- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Isusa ti....koja nakupina...smeca. Niste nista doli ljubomorni, jer ste nepobjedivi, jer ste na vrhu godinama!!!NAJJJAČIIII ste.... I PiS i MC!! kako jadno od Vas, jedne i druge smo pobijedili, svatke na drugoj mapi, pa fala bogu da treba izbaciti jakog konkurenta iz igre. Jedino (G) suti, ocito pametni ljudi
Ajde da se ja malo uključim. Evo xyan za naći samo jednu od tvojih izjava zbog koje bi se trebalo ispričat trebalo mi je otprilike pola minute. Žestoko ste ga branili, pri tome vrijeđajući druge. Bahati ste tu na forumu, bahati ste na publicu kad igrate i redovito u chatu vrijeđate. Ja iskreno ne vjerujem da možeš s nekim konstantno igrat i ne znati da je cheater. Vjerujem da većina iz vašeg klana to nije znala, ali vi koji ste uvijek na istim serverima i stalno igrate zajedno morali ste znati, ili barem sumnjati.
Što se tiče lige, nama iz CHC baš nije jasno odakle ta prijateljska nastrojenost prema vama i kako nikom nije potreban UAC i svi vam kao vjeruju. Kad sam napisala tamo da hoćemo s UACom , neno je naravno napisao nešto posprdno. I da s UACom zna sve trzat čudno, nekima manje, nekima više, al s vama nam nije palo na pamet igrat drukčije. A sad pak vjerojatno neće nikom past na pamet više igrat s vama, naročite ako zadržite svoj uzvišeni stav.
Da li bi se prelaskom na optiku drasticno smanjili pingovi, ili to vise ovisi o hardveru nasih operatera? I njihovim vezama prema van?
(Naravno, optika je brza i ima manji ping, ali pretpostavljam da se veliki postotak pinga gubi kod t-com-a i prijatelja.)
Da istina Danny, branio sam ga jer je bio nevin. Sada ocito nije, niti ga sada branim. Sada branim nas ostale, mislim da je to u redu, zar ne? Neno vise nece igrat, to vam je valjda jasno, sve meceve mozemo ponovit, to je valjda jasno isto? Moje spominanje Tuđmana i Šuška, te Gotovine, valjali bi razumjeti oni koji mozda zericu vise znaju zbog cega se Gotovini sudi - covjek je kriv po zapovjednoj odgovornosti - jer Suska i Tudjmana nema da im se sudi na ovom svijetu -> ovdje sam prpije svega aplicirao na nas, ne zelim da se nama "sudi" dakle ostalim clanovima xXx-a, a ima ih podosta (20-tak aktivnih).Da lupim jos jednu paralelu - jel americka atletska reprezentacija prozivana zbog toga sto je Marion Jones uzimala steroide? mislim, ovo sve lici na takav jedan ŠKANDAL, bavimo se ovim profesionalno, zar ne?
LJUDINA, ajde molim te da razrjesimo i te ostale citere, reci SAD radi svoje i tudje obrane, da se ne pojavi jos neki acc naknadno na tipa x22, aimjunkies i takvim smecima od stranice. Zalosno mi je da se jedna takva "institucija" kao sto je PiS uopce bavi takvim glupostima, ili sto se morate bojati nekog kao nas - pa imate 20 vrlo dobrih igrača, poslozite to i pobijedite. MC, necu ni spominjat, neke stvari dignu tlak, al Semper_fi-ja, Fury-ja i PlexX-a smatram ok, ubiti sve decke tamo - samo ove ostale mozda ne spomenute molim da se saberu.
@LV(CHC): cekaj, ja ne vidim nista bahato u ovoj izjavi - doli procjene da mozemo pobjedit svakog. sa ili bez nene...vi ste ti koji se svaki put javite i svoje neuspjehe opravdavate neninim ponasanjem. Mislim, da neno je sam igrao protiv vas, i 300 ticketa razlike napravio. Isto kao i protiv Gerijatrije poslije u classicu, neno je sam pobijedio kao gunner u heliju....ajde molim te i tebe i sve ostale ... ili se saberite i vjezbajte, ili bare sutite nakon poraza i analizirajte gdje ste pogrijesili
Što se tiče lige, nama iz CHC baš nije jasno odakle ta prijateljska nastrojenost prema vama i kako nikom nije potreban UAC i svi vam kao vjeruju. Kad sam napisala tamo da hoćemo s UACom , neno je naravno napisao nešto posprdno. I da s UACom zna sve trzat čudno, nekima manje, nekima više, al s vama nam nije palo na pamet igrat drukčije. A sad pak vjerojatno neće nikom past na pamet više igrat s vama, naročite ako zadržite svoj uzvišeni stav.
Mi (19xx) izbjegavamo UAC iz više razloga.
Prvi i najvažniji je što UAC ne funkcionira kako bi trebao. Screenshotovi za bf3 su crni i ne vidi se ništa, a da on sam ulovi cheat to nema šanse jer iole bolji cheat ga premosti bez problema.
Drugi razlog je što ponekad stvara probleme tijekom igranja (lag, trzanje i sl), a nerijetko i ne napravi screenshotova koliko bi trebao.
Uglavnom UAC je jako loš program i bolje je igrati bez njega nego s njim - bez obzira da li znaš da je u protivničkim redovima čiter ili ne.
Isusa ti....koja nakupina...smeca. Niste nista doli ljubomorni, jer ste nepobjedivi, jer ste na vrhu godinama!!!NAJJJAČIIII ste.... I PiS i MC!! kako jadno od Vas, jedne i druge smo pobijedili, svatke na drugoj mapi, pa fala bogu da treba izbaciti jakog konkurenta iz igre. Jedino (G) suti, ocito pametni ljudi
Ajde da se ja malo uključim. Evo xyan za naći samo jednu od tvojih izjava zbog koje bi se trebalo ispričat trebalo mi je otprilike pola minute. Žestoko ste ga branili, pri tome vrijeđajući druge. Bahati ste tu na forumu, bahati ste na publicu kad igrate i redovito u chatu vrijeđate. Ja iskreno ne vjerujem da možeš s nekim konstantno igrat i ne znati da je cheater. Vjerujem da većina iz vašeg klana to nije znala, ali vi koji ste uvijek na istim serverima i stalno igrate zajedno morali ste znati, ili barem sumnjati.
Vjestice, sjedi 5
Pravi muži ne trebaju UAC, jer jedni drugima vjeruju. I to je to.
Ekipa poput Nene je očito spremna napravit sve da bi bila "bolja", pa čak i ako to znači zajebat povjerenje svoje ekipe.
Mi (19xx) izbjegavamo UAC iz više razloga.
Prvi i najvažniji je što koristimo aimbot,pa nam UAC radi probleme.
A i kad uključimo WH baca nas van sa servera.
Znao sam!
@skilledžija
Mi to sve znamo, al tu se radi više o principu. Po nama je reći "UAC nije potreban" bilo kao reći "ok, imamo povjerenja u vas". Ne znam je li ipak zbog nekog opreza zbog UACa, al prilično smo sigurni da neno ništa nije koristio protiv nas (istina možda je i procijenio da ne treba jer su dovoljno jaki da nas dobiju bez toga). Kasnije tu istu večer gerijatrija je igrala protiv njih (bez UACa) i mislim da oni baš i nisu sigurni da neno nije koristio ništa.
Sve to je nevažno kad možeš nakon meča s istom tom ekipom pikati na istom TS-u i zabavljati se. Tad postane nebitno tko je pobijedio i tko je šta napravio. Takvi ljudi neće pokušati pobijediti po svakoj cijeni.
19xx i CHC FTW!
Mi to sve znamo, al tu se radi više o principu. Po nama je reći "UAC nije potreban" bilo kao reći "ok, imamo povjerenja u vas". Ne znam je li ipak zbog nekog opreza zbog UACa, al prilično smo sigurni da neno ništa nije koristio protiv nas (istina možda je i procijenio da ne treba jer su dovoljno jaki da nas dobiju bez toga). Kasnije tu istu večer gerijatrija je igrala protiv njih i mislim da oni baš i nisu sigurni da neno nije koristio ništa.
...nije koristio nista osim spelova i magija od "faking" witch doctora
da, da, da Sh1nox je nitko i nista, cheater, ja u tenku sam nitko i nista, cheater, crazzy ko pilot je nitko i nista, cheater (a covjek infantry igra na joysticku), sva ostala ekipa koja takticki radi marljivo ko infantry, nitko i nista cheatery. Mislim na ESL-u te bar netko pohvali poslije meca, i cestita, i to je jedina dobra stvar - nemas kontakta s njime vise, pa ne moze vajnat ovako po forumima. Kazem jos jedanput - saberite se, konsolidirajte, izazovite, stavite kakva god pravila zelite i igrajmo. dokazite da ste bolji i ja cu vam od srca cestitati. Evo, ako nisam imao prilike Dannyju i ekipi cestitai sti su nas na teheranu dobili, sad cu - svaka cast, pripremili ste se i napravili zadacu, zasluzena pobjeda. ostali, napravite zadacu pa mozda i vi upisete koju pobjedu. opravdavanje da ste zbog nene izgubili vam ne stoji. i degradira vas jos vise.
Vjestice, nije da imamo covijeka koji je medju 20 najboljih na svijetu u dogfightu, to je cisto jedna druga dimenzija letenja, jetom. Pa kako ste podcjenjivacki, ne mogu vjerovat. Dakle mi smo ostali DREK, neno jedini sve radi....
Ne shvaćam općenito od kud vam (ne odnosi se ovo na tvoj post xyan) volje da toliku famu dižete oko ovakve gluposti. Čovjek je kupio čit, varao je i otkrili su ga. Kaj sad, nije kraj svijeta. Čiter je dobio ban a vi ostali možete nastaviti sa svojim životom i nikome se ništa ne mijenja.
Veliki broj sudionika rasprave je igrao protiv aimjunkie_nenota i na publicu i PCW-ove, mnogima je bilo sumnjiv ali su sutjeli jer nije bilo dokaza.
Kad je izbila afera ukradeni_mail_x22 nenot je mijenjao pricu vise puta (nazalost postevi su obrisani pa se ne moze sve rekonstruirati), tu pricu su neki popusli, a neki su jednostavno odustali (iako su znali da tu nesto ne stima). Da je ovaj zasutio i nestao (znao je da je kriv), on je nastavio igrati i vrijedjati druge pojedince (koji mu uglavnom nisu ostali duzni) i klanove. Da stvar bude gora njegov klan ga je odlucio podrzati, iako je vec tada bilo jasno da nesto ne valja u toj prici! Clanovi xxx klana su se ukljucili u vrijedjanje i omalovazavanje svih koji su imali za reci nesto protiv nene. Ostaje pitanje da li je jos netko u klanu znao za varanje...
Sad kad imamo konkretan dokaz (za ono sto smo vec znali, ali nismo mogli dokazati) i moramo si malo dati oduska, jer nije lijepo kad netko tjednima radi budale od svih Hrv. klanova.
Osobno preozbiljno shvacam BF3 i igram ga vise nego sto bih trebao zato bolje da ne pisem sto mislim o ovakvih slucajevima.
Igrao sam i ja protiv njega na pubu i u warovima pa ne je*em majke po forumu.
---
Xyan, koga boli tuki za vaše reference, prva mjesta u dogfightu i te gluposti?
Ako si kroz igru išao stvoriti neki respekt prema sebi mislim da si epski fejlao - u životu.
Fućka mi se kakva je osoba X kao igrač, ne zanima me što može, od koga je bolji i što je napravio do sad. Zanima me samo to da je normalna osoba spremna na zafrkanciju. Đaba ti sav uspjeh u nečem virtualnom ako se ponašaš kao tuljan.
Ne opravdavam nikoga, na ts-u sam uvijek zagovarao hladnokrvan pristup, samo zelim objasniti zasto je ovako puno bijesa u postevima.
Xyan, daj stani, razmilsli sto pises. Osnivac klana koji branis je dokazano cheater! Svaka runda u kojoj je on igrao je sad dovedena u pitanje! Jedino pameto je maknuti se sto dalje od toga.
da, da, da Sh1nox je nitko i nista, cheater, ja u tenku sam nitko i nista, cheater, crazzy ko pilot je nitko i nista, cheater (a covjek infantry igra na joysticku), sva ostala ekipa koja takticki radi marljivo ko infantry, nitko i nista cheatery. Mislim na ESL-u te bar netko pohvali poslije meca, i cestita, i to je jedina dobra stvar - nemas kontakta s njime vise, pa ne moze vajnat ovako po forumima. Kazem jos jedanput - saberite se, konsolidirajte, izazovite, stavite kakva god pravila zelite i igrajmo. dokazite da ste bolji i ja cu vam od srca cestitati. Evo, ako nisam imao prilike Dannyju i ekipi cestitai sti su nas na teheranu dobili, sad cu - svaka cast, pripremili ste se i napravili zadacu, zasluzena pobjeda. ostali, napravite zadacu pa mozda i vi upisete koju pobjedu. opravdavanje da ste zbog nene izgubili vam ne stoji. i degradira vas jos vise.
Vjestice, nije da imamo covijeka koji je medju 20 najboljih na svijetu u dogfightu, to je cisto jedna druga dimenzija letenja, jetom. Pa kako ste podcjenjivacki, ne mogu vjerovat. Dakle mi smo ostali DREK, neno jedini sve radi....
Ma xyan jesam li ja to igdje spominjala? Sve je to 5... al ne vidiš li da je to sve umrljano, zmazano i da smrdi sad? :) Danny je to jako lijepo rekao malo gore... "Sve je to nevažno kad..."
A ti i sad pokazuješ da ti je samo pobjeda važna, a ljudski odnosi i neka kultura ponašanja su ti sasvim sporedna stvar...
@skilledžija
Mi to sve znamo, al tu se radi više o principu. Po nama je reći "UAC nije potreban" bilo kao reći "ok, imamo povjerenja u vas". Ne znam je li ipak zbog nekog opreza zbog UACa, al prilično smo sigurni da neno ništa nije koristio protiv nas (istina možda je i procijenio da ne treba jer su dovoljno jaki da nas dobiju bez toga). Kasnije tu istu večer gerijatrija je igrala protiv njih (bez UACa) i mislim da oni baš i nisu sigurni da neno nije koristio ništa.
Ja sam ti po tom pitanju naivan k'o Danny :P
Ja sam ti po tom pitanju naivan k'o Danny :P
Da mi sad dođe Neno i van on van mi objasni ovo il ono ja bih mu vjerojatno vjerovao.
Da mi sad dođe Neno i van on van mi objasni ovo il ono ja bih mu vjerojatno vjerovao.
Ti si sinko talašika :D
Battlelog je online
Da li bi se prelaskom na optiku drasticno smanjili pingovi, ili to vise ovisi o hardveru nasih operatera? I njihovim vezama prema van?
(Naravno, optika je brza i ima manji ping, ali pretpostavljam da se veliki postotak pinga gubi kod t-com-a i prijatelja.)
Meni se jako smanjio ping kada mi je bila uvedena optika (COD4 sam igrao), da je za ne vjerovati. Prije sam imao recimo oko 60-70ms, nakon optike oko 15ms. Kod T-koma sam imao vezu.
Sry na off, vratite se na sapunjaru
Iako već vidim da će biti kao prvi puta kada su spomenuli nenu, prvo su ga svi optuživali da je čiter, onda je tata Danny pričao s njime i zaključio da nije pa su mu oprostili, tako će biti i ovaj puta... Ili će na kraju ipak saznati da je sam sebi otac
Pa dobro xyne kada smo vec kod toga dali ti cujes sebe sta ti govoris, govoris drugim ljudima da nisu izgubili zbog toga sto je neno koristio cheat. jel ti sebe cujes. igrali smo 5 vs 5 sa vama na bazaru i dobili smo vas iako je neno imao ukljucen cit i to znam jer sam vam dolazio sa leda svima vama koji ste bili zbuksani u jednoj prostoriji i ja reko sada cu ih ja rijesiti, a kada ono vas neno se okrenio tako munjevito prije nego sto sam i ja poceo pucati po vama i sprasi mi headshot, pa isto tako i zdenko, nismo ni krenuli igrati a lik je vec imao 8:0 u 2 min, nije nitko mogao izvirivati padali bi ko muhe Corona, mystik,hrca,bongo i ja. ali sve je to nebitno jer smo vas ipak dobili uz citeve, ako zelis opravdati obraz klana bilo bi ti bolje da se ispricas ljudima i kazes, cujte ljudi ipak sam bio u krivu neno je ipak cheater bili smo u krivu i ispricavamo se svima koji su igrali sa nama. a ako se nebojis slobodno stisni chalenge u bchr pa nas izazovi 5 vs 5. Jel dogovoreno?
Inace smatram da ste ti i switch stvarno ok decki.
Da li bi pomoglo ako si kupim još RAM-a?
Ne opravdavam nikoga, na ts-u sam uvijek zagovarao hladnokrvan pristup, samo zelim objasniti zasto je ovako puno bijesa u postevima.
Xyan, daj stani, razmilsli sto pises. Osnivac klana koji branis je dokazano cheater! Svaka runda u kojoj je on igrao je sad dovedena u pitanje! Jedino pameto je maknuti se sto dalje od toga.
I šta da sad mi radimo? netko drugi ce preuzeti njegovu poziciju i to je to. Da ga prijavim sudu casti? ne razumijem sta zelite? da se rasformiramo? ili preimenujemo? Necemo to nikad napravit, ako mi to sami ne zelimo...Nisam vidio ni da su se Inter ni Juventus(ove godine su i prvi) rasformirali, a napravili su malo gore stvari...
Zasto tako bezocno lazete?!? prijavite se na ligu, i kazete da vam pobjeda nije bitna? mislim, ono. razumijem dannyja i HR.squad, Antraksa i 19xx, ali ostali? zasto lazete. da vjestica, ti i CHC igrate radi medjuljudskih odnosa. Odite pa onda volontirajte u Crvenom križu ili u pučkoj kuhinji, ja svoje medjuljudske odnose i doprinos drustvu gradim kroz slicne organizacije...
@ljudina: Ja se nemam u Nenino ime sta ispricavati, zao mi je ali necu. Rekao sam vec, branio sam ga kad je bio nevin, sad ga ne branim, samo nas ostale. Mogu se ispricati ako sam tebi osobno nanio neku stetu, ili te uvrijedio na bilo koji nacin - evo, žao mi je. čelenđat vas ne mogu, a i k tome nije odluceno jos tko ce kao 5. igrač koji će uci u taj tim.
Vidi, vidi, na sluzbenoj FB stranici od Battlefielda:
Battlefield 3
Hello soldiers!
We are here to announce winners of our little 'Like & Share' contest.
Winners are: Filip Maric & Viktor Blazevic
Neki nasi, ha? :)
Nemam pojma sto je to za natjecaj, ni dal su nesto dobili :))
Da li bi pomoglo ako si kupim još RAM-a?
Ako želiš da ti igra bolje radi? Da.
Ako želiš postati bolji igrač? Ne.
Ako će bolje radit mogu postat i bolji igrač :)
Začarani krug!!!
Niste vi ostali drek...imate super igrače. Evo i mi iz G vam naivno vjerovali i nismo tražili UAC. Imali ste igrača koji nije bio prijaljen i rekli smo OK...drugim riječima pristupili smo vam kao i ostalim klanovima. Rekao sam ti na private da nam je neno bio čudan (možda je stvarno imao super dan a možda si ga je i sam iskreirao) i opet nismo optuživali. I evo sad se dogodilo to što se dogodilo i sve se mijenja. Rekao si da je neno napravio glupost i je i time vam svima napravio štetu jer ste izgubili povjerenje koje spominjem na početku ovog posta. Isto to povjerenje nemožeš sad dobiti natrag na silu i svađom. I Danny i Vještica i nex i ostali su napisali da je problem u pristupu....u načinu na koji se komunicira. Ja razumijem da sad neki likuju nad vama...ali stari i vi ste likovali nad drugima pa sad to i muški istrpite, reorganizirajte se i krenite ispočetka. Za to šta ste izgubili respekt nemožeš kriviti nas...za to porazgovaraj s nenom. I na kraju...jedina osoba koja bi se u cijeloj priči trebala ispričati je neno....Vama u klanu.
Niste vi ostali drek...imate super igrače. Evo i mi iz G vam naivno vjerovali i nismo tražili UAC. Imali ste igrača koji nije bio prijaljen i rekli smo OK...drugim riječima pristupili smo vam kao i ostalim klanovima. Rekao sam ti na private da nam je neno bio čudan (možda je stvarno imao super dan a možda si ga je i sam iskreirao) i opet nismo optuživali. I evo sad se dogodilo to što se dogodilo i sve se mijenja. Rekao si da je neno napravio glupost i je i time vam svima napravio štetu jer ste izgubili povjerenje koje spominjem na početku ovog posta. Isto to povjerenje nemožeš sad dobiti natrag na silu i svađom. I Danny i Vještica i nex i ostali su napisali da je problem u pristupu....u načinu na koji se komunicira. Ja razumijem da sad neki likuju nad vama...ali stari i vi ste likovali nad drugima pa sad to i muški istrpite, reorganizirajte se i krenite ispočetka. Za to šta ste izgubili respekt nemožeš kriviti nas...za to porazgovaraj s nenom. I na kraju...jedina osoba koja bi se u cijeloj priči trebala ispričati je neno....Vama u klanu.
Done. Da, dado1410, razumijem te, i jasno mi je likovanje drugih, i jos jedanput ponavljam, da nikog doli naseg klana ne branim. reorganizirat se ocemo, respekt povratit ocemo, skill izgubit necemo.