namjerno sam ostavio windowed da mogu ss lupit
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel se nekome događa da igra na random mjestima pocne trzat recimo par puta zapne na par sekundi onda prođe?
ja nakon svake rune moram resetrirati origin jer sve sa 60 framova mi padne na 20 ne pomaze ako maknem sa ultra na low
Jel se nekome događa da igra na random mjestima pocne trzat recimo par puta zapne na par sekundi onda prođe?
Da
zanima me koji update za grafu treba 11.7 ili 11.9 Ati Catalyst
Baš je dobra igra. Čak je i glazba iz Battleielda 2.
Nije to samo Battlefield 2, svaki BF ima istu glazbenu temu (osim BC2)
zato jer imas slicnu konfu kao ja........
Neigrivo, sa recimo 115FPS-a na 0 i tako svakih par sekundi.Tako bude nakon 15ak min igranja, prije toga sve ok-.
Najnoivji Nvidia driveri.
Prebacio sam se na za jedan stupanj starije drivere i izgleda za sad sve ok.
Cudno da mi je probleme pravio driver koji je napravljen za BF3
EDIT:
Opet ista stvar.
Znam da nije do konfiguracije.
Proc je cloclam na 3.6
Grafa clockana, bez greske je u rangu s 6950.
Nije mi jasno.
zna mi se crashat igra svakih 20 minuta otprilike, dal je to zbog drivera ili?
nego dajte nickove da vas doam:)
ja sam
Borna993
Meni se crasha isto kao na BC2(jedina razlika je što se dešava jedno 3 puta dnevno, a na BC2 je bilo svakih 45 min do 1h), smrzne se komp s iritantnim zvukom! Ako imaš realtekovu onboard zvučnu(problem kod mene valjda) možda je to to! I još da kažem! hehe
Joj koji je dobar osjecaj ozivljavat pirata :D
Meni radi bez ikakvih problema,laggova itd, prije mi se ponekad crashala.
Nakon sto sam promijenio u Originu - Online u Disable chat nijedan crash nisam imao u zadnja 2 dana.
Driveri su 11.9.
Na kojem serveru igra ekipa sa foruma?
Da dodem pa da me malo razguzite xD
ja sam na diabolic serverima zbog malog pinga, a i dosta ljudi sa foruma je tamo...
istina, bia sam sad i ping je ok , ali mora sam kalat rezoluciju na 1650 x 1050 ili tako nesto, ugl ona ispod 1080p, i sad mi radi puno bolje, sve je na ultra, shadows na medium i aa izgasen i vrti se od 35-50fps-a, malo zabloka kadikad al jbg-a, gtx-ica se znoji pošteno i fali joj videomemorije, sve napuni.
Ima li koji domaci server i kako ga pronaci/spojiti se?
Super!
ma na ti dice,dualac na 3.6 clockan a katana vrti full na 35 c,ajde sad štekaj...
Stvarno je proc jako bitan za ovu igru
X4 @3.7 radi na 100% sve, a grafa 6870 na 68% max
kako bi se nosio moj i3 na 4ghz?
hvala
Ja igro na intel i5 mobile 2,56 bez po muke i grafom geforce gt325m
Laptopu se radi!!!!
kako bi se nosio moj i3 na 4ghz?
hvala
Bi
Pocelo mi je trzat u zadnje vrijeme dosta..
A da ne pricam da mi je postala dosadna mapa.. Da je barem conquest,ajd jos nekak,ili barem da daju jos caspian bordera..
Ovi conquesti su privat serveri i moras na slijepo trazit deploy,i u igri nema NISTA. Mapa,koliko municije imas itd.. Pa cak niti oznaku da je pokraj tebe tvoj teammate. Ono iznad glave plavo.
Bolje ne igrat.
ja kad se idem registrirat na Origin za download beta kaze da email nije dostupan(u upotrebi) :S probo sam vise email-ovai svi su u upotrebi loool
help?
Aj mi recite je ima koji mod il nesto sto bi mi bolje pokazalo ko je teammate a ko enemy
Imam problem s BF3 Beta,znači ovako skinio sam sve normalno,i krenem pokrenuti ode na onu stranicu i izaberem server i krene sad loadat,otvara orgin i pokreče igru no umjesto da pokrene igru izbaci mi error,kao da nevaljaju driveri od grafe,a stavio zadnje koje je nVidia ponudila za moju grafu.
inače 9800GTX+ AMP Zotac.
evo slike.
Ček, jel ovo da nema friendly tagova bug ili to tako treba biti?