Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.272.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 1
NEW_MAN kaže...
Kupil igru i soliral malo cisto da vidim koliko sucksam i sucksam big time, biiig time.
Dodajte me da se bustam na vas racun.
BombtrackM mi je nick na Originu.

Dolje je link BF1 nickovi.

Sve nas dodaj :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Battlefield 1

Mene dodaj tek kad ti KD bude veći o 2

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
MRSKI kaže...

Mene dodaj tek kad ti KD bude veći o 2

Junior manje igra pa trebaš nekoga da te kerija?

Engage...
9 godina
neaktivan

Jucer poslo tipu por.oce bit sta od acc-a?frajer mi posalje origin acc.na njemu bf1 (ultimate edition + pass premium)bf4,bf3 i jos neka igra.Ja mu kazem a daj mi jos sigurnosno pitanje posalji da promjenim lozinke i mail.kaze tip to cu dobit tokom dana pa ti posaljem(ili rade neke prevare ili koji k)

Pringgles gaming
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.3.2017 11:16 (Pringgles).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Haha, Verdun Heights, leteća kuća

To se radi, umjesto da rade na igri, baš lijepo :)

Ovo postaje sve jadnije i jadnije. Pa zar oni misle da ovu igru igraju samo djeca od 10 godina. Na kraju će to i napraviti od nje..........

šta se mene tiče ja bi sve izbacio,dovoljno bi mi bilo par oružja po svakoj klasi,osnovni modovi igre itd. ali to se neće dogodit nikad...onda bi ova djeca poput vas ovdje na forumu plakala na reditu kako nema ovo,nema ono itd. a jutuberi se nebi mogli svakodnevno izdrk**** sa svojim video uracima

a neznam samo odkuda bi djeca od 10 godina iskeširala preko 1000kn za jednu igru...ali očito nije problem roditeljima iskeširat nekoliko tisuća kuna za playstation i pc i preko 1000kn za jednu igru

16 godina
neaktivan
Pringgles kaže...

Jucer poslo tipu por.oce bit sta od acc-a?frajer mi posalje origin acc.na njemu bf1 (ultimate edition + pass premium)bf4,bf3 i jos neka igra.Ja mu kazem a daj mi jos sigurnosno pitanje posalji da promjenim lozinke i mail.kaze tip to cu dobit tokom dana pa ti posaljem(ili rade neke prevare ili koji k)

Radi se o tome da ti lik prodaje hackirane accounte koje možeš naći besplatno po internetu ili pak za cca 1,5€ do 3 € ovisno o verziji igre.

Neki od prodavača daju "doživotnu garanciju", odnosno kad pravi vlasnik accounta skuži da je hakiran i promjeni login, onda ti ovaj prodavač da login za drugi account...

Samo me zanima za koliko si kupio taj account?

EDIT: može se naći i accounta kojima je poznat secret answer, ali ti to apsolutno nikako ne pomaže kada vlasnik skuži da je hakiran jer će vrlo lako vratiti svoj account.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.3.2017 11:52 (marko227).
9 godina
neaktivan
150kn.sam dao za acc.jebeno.pa kak tako hakiraju neciji acc?

Pringgles gaming
15 godina
neaktivan
Battlefield 1

Vjerovatno ljudi stavljaju iste lozinke na više mjesta, ali nikakve koristi od toga jer vlasnik veoma lako može povratiti account.

Imaš po ruskim stranicama takvih accounta po 1$ sve nove igre, prema tome account nema smisla uzimati ako ti prodavač ne može predočiti račun.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
znaci pojeo sam govno.ajde barem cu ga na njuskalu prijavit.da mu banaju racun na koji mu se uplacuje
Pringgles gaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

Eh da zaboravio sam zaljepiti ovaj detalj iz patcha za CTE

Medics can now "spot" dead players to let them know they are attempting to come save them. The dead player will see a notification in the bottom left (where nearby medics are listed), and the medic will get an objective-indicator on the corpse. This feature was suggested in a thread here a couple of months ago, and we're very happy to finally test it on the CTE.

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
moderator
Battlefield 1

U pokušaju da okupimo više forumaša koji igraju Battlefield 1 na jednom mjestu, evo kanala na Discordu u koji se možete pridružiti. Više soba kreirat će se prema potrebi.

https://discord.gg/M3H6n

Za one koji još nisu isprobali Discord, to je program za glasovnu komunikaciju, trenutno najbolji. Instalirajte aplikaciju sa službenog sajta, napravite account (besplatno) i kliknite na ovaj gore link da upadnete na Bugov kanal. A onda se dalje lako rasporedimo po sobama, već tko s kim igra.

Prati me na YouTubeu! www.youtube.com/c/SUPERDAVOR
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.3.2017 9:34 (Davor).
Moj PC  
9 0 hvala 8
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Eh da zaboravio sam zaljepiti ovaj detalj iz patcha za CTE

Medics can now "spot" dead players to let them know they are attempting to come save them. The dead player will see a notification in the bottom left (where nearby medics are listed), and the medic will get an objective-indicator on the corpse. This feature was suggested in a thread here a couple of months ago, and we're very happy to finally test it on the CTE.

Svaka čast onome tko se ovog sjetio! Odlična ideja :D

Sad ćemo i vidjeti tko koristi Q, a tko ne ;)

Davor kaže...

U pokušaju da okupimo više forumaša koji igraju Battlefield 1 na jednom mjestu, evo kanala na Discordu u koji se možete pridružiti. Više soba kreirat će se prema potrebi.

https://discord.gg/zpRZAJ4

Za one koji još nisu isprobali Discord, to je program za glasovnu komunikaciju, trenutno najbolji. Instalirajte aplikaciju sa službenog sajta, napravite account (besplatno) i kliknite na ovaj gore link da upadnete na Bugov kanal. A onda se dalje lako rasporedimo po sobama, već tko s kim igra.

Super. Stavljam u prvu poruku kad dođem za komp.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
9 godina
neaktivan
Battlefield 1

Kako ste riješili stuttering zbog 100% processor usage?

Ili je i5 3450 @3,1 GHz zastario i preslab za ovakvu igru...

0 0 hvala 0
16 godina
D-wook kaže...

Koji GPU imaš?

Možda će zvučati ludo ali probaj više opteretiti grafičku. Nekima je igra radila bolje na high nego na low-medium jer su na taj način stavili već load na GPU, a manji na CPU. Ili probaj aktivirati DX12, navodno su popravili sad nešto oko toga.

16 godina
D-wook kaže...

Kupio sam novi cpu :D

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
9 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
D-wook kaže...

Koji GPU imaš?

Možda će zvučati ludo ali probaj više opteretiti grafičku. Nekima je igra radila bolje na high nego na low-medium jer su na taj način stavili već load na GPU, a manji na CPU. Ili probaj aktivirati DX12, navodno su popravili sad nešto oko toga.

Gainward GTX 1050 2 gb

Windows 7 imam tako da ništa od DX12

Ma probao sam sve živo što su ljudi savjetovali na netu. Isključivanje Origina ingame i svega ostalog, masu onih komandi u user.cfg, instaliranje svakakvih upravljačkih programa poput Asus cpu Tweak, stavljanje na high priority u task manageru, window mode, sve moguće grafičke postavke, ništa nije pomoglo.

MSI Afterburner pokazuje da grafička drži na medium postavkama dobro i da je 8gb rama dovoljno, ali CPU je na 100% čak i na izborniku i loading screenu i to proizvodi stuttering.

Ako tko ima neku ideju iz glave neka izbaci pa da probam...

9 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
D-wook kaže...

A koliko sam čitao sve su i5tice imale taj problem, a čak i neke i7dmice. A neki fail u programiranju jest sigurno jer je BF4 radio bez problema, a Battlefront na istom enginu također. A očito je da je njima taj problem poznat, ali ga neznaju riješiti tako da su se ogradili na način da su stavili min req i56600k, a takve i jače procesore ima manje od 10% gamerske populacije. Lakrdijaši iz EA :)

16 godina
Battlefield 1

Primjetio sam par puta da mi se bombe resuply iako nikog nije bilo u blizini da mi baci ammo.Jel moguce da su napravili da se rucne granate auto resuply.Nadam se da nisu

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Primjetio sam par puta da mi se bombe resuply iako nikog nije bilo u blizini da mi baci ammo.Jel moguce da su napravili da se rucne granate auto resuply.Nadam se da nisu

Automatski nakon 30 sekundi.....

16 godina
Battlefield 1

ozbiljno ili me zajebavas?

nego kolika ce cijena bit dlc za nas siromasne koji nemamo premium?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Jesu ali mene ne smeta to toliko koliko sam mislio da hoće. Treba jedno vrijeme da se ponovno resuplya nije tak brzo tako da nije toliki problem.

sake08
15 godina
neaktivan
D-wook kaže...
Kill Frenzy kaže...

Sigurno tak brzo nije da treba malo duže meni se nije činilo tako brzo?

sake08
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Mislim da još nema dlc u ponudi tako da to jedino vidoviti Milan zna i EA (za njih nisam siguran da znaju).

sake08
17 godina
maxis kaže...
D-wook kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ako je resupply/ammo box u blizini onda treba samo 15s.

16 godina
Kill Frenzy kaže...

Oko 15 eura negdje.

maxis kaže...
Kill Frenzy kaže...

Jesu ali mene ne smeta to toliko koliko sam mislio da hoće. Treba jedno vrijeme da se ponovno resuplya nije tak brzo tako da nije toliki problem.

maxis kaže...
D-wook kaže...
Kill Frenzy kaže...

36 sekundi za velike granate. Smoke i gas je nekih 25sec.

Sad su na CTE staviti oko 50 sekundi.

15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
maxis kaže...
D-wook kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ako je resupply/ammo box u blizini onda treba samo 15s.

Tu bi moglo biti spama s granatama .Nadam se da će to maknuti ili bar produžiti vrijeme za resuply mada bi ja rađe da to potpuno izbace.

sake08
14 godina
neaktivan
D-wook kaže...
Kill Frenzy kaže...
D-wook kaže...

A koliko sam čitao sve su i5tice imale taj problem, a čak i neke i7dmice. A neki fail u programiranju jest sigurno jer je BF4 radio bez problema, a Battlefront na istom enginu također. A očito je da je njima taj problem poznat, ali ga neznaju riješiti tako da su se ogradili na način da su stavili min req i56600k, a takve i jače procesore ima manje od 10% gamerske populacije. Lakrdijaši iz EA :)

meni je pomoglo jos 8gb rama

Battlelog: BumbleBee_HR"The difference between who you are and who you want to be is what you do!!"
16 godina
maxis kaže...

Tu bi moglo biti spama s granatama .Nadam se da će to maknuti ili bar produžiti vrijeme za resuply mada bi ja rađe da to potpuno izbace.

Pa i dalje tih 15sec sa ammo boxom je duže nego prije :)

13 godina
Davor kaže...

Kaže da je "instant invite link invalid or expired". Može neki novi link, ovaj je izgleda istekao?

14 godina
neaktivan
Q-Tip kaže...
Davor kaže...

Kaže da je "instant invite link invalid or expired". Može neki novi link, ovaj je izgleda istekao?

https://discord.gg/QzNccqJ

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice