Battlefield 3 teksture+Nvidia 285.62 = ubit ću se

poruka: 21
|
čitano: 1.860
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Jučer nabavio Battlefield 3 i krenem igrati i upozori me na ulasku u igru da nemam najnovije drivere i da ih instaliram. Rekoh, OK budem ali idem malo prije toga vidjeti kako izgleda. Uđem u igru, a kad tamo na zemlji nema nikakvih tekstura, a i ostale su dosta zeznute. Skinem najnovije drivere 285.62 i krenem ih instalirati i svaki put izbacuje grešku "Nvidia installer failed". I sad ne mogu ništa. Bacio novac na igru, ne mogu instalirati nove drivere, a u reinstall Windowsa koji su praktički novi ne idem jer trenutno za to nemam ni vremena ni mogućnosti. Grafička je GeForce GTX 460, 1 GB RAM. Googlao sam i hrpa ljudi ima isti problem i nisam naišao na rješenje, nemam pojma što da napravim i kako da instaliram drivere :(

Jel imao itko sličan slučaj i kako ga je riješio?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Radio si nešto po win..je tako? sa registracijom, page file ili tako nešto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3 teksture+Nvidia 285.62 = ubit ću

Nisam, zaista... ni inače ne volim kopati po nikakvim sistemskim stvarima.

14 godina
neaktivan

probaj sa driver swepperom počistit stare drivere, pa onda instalirat nove

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala ti, ali zadnji driver sweeper je od prije godinu dana kako vidim, a u reviewima neki pišu da im je s*ebao sustav i pobrisao i više nego je trebao. Komp mi zaista treba i zbog posla i najmanje što mi treba je da mi sve ode kvragu zbog igre. Mislio sam ako je netko imao konkretan problem i riješio ga da mi kaže kako, ali zasad izgleda nitko nije iako je internet pun pitanja kako instalirati 285.62.

16 godina

Sve bitne stvari baci na D: particiju.

Oruši winse i digni ih ponovno :D

Win7 naravno :D

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Driver sweeper i onda samo odabareš što želiš izbrisati. Znači od nVidia drivere. Ja koristio sa ATI.

Naravno da im je poremetilo stvari kad su vjerojatno klaunovi odabrali da im počisti sve. Po meni je siguran program. Redovito ga koristio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Win 7 64 bit, da... no opet, nadao sam se da je netko riješio bez toga. Znaš li koliko je potrebno da se sustav dovede u radno stanje nakon reinstalacije Windowsa? :) Kad se sjetim koje sve aplikacije bih morao instalirati i namjestiti, nekako mi se čini da ću se radije odreći BF3 i zaboraviti 25 eura...

16 godina
neaktivan

imao sam i ja taj problem... izbriso sam stare drivere i više mi nije dalo instalirati niti jedne... problem sam rješio rušenjem windowsa i dizanjem novih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Rekao sam mu ja :D

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Wazza kaže...

Win 7 64 bit, da... no opet, nadao sam se da je netko riješio bez toga. Znaš li koliko je potrebno da se sustav dovede u radno stanje nakon reinstalacije Windowsa? :) Kad se sjetim koje sve aplikacije bih morao instalirati i namjestiti, nekako mi se čini da ću se radije odreći BF3 i zaboraviti 25 eura...

Windowse podignem u sat vremena..sve namijestim i sve radi...samo si saćuvam instalacije programa na USB-u ili DVD mediju.

Kako kaže moj otac: Organizacija je 80% posla.

17 godina

Pobogu,u čemu je toliki problem pobrisati drivere sa Driver Sweeperom?

Evo,bez ikakvih problema sam to učinio pred koji sat.Skinuo 285.62 i instalirao 290.53 Beta

Driver Sweeper V3.0.0.

Označiš da ti makne nVidia driver i Physx,kad to napravi...restartaš stroj,počistiš registry s nekim alatom

(osobno koristim My PC Registry Cleaner),

Pokreneš instalaciju novih drivera as Administrator,odeš na custom install,označiš što želiš instalirati(mada je najbolje sve) i staviš kvačicu na clean install ispod.

Sljediš korake do kraja instalacije/reboot/nVidia control panel/i odradiš postavke za 3D ili što već želiš nakon instalacije.

Old Insomniac
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vjerujem da bi to riješilo problem, ali zaista nemam vremena za reinstall i namještanje svega iznova. Trebala je to biti zabava za sat-dva tu i tamo, no očito me BF3 neće vidjeti. :-/

Edit: Odgovor se odnosi na reinstall Windowsa...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2011 15:54 (Wazza).
16 godina

Barmen FCTH ti je sve rekao.

Napravi to, ako to ne pomogne (pobogu, praznici su) uzmi si jedno popodne i sruši si sustav, dobro dođe i tebi i računalu :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Znaš za koliko si gotov s time?

Max 15-ak minuta.

Dok si ovdje na forumu pisao i čitao postove,mogao si to već riješit.

No,dobro...tvoj stroj,tvoja volja što i kako ćeš s njime činit.

Tražio si pomoć,ljudi se trude da pomognu i onda nećeš poslušat savjete{#}

Old Insomniac
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Evo,bez ikakvih problema sam to učinio pred koji sat.Skinuo 285.62 i instalirao 290.53 Beta

Driver Sweeper V3.0.0.

Označiš da ti makne nVidia driver i Physx,kad to napravi...restartaš stroj,počistiš registry s nekim alatom

Pokreneš instalaciju novih drivera as Administrator,odeš na custom install,označiš što želiš instalirati(mada je najbolje sve) i staviš kvačicu na clean install ispod.

Sljediš korake do kraja instalacije/reboot/nVidia control panel/i odradiš postavke za 3D ili što već želiš nakon instalacije.

pobogu to kod mene nije rješilo problem... nije problem u ostatcima drivera nego u windowsima... sigurno je prčko po registrima ili tako nešto...

14 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Driver Sweeper V3.0.0.

Problem je ako ni onda ne uspije ništa instalirati, onda sam u problemima jer onda moram u reinstalaciju Windowsa, a posao će čekati. Igra mi nije toga vrijedna. I nije problem sama instalacija Windowsa koja je gotova začas, već konfiguracija svih aplikacija koje mi trebaju u svakodnevnom radu.

Ako se ipak odlučim na to jedan dan, imam par pitanja:

1. Jesi li prije driver sweepera napravio uninstall iz Add/Remove programs?

2. Jel Driver Sweeper pokrećeš iz safe modea?

14 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Znaš za koliko si gotov s time?

Max 15-ak minuta.

Dok si ovdje na forumu pisao i čitao postove,mogao si to već riješit.

No,dobro...tvoj stroj,tvoja volja što i kako ćeš s njime činit.

Tražio si pomoć,ljudi se trude da pomognu i onda nećeš poslušat savjete{#}

Ma cijenim ja sve savjete i možda i probam ovo što si napisao, ali shvati i mene da se ne usudim riskirat zbog igre...

I odgovor na post da su praznici.. jesu nekima, meni nisu, moram radit :)

17 godina
Wazza kaže....

Ako se ipak odlučim na to jedan dan, imam par pitanja:

1. Jesi li prije driver sweepera napravio uninstall iz Add/Remove programs?

1.Ne,nisam napravio Uninstall,baš sam išao brute force.I sve je prošlo bez ikakvih problema.

2.Ovaj put nisam,normalno pokrenuo sa administratorskim ovlastima.

I odgovor kolegi kojem to nažalost nije riješilo probleme:

U tom slučaju je potrebno iz safe moda pokušati,imao sam jednu takvu situaciju pri stavljanju novijih drivera i upalilo je.

Koristio sam portable Driver Sweeper tad,ovaj sad je baš instaliran.

Old Insomniac
16 godina
protjeran
Wazza kaže...

Da, udji u Safe Mode. Pokreni DriverSweeper i oznaci sve Physix i Forceware. Izbrsi. Restartaj Windowse u normal mod. Instaliraj najnovije beta drivere 290.53, prilikom pokretanja instalacije OBAVEZNO odaberi Custom install i kad ti se pojavi "Install clean drivers" tako nekako, ali vidjet ces to, na to u kvadraticu stavi kvacicu.

Brutal Truth \m/
16 godina

Ma, tih 25$/€ (cega vec) si mogau uložiti u MW3 ili hardver.

:D

S tim BF3 sami problemi....citam malo po netu, svi živi imaju probleme...bilo kakve :D

Moj PC  
0 3 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice