Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.240
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
lollik91 kaže...
dreammaker kaže...
lollik91 kaže...
kako bi onda netko trebao igrat?mucki,provlacit se po grmljima i cekat priliku da se nekog,mozda,ubije?

Nije li to uostalom posao svakog snipera?

nije samo to...njegov posao je da flenka protivnika i daje potporu suigracima te da bude spawn point.

a do protivnickih leda put nije prosut laticama ruze,nego se mora i ubit netko.i ako cemo o realnosti,da neznam ko puca i na koji nacin,ako te pogodi sa snajperom u prsa sa 10 metara,a i manje,ti nebi smio stajat na nogama.

ja nisam govorio o realnosti igre nego općenito o ulozi snajpera. naravno da on mora flenkati protivnika, ali ti o sniperu pričaj ko o glavnom rusheru u teamu.

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
16 godina
lollik91 kaže...

nije samo to...njegov posao je da flenka protivnika i daje potporu suigracima te da bude spawn point.

a do protivnickih leda put nije prosut laticama ruze,nego se mora i ubit netko.i ako cemo o realnosti,da neznam ko puca i na koji nacin,ako te pogodi sa snajperom u prsa sa 10 metara,a i manje,ti nebi smio stajat na nogama.

Da te netko upuca sa pistoljem sa 20 metara u prsa, ti bi bio mrtav za 5-10 minuta, ako te netko nebi zalijecio(sprijecio krvarenje).

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
14 godina
neaktivan
VAPOR-X kaže...

Mislim da snajperi trebaju kampat ali im treba smanjit municiju nek imaju 15 metaka ili manje tako da štede na mecima i pokušavaju da svaki metak bude ubojstvo

,a ne ko u BC2 ispališ 100 metaka iz snajpa pa pogodit ćeš 10 da si najveći kreten.

Da slažem se da trebaju smanjiti municiju snajperi imaju više municije od medika.

15 godina
neaktivan

recon za spawnpoint?  da mozda 1 km od mcoma..  a sta se tolko deres oko snipera, ovo nece bit BC2 vec BF3.

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koja glupost ovaj sniper, ja jedva cekam igre koje ce doci, koje ce imati detaljni okolis, vise grmlja, da se mozes sakriti u grmlje i biti neprimjetan, a sad stave ovakvo bljestanje :(

i ne to nema veze s kampanjem, sakriti se u grm i biti neprimjetan.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 16:28 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
diy_jova kaže...

recon za spawnpoint?  da mozda 1 km od mcoma..  a sta se tolko deres oko snipera, ovo nece bit BC2 vec BF3.

ne derem se nego vam govorim svoje misljenje.ja volim igrat sa snajperom i volim bolt action puske

i da,recon je za spawn point.

@dreammaker

ne govorim o njemu kao o glavnom rusheru nego kao glavnom flankeru.i to je sve.

mnogi se zale da svi kempaju sa snajperima( u bc2) i onda kad dode netko tko zna sta radi nikom ne pase.nemozete imat i ovce i novce.ne radite vi u tele 2{#}

mislim da bi najbolje bilo da jednostavno maknu klasu snapjera jer ocito nitko ne voli kad ih se ubija iz bliza,iz daleka ili kak vec.onda nece bit ni kampera ni lucky killova ni skill kilova i svi sretni i zadovoljni

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
17 godina
Battlefield 3

treba biti snajpera naravno

to je rat znaci pravila po meni nema,kad te pogodi tvoje je da umres i da ne cmizdris zbog toga

i kad se spawnas odes do njega zakoljes ga uzmes dog tag i svi sretni {#}

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Pa da te i iz pištolja pogodi u nogu ili prsa sa 5-10 metara nebi stajao baš, a kamo li iz neke jaće puške.

I zato je ovo igra, a ne realnost i potreban je nakakv balans. Meni je u bc2 recon bilo presnažan, imao je motion senzor i ubijao na 20 metara pa makar ga pogodio u mali prst. Ovdje u BF3 pak je preslabi jer ga pogodiš u vrat i on dalje trči. Trebali bi napraviti da gornji dio tjela je one shoot one kill na nekih 20 metara sve ostalo 2 shoota ili više.

btw recon je tu da stoji negdje iz neprijateljskih linija, te spota, po potrebi zapuca i najvažnije da bude spawn point.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 16:50 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

btw imam jedno pitanje, na ea forumu neki kazu da ce claymore bit u igri. dali je to istina?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

u alphi ga nema neznam možda se dobie na visokom lvl-u

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
H4X0R_Bug kaže...
Šef kaže...

Evo ja ovako kao padobranac, ulijećem samo s jednim pitanjem.

Di je najbolje kupit (preorder) igru? EA Origin? I to je onaj Limited Edition?

Na base hostu ti je najjeftiniji samo 240kn LE i običan 150kn.

Kako je to moguće? Na EA Originu je 50€... ???

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
H4X0R_Bug kaže...
Šef kaže...

Evo ja ovako kao padobranac, ulijećem samo s jednim pitanjem.

Di je najbolje kupit (preorder) igru? EA Origin? I to je onaj Limited Edition?

Na base hostu ti je najjeftiniji samo 240kn LE i običan 150kn.

Base host je povoljan.

Ugl pouzdani su i sobri.

Uostalom tko kupuje na originu?

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

btw recon je tu da stoji negdje iz neprijateljskih linija, te spota, po potrebi zapuca i najvažnije da bude spawn point.

Upravo tako ali ne smije mu se omoguciti da ostane neprimjetan,pogotovo zbog raznih glitcheva kojima se koriste snajperi.

Nema gore kad te pogodi 5 put za redom i neznaš di je(upravo u slučajevima kad je iza neprijateljskih linija,to jest u tvom dvorištu)

Neki dan sam igro atacama desert i lik je sa snajperom kampo negdje u našoj bazi i ubijo svakog ko je pokušao uc u helic,nekoliko likova ukljucujuci mene ga je 5 minuta trazilo po nasoj bazi(kad bi ga netko od nas pronašao krepo bi,ovaj bi se malo premjestio i tako...) A na Panama Canalu tamo ona mala šumica je leglo snajpera.Tako da ja sam apsolutno za to da se što više oslabi snajper klasa jer će onda noobovi odustati od kampanja sa snajperom jer će im bit pre teško uz sve navedene promjene....

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Upravo tako ali ne smije mu se omoguciti da ostane neprimjetan,pogotovo zbog raznih glitcheva kojima se koriste snajperi.

Nema gore kad te pogodi 5 put za redom i neznaš di je(upravo u slučajevima kad je iza neprijateljskih linija,to jest u tvom dvorištu)

Neki dan sam igro atacama desert i lik je sa snajperom kampo negdje u našoj bazi i ubijo svakog ko je pokušao uc u helic,nekoliko likova ukljucujuci mene ga je 5 minuta trazilo po nasoj bazi(kad bi ga netko od nas pronašao krepo bi,ovaj bi se malo premjestio i tako...) A na Panama Canalu tamo ona mala šumica je leglo snajpera.Tako da ja sam apsolutno za to da se što više oslabi snajper klasa jer će onda noobovi odustati od kampanja sa snajperom jer će im bit pre teško uz sve navedene promjene....

ako tak nerfaju recon onda ce postat skoro beskoristan.znaci samo hs je 100 posto kill a sve ostalo 2 metka za bolt action.sta onda mozes,nemos kempat jer nis ne pomazes timu,nemos rushat nemozes nist jedino se negdje sakrit i spotat ko pica.

add me xf:bobbyz666
14 godina
neaktivan
sardax kaže...
Jos sam se malo "mucio" s ovom igrom, jer ne mogu nikoga naciljat i ubit, ali sam zato 50 puta poginija, no prosao sam dosta po mapi, testirao okruzja, explozije, FPS dropove i nikad (cudno) mi nije palo ispod 33-35 FPSa na HIGH @1920x1200. Ovo ce bit super igra kad izadje. Isto tako mi na sve extra, najvisi AA i AF na 1920x1200 radi i BFBC2 u DX10. Jeli ovo u Alphi DX9 ili DX10??

mozes mi post konfiguraciju il je slikat,nemre mi ucitat na tvom profilu pc..:P

15 godina
neaktivan
BobbyZ kaže...
NFSPredator0010 kaže...
Jack Sparrow kaže...

ako tak nerfaju recon onda ce postat skoro beskoristan.znaci samo hs je 100 posto kill a sve ostalo 2 metka za bolt action.sta onda mozes,nemos kempat jer nis ne pomazes timu,nemos rushat nemozes nist jedino se negdje sakrit i spotat ko pica.

Riješenje se nameće samo od sebe..igraš HC  {#}

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
neaktivan
Šef kaže...

Zato jer preprodaje ruske ili neke sl. cd-keyeve. To npr. radi i g2play.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Onda očete moć danas oko 10:30-11 sati.

Ko hoće nek me doda nick piše u potpisu.

BFBC2: ALIEN464
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Riješenje se nameće samo od sebe..igraš HC {#}

Uuuu, ali sad pazi ovo. Ako snajper radi najviše 75% damagea, znači da će na daleko raditi još i manje. A to znači da će se i u HCu na veće udaljenosti morati gađati u glavu ako hoćeš one shoot kill. Dakle s jednim potezom su se riješili quick scopinga i smanjili populaciju kempera u HCu. Samo sad čekam rekaciju HC igrača ak će zbilja biti tako {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 18:35 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
NFSPredator0010 kaže...

Riješenje se nameće samo od sebe..igraš HC {#}

Uuuu, ali sad pazi ovo. Ako Snajper radi najviše 75% damagea, znači da će na daleko raditi još i manje. A to znači da će se i u HCu na veće udaljenosti morati gađati u glavu ako hoćeš one shoot kill. Dakle s jednim potezom se riješili quick scopinga i smanjili populaciju kempera u HCu {#}

Ovo je teski udarac na HC populaciju, kako ce sad domi imat pozitivan score{#}

jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Čini se da je igra odgođena, na EA  forumu dosta ljudi piše da je na Originu release date promjenjen na 28/11/2011. :(

http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1413781-battlefield-3-release-date-moved-delayed-2.html

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

add me xf:bobbyz666
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni ne smeta potencijalna odgoda, pod uvjetom da će to značiti bolje iskustvo kad igra izađe.
Ne sumnjam da prvih par dana neće sve raditi kako treba, ali ako taj period smanje zbog ove odgode meni dobro.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
Battlefield 3

Koliko sam pročitao i vidio izlazi kako je i najavljeno,u 10. mjesecu.

Nigdje nije rečeno da je odođeno jedino je na jednom web shopu bio napisan 11.mjesec.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nek je prvo dobro ispeglaju pa izdaju.

Radije odgode nego patchevi.

Me gusta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Pa da. Mozda su nakon feedbacka ljudi koji su igrali alphu zaključili da im treba više vremena da isprave bugove. Ukoliko je tako onda je to TU za DICE.

dado1410 / Zero|d4d0
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Mjesec dana je premalo vremena. Te stvari koje mogu prepravit u mjesec dana mogu izdat i u obliku peča malo poslje izlaska igre.

Sumnjam da će riskirat i izdat igru poslje mw3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
k1klop kaže...

Čini se da je igra odgođena, na EA  forumu dosta ljudi piše da je na Originu release date promjenjen na 28/11/2011. :(

A nekima piše 28/11/2010

Mislim da je prije greška kod origina nego stvarna odgoda...

17 godina
neaktivan
Pitao sam Demizea i Zhintoa za potvrdu pa ćemo vidjeti što kažu.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Mjesec dana je premalo vremena. Te stvari koje mogu prepravit u mjesec dana mogu izdat i u obliku peča malo poslje izlaska igre.

Sumnjam da će riskirat i izdat igru poslje mw3

Slazem se. prevelik rizik od gubitka igraca tj love od prodaje. mislim da ce se patchirat naveliko a igra ce izac kad je i najavljeno.

no opet kao sto danny kaze bolje bi za nas bilo da se igra ispegla i sa izade kad bude donekle igriva.

jokaCRO ingame
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice