Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

to ti je zato sto lik istalno igra small counqest i esl 5 vs 5 vec zna grand bazar i te city mape napamet. A tko stalno trenira nemoze biti los. a i plus to sto lik vjerojatno igra na optici. evo pogledajte kako igraci padaju kada igrate na optici.

dobar igrac + brutalan internet

kako je fluidan u pokretima..ko da igra na joysticku.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
odjavljen

Cyber_Freak kaže...
Zahvaljuem svim sudionicima BUG foruma sto su mi uljepsali dan na poslu i nasmijali me do suza.. Danas je stavrno bilo EPIC... ;)

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-2dfca045-vb263088.html

je,stvarno epic,tko se sad zadnji smije neno čiteru

13 godina
bmwhartge kaže...

to ti je zato sto lik istalno igra small counqest i esl 5 vs 5 vec zna grand bazar i te city mape napamet. A tko stalno trenira nemoze biti los. a i plus to sto lik vjerojatno igra na optici. evo pogledajte kako igraci padaju kada igrate na optici.

Dobar igrač + dobar cheat ... će biti prije.

Daljine s kojih on ubija i to s par metaka su nevjerojatne. Svaki njegov metak pogađa metu bez obzira s koje daljine puca, a to mi je u najmanju ruku čudno.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
tormento kaže...
glavno da su se neno i danny nasli na kavi di mu je ovaj sve objasnio i danny poceo brisat sve postove koji se ticu nene

i citanja itd. kredibilitet mu je na mjestu, ko i sanader i INA-MOL

nebi me cudilo i da ce ovaj post bit nepodoban i samim time bit izbrisan ili u najgorem slucaju cu dobit koji karton / ban

Micek, ja brišem isključivo postove u kojima forumaši pokazuju svoju primitivnu stranu i počinju s vrijeđanjima. Drugo me ne zanima, a ti i dalje živi u nekom svom svijetu u kojem to ne vidiš.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
bmwhartge kaže...

Dobar igrač + dobar cheat ... će biti prije.

Daljine s kojih on ubija i to s par metaka su nevjerojatne. Svaki njegov metak pogađa metu bez obzira s koje daljine puca, a to mi je u najmanju ruku čudno.

mislim da nije čit,dobro igra,poznaje dobro mapu i već zna gdje se tko pojavljuje i spawna

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
tormento kaže...
glavno da su se neno i danny nasli na kavi di mu je ovaj sve objasnio i danny poceo brisat sve postove koji se ticu nene

i citanja itd. kredibilitet mu je na mjestu, ko i sanader i INA-MOL

nebi me cudilo i da ce ovaj post bit nepodoban i samim time bit izbrisan ili u najgorem slucaju cu dobit koji karton / ban

Micek, ja brišem isključivo postove u kojima forumaši pokazuju svoju primitivnu stranu i počinju s vrijeđanjima. Drugo me ne zanima, a ti i dalje živi u nekom svom svijetu u kojem to ne vidiš.

ma skužio si valjda na šta je tu mislio...

i to je istina,ti si ga na ovom forumu branio poslije tog vašeg "famoznog sastanka",kad god je netko išo spominjat vezano za tu temu dijelio si kartone i brisao poruke plus svi iz XXX-a su se kunili kako neno čiter nije čiter, i

kad sam spomenuo na PBHL forumu kako to da daju Neni čiteru daju igrat nakon svega,Mystiq ga je branio.

ma ja se sjećam prvi tjedan kada sam instalirao ovu igru odmah sam na ovom forumu reako da je taj Neno čiter,da bi mi on pisao kako me ownao sa m320 i da su mi se svi na TS-u smijali.

zamisli kakav šarklo.

XXX-u je bolje da se ugasi na shut down jer ja neznam tko će normalan više s tim dečkima igrat.,a oni tu mogu opet uvaljivat spike i maglu tipa  vjetrenjače,sanader ,nisu znali za čit i takve djetinjasto/glupo/kretenaste fore ,samo ispadaju jadni i glupi,

btw Neno čiteru sine jesi lijepo spavao??{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
Hummer kaže...

Vidim da je aim***kies napravio odličan posao u rješavanju čitera. Napokon da i PB nešto radi. http://www.pbbans.com/mbi-latest50-bf3-lfb41.html{#}

Skuzio sam, pa to je sestrinska firma or DICEa. U njoj rade ljudi koji su prije radili za drugu stranu, pa ti sada uvale cheat koji sam sebe prijavi punkbusteru. Search tags: Industrijska spijunaza, Bourneov identitet, Robert Ludlum, Fox Mulder
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 9:01 (mrfloyd).
17 godina
fila2208 kaže...

I kad izlazi novi dlc, koliko će koštat?

Otišao si u debeli offtopic {#}

Sapunica se gleda, zanima me hoće li Neno na kraju saznati da je sam sebi otac {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
16 godina
moderator
Pero Dinamit kaže...

Sapunica se gleda, zanima me hoće li Neno na kraju saznati da je sam sebi otac {#}

Neno će na kraju saznati da on nije koristio čit,nego je čit koristio njega.{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nažalost ovo je mali primjer trenutnog stanja u našem društvu gdje moral,etika i poštovanje prema drugom ljudskom biću i nisu baš na cijeni.No,budimo iskreni,cijeli naš život od prvog udaha do zadnjeg izdaha je niz interakcija i odnosa sa DRUGIM ljudskim i inim bićima i ako si nepošten,nemoralan,zlonamjeran  prema njima , onda je tvoj cijeli život jedan veliki EPIC FAIL....Mogao bih još o ovome pisat ,ali neću nego ću samo stavit jedan stih/rečenicu iz jedne pjesme od Enigme.

"If you understand or if you don't

If you believe or if you doubt

There's a universal justice

And the eyes of truth

Are always watching you."

Naravno ovo gore je moje skromno osobno mišljenje i vjerovanje :)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 9:49 (Nexus66).

18 0 hvala 2
17 godina
moderator
Battlefield 3

Doći će Neno opet, zar oni ne garantuju novi ključ ako se popuši ban?

Ma to je on išao isprobati free čit što je linkan ovdje kao video prije par dana. Onaj što je linkao video je za sve kriv. Nek se javi, da mu dam crveni, zaje.bao je našeg Nenu.

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Još samo da banaju Danny-a, sknk-a, Nex-a... pa ću bit zadovoljan.

Do tada, ako se mene pita punkuster ne radi svoj posao.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
18 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

wow! kakvo sranje... a i vama koji ste popusili te spike. ko dva tjedna mu je trebalo da kaze da mu je to netko smjestio... ROFL  a u pocetku ko fol nije znao kako se njegov mail nasao tamo..

i sto sad? najgore je to sto su ljudi ruku u vatru stavljali za njega, sve ih je zaye8o. ne vjerujem da cijeli klan ima veze s time, mozda clan ili dva su znala. 

@vash

nece mene vise biti, prodajem acc. sam sebe sam bannao

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Battlefield 3

Analizirajući nenin forumski avatar, znači ovu sliku:

Uočio sam neke sumnjive aktivnosti. Nakon što sam propustio fotku kroz CSI program za obradu fotki, stranica koja je na slici je upravo ova.

11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

uznaci ipak e haklo-- premda sam samo jednu partiju odigrao protiv njega odmah mi je bio sumnjiv..{#}

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

a sta cete decko nije produzio mjesecnu clanarinu a ovi ga odma hapsili.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovaj video što je ljudina stavio malo iznad, igrač sa dobrom vezom, negdje oko 1:53 ubija 3 čovjeka u daljini, puca full auto i puška mu ne mrda nimalo, kako?

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
thesekiman kaže...

Ovaj video što je ljudina stavio malo iznad, igrač sa dobrom vezom, negdje oko 1:53 ubija 3 čovjeka u daljini, puca full auto i puška mu ne mrda nimalo, kako?

Nenin učenik.

14 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

a jesi vidio što je lik napravio na 19:15 ? switch team

13 godina
thesekiman kaže...

Pa o tome i ja pričam.

Više metaka troši u bliskoj borbi nego kad ih roka iz pickhe materine??

Recoil + spread + mrdanje mete = on potroši 9-10 metaka po killu.

Mojne me batje

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

to sam bas sa nooirom komentirao, nama se m16 ne ponasa kao ovom liku, kao da imamo razlicito oruzje

The Cake is a Lie!
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

šta će reć neno čiter kad se pojavi ovdje na forumu??

0 nisam ja
1 ukrali mi mail i kupili čit
2 majkemi nisam ja
1 ukrali mi mail i kupili čit
23 jesam reko da su mi uzeli mail
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
thesekiman kaže...

to sam bas sa nooirom komentirao, nama se m16 ne ponasa kao ovom liku, kao da imamo razlicito oruzje

točno,baš i ja gledam

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
thesekiman kaže...

To je i mene totalno zbunilo

Jbt, ja imam veći recoil kad prstom pokazujem...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 11:06 (Friday).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mene samo zanima dvije stvari - zasto bi se mi morali ispricati ostalima?!? jesam ja odgovoran za nekog drugo - nisam, samo sam za sebe. Dakle nemam se sta ispricavati nikome, u pogledu teme koje vi zelite da se ispricam. da, primitivni mozgovi ce reci da sam bahat, ali nisam, samo molim da mi ko covjeku kazete gdje sam ja to pogrijesio da bi se ispricavao.

Druga stvar, je ubiti konstatacija - lakse vam je pravdat poraz time sto je neno napravio glupost, i ja to znam, a znate i vi. Nismo pobjedjivali uvijek i iskljucivo zbog i sa Nenom. Dakle pljujete po nama ostalima, divno, u Hrvatskoj sam naucen na to. u nedjelju igrali protiv CHC-a sa UACom; katastrofa program - barem kaj se mene tice(a nemam ni problema tkoliko sa konekcijom, a pogotovo ne sa hardverom) - ali kao da stvara dodatnu latenciju neku - gledam u jednu tocku i samo najedanput pojavi se lik u tom kutu i puca prema meni - ono wtf?!?; Nenini scorevi su bili isti, kao i inace - reci ce te da je iskljucio cit, ja cu reci da ga ni nije imao ali i pamteni ljudi ponekad cine glupe stvari - samo sta neke uhvate iz prve, neke nikad.

Zelim jos cuti  tko je to jos sumnjiv, jer zalosno da nitko nema hrabrosti prozvati sada; zalosno je da neki ljudi odlaze praviti acc na sumnjive stranice da bi ocrnili nekog, zalosno (znaju oni dobro koga to ide)

U cemu je problem da netko nebi igrao s nama? postoji UAC, postoje razni drugi anticheat programi - mislim vecina nas ima ruski kljuc, a vi tu pricate o nekakvim privatnim cheatevima itd. pa cuj ako netko ne da 50€ za igricu, kako ce dat onda toliko mjesecno da vara u BF-u!?! blagi oksimoron, no znam da ce te vi opet naci rupe u mojim recenicama, umjesto da zdravorazumski prihvatite to - jer ja sam iskren.

Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
thesekiman kaže...

Nenin učenik.

Svekooliko pucanstvo, obratite pozornost na format videa i kvalitetu. snimite se frapsom, i ponovo gledajte kako i vama puska skoro ne trza (ako znate pucat)

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

eto stavio klinca spavat i reko ide tajo malo okinit koju kad ono k.. battlelog is down.. {#}

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Mene samo zanima dvije stvari - zasto bi se mi morali ispricati ostalima?!?

Mislim da je razlog tome jer ste ga svi masovno branili i kad je prvi put bio optužen za cheat, također ste bili na njegovoj strani dok se on sprdao i bezobzirno omalovažavao druge timove, ljude je na TS-u uvjeravao da nema cheat, da bi se na kraju svelo na to da ga PB banira zbog multihacka. Razumijem zašto ste ga branili, ipak je on dio vašeg tima, ali bilo bi u redu da priznate da ste ipak pogriješili.

Ja ne tražim nikakve isprike, nisam imao problema s nikim, nego ti samo dajem odgovor na gornje pitanje.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 11:17 (thesekiman).
17 godina
neaktivan
xyan kaže...

Mene samo zanima dvije stvari - zasto bi se mi morali ispricati ostalima?!? jesam ja odgovoran za nekog drugo - nisam, samo sam za sebe. Dakle nemam se sta ispricavati nikome, u pogledu teme koje vi zelite da se ispricam. da, primitivni mozgovi ce reci da sam bahat, ali nisam, samo molim da mi ko covjeku kazete gdje sam ja to pogrijesio da bi se ispricavao.

Micek, isprike traže oni koje si vrijeđao kad si iz petnih žila branio nenu prije par tjedana. Ne moraš se ti ispričavati što je neno čitao, ko jebe čitanje, problem je što je dobar dio vas iz xXx klana vrijeđao podjednako kao trenutno crveni Virus i co7. Za to bi se pravi čovjek trebao ispričati.

---

Ne shvaćam općenito od kud vam (ne odnosi se ovo na tvoj post xyan) volje da toliku famu dižete oko ovakve gluposti. Čovjek je kupio čit, varao je i otkrili su ga. Kaj sad, nije kraj svijeta. Čiter je dobio ban a vi ostali možete nastaviti sa svojim životom i nikome se ništa ne mijenja.

Koliko god netko bio varalica u nečemu što treba bit zabavno i fer, ne možete u tome nalazit opravdanje da si međusobno je*ete mame, vrijeđate se i slične pi*darije.

Meni je osobno Draž, koji mi je prijatelj BTW, pokazao nevjerojatnu razinu primitivizma, pa nisam ni sekunde dvojio bi li mu trebao progledati kroz prste.

Isto je pokazalo nekoliko dječaka iz xXx klana, što me jako frustrira. Žao mi je što ćete pregaziti svoju pristojnost da biste stali u obranu nekog iz svojih redova. Čak i kada stajete uz nekog probajte biti donekle pristojni i fini. To što ste na internetu iza svojih monitora ne znači da se možete ponašati kao da ste jučer prvi put imali kontakt s civilizacijom.

Ma da bi vjerojatno i "brđani" bili zgroženi postovima kakve smo brisali od kad se ovo otkrilo. Sve vas skupa može bit sram kad se pogledate u ogledalo, ako ću bit iskren.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
xyan kaže...

...Zelim jos cuti  tko je to jos sumnjiv, jer zalosno da nitko nema hrabrosti prozvati sada...

Ovo {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice