i još nećemo ni dobit caspian border,stvarno pošteno od dicea
Očeš samo če bit zahebancija sa passwordima.
Očeš samo če bit zahebancija sa passwordima.
Ima li koji torrent da piči brzo ili barem kakav direct download?
Ovaj sa Piratskog Zaljeva se vuče ko p...... kokoš.
Mislim da bf3 timer krivo računa, jer po ljetnom vremenu mi smo UTC+2, ne +1. Dakle, trebala bi izići u 14:00.
LOL
Countdown krivo računa. A legendo...
slažem se s kolegom Masta1, ne samo da smo mi +1 na greenwich vremensku zonu nego smo i dodatno +1 na ljetno računanje vremena. što nas gura 2 sata, možda to ekipa koja je složila timer nije uzela u obzir?
slažem se s kolegom Masta1, ne samo da smo mi +1 na greenwich vremensku zonu nego smo i dodatno +1 na ljetno računanje vremena. što nas gura 2 sata, možda to ekipa koja je složila timer nije uzela u obzir?
A možda je ekipa onak grunula vrijeme otprilike, jer nitko u biti nije ni najavio točno vrijeme kad će beta biti dostupna...
Ta ekipa ionako nisu ljudi iz EA tako da oni znaju koliko i ti.
Europe: 3PM-5PM
Ne znam zašto svi misle da imaju neko bogomdano pravo na određenu mapu ili na pristup beti...
Igra je odlična, glavno da je hitbox sad sređen. Na mojoj konfi ide 35 fps-a na OP, a na CB 25, low postavke... 1280X1024
Ne znam zašto svi misle da imaju neko bogomdano pravo na određenu mapu ili na pristup beti...
Zato što smo mi 'rvati, a mi imamo bogomdano pravo na sve.
Pravo na betu? Pa s obzirom da sam preordao igru prije mjesec dana na originu,imam potpuno pravo na betu,jer je tako i obecano. S obzirom da su mojih 50€ vec odavno potrosili ili investirali
dakle open bete jos nema?
Eto vidiš, u biti ti si kriv za sadašnje stanje.
Da im nisi dao 50€ za kurve i drogu, možda bi bili više koncentrirani na svoj posao, a ne na kurve i drogu.
dakle open bete jos nema?
ne
Tenkovi i avioni, otvoren prostor čovječe. Neću napucavanje u dvosobnom stanu. Nema pravo niko ništa tražiti, ali bilo bi lijepo od njih, kad već imaju to za testiranje.
Bf 1942 - El Alamein, Midway
Bf 2 - Dragon valley, Gulf of Oman, Wake Island
Bf 2142 - Shuia Taiba, Suez Canal, Wake Island
(Bc2 - qrac)
Bf3 - Caspian Border za betu, kao što je velika Sidi power plant bila za 2142 demo.
jos 18min....
trebali bi svi imat iste uvjete,ovako će neki znat mape napamet...čemu onda igranje kasnije
trebali bi svi imat iste uvjete,ovako će neki znat mape napamet...čemu onda igranje kasnije
↑
Ozbiljno?
I want my MTV BETA!
Dosla je na Origin :)
Skida se :)
Pocelo je!!! :)))))
Otidjite na origin pod free games i viola BF3 Open beta!
EDIT: 3.9 giga ima toliko da znate.
Origin username nije vezan uz ime unutar igre?
BETA SE POJAVILA!!!Resetirajte origin i pod free games!
Otidjite na origin pod free games i viola BF3 Open beta!
EDIT: 3.9 giga ima toliko da znate.
I don't see it :(
ja ne mogu na stranicu... nisu valjda pali serveri ...
kolika vam je brzina meni je oko 180 kb/s :S (6 sati skidanja -.- )
Onaj torrent download radi, ako se netko pitao...