Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.076.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Pa da, bez komentara, kad ih ni nema :D

Pa da, velim, rijetko priča, di je kog ubio, di je pao i ko kud ide. Nema nepotrebnih gluposti što je nama nekima preteđško bar meni, uvijek pusujem i drugi ne čuju korake :(

ja velim sada za stream, ne za snimku.

Aaaaaaa ne lazi komentirao si video protiv rivala.

Ma ne, velim općenito zdenko, za coronu, gledao sam par vaših filmića di ga se čuje. NA tvojim snimkama se ti ne čuješ on se čuje.

Tako da velim iz sjećanja a i samog streama kojeg sam večeras gledao :)

Ajde vadi bateriju iz matične njubaro :=)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

"Nije Pb nego je neki admin od vas,,Team CRO 53,, Ko je vas ADMIN ? i zasto me je banirao a nisam ni igrao na taj server ,, kunem se sina ,, I zasto toliko bezobrazni,, sta sam mu ja uradio "

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-cb6ade36-vb295910.html

Mozda je tu netko i sa foruma, ali nazalost ovakave banove ja ne skidam {#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

hehe

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
9 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

hehe

Ovako lošu tipkovnicu ni ja nemam :P
Da je pravi gamer imao bi R i Tab izlizan također ;)

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
13 godina
Battlefield 3

Vidim da je trulo ovdje pa vam dajem na uvid jedan versus na kanalima sa 870...

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
8 3 hvala 1
13 godina
protjeran
1.Lovac kaže...

Ovako lošu tipkovnicu ni ja nemam :P
Da je pravi gamer imao bi R i Tab izlizan također ;)

Pravi gameri igraju bez tipkovnice {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 11:05 (MARKOcVp).
13 godina

trula njubaro!

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
Battlefield 3
Jel ima neko problema sa originom u ova 2 dana?

NE mogu vise pristupiti igri ,nije valjda da mi je neko hakovo acc :S
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina

ma problemi sa fucking net-om i bf3...non stop neki bog..disconnect ovo,ono ma katastrofa

kupio igru kad je izašla a lv34 lol...neda mi se opće igrat

dobus
12 godina
b00 kaže...
ARazer kaže...
b00 kaže...

ja neznam jel kod mene doma neko nesto skida non stop ili je ovaj tcom postao abnormalno spor, pa ja vise nemogu pogledat video na youtube na 480p quality bez da cekam svakih par sec boofering. automatski mi pokrece video na 240p, cak sam kao mogucnost dobio za oznacit i  144p quality.. neznam jel se to sad pojavilo zbog extremno sporog interneta ili prije nisam vidio 

t-srot

pls ko ima tcom flat paket bez ikakve dodatne brzine znaci osnovni paket, neka testira ovdje http://www.speedtest.net brzinu i neka mi posalje rezultate na pp ili ovdje napise svejedno 

meni je download 1.77mb/s, upload 0.22mb/s.  ping 44, testano na server maribor

Daj ti reci jesi se igrao sa tcp optimizerom?

jesam ali njega sam i palio da poboljsam malo ovaj los internet. kad sam vidio da pomaka nema napravio sam system restore.......

ma sutra ja njih zovem.

i evo rijesio ja ovo jutrasnjim pozivom tcom sluzbi :)

sada je download 4.24mb/s, upload 0.57mb/s ping 26, testani na server maribor 

duplo brze oboje {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo opet za proklete noulajfere.

ESL-Pr0 vs Xtream Delta

1. runda

2. runda

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

15 0 hvala 10
14 godina
neaktivan
Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

ESL-Pr0 vs Xtream Delta

1. runda

2. runda

Puno puno bolje ste organizirani od nas, jedan govori, drugi rade kako on kaže.Kad gledam naš video i ovaj, pa jbt, mi se pola runde deremo gluposti, niko ne govori gdje je ko itd. Sad vidim na čemu trebamo puno puno poradit, na komunikaciji.

Hvala dečki na igri:)

gjurki

gjurki
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 15:32 (Volvox).
17 godina
neaktivan

Stari, ovo ne da nije organizacija, nego smo se poslje meča svi iščuđavali kak smo loše odigrali.

Inače Dadu (onog fejk dadu, Zero aka Dado1410) smo odabrali kao komandera odmah na početku i on je glavni i odgovorni za sve naše neuspjehe. Dok smo u slučaju pobjede podjednako zaslužni svi, pogotovo ja.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Stari, ovo ne da nije organizacija, nego smo se poslje meča svi iščuđavali kak smo loše odigrali.

Inače Dadu (onog fejk dadu, Zero aka Dado1410) smo odabrali kao komandera odmah na početku i on je glavni i odgovorni za sve naše neuspjehe. Dok smo u slučaju pobjede podjednako zaslužni svi, pogotovo ja.

Onda bolje da nisi vidio nas, prvih 5 minuta orko vodio glavnu riječ (ono dok smo vam držali nekako 3 zastave) i poslje raspad sistema, svatko trči gdje oće, neznamo zašto smo tamo gdje jesmo, užas čovječe. Ma fali nam zajedničke igre, sad cemo malo više igrat skupa pa se nadam da cemo vam moc konkurirat jedan dan:)

gjurki
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

ESL-Pr0 vs Xtream Delta

1. runda

2. runda

Cheater!

17 godina
Battlefield 3

Zdenko, igraš se na Danny-evom serveru, pazi da ne dobiješ kick (žuti) ili ban (crveni) {#}

U vezi video-a fakat mirno komunicirate, ali uglavnom dok se pobjeđuje nema toliko rage-a (bar je na svim TS-ovim na kojima sam ja bio bilo tako). 

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 16:25 (TomoR).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...

Zdenko, igraš se na Danny-evom serveru, pazi da ne dobiješ kick (žuti) ili ban (crveni) {#}

U vezi video-a fakat mirno komunicirate, ali uglavnom dok se pobjeđuje nema toliko rage-a (bar je na svim TS-ovim na kojima sam ja bio bilo tako). 

Da, kad igra ide ok super je, kad se gubi onda je živčanjenje.

klasika

13 godina
Danny_HR kaže...

ESL-Pr0 vs Xtream Delta

....

Moze link na trenutno stanje ljestivce?

Ako postoji, onako lijepo napisano tko je koji i koliko ima bodova.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
Battlefield 3

Gdje ima kakav jefitiniji shop da uzmem battlefield 3 key...(samo key). Znaci uplata na racun pa onda sendaju key na emil...

Za cod4 sam uzeo u Elite Tigers al su oni dosta skupi!!

Hvala!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
Danny_HR kaže...

ESL-Pr0 vs Xtream Delta

....

http://www.esl.eu/hr/bf3/infantry/5on5/ladder/

izvoli srećo :)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo Fila je stavio. Al uzmi u obzir to da trenutno stanje stvari nije realno, budući da smo mi ipak daleko najkvalitetniji i najbolji tim.

Šalim se. Sam koncept laddera je takav da nisu na višim pozicijama oni kvalitetniji nego oni s više pobjeda. S time se može manipulirati, pogotovo kad je malo ekipa. Kao što vidiš Tulipani su ispod nas a neki dan su nas pomeli ko Katrina New Orleans. :)

Mi idemo polako, jedan po jedan tim s kraja ljestvice, pa da kad izgubimo od najjačih ne izgleda tako ružno na skorbordu. :)

4 0 hvala 0
17 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Gdje ima kakav jefitiniji shop da uzmem battlefield 3 key...(samo key). Znaci uplata na racun pa onda sendaju key na emil...

Za cod4 sam uzeo u Elite Tigers al su oni dosta skupi!!

Hvala!!!

Evo nekoliko:

http://www.kinguin.net/

https://www.g2play.net/store/

http://www.cjs-cdkeys.com/

https://www.facebook.com/pages/Kupi-Mi-Key/243813149079646?fref=ts

Twitter: @191x7
12 godina

tnx!

13 godina
Danny_HR kaže...
Mi idemo polako, jedan po jedan tim s kraja ljestvice, pa da kad izgubimo od najjačih ne izgleda tako ružno na skorbordu. :)

Pa zbog Pr0 tima sam i trazio ljestvicu!

Navijam za vas, obucen u cheerleadersicu i masem pom ponsima ! {#}

I to onako za kompom i buljim u prazan ekran.. a tek da imam stream... Eeeee!!

Nego, cudim se kako ste u nekoliko dana poceli bolje koristiti zaklone, naucili nazive mjesta na mapama, cak mi se i cini da bolje ciljate i pratite metu nego prije koji mjesec. I ti i ostali igraci.

Stvarno ovakav nacin igre napravi to iz igraca, ili to samo tako izgleda u ovakvim nabrijanim mecevima?

Btw, pusa Djukeli. {#}

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Samo tako izgleda, pa dovoljno ti je obratiti pažnju na to kak igram. :)

A ako misliš na ovo što trubimo nazive prostorija, nekak sumnjam da svi znamo šta to znači. 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Danny_HR kaže...

ESL-Pr0 vs Xtream Delta

....

http://www.esl.eu/hr/bf3/infantry/5on5/ladder/

izvoli srećo :)

a gdje je nestala XXX  Alpha? {#}

13 godina
Danny_HR kaže...

Samo tako izgleda, pa dovoljno ti je obratiti pažnju na to kak igram. :)

Gledam, i svejedno mi se cini da je to ipak malo iznad public napucavanja.

Vidis lika koji te ne vidi i ne pucas dok nisi siguran da ga imas, kad cekad iza zaklona vec drzis pusku u visini glave, pucanj, skrivanje, pa opet pucanj.. nije bas ko kad igramo na serverima okolo :)

Nego, GG decki! Vas fan {#}

14 godina
D4RKR1DE kaže...

Ma sinoć ih Cyber sve pregazio tenkićom kada je isao do B zastave na metrou {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
15 godina
D4RKR1DE kaže...

Kod Linića na rebalansu proračuna.

CyberDemonVZ kaže...
Danny_HR kaže...

Pa zbog Pr0 tima sam i trazio ljestvicu!

Navijam za vas, obucen u cheerleadersicu i masem pom ponsima ! {#}

I to onako za kompom i buljim u prazan ekran.. a tek da imam stream... Eeeee!!

Nego, cudim se kako ste u nekoliko dana poceli bolje koristiti zaklone, naucili nazive mjesta na mapama, cak mi se i cini da bolje ciljate i pratite metu nego prije koji mjesec. I ti i ostali igraci.

Stvarno ovakav nacin igre napravi to iz igraca, ili to samo tako izgleda u ovakvim nabrijanim mecevima?

Btw, pusa Djukeli. {#}

Stari moj vjeruj mi, nevjerovatno je koliko počenš bolje, opreznije igrat, sam aim se popravi, ne rushaš, malo pripaziš, ne zvirnajaš ne stojiš u domino efetku.

Vjeruj mi, stavrno aj 5v5 je težak za počet, ali benifit ko igraču, je strašan.

Što se tiče samog laddera, koncipiran je po bodovima, svi kreću sa 1000. I onda gube kad izgube, kad pobijede dobiju bodove.

Ovisi koga pobijede, ako pobijede niže rangiran tim manje, a više rangiran više bodova.

Kao što vidiš chc je najaktivniji na ladderu, dok neki imaju jedva tri meča, ali ide to polako. Meč po meč!

Danny i ekipa su dobri, imaju ono nešto, imaju franka i nexusa, bastu fegeta, i dannya da im nosi vodu i dadu da se šora kod zasatve, mogu oni gurnuti samo ako će češće igrati.

rekao sam sinoć franji horigranu da mi nije svjedno kad budemo protiv njih igrali :(

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 17:32 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice