Battlefield 2

poruka: 121
|
čitano: 38.273
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield - Rules of engagement
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 2
Ručno apdejtaj PB.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ručno apdejtaj PB.

Sve živo sam već probao... Kicka me u AA2 AA3 i u BF2 s istim razlogom..."handshake failed"  Vjerovatno je nešto do firewalla,mada sam i tu isprobao hrpu stvari.

15 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Ne mogu sad niti ovo igrati...PB kick...a nikako naći riješenje {#}

Skini pbsetup i pbsvc, kad to riješiš provjeri ping ili probaj igrat na non-pb i non-ranked serverima...

EDIT: LOL tek sad vidim ovu stranicu, ne znam kako ti pomoć... there is only one person that knows the solution to your problem: Mr Google

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 16:13 (roko121roko).
17 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Si slučajno stavio BF2 na Steam? Ak da, nemoj. Zbog uključenog Steam overlaya PB reodvito kicka sa servera.

EDIT: nevermind :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2011 16:53 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
Battlefield 2

Deinstalirao sam Eset,isključio win firewall (mada su igre bile na listi dozvoljenih) i dalje kicka,većinu riješenja iz googla sam probao,opet banana. Ali kako vidim ljudi baš ne pronalaze riješenje za ovaj problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZC_Someone kaže...
Arabarran kaže...

Si slučajno stavio BF2 na Steam? Ak da, nemoj. Zbog uključenog Steam overlaya PB reodvito kicka sa servera.

EDIT: nevermind :)

zašto ne? ja ga imam na steamu i dok idem igrat, samo isključim steam overlay i nema problema. (nadam se da nisam krivo shvatio tvoju poruku {#})

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
16 godina
neaktivan
Battlefield 2 patch 1.41

E narode. Imam jedan problem. Battlefield mi je normalno radio prije instalacije patch-a 1.41, sada nakon instalacije kada probam da pokrenem igru , nakon crnog ekrana samo me vrati na deskop. Nije problem u kvaliteti računara( 4GB ram, 1GB grafička karta, windows service pack 3, windows xp). Dali itko ima koji prijedlog???

rafale b.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Battlefield 2 patch 1.41
Moraš još instalirati 1.5 patch.
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 2 patch 1.41
Arabarran kaže...
Moraš još instalirati 1.5 patch.

Mislim da to nije do patcha. To se i meni događalo, tek kad sam nadogradio konfu prestalo je i nikad nisam saznao u čemu je problem.

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
17 godina
neaktivan
denix kaže...

zašto ne? ja ga imam na steamu i dok idem igrat, samo isključim steam overlay i nema problema. (nadam se da nisam krivo shvatio tvoju poruku {#})

Imam ga i ja na Steamu. Ali znam da on nema Steam verziju pa zato kažem da ne stavlja jer nema previše smisla budući da steam overlay ionak ne može koristiti.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
denix kaže...

Imam ga i ja na Steamu. Ali znam da on nema Steam verziju pa zato kažem da ne stavlja jer nema previše smisla budući da steam overlay ionak ne može koristiti.

Ja koristim Steam overlay na Battlefieldu 2 ako ne mislim igrati online nego samo u LAN-u bez PB-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2011 17:06 (roko121roko).
15 godina
neaktivan
Battlefield 2

Igra li tko jos BF2 pa da mi se pridruzi, mozete mi se javiti u PM

P: Koliko programera treba da se promjeni žarulja? O: Nijedan - to je čisto hardverski posao:
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 2

upomoc ljudi.pozelio sam se igrati bf2 ali nema servera!!!!!!???????kao da nikad nitko nije imao servere za bf2.nista nema nikoga,...u cemu je problem.igra ide preko orgina imam i vietnam ali isto.nema servera.sto se to dogadja?skinuh zadnji pach

upomoch

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja nemam problema s BF2, sve normalno radi. :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
neaktivan
Battlefield 2

AAA SAD IMAm jos veci problem.znaci igru pokrecem preko orgina,na njemu imam jos bf3 i moh..sve rade uredno ali bc2 nista.kliknem na ikonu i kad treba da me baci u igru,nista se ne dogodi.kao da je i nemam.

0 0 hvala 0
13 godina
kao prvo nemam orginal igru nego sam ju skinuo s interneta.kad uđem u igru i kad mi se otvori onaj meni za izabrati puške ja samo mogu uzeti special forces,sniper,assault i support, a engineer,medic i anti-tank mi uopče nema u izboru i u samoj igri mi u donjem lijevom kutu nema one trake gdje mi kaže koliko imam snage i koliko dugo mogu trčati.

zna li neko u čem bi bio problem??
13 godina
neaktivan
kristijan6 kaže...
 nemam orginal igru nego sam ju skinuo s interneta.

eto, baš tu.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
13 godina
Reichz kaže...
kristijan6 kaže...
 nemam orginal igru nego sam ju skinuo s interneta.

eto, baš tu.

nebih reko da je tu problem jer sam tu istu igricu instalirao na susjedovo računalo i tamo je sve normalno.

13 godina
protjeran
Battlefield 2

Dobra igra. Isplati se.

BF 1942 FTW

Fallen angel
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 2

pozz

imam bf2 acc

hocu uci u server ono nebude ništa samo se serveri refresiraju

treba mi hitno pomoc!!!!

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 2

interesantan video,battlefield sam kupio jos davne 2005 kad sam vidio recenziju u pc playu,ali zadnji put sam ga upalio krajem 2006 sada postoje ova dva moda Forgotten Hope 2 (world war 2 mod baziran na realizmu ) i Project Reality,tu u videu imate recenziju oba,ima dosta igrača,da li se da ikome sa foruma instalirati ponovo bf2 da skupa zaigramo bar par partija na ovim modovima? ak neko planira nek se javi {#}

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

O PR-u sam dosta čuo, ali nisam ništa konkretno pratio, sad me baš zainteresirao. FH ću isto zaigrati da probam, imam RO2, ali mi je malo prezahtjevna pa je ne igram prečesto, a fali mi dobar WW2 shooter. Skinuti ću ih ovih dana pa ti se javim.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
12 godina
neaktivan
Battlefield 2

Ja sam valjda u project reality bacio više vremena nego u BF3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 2

FH2 je instaliran i fantastičan je. PR se još skida, biti će sutra spreman.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 2

Ukoliko netko još uvijek igra FH2 ili PR dodajte me na Steam ako želite. ID je reichz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 2

Igra li jos netko? Danas preuzeo opet sa Steama, vidim ekipa se potrudila, napravila Battlelog za BF2 i mozes normalno igrati sve vanilla servere. Samo cu reci: Nostalgija! :)
Ako tko igra PM ili komentar pa da se dogovorimo za nesto.

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Kako mogu igrati bf2 multiplayer? Cijeli serijal od bf2+ je užas. U bf2 si imao pravog komandera, pravu ekipu, prave mape i hebeno dobre levele za koje si se morao jakooooo dobro potruditi. Pokušao sam igrati bf2, ali koliko znam ea je ukinula multiplayer, ako tko zna kako igrati multi javite.

www.mmo-balkan.com
15 godina
neaktivan
Battlefield 2

http://www.battlelog.co/

Eto izvolis, Client preko kojeg BF2 Multiplayer radi bez problema. Mozemo nabaciti i neki game zajedno

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Naravno :)

Samo nemam preko steama nego preko origina, ali dodaj me na steamu http://steamcommunity.com/profiles/76561198000164695/  skinem igru danas.

www.mmo-balkan.com
15 godina
Battlefield 2

Igra tko revive? Uskoro će izaći i 2142 Revive! 

Kažu da su u zadnjim vikendima imali preko 1100 igrača koji su igrali na serverima u isto vrijeme. 

https://battlelog.co/

Red tuge, red bijesa
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield - Rules of engagement
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice