Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.269
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
red_bull kaže...

Sad bu neno napisao da nek uzme račun iz mekdonaldsa. ili tak nekaj {#}

Tko je bio prvi korisnik mcdonaldsa u hrvatskoj?

Hehehe,a gle,meni nemos kajlu uterati,sve su mi vec stavljene ovdje,tako da.... ;) E da,jel istina da MC mijenja ime u MCdonalds?
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
red_bull kaže...

Sad bu neno napisao da nek uzme račun iz mekdonaldsa. ili tak nekaj {#}

Tko je bio prvi korisnik mcdonaldsa u hrvatskoj?

Hehehe,a gle,meni nemos kajlu uterati,sve su mi vec stavljene ovdje,tako da.... ;) E da,jel istina da MC mijenja ime u MCdonalds?

to bi znacilo da smo onda mi čiteri ko ti:) mi smo radije Male Cice nego mcdonalds:)

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
protjeran
Battlefield 3

Koji ludjak....

to je isto kao da real madrid kupi kopačke koje same trče a lokomotiva mora imati kopačke stare tri generacije

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Koji ludjak....

Taj niti jede niti spava neg samo drka po BF3. lol

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ove nove mape su katastrofa koliko stekaju cak stekaju i 8 vs 8, i onaj glupi master mod poludio sam dosao sam prvi do onga m320 lvg ili tako nesto i izginio sam jedno 16 puta zaredom nisam mogao nikoga sa time ubiti, psovao sam i dice is ve zivo. 

Battlelog: ljudina
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Ove nove mape su katastrofa koliko stekaju cak stekaju i 8 vs 8, i onaj glupi master mod poludio sam dosao sam prvi do onga m320 lvg ili tako nesto i izginio sam jedno 16 puta zaredom nisam mogao nikoga sa time ubiti, psovao sam i dice is ve zivo. 

meni isto nisu nesto ali nemam problem da mi stekaju

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ZeNGe_CRO-mt kaže...

restartanje statsa...

ajde baš me zanima šta opčenito ekipa misli o tome.

mislim da je DICE-e trebao napravit kao što je i kendo rekao,da imaš mogučnosti napraviti novog vojnika,ali samo još jednog!

ako dođeš do 100 lvl,imaš mogučnost s još jednim napredovati/otključavat sve ispočetka,

ovako restartaš statse i imaš šta? acc 20% vauuu,k/d ratio 3? vauu , 1200 spm? vauuu ,

ja stvarno ne kužim šta su s time htjeli napraviti,ali jedno znam da se sada čiteri mogu prikriti ful lagano,

nemožeš više niti čitera "skužit" kao prije, po statsima.

Ne dolazi u obzir, onda bi npr. moj razbu mogo igrat sa drugim vojnikom a to je krađa, mora svaki čovjek kupit bf da bi igrao. Bc2 im je valjda promaklo pa su dali 5 igrača pa sam djelio acc sa ljudima....klasična đubrad.

Zato diablo halamo oba preko jednog acc malo ja malo on milina.

pa i ovako bi mogo igrat i ti i on,svako sa svojim,ne istovremeno,kao i diablo,nekužim te zašto ne dolazi u obzir?

i kakav je to krađa? onda je i krađa diablo! isto možete dvojica igrat na jednom acc

a i ne vidim da i ti i buraz imate svaki svoj diablo,isto kradete po tome šta ne?

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
bmwhartge kaže...

Ne znam koji vi problem imate, M320 LVG, vidiš gdje gine ekipa ili trče narančasti trokutići po mapi i sa sigurne udaljenosti, spam spam spam dok netko ne nahebe od toga.

BTW, skočio doma za ručak, dvije rundice Gun Mastera, jedna pobjeda stigo se i sa nožem zekat (čak sam i snimao rundu):

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/34562212/1/199586046/

Ali, danas mi radilo samo na nekih 35FPS, jučer je bolje radilo (može biti da šteka još onaj server update od jučer - tj. moguće da bi bilo dobro restartati servere)

@Zenge: U Diablu ipak možeš kreirati više likova na jednom accountu, pa on i brat mogu igrati svak svojeg, dok bi u BF3 morali "dijeliti" istog vojnika.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 15:32 (TomoR).
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ne dolazi u obzir, onda bi npr. moj razbu mogo igrat sa drugim vojnikom a to je krađa, mora svaki čovjek kupit bf da bi igrao. Bc2 im je valjda promaklo pa su dali 5 igrača pa sam djelio acc sa ljudima....klasična đubrad.

Zato diablo halamo oba preko jednog acc malo ja malo on milina.

pa i ovako bi mogo igrat i ti i on,svako sa svojim,ne istovremeno,kao i diablo,nekužim te zašto ne dolazi u obzir?

i kakav je to krađa? onda je i krađa diablo! isto možete dvojica igrat na jednom acc

a i ne vidim da i ti i buraz imate svaki svoj diablo,isto kradete po tome šta ne?

Krađa bi bila sa naše strane jer nedaj Bože da bi igrali dva čovjeka svatko sa svojim vojnikom. Diablo imamo svako 5 heroja za sebe i igramo fino razumiješ?

Da, Blizzard je drugo a dice+ea je drugo. Velim da je bc2 sistem bilo bi super, ai ne, mora bit jedan vojnik po accu što je meni bezveze ali eto.

Shvati sarkazam nekad zenga, nije sve kako se čini na prvu.

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

@Zenge: U Diablu ipak možeš kreirati više likova na jednom accountu, pa on i brat mogu igrati svak svojeg, dok bi u BF3 morali "dijeliti" istog vojnika.

ne igram diablo ,ali shavaćam da imaš izbora više likova na jednom accountu,ti s jednim razbu s drugim i rokate ,sve super,naravno ne istovremeno,

tako sam i ja mislio za bf,ti si primjer 100-ti lvl hočeš još jednog napravit sa lvl-om 0,znači od početka,

buraz igra sa lvl-om 0 i otključava ,a ti sa 100-tim ili obrnuto,totalno nevažno,naravno ne istovremeno,

to bi bilo čist fer,šta ne?

mislim ,meni je jasno da korporacije/tvrke/developeri teže ka profitu iliti zaradi,ali to je pametniji potez nego izbor restarta starih statsa.

to je moje mišljenje.

@fila ma brijo sam da si prešo na tamnu stranu dajsa :)

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 15:39 (ZeNGe_CRO-mt).
16 godina

Neno se je baš opustio sad kad je još jedan uhvaćen i smatra da sad njegovo cheatanje gubi na vrijednosti i može ponovo biti "prihvaćen u društvu". Tu se izbijaju užasno nezanimljive i nemaštovite šale s njegove strane, čak sam u par postova vidio čuđenje da "zašto netko ne želi priznati da je cheater", a naravno isto tako se je na njegovo priznanje čekalo tjednima. 

Neno jadnik si, cheater, nedostojan ovog foruma i ove igre. Ne zaboravlja ti se to tako lako, i to što se Furyo s*ebao ne znači da si ti manje s*eban.

Tek sam se probudio pa bi mi redosljed riječi u rečenici mogao biti i više no retardiran. Hvala na razumijevanju.

P.S. Isprike svima na padobranstvu :D

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 15:44 (dreammaker).
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Vidim par iljada stranica posta.

Nisam nikad igra bf i cod.Ja sam gamer stare garde (ut3 i q3).

Jel cemu taj multiplayer,jel se moze campanjem dobiti partiju?

Jel to vise teamwork igra?

Jel ima klasicnog DM napucavanja?

Dal se moze recimo ut3 i bf3 uspoređivat?

Mislim oba su fpsa.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
themilition kaže...

Mislim oba su fpsa.

{#}

molim drzati se teme o mcdonaldsu i haxorzima...{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
15 godina
themilition kaže...

Mislim oba su fpsa.

Je, dobar je, imam 500 sati i dalje igram. Ima puno oružja vozila i ok mapa. Servera i ok ljudi za igrati

Je, više je teamwork, ali na public serveru se tome ne  nadaj. Nađeš ekipu na ts i igraš, igra dobije smisao.

Imaš tdm, imaš gungame i imaš squad dm. Dakle od 4v4 do 32v32 tdm napucavanja.

Pa ne previše. Ut3 je prebrz i prekaotičan za ovo. Eventualno dio ako ima vozila i ono zauzimanje onih noda ili kako je već bilo zab. sam.

Igra je ok, pruža dosta zabave, ima dosta domaće ekipe, neki su chiteri ali svjedno ih volimo sve i super nam je, bit će super dođi i ti.

ZeNGe_CRO-mt kaže...
TomoR kaže...

ne igram diablo ,ali shavaćam da imaš izbora više likova na jednom accountu,ti s jednim razbu s drugim i rokate ,sve super,naravno ne istovremeno,

tako sam i ja mislio za bf,ti si primjer 100-ti lvl hočeš još jednog napravit sa lvl-om 0,znači od početka,

buraz igra sa lvl-om 0 i otključava ,a ti sa 100-tim ili obrnuto,totalno nevažno,naravno ne istovremeno,

to bi bilo čist fer,šta ne?

mislim ,meni je jasno da korporacije/tvrke/developeri teže ka profitu iliti zaradi,ali to je pametniji potez nego izbor restarta starih statsa.

to je moje mišljenje.

@fila ma brijo sam da si prešo na tamnu stranu dajsa :)

Ma samo sam htio reć razliku uzmeđu diabla  i bf3. Da se u bf3 moglo raditi više vojnika onda bi igrali svako svoga i uzeli igru skupa. Ovako bi morali djeliti vojnika što ni meni ni njemu ne paše. Čemu nakon super sistema na bc2 do 5 custom vojnika preći na ovo...yeba ih baflog i to ali dobro. 

Bilo bi fer da, ali ne za njih, jer time sile sve da kupe da igraju.

kakav je tebi dlc ne dolaziš više na ts pa ono

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 16:00 (fila2208).
13 godina
protjeran
berto kaže...
themilition kaže...

Mislim oba su fpsa.

{#}

molim drzati se teme o mcdonaldsu i haxorzima...{#}

Dakle igra je smeće,havala!

Neću probavat.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja sam zdenko1991. nisam mogao do sada komentirati nista zato sto sam na terenu. eh sad sto se tce nene decko je bio cheto i jbg sta sad punkbuster je svoje odradio za mene je ta tema bila gotova cim je screenshot bana pokazan.                                                                                                                              MadCroatz = saka jada i ludila. exco totalni no skill furiyo jedini igrac vrijedan spomena normalno chiter, joj sorry nije mcdonalds je kriv. Clan koji uopce nije vrijedan spomena.                                                               53 ice jedini clan koji izuzetno postujem i ovim putem pozdravljam veselim se buducim warovima                          Pis = clan koji sam smatrao pro klanom a kad ono hrpa whinera igrali smo war na metro di smo vas zgazili pa ste vi dobili bazzar. nije mi jasno zasto me stalno stavljate u kontekst chitera. gledam i citam vase glupe postove, neznam ko je piso al ide ovak. ja corona i jos neki se nakuknemo i padnemo mrtvi.????? wtf iii a kaj bi se trebalo desit kaj bi trebali proletit kroz moje metke ili komentar dodem im sleda zdenko se okrene i stisne mi head. pa da znao sam da ides sta sam te trebo u noge gadat. ja sebe nesmatram uopce nekim pro igracem al ovi pisovci boze dragi placimacaka. decki, niste vi jedini igraci u hrvatskoj koji znaju igrat tak da nemojte samo whinat i optuzivat s glupostima. pogledajte  moje statse pa kaj mislite da bi mene vi trebali ubiti kp nekoga ko prvi put igra. oprostite na dugom postu al morao sam se javiti da stanem glupostima na kraj. vracam se u 8 mjesecu tak da pisovci nemorate pisat da se skrivam. u 8 mjesecu pocinje ovnanje xxx clana scenom e i pozdravljam svoje decke i drago mi  je sto se nisu raspali.

Moj PC  
6 5 hvala 4
16 godina
neaktivan
Cyber_Freak kaže...
blbla?

Ostavi se MC-a...

zdenko1991 kaže...

ja sam zdenko1991.

I tako i ti zdenko1991, ti si taj zar ne? Nisam bas shavtio po postu!

Pisi o meni sta hoces, ali nemoj generalizirati i uplitati cijeli MC klan u ovo...

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 16:28 (Co7).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mislim da smo se malo pogubili zar ne? Neno je svršena priča, sad šutamo Mekdonaldiće. A vidim da svi nekako to izbjegavate, oni su jos uvijek zlatna "mladež"...a nisu ni dobili još uvijek zasluženu porciju

predlažem novi amblem

Moj PC  
4 2 hvala 1
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

ja sam zdenko1991.

nije se dalo zakljucit iz nicka....{#}

pa di si zdenko njubino nema te nigdje,

neznam dali ces moc igrat jer te nick jos uvijek par puta dnevno reporta tako da samo se nadaj da nisi ban dobio{#}

15 godina
neaktivan
Co7 kaže...
Cyber_Freak kaže...
blbla?

Ostavi se MC-a...

a sta ti sad smeta, a kad se pljuvalo po xXx klanu nazivalo svih haxorima, kikalo nas se sa servera... to je bilo ok?!

i kako to da vi niste znali da vam voda klana haxa?!?!...pa morali ste znat....{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da stvarno ste nas pljuvali i govorili svasta,sad otrpite ovo.ja necu nista govorit jer je za mene ova prica gotova.tako je kako je i nemozes iz ove koze.ma nastavit cete normalno igrat kao i do sad samo nek se slegne sve

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Neno se je baš opustio sad kad je još jedan uhvaćen i smatra da sad njegovo cheatanje gubi na vrijednosti i može ponovo biti "prihvaćen u društvu". Tu se izbijaju užasno nezanimljive i nemaštovite šale s njegove strane, čak sam u par postova vidio čuđenje da "zašto netko ne želi priznati da je cheater", a naravno isto tako se je na njegovo priznanje čekalo tjednima. 

Neno jadnik si, cheater, nedostojan ovog foruma i ove igre. Ne zaboravlja ti se to tako lako, i to što se Furyo s*ebao ne znači da si ti manje s*eban.

Tek sam se probudio pa bi mi redosljed riječi u rečenici mogao biti i više no retardiran. Hvala na razumijevanju.

Sto se sve moze reci i za tebe, i sve koji su ti lajkali post, jerbo zaboravljas da si ovime umanjio Furyjovu štetu svima nama. svi se drzite rezervirano prema njima, kao:" ma, ok, nije nist bilo", a nast ste razapinjali, sjeckali, kolcima probadali...njih samo i dalje perom po jajima cesite... i jos nesto? nitko nije zatrazio od Furyja i MC-a da se isprica?

16 godina
neaktivan
berto kaže...
 a sta ti sad smeta, a kad se pljuvalo po xXx klanu nazivalo svih haxorima, kikalo nas se sa servera... to je bilo ok?!

i kako to da vi niste znali da vam voda klana haxa?!?!...pa morali ste znat....{#}

Necu se tu raspravljati s vama!

Odakle vam da je FURYO vodja klana? On je tek dosao u klan prije 5mj, a klan postoji vise od godinu i pol.

Ako ste dovoljno inteligentni necete generalizirati...
Ako niste, generalizirajte... Ali se nemojte onda plakati zbog odnosa izmedju klanova!

[M|C] ex_Co7
16 godina

Čiter - beživotno biće koje misli da će ga ljudi poštovat više ako bude killing machine nakon partije.

Ne kužim u čemu je čar igre ako znaš da ćeš bit najbolji bez puno truda, ako vidiš gdje ti se protivnici nalaze i ako ih možeš ubijat kroz zid?

Gluparije (forum neda drugi izraz) čiste...Iako ovo je igra, neki fakat trebaju odrast. Nije ovo GTA pa da se koriste šifre hahaha...

P.S. A ovaj Neno misli da je sad to postalo moderno pa najavljuje klanove i hvali se. Frajeru pokopaj se.

Trebao bi sam tražit da te se banna sa ovog foruma jer si smrdljiva varalica (može karton, ovo je zbog gušta).

IGRA ili IGRICA, isti je k***c...odrastite i prestanite se živcirat oko gluposti. Nitko vam nije opsovao majku.
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 16:46 (mrxa1).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

KAD CE SE ISPRICAT MC SVIMA, A POSEBNO NAMA, U POGLEDU FURYJA KAO CITERA (btw. on vam je nositelj timova na BCHR-u; i nisam vidio da ste suspenziju dobili)? Neno je svoje odradio asshooooooooli koliko ja znam?

Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
pa jel tko kome brani napadat ikog?govorim xksićima. mi (samo) prcamo sa strane vi tu sad trebate odradit svoje. to što je dosta ljudi prcalo čitera nenu ,jer su imali neku vrstu laganog konflikta sa dotičnim uključujući mene. ajde nekaj smislite,mi pratimo,bar da nije dosadno.uključite maštu :)
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
dreammaker kaže...

Pretpostavljam da se cesljas u stranu? kaj ne?

Gledaj Shabane,boli me tuki za zvjezdice i ugled na Bug forumu i za prihvat u BUG zajednicu (BIG DEAL)...Ja sam ovdje svoju pricu zavrsio sto se tice BF3-a i to je to,dobio ban i gotovo...Nisam se nikako javljao jer nije bilo potrebe..

No,nakon Furyevog bana,stvari se mijenjaju za 360 stupnjeva,i osjecam potrebu za javiti se,trolati,sprdati itd..

Kome smetam taj ce me ignorirati..Bitno mi je da MC-ovci vide postove i pogotovo Dr.Mr.Soc. Cheat Furyo....

Nikome se nisam zamjeri sa foruma osim klana MC,tj Furyu i Ex-u...

Zato molim te,opusti se,ignore i kani se reply na moje postove...OK?

Da je bilo tko drugi iz bilo kojeg drugog klana dobio ban ne bih rijeci rekao niti se javljao na forum..ali posto se radi o MC i Dr.Furyu koji se najvise nasladjivao,morao sam...

Furyo i Ex-pex-blex su se nasladjivali danima na moj ban,vrijedjali,zbijali sale,izdavali vide-e kojekave,sklapali pjesmice,prijetili itd..

E sad micek doslo je i mojih 5 minuta da i ja njih malo trolam..Zato se opusti,stisni X na moj profil da nevidis moje postove i STFU !!!

Vjerujem u Boga i njegovu pravdu..Ja sam dobio sto sam zasluzio..Nije lijepo rugati se tudjoj nesreci!! To se Dr.Furyu odbilo o glavu..

Nikoga nisam ovdje od vas vrijedjao niti pisao o nekome nesto ruzno osim o Ex-u..Jel tako?

Nemam dreammakeru nista protiv tebe..

PEACE!!

A ti Ex ostavi se Zdenka i xXx klana..Ja sam dobio ban,zato sam kaznjen..

Kako te nije stid uopce optuzivati clanove mog "bivseg" klana a tvoj "war leader" je isto popio ban??Odakle ti to pravo?

Mogu se kladiti u 100 eura da si ti bio taj prijatelj koji mu je "ukrao" account i pomogao da zataska ovo sve,sto je stvarno jadno...

NAPOMENA: izvinjavam se svima vama ako trolam,ali jednostavno svi znate sta sam trpio od MC klana kada sam ja dobio ban..

Svi su se bili raspisali,bili su "nadahnuti" sto se tice pisanja i raznih ideja da me isprdaju..

Jeste li se zapitali gdje su ti sad ljudi? (Lateralus,Semper Fi,Plexx,Mad Tom,a i Ex je skratio postove) ???

Zasto sada ne komentirate?Nitko od vas nije tu stao u njegovu (Dr.Furyo) obranu osim Ex-a? Pa sta je sad?? U cemu je problem??

Sta sad,dobio sam ban,oslovljen sam kao "citer",i gdje sad pise da ja ne mogu ovdje ponovo komentirati?? Jel ima mozda pravilo neko ili??

Postivam ovdje sve na forumu osim Ex-a i neki MC-ovaca..Jer se nisu pokazali kao ljudi kad sam ja dobio ban,likovali su i napravili sapunicu od mene na 100 stranica..

I sad kad je njihov war leader dovio ban sad sute kao zaliveni i mole se da ce to sto prije preoci..E pa gospodo,malo ste se zahebali...

Nestalo kupona za MCdonalds ili??

Tisina...!!!!?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 17:18 (Cyber_Freak).
14 godina
Battlefield 3

Jao jao cemu opet 20 stranica nepotrebnog spamanja jer je tamo neki nobo koristo

cheatove? Pa ako je dokazano da je , ako je popio ban kkthxbb zatvoreni slucaj ali

ne vi rade spamajte 20 stranica ko je vise butthurt i ko ima duzi epeen.

twice the pride double the fall
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ovo je gore od turskih onih mutavih sapunica,emocije pucaju sa svih strana,čiteri whinaju ja ću se zvrištat

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

MrXA samo za tebe i sve ostale tvoje istomisljenike, koji se zelite zastiti od citera 

Moj PC  
6 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice