Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

jel bi se moglo dogoditi recimo da battlefield 3 alpha procuri recimo na torrent ili tako nesto?

cisto da i mi testiramo :) barem singleplayer {#}

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 17:13 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 3

Nekako ne vjerujem da ce biti SP u BF3 alfi? {#}

16 godina
moderator
Battlefield 3

Battlefield 3 Alpha Trial is set up only for testing purposes. Keys have been distributed to invited players through our veterans program and other key influencers.

For more info, go to https://bf3alpha.battlefield.com/index.php?id=1 and read the rest in the FAQ.

RECOMMENDED WINDOWS PC SYSTEM REQUIREMENTS

Installed: Origin
    CPU: Quadcore @ 2.0 GHz or faster
    RAM: 4GB or more
    Hard Drive: 7.25 GB free disk space
    Video: 256 MB or greater
    DirectX 10 or 11 compatible card with latest drivers (AMD 11.5 or later, nVidia 275.33 or later)
    Sound: DirectX 10 or 11 compatible card
    Internet: broadband connection

Probajte,ja nemogu :(

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 17:15 (pirat).
Moj PC  
5 0 hvala 8
17 godina

{#}

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 17:19 (Dodinho).
16 godina

WE'RE SORRY - YOU DON'T MEET THE CRITERIA TO ENTER THIS SITE.

EDIT: Dodinjo je brži :3

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 17:20 (dreammaker).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

hebu nas u zdrav mozak...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro

3 0 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Uskoro dolazi još kodova..twit

Ako netko dobije neka napiše ovdje,da znamo kome haknut ea acc.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Battlelog: The Overview

I sad bar znam koji je razlog zašto su Valve i EA u konfliktu i zašto BF3 ne će biti na Steamu: BATTLELOG.

Znam da ja prvi ne bi koristio Battlelog da imam Steam kao alternativu. Pogovo ove chatove, VoIP, i sl. sra**.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
pirat kaže...

I sad bar znam koji je razlog zašto su Valve i EA u konfliktu i zašto BF3 ne će biti na Steamu: BATTLELOG.

Znam da ja prvi ne bi koristio Battlelog da imam Steam kao alternativu. Pogovo ove chatove, VoIP, i sl. sra**.

Zasto te to muci? meni je ovo bolje od steama, ima neku socijalnu komponentu i to...

jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
red_bull kaže...
ZC_Someone kaže...
pirat kaže...

Zasto te to muci? meni je ovo bolje od steama, ima neku socijalnu komponentu i to...

ajde da ste usporedili origin (eadm) i steam, ali battlelog i steam jednostavno nema smisla. battlelog je servis za pračenje statistika bf serijala , a steam i origin su servisi za dig distribuciju igara...

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 19:52 (ranko091).
15 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

ajde da ste usporedili origin (eadm) i steam, ali battlelog i steam jednostavno nema smisla. battlelog je servis za pračenje statistika bf serijala , a steam i origin su servisi za dig distribuciju igara...

Steam je sada i vise od toga :)

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
Battlefield 3

Nista od obecanih kljuceva. Objavio je lik na twitter-u. (ne znam kako link od twita dat {#})

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 20:20 (Ferritin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ferritin kaže...

Nista od obecanih kljuceva. Objavio je lik na twitter-u. (ne znam kako lind od twita dat {#})

stisneš dolje di ti piše prije kolko je vremena to objavio i onda će ti prikazati samo tu vijest

17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ne muči me ništa od toga, sveukupna ideja je jako dobra.

Samo kažem da ako imam BF3 na Steamu znam da se ja osobno ne bi zamarao s tim da se spajam još i na web kad sve ono što mi kao casual igraču treba već imam ili mogu obaviti preko Steama.

ranko091 kaže...

Iz navedenog ne bi baš rekao da je Battlelog smo servis za praćenje statistika. Po piratovom postu statistike su samo malen dio Battleloga. Glavna riječ je na komunikaciji i okupljanu zajednice na jednom mjestu. A ja Steam 99% vremena koristim upravo za to, a ne za kupovanje igara.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 20:29 (ZC_Someone).
16 godina
Battlefield 3

Evo našao(frend mi rekao, ali nema veze) sam zh1nt0v račun išao pogledati koje igre ima i piše mu da ima BF3 alpha.

Evo dokaz

malo veca malo veca
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 20:49 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Evo našao(frend mi rekao, ali nema veze) sam zh1nt0v račun išao pogledati koje igre ima i piše mu da ima BF3 alpha.

Evo dokaz

Lik nema BC2.

سمندری ڈاکو
16 godina
Battlefield 3

valjda ima u kutiji, pa nije regao{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 20:51 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

valjda ima u kutiji, pa nije regao{#}

Mislim da je to obavezno.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
16 godina
Battlefield 3

nije jer ja imam u kutiji bc2 i nisam imao na EA DM(još kad je bio DM) nego mi se tek pojavio kad sam upisao ključ.

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
Battlefield 3

Unfortunately I'm not going to give out any invites to the Alpha Trial. They've already been picked. First wave sent and more to send...twit

Možda zato jer su počeli snimat pa stavljat na youtube,ima puno bananih danas na BF3 forumu.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Unfortunately I'm not going to give out any invites to the Alpha Trial. They've already been picked. First wave sent and more to send...twit

Možda zato jer su počeli snimat pa stavljat na youtube,ima puno bananih danas na BF3 forumu.

Lol @ lag pri prvom killu :)

15 godina
Battlefield 3

knife in action

uglavnom uzme nož u ruke i dodje liku iza ledja i pocne animacija kako ide s nožem kraj njega prema naprijed i zapici mu nož u grlo i dobije njegov dogtag. Video je "privatan" nakon 10 min od kad je stavljen,

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 21:30 (null).
Moj PC  
4 0 hvala 5
16 godina
Battlefield 3

jel netko skinuo pa upoadao negdje drugdje jer su maknuli videje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
null kaže...

knife in action

ak vam piše da je video private:

https://www.youtube.com/v/z0CPw2uEpSQ

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
16 godina
Battlefield 3

znaci hoceju davat jos key-eve??

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 22:12 (oo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Moj PC  
10 0 hvala 5
14 godina
Battlefield 3

Igra je predobra kolko sam vidio po ovim videima, još isprave neke greške (ako ih ima) do izlaska i {#}{#}

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znaci ako se prijavis da primas njihov newsletter moguce je da ti posalju key,ali pise jos da trebas imat veteran status,dali to znaci da je dovoljno da imas bc2 ili moras imat barem 2 battlefielda registrirana na ea account?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Znaci ako se prijavis da primas njihov newsletter moguce je da ti posalju key,ali pise jos da trebas imat veteran status,dali to znaci da je dovoljno da imas bc2 ili moras imat barem 2 battlefielda registrirana na ea account?

čini mi se da veteran ne znači otić i kupit sve bf nastavke, već imat velike statistike, npr broj sati utučenih u igre...

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

recoil je nekak premal.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice