Fakat trebaju uvoditi neki test inteligencije kad se registriraš na esl, pa makar i CAPTCHA...tko zna koliko bi foruma bilo spašeno...
Imas pravo, public je olicenje inteligencije i skilla...
da igras ESL bi vidio da skoro svi bolji igraci koriste M26 Slug...
meni osobno je potpuno svejedno dali ce ga bannat ili ne, samo ne kuzim sta to vas toliko dira a uopce ne igrate esl, pa to je ko da meni smeta ako su bannali neko oruzje u COD-u a uopce ga neigram...
Nitko ne moze reci da su ove sigurno bolje od ovih AKO ih sve nije probao.
A mislim da nitko od vas nije, tako da nema smisla prefise forsirati svoja misljenja.
Ja sam istrazivao skoro mjesec dana prije nego sam kupio slusalice, i nisam pogrijesio.
Svi koji guraju "audiofilske" slusalice nisu probali "gamerske" ali koje spadaju u visu klasu, ne ove po 200kn i tome slicno.
Jednostavno postoji razlika i nitko ne bi bacao milijune dolara u proizvodnju neceg sto nema smisla ili sto nema VISE smisla za igranje.
Evo primjer, 7emper_fi ima neke slusalice (oko 500 kn, sennheiser ili tako nesto) i razlika u informacija koje on prima preko zvuka su nebo i zemlja.
Masu puta, pa tako i jucer mu nije jasno kako sam znao da dolazi od tamo. Ja sam jasno cuo odakle dolazi i koliko je daleko tako da sam se mogao pripremiti i ubiti ga bez frke iako nije bio spotan.
Evo nick je imao Gamecom 777, G35 i Grado SR60i u isto vrijeme pa vidi dolje sta kaze...
Nneznam sta semper koristi, ali ja na svojima recimo dok sam na sieni C zastava CQ small bez problema cujem kad neko trci po cesti kod ruskog spawna i mogu odredit sa koje strane ceste dolazi na ulaz prema C zastavi, s time da mi je jacina zvuka u igri uglavnom oko 1/4 do 1/3, kad pojacam do kraja onda je show kad netko zapuca
A kakav stereo? Jesi probao na lanu od Mausa Grado SR60?
Imao sam kod sebe doma Gamecom 777, G35 i te Grado u isto vrijeme i dobar stereo pobijeđuje u svakom pogledu (osim šta nema svoj mikrofon).. G35 su po meni najlošije i ne valjaju 600kn da me hebeš.
lol izgledaju jeftino, ne svijetle, ne pise na njima PRO GAMING, pa onda valjda nisu nikom bile zanimljive