Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
Hedrick kaže...
Friday kaže...

Kako ga master mrvi na ovom snimku... {#}

Cyber je isto rekao da će uploadati. Jel još netko snimao?

Ja san snimia sve, al mene hebe to šta san ograničen samo na 10 minutu na youtubetu + svašta se pričalo pa bi mora ne dijelove editirat :). Ima više od ure materijala.

Probaj registrirati broj telefona (mobitela) na youtube acc (i da je na gmail adresu registriran acc) i mislim da ti daju preko 10 min. Ja sam tako i nisam primijetio ograničenje. Doduše nisam preko 35 min nikad uploadirao.

Dama_The_Crow
15 godina
Hedrick kaže...

Ja san snimia sve, al mene hebe to šta san ograničen samo na 10 minutu na youtubetu + svašta se pričalo pa bi mora ne dijelove editirat :). Ima više od ure materijala.

Ma daj ajde nek ti netko posudi account tko može preko 10min pa upaj sve ko ga jebe, psovke i yebanja majke, to je ono pravo :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
Hedrick kaže...
Friday kaže...

Kako ga master mrvi na ovom snimku... {#}

Cyber je isto rekao da će uploadati. Jel još netko snimao?

Daj vidi sa mistikom kako možeš staviti veći materijal. Mislim da moraš imati svoj kanal ilinešto. Ali može se sigurno. Limit je 15, iznad toga ti treba kanal ako se ne varam.

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Friday kaže...

Daj vidi sa mistikom kako možeš staviti veći materijal. Mislim da moraš imati svoj kanal ilinešto. Ali može se sigurno. Limit je 15, iznad toga ti treba kanal ako se ne varam.

Evo baš gledan i ja to, inaće digli su limit na 15. Triban linkat svoj mobitel sa accounton samo mi neda tu mogučnost.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
Friday kaže...

Hehe, zaboravio sam na ogranicenja!! :)

Al kad sam otvorio YouTube sam poklikao sve sto se dalo, i imam nekakav osjecaj da mi je stigao mail da su maknuta sva ogranicenja trajanja videa i mogu stavljat sto god hocu.... Prije koju godinu je to bilo......

Bas cu vidjet kad stignem doma.

EDIT: Sve ok! Unlimited Uploads - You can now upload videos longer than 15 minutes!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 13:47 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

imam ja respekta,nisam ja nikog psovao

Moj PC  
2 3 hvala 2
17 godina
odjavljen
Scrappy kaže...

nešto slično sam njemu i onom još jednom trollu napisao, ali očigledno su mi admini sve postove obrisali {#}

Meni? {#}

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
13 godina
Hedrick kaže...
Friday kaže...

Evo baš gledan i ja to, inaće digli su limit na 15. Triban linkat svoj mobitel sa accounton samo mi neda tu mogučnost.

http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=en&answer=71673 

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 13:46 (Soldier977).
14 godina
Battlefield 3

^^

Pa,nebih bas rekao. Tvoje konstantno pljuvanje po nekome,necijem radu ili slicno,pokazuje suprotno.

Nisam niti napisao da si psovao nekoga,jer nemoras nekoga psovati da bi pokazao da ne respektiraš.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da ali meni na stranici od uploada nema tog "incrase ur limit"

Neznan da li se iz slike vidi.

Fr4nk_Horrig4n
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

^^

Pa,nebih bas rekao. Tvoje konstantno pljuvanje po nekome,necijem radu ili slicno,pokazuje suprotno.

Nisam niti napisao da si psovao nekoga,jer nemoras nekoga psovati da bi pokazao da ne respektiraš.

ne pljujem po nikome,možda tako ispada...i meni kažu da nemam pojma pa kaj

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Arrabarn gg na eslu...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Nećeš vjerovat, al ja sam čak branio pojedince :)

Čak i Mausa koji je čiter 100% sam branio.

{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

ovi bugovci pojma nemaju,uništili ste ih

Tebe obavezno zovemo sljedeći trening da nam pomogneš jer ovim čiterima se jedino igrači tvojeg kalibra mogu suprotstaviti :P

pa igrao bih malo da vidim kako je,ja pitam astru jel mogu igrat i onda kaže da ne jer se priprema war

13 godina
Hedrick kaže...

Da ali meni na stranici od uploada nema tog "incrase ur limit"

Neznan da li se iz slike vidi.

A jesi li probao zadnje vrijeme nešto uploadat? Možda i možeš.

Dama_The_Crow
14 godina
M4X kaže...
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

Tebe obavezno zovemo sljedeći trening da nam pomogneš jer ovim čiterima se jedino igrači tvojeg kalibra mogu suprotstaviti :P

pa igrao bih malo da vidim kako je,ja pitam astru jel mogu igrat i onda kaže da ne jer se priprema war

Ti si me pitao na Blog,da koji je pass za server.

Ja sam ti odgovorio da je zakljucan zbog wara koji je za pol sata.

Rekao sam ti ne,jer mi smo u klanu igrali,protiv ostale ekipe iz klanova. Trebao si se dogovorit sa drugima.

17 godina
odjavljen
M4X kaže...
Skilledžija kaže...
M4X kaže...

Vidi sa bugovcima. Mi kao klan igramo protiv ostalih ljudi sa foruma. Dogovori se sa njima pa ćeš igrati!

Freak Show Inc.
14 godina
BDS kaže...
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

LOL, znači da netko je {#}

Upload please {#}

Nećeš vjerovat, al ja sam čak branio pojedince :)

Čak i Mausa koji je čiter 100% sam branio.

Evo, kad se sad toga sjetim, nije mi jasno jel to bio san ili java ;)

http://www.scribd.com/doc/57968311/MM-DN-089-Smrtonosni-San

Hehehe

Evo jedne za Killer Sq (zovite nas čuvari kućne zastave) - Nexus, Fr4nk, baka i moja malenkost...sljdeći puta kad nas bude guzil LAV/BTR

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Ti si me pitao na Blog,da koji je pass za server.

Ja sam ti odgovorio da je zakljucan zbog wara koji je za pol sata.

Rekao sam ti ne,jer mi smo u klanu igrali,protiv ostale ekipe iz klanova. Trebao si se dogovorit sa drugima.

ja jer nemam pojma bi se pridržio bugovcima,uvijek se valjda nađe mjesto...kad je sljedeća takva sa više igrača

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ništa uplodat ću na dijelove, neću ni zvuk isključivat sve ću ostavit kako je. Bit će psovki, optuživanja za čitanje, hebanje majki svašta nešto :) nemojte se ljutit :D. Sve je to dio battlefielda.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 14:02 (Hedrick).
Moj PC  
13 0 hvala 5
13 godina
M4X kaže...

ja jer nemam pojma bi se pridržio bugovcima,uvijek se valjda nađe mjesto...kad je sljedeća takva sa više igrača

Pa i sam si primjetio da su nas razbili... zašto misliš da bi protiv njih opet igrali?

Ja mislim da nas ni ti ne bi spasio?!

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Hedrick kaže...

Ništa uplodat ću na dijelove, neću ni zvuk isključivat sve ću ostavit kako je. Bit će psovki, optuživanja za čitanje, hebanje majki svašta nešto :) nemojte se ljutit :D. Sve je to dio battlefielda.

trebali ste se više okomit na masterchurnera,jer kad pogledam igrače bugovci su jači infantry...da ste uništili masterchurnera dobili bi,on je ključan tu,i kaj nitko nije mine mogao postavit

13 godina
M4X kaže...

trebali ste se više okomit na masterchurnera,jer kad pogledam igrače bugovci su jači infantry...da ste uništili masterchurnera dobili bi,on je ključan tu,i kaj nitko nije mine mogao postavit

{#}

Dama_The_Crow
13 godina
M4X kaže...
Hedrick kaže...

Lako je biti general poslije bitke.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
M4X kaže...
Hedrick kaže...

Lako je biti general poslije bitke.

znali ste valjda i prije bitke tko je dobar u tenku i vozilima

17 godina
odjavljen
M4X kaže...
Hedrick kaže...

Good point ali on je stvarno otrov u vozilu (kao što se vidi) i imao je nas trojicu koji smo ga "šarafali" cijelo vrijeme i pomagali oko pješadije. Još je i džukac minirao sve živo kao u partizanskim filmovima {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

E ajmo thumb upat maksove postove tako da se padne forum od iznenađenja.

Maks brate skupi 12 ljudi i igrat ćemo ajde.

mc kad ćemo neki meč?

di je crog, mili vanilij javi se na pm?

xem, 191x7 javi mi u pm ime vašeg clan leadera.

btw. jako.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 15:21 (fila2208).
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

šta nitko nije mogao uzet snajper ili nešto sllično šta se ne zove m16a3 pa probat skidat ove šta popravljaju

Moj PC  
5 3 hvala 2
17 godina
odjavljen
M4X kaže...

šta nitko nije mogao uzet snajper ili nešto sllično šta se ne zove m16a3 pa probat skidat ove šta popravljaju

Bili su prezaposleni sa našom pješadijom. Da su žrtvovali A i okrenuli se na C partija bi bila puno drugačija jer su nam prvu tamo puno bolje parirali. Ali inzistirali su na tome da LAV izađe van i to ih je koštalo.

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

znali ste valjda i prije bitke tko je dobar u tenku i vozilima

Nismo znali, a imali smo i mi 2 dobra tenkista sa naše strane samo šta se oni međusobno nisu dobro pokrivali. Churner je ima i dobru podršku, uigranu, dok sa naše strane Cyber i Butcher nikad nisu zaigrali skupa (baren ne na ts-u). Mi smo se dogovarali svega 5 minuta prije mečeva ko će šta radit, mi ne igramo kompetitivno, odlučili smo se skupit čisto onako da nan svima bude malo interesantnije i da momcima damo neku vrstu treninga. Glupo nas je uopće uspoređivat.

Fr4nk_Horrig4n
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice