tu bi se cak moglo i singleplayer zavrsit.. ovo je odlicno
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jeste vidjeli ovo? :D
Jeste vidjeli ovo? :D
yep
Jedan malo duži službeni filmić:
Fault Line Series Episode I: Bad Part of Town
"I'm fucked up, but I'm up!" epic :)
Igra izgleda odlicno, od grafike pa do osvjetljenja...
joooooj......epic
dio gdje se vuce vojnik je odlican... malo ce usporit igru i dat vise taktickog i team play zara....
Definitivno, nemojte očekivati da ču vas vući po podu lol :P
Dobro da si rekao,nećemo sad mi ni tebe
samo da nesto naprave da nema vise "vlakica" (medic squadova)
djubrad mucka jedna
Dobro da si rekao,nećemo sad mi ni tebe
Dobro dobro, budem si smislio novi nickname
Ahhhhhhhhhhahhhhhhhhhh ja sam svršio lol
Nego jeste li primjetili da je ovaj gameplay trailer sa PC-a, a ne sa konzola kao kod drugi igara.To se rijetko viđa u današnje vrijeme. Izgleda da će stvarno PC-u posvetiti dosta pažnje ili možda čak rade igru prvo za PC pa će onda portati za konzole.
Bravo DICE
Ahhhhhhhhhhahhhhhhhhhh ja sam svršio lol Nego jeste li primjetili da je ovaj gameplay trailer sa PC-a, a ne sa konzola kao kod drugi igara.
To se rijetko viđa u današnje vrijeme. Izgleda da će stvarno PC-u posvetiti dosta pažnje ili možda čak rade igru prvo za PC pa će onda portati za konzole.
Bravo DICE
Lol da , vidi se W,A,S,D.
Također vjerojatno imaju dobar test pc koji može da frapsa igru na full detaljima, u nekim trenutcima imam osječaj kao da je igra malo usporila.
sad sam naso na youtubu taj video isto i ja bas ga htio linkat al znao da sam da je vec neko ostavio link sam kaj sam brijo da je pirat hahaha
AAAAAAAA NE,necu je kupit!
Preodlicno izgleda,nego ovo mi nije jasno kad tjelo vuces po podu da ga ozivis,kaj to znaci da recimo medik vise nebude dosao s defibrilatorom i u sekundi te ozivio,nego ce izgleda trebat neko vrijeme za ozivljavanje(6 sekundi)?
Znaci onda automatski bu se spawn vrijeme produzilo kad te ubiju(minutu i pol recimo)?Kaj mislite?
Prekjucer preordao crysis 2 a uskoro cu BF3 :)
lolik91 kak ti imas sad u bc2 postavke kaj se tice rezolucije i toga kad si kupio novu grafu?
Ahhhhhhhhhhahhhhhhhhhh ja sam svršio lol Nego jeste li primjetili da je ovaj gameplay trailer sa PC-a, a ne sa konzola kao kod drugi igara.
To se rijetko viđa u današnje vrijeme. Izgleda da će stvarno PC-u posvetiti dosta pažnje ili možda čak rade igru prvo za PC pa će onda portati za konzole.
Bravo DICE
Također vjerojatno imaju dobar test pc koji može da frapsa igru na full detaljima, u nekim trenutcima imam osječaj kao da je igra malo usporila.
LOL pa ne snimaju oni sa frapsom
to sigurno drugi komp snima
Bravo DICE
Vidim da znaš iz prve ruke.
to je jedini logican nacin
tako da se ne opterecuje racunalo koje pokrece igru
Racunalo koje je vrtilo igru u pojedinim trenutcima pokazuje znakove usporavanja, pogotovo na večim otvorenim mjestima.
Moguće da drugi pc to snima, no opet pc na kojem se igra ima ulogu distribucije na možda eksterni ekran ili slično (pretpostavka)
Racunalo koje je vrtilo igru u pojedinim trenutcima pokazuje znakove usporavanja, pogotovo na večim otvorenim mjestima.
Moguće da drugi pc to snima, no opet pc na kojem se igra ima ulogu distribucije na možda eksterni ekran ili slično (pretpostavka)
jao boze sa cime se ti zamaras
jao boze sa cime se ti zamaras
Očito nisam jedini čim si ušao u raspravu o tome.
A dobro, šta je tu je, neće svijet propasti.
Čisto sumnjam da bi se to puno i koristilo u igri, čini mi se previše riskantno
A dobro, šta je tu je, neće svijet propasti.
Čisto sumnjam da bi se to puno i koristilo u igri, čini mi se previše riskantno
Bilo bi fora da te mogu šutnut u cover ^^
A ovo povlačenje palih suboraca će biti jako korisno. Pogotovo za odvlačenje mučke đubradi nasred ceste.

Ako se bude moglo penjat na zgrade bit će mućke đubradi snipera po krovovima ko vrabaca.
Meni to izgleda ko free kill u mp.
dode medic i sad on vuce nekog po podu do zaklona
Tak da je ok sto ga nece bit, al se nadam da nebu onak umjetno ko u bbc2 kad medic dode iznad lesa i onda sam odjedno on stoji.
A pre kul mi je sto ce te eksplozije odbacit, sam se nadam da ce i tog bit u mp
Nitko ne spominje prone sto su rekli da ce biti uvedeno.
Tko će onda skinuti mućko đubre na 200m+ koje leži u žbunju i samo mu glava viri
Veselim se unaprijed