :)

Ali očitno ne, gledao sam po netu, ali nisam našao ništa korisno.

Pičio sam malo multi za sada je ok. Nije loša igra za ubiti dosadu. 

svi smo bili prvi rank i mucili se..s vremenom ces se naviknut.. otkljucavat novo oruzje i eto ga..makar..

vise nisi u codu..sada si kreno battlefield {#} nego..mozda cak ima i nesto..ali zasigurno mozes pokupit ban

14 godina
Battlefield 3

Ima li ekipe po serverima jos? Vidim keyevi za obican B3 idu po 50kn, koliko onda sad premium vrijedi, 100?

Ljudi, nemojte bit glupi, molim vas.

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
HCS kaže...

Ima li ekipe po serverima jos? Vidim keyevi za obican B3 idu po 50kn, koliko onda sad premium vrijedi, 100?

Evo ja bi kupio cd key b3...može samo igru,ako nebude skupa možem i premium uzet....

Kupio b4 pa mi je dosta natezanja sa njim...izgubio volju...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://imageshack.us/f/201/4z1x.png/

sa Amisom ping ide u minus :D

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa ovo je retardirano... Ping 40 igra radi savršeno, ping 50 ne mogu ubit nikog ni kad stojim ispred njega...

0 4 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice