Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.388
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
CptJackDaniels kaže...

Fakat trebaju uvoditi neki test inteligencije kad se registriraš na esl, pa makar i CAPTCHA...tko zna koliko bi foruma bilo spašeno...

Imas pravo, public je olicenje inteligencije i skilla...

Skilledžija kaže...
Sad se vratimo na slug.... ako je OP i zgličan, zašto onda svi ne igraju s njim?!

da igras ESL bi vidio da skoro svi bolji igraci koriste M26 Slug...

meni osobno je potpuno svejedno dali ce ga bannat ili ne, samo ne kuzim sta to vas toliko dira a uopce ne igrate esl, pa to je ko da meni smeta ako su bannali neko oruzje u COD-u a uopce ga neigram...{#}

Co7 kaže...

Nitko ne moze reci da su ove sigurno bolje od ovih AKO ih sve nije probao.
A mislim da nitko od vas nije, tako da nema smisla prefise forsirati svoja misljenja.

Ja sam istrazivao skoro mjesec dana prije nego sam kupio slusalice, i nisam pogrijesio.

Svi koji guraju "audiofilske" slusalice nisu probali "gamerske" ali koje spadaju u visu klasu, ne ove po 200kn i tome slicno.
Jednostavno postoji razlika i nitko ne bi bacao milijune dolara u proizvodnju neceg sto nema smisla ili sto nema VISE smisla za igranje.

Evo primjer, 7emper_fi ima neke slusalice (oko 500 kn, sennheiser ili tako nesto) i razlika u informacija koje on prima preko zvuka su nebo i zemlja.
Masu puta, pa tako i jucer mu nije jasno kako sam znao da dolazi od tamo. Ja sam jasno cuo odakle dolazi i koliko je daleko tako da sam se mogao pripremiti i ubiti ga bez frke iako nije bio spotan.

Evo nick je imao Gamecom 777, G35 i Grado SR60i u isto vrijeme pa vidi dolje sta kaze...

Nneznam sta semper koristi, ali ja na svojima recimo dok sam na sieni C zastava CQ small bez problema cujem kad neko trci po cesti kod ruskog spawna i mogu odredit sa koje strane ceste dolazi na ulaz prema C zastavi, s time da mi je jacina zvuka u igri uglavnom oko 1/4 do 1/3, kad pojacam do kraja onda je show kad netko zapuca{#}

nick54312 kaže...

A kakav stereo? Jesi probao na lanu od Mausa Grado SR60?

Imao sam kod sebe doma Gamecom 777, G35 i te Grado u isto vrijeme i dobar stereo pobijeđuje u svakom pogledu (osim šta nema svoj mikrofon).. G35 su po meni najlošije i ne valjaju 600kn da me hebeš.

lol izgledaju jeftino, ne svijetle, ne pise na njima PRO GAMING, pa onda valjda nisu nikom bile zanimljive{#}

Battlelog: xXxtream_mau5
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 2:59 (berto).
17 godina
Battlefield 3

Malo sam istraživao, CS, Starcraft & Starcraft 2 profesionalci na turnirima koriste dvoje ili čak troje slušalice.

In-ear za zvuk igre, over-ear zatvorenog tipa za zvučnu izolaciju od okoline, a mikrofon ili od tih zatvorenog tipa ili od trećeg headseta (kojeg drže na vratu).

Uistinu zanimljive informacije, možda takav setup ne bi bio loš za Battlefield 3...

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hehe, pa ja sam na lanu bas zbog izolacije koristio in ear Ultimate Ears 350vi koje su kao i Grado SR60i u TOP 10 slusalica do 500$ na headphone.com, ali kad sam doma puno mi je draze koristiti otvorene grado jer puno bolje cujem sebe kako pricam (a ne kao da imam zacepljene usi), a i ako mi sastrane neko nesto govori netrebam skidat slusalice...

Battlelog: xXxtream_mau5
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

End Game se skida {#}

Battlelog: Login_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kaj se end game može već sada skinut ??

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Malo sam istraživao, CS, Starcraft & Starcraft 2 profesionalci na turnirima koriste dvoje ili čak troje slušalice.

In-ear za zvuk igre, over-ear zatvorenog tipa za zvučnu izolaciju od okoline, a mikrofon ili od tih zatvorenog tipa ili od trećeg headseta (kojeg drže na vratu).

Uistinu zanimljive informacije, možda takav setup ne bi bio loš za Battlefield 3...

Nisam siguran dal sam popušio trolanje al enivej, te slusalice za zvucnu izolaciju se koriste u live turima da ne cuju komentatore...

14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kaj se end game može već sada skinut ??

Kod mene piše da je dostupan od 10:15 tek

robimarko@gmail.com
14 godina
Battlefield 3

Jedna prigodna u remixu.. {#}

This is the END.. Beautiful friend..This is the END.. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
191x7 kaže...

Pa, bolje je nego GC380 + Integrirana zvučna, a lošije je od moje kombinacije Asus Xonar DG + Creative Fatal1ty.

S obzirom da si platio više nego duplo što dođe kombinacija poput moje a dobio lošije i pošto te u neku ruku smatram prijateljem (tu na forumu, battlelogu, ...) imam razloga da mi bude žao.

I inače mi bude žao kada netko tako pogriješi a nije morao, empatija šta ćeš.

Jel imašove ili ove?

BTW Nije da branim ili stajem na njegovu stranu(jer ja ubiti dannya mrzim) zašto te briga kam on troši svoju lovu?

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Malo sam istraživao tijekom noći i otkrio da Obama i Ahmadinedžad na LAN partijima koje organiziraju svaki mjesec igraju s G35 odnosno Razer Megalodonom. Ahmad tvrdi da mu je Megalodon bolji od Sennheisera HD650 kojeg je furao prije, a Obama je oduvijek vjeran Logiju.

Zanimljiva sitnica, Ahmad se uvijek prebacuje na US stranu, pa Obama mora šiljit s Rusima.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde njubsoni niti jedne od navedenih sluški vam neće pomoć kad vas krenem ownat :)

kad mogu točno skidat end game? u 10 i 15 ?

jer sam na poslu ,a sister mi je mado do nekih 10 kad ide na faks pa da joj kažem da pušta prije nego krene :))

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zamolio me Hamza da šeram ovo na forum, on nešto ne može.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

9 0 hvala 4
13 godina
berto kaže...

da igras ESL bi vidio da skoro svi bolji igraci koriste M26 Slug...

meni osobno je potpuno svejedno dali ce ga bannat ili ne, samo ne kuzim sta to vas toliko dira a uopce ne igrate esl, pa to je ko da meni smeta ako su bannali neko oruzje u COD-u a uopce ga neigram...{#}

Ma opet me niste/nisi shvatili/shvatio.

Boli me taki za ESL, ali mi ide na živce svakodnevna kenjaža o slugu kao takvom.

Počevši na TS-u preko chata u igri i završivši tu na forumu.

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 3

Meni su isto govorili kada sam kupovao slušalice da ne uzimam G35, da su neudobne i tako... Međutim, meni su odlične sa velikom O. Zvuk fantazija, preudobne, čujem sa Caspiana na Firestorm ko gdje trči. Danny, nisi promašio, kupio si odlične slušalice. {#}

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 9:10 (Soldier977).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Skilledžija kaže...

Ja više ne shvatam, zašto ti ne shvataš {#}

Dama_The_Crow
13 godina
Soldier977 kaže...
Skilledžija kaže...

Ja više ne shvatam, zašto ti ne shvataš {#}

To ti je od ESL-a. :P

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Meni su isto govorili kada sam kupovao slušalice da ne uzimam G35, da su neudobne i tako... Međutim, meni su odlične sa velikom O. Zvuk fantazija, preudobne, čujem sa Caspiana na Firestorm ko gdje trči. Danny, nisi promašio, kupio si odlične slušalice. {#}

Zvuk mi rula i super mi je izolacija vanjskog zvuka. Međutoa kad ništa ne radi na kompu a sluške su na glavi hvata me paranoja zbog tišine i onog šuma u ušima kao da si u školjci. :) Klaustrofobija bejbe.

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a sister mi je mado do nekih 10 kad ide na faks pa da joj kažem da pušta prije nego krene :))

moja je na sreću cijeli dan doma dok sam ja na poslu  {#}

Battlefield 3 - abusing sisters with download since 2011  {#}

Battlelog: 8string
14 godina
Danny_HR kaže...
Soldier977 kaže...

Zvuk mi rula i super mi je izolacija vanjskog zvuka. Međutoa kad ništa ne radi na kompu a sluške su na glavi hvata me paranoja zbog tišine i onog šuma u ušima kao da si u školjci. :) Klaustrofobija bejbe.

Znači to si ti:

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
Zero2 kaže...
Danny_HR kaže...
Soldier977 kaže...

Znači to si ti:

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 9:34 (Soldier977).
13 godina
Battlefield 3

Evo naš jučerašnji meč na hrvatskom ESL ledderu protiv Source 2 tima, kome se da gledat:   {#}

Dama_The_Crow
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi već igraju EG.

Nevjerojatno, ali ovaj release su izgleda uspjeli nesyebati.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Evo skida se End Game.
Velik je 4.2 Gb
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Soldier977 kaže...

Probaj jesti čips! strahota čovječe. {#}

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 10:01 (red_bull).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Počeo update,4,2Gb {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Zamolio me Hamza da šeram ovo na forum, on nešto ne može.

Ham7a, video se ne moze gledati na mobitelu. Pise da je vlasnik zabranio gledanje na mobilnim uredjajima :(

Danny, nadam se da sam pomogao u izboru slusalica i da nisi razocaran poslije ovih komentara! ;)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 3

Skida se, krenulo je prije 10h negdje.

Neće sliku prikazat...

ne prikazuje sliku? ne prikazuje sliku?
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 10:07 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gogo17792 kaže...

Jel igra tko sa A-91? meni je jako zabavno sa njome igrat u eng klasi {#}

Ponosno mogu reć da sam 23. na svijetu sa tom puškicom (od nas 200 i nešto tisuća koji su igrali/igraju sa njom) :D

BF3 nick: mrxa [CROG]
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako vam download nije krenuo probajte na www.origin.com/account stavit za državu Dansku ili Belgiju - kod nas nekoliko je tada krenulo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kak da ja sestri objasnim di da skine end game ??

nemogu se sjetit jel iz origina skida ili iz battleloga ??

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice