Svi vi kojima "normalno" radi i hejtate po onima koji se zale, mozete si samo na monitor zaljepiti da ste manjina i da i dalje 70% ljudi u svijetu igra ne radi. Veliki sam fan DICE-a i BF serijala, ali ovo je sramota za jedan takav studio, a jos vise za EA koji to dopusta. Kao sto je to netko ranije spomenuo, to je nedovrsen poluproizvod te upravo zbog te cinjenice sav taj "napredni" engine (po meni je Frostbite iz BC2 1000x boji, a ovo je 0 naspram toga) i vizualna strana igre je jednaka kao da igram BATTLEFIELD 2 (stara grafika, engine, ali radio je od prvog dana). Umjesto, dao sam 350kn u vjetar. Jadno je rijec koju ova igra zasluzuje trenutno. No, glavno da su se oni u ovo update-u dogovorili oko boje squad-ova u squad meniju i pomakli join squad na desno za 30 stupnjeva. Nazalost, ne mogu vam vise "ljepota" ovog update-a docarati, jer naime, izbaci me iz svake runde nakon tocno 3 minute (ako uspijem uci ).
U nekim stvarima imaš pravo,ali grafika je najbolji dio igre i nema veze sa problemima s igrom.Šta se tiče patcha on je stvarno ispod svakog očekivanja...