Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.271.518
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Battlefield 1

1 0 hvala 2
13 godina
Re: Battlefield 1
BDS kaže...

Trenutno moram gledati bez zvuka, al koliko vidim, lošiji rezultati nego u beti?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 1

Kolibri vs EVERYTHING (BF1 Mini-Myth)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 1

vidim da kod medica imaju neke nove dvije puske za otkljucati.treba se jednom od pusaka ubit odredjeni br neprijatelja i healova napravit.radim isto ali mi uopce ne broji.jel zna netko gdje grijesim?

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nemaš premium, pretpostavljam
17 godina
neaktivan
BDS kaže...

Kakva je to nacistička njuška koju si linkao?

Sve čekam kad će pozvat na linč židova i genetsko modificiranje vojnika.

15 godina
Kad sam u avionu onda mi cilo vrime blinkaju boje plava, crvena i zelena po monitoru, totalno neigrivo. Ima li itko još takav problem? Ili netko možda zna kako ga riješiti?
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zeko73 kaže...
 Ili netko možda zna kako ga riješiti?

Ne ulazi u avion.

[19xx] 4ntraks
12 godina
zeko73 kaže...
Kad sam u avionu onda mi cilo vrime blinkaju boje plava, crvena i zelena po monitoru, totalno neigrivo. Ima li itko još takav problem? Ili netko možda zna kako ga riješiti?

Meni se nešto slično događalo s HD 7970 u BC2 pa je grafa otišla nakon kratkog vrimena dok u BF4 sa r9 290-kom slične probleme su riješili driveri

ništa mi se neda
13 godina
zeko73 kaže...

BF1 je u početku imao problema sa blinkanjem slike, greškama u prikazu, ali to je sve bilo sa crnom bojom i sve je ispravljeno u patchem i graf driverima.

Ovo s promjenama boja ne bi trebalo imati veze s igrom.

Jesi probao snimiti kako igraš, pa ponovo odgledati? Ono, za svaki slučaj, da odma eliminiraš monitor i kablove kao problem, ako će snimka biti ispravna.

Pretpostavljam da u blizini nemaš drugu grafičku karticu?

Pomoću DDU programa makni drivere od grafičke i ponovo ih snimi.

P.S. kad bi se ovaj problem javljao i u drugim situacijama, onda bi odma posumnjao u grafičku karticu, i to njezinu memoriju. Ali ovako specifičan problem, stvarno nemam pojma. Google ništa ne pronalazi...

15 godina
Google pronalazi samo o black screenu i svi koji su imali taj problem kažu da je riješeno sa driverima još prije 5 misecii. Posumnja bi i ja u grafičku da se konstantno dešava ali dešava se samo u avionu, a ja volim pilotirati :). Svi driveri iza 16.nešto.nešto mi bacaju error 1603 čini mi se da je taj broj, osim ovih spomenutih a ovi najnoviji mi restartaju komp dok sam u igri. Nemam pojma više, id mi na jetru više to..
Zadar živi vječno!
13 godina
zeko73 kaže...

Imam isti problem kao ti. Doduše nije tako neigrivo ali dosta iritantno.  Siguran sam da nije do igre

17 godina
zeko73 kaže...
Google pronalazi samo o black screenu i svi koji su imali taj problem kažu da je riješeno sa driverima još prije 5 misecii. Posumnja bi i ja u grafičku da se konstantno dešava ali dešava se samo u avionu, a ja volim pilotirati :). Svi driveri iza 16.nešto.nešto mi bacaju error 1603 čini mi se da je taj broj, osim ovih spomenutih a ovi najnoviji mi restartaju komp dok sam u igri. Nemam pojma više, id mi na jetru više to..

MRSKI kaže...
zeko73 kaže...

Imam isti problem kao ti. Doduše nije tako neigrivo ali dosta iritantno.  Siguran sam da nije do igre

Hmm, grafe iz istog tabora kod obojice...

15 godina
Koje drivere si stavio?
Zadar živi vječno!
13 godina
Battlefield 1

Nemam pojma. Zadnje koje mi je ponuidio prije desetak dana. Ako je i do njih onda se ista greška provlači kroz više verzija, jer se ovo dešavalo i u prijašnjim verzijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Čini mi se da kad isključim msi afterburner da mi se to ne dešava, ali kratko sam igra pa ću vidit večeras..javim
Zadar živi vječno!
13 godina
Battlefield 1

MVP!!!!

Da vidim vaše najbolje skorove!

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

MVP!!!!

Lulz, kako si to uspio?

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

MVP!!!!

sad si ko kuky 

13 godina
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

MVP!!!!

Lulz, kako si to uspio?

Letio sam ko gunner. Prva smrt nakon nekoliko sekundi. Novi spawn ko gunner.

I pucam ja prema iza, na drugi avion i skužim zemlja sve bliže. Pogledam sjedala u bomberu, unutra samo ja i još jedan gunner, bez pilota

I nisam ni stigao iskočiti, BOOM ogromna eksplozija i počnu se po ekranu ispisivati stvari ko da sam ubio nekog, i među njima raspoznam Team kill

Kako, zašto, ne znam :D

ZeNGe_CRO-mt kaže...
CyberDemonVZ kaže...

MVP!!!!

sad si ko kuky 

AHAHAHAHA

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.3.2017 19:33 (CyberDemonVZ).
15 godina
Battlefield 1

Što je ovom maxu sa TD svima?? Ča si popizdi?

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.3.2017 17:03 (zeko73).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
I meni se to događa s bojama, uglavnom na st. Quentinu i uglavnom u avionu, ali samo plava boja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
zeko73 kaže...

Što je ovom maxu sa TD svima?? Ča si popizdi?

Pusti, to mu je jedini razlog da živi. Bez ture TD-ova ne može mirno spavati. 

Ali ako slučajno njemu daš, bit ćeš prijavljen direktno uredništvu BUG-a!!!

13 godina
Battlefield 1

Tko je gazda Bug discorda? Možete mi javiti ako dođe do kakve promjene da stavim u prvu poruku teme.

Ili ako je to jedan od moderatora, može i sam :)

Pitanje za one koji su dublje proučavali input lag: ako u igri uključim FPS lock na refresh monitora, onda mi CPU i GPU lijepo rade na 60-80%, hladniji i tiši su... Ali dal imam kakve nuspojave?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Tko je gazda Bug discorda? Možete mi javiti ako dođe do kakve promjene da stavim u prvu poruku teme.

Pitanje za one koji su dublje proučavali input lag: ako u igri uključim FPS lock na refresh monitora, onda mi CPU i GPU lijepo rade na 60-80%, hladniji i tiši su... Ali dal imam kakve nuspojave?

Davor je ultimativni overlord. :)

I kaj sad, di su ratnici kad ih treba biti?! Protivnički timovi i konkurentski wannabe elitni virtualni ratnici neće se ubit sami, a ni Davor ih ne može riješit sam.

Što se drugog dijela pitanja tiče, neki se kunu u postojanje input laga kad se igra s uključenim takvim ograničenjem. Osobno igram s vsyncom i tim ograničenjem od prvog dana i ne osjetim nikakav input lag.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.3.2017 21:19 (Danny_HR).
15 godina
Battlefield 1

Pozdrav kolege,

Nisam baš upućen, dali postoji mogućnost, odnosno način da se Premium membership za Battlefield 1 nabavi jeftinije ?

Ako me dobro pamet služi, nekada prije sam za Battlefield 3 kupio preko Azije ili slično pa je cijena bila dosta povoljnija.

Unaprijed hvala !

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Brega55 kaže...

Pozdrav kolege,

Nisam baš upućen, dali postoji mogućnost, odnosno način da se Premium membership za Battlefield 1 nabavi jeftinije ?

Ako me dobro pamet služi, nekada prije sam za Battlefield 3 kupio preko Azije ili slično pa je cijena bila dosta povoljnija.

Unaprijed hvala !

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-1/238803.aspx?page=395&jumpto=5338995&sort=asc&view=flat

17 godina
moderator

M4X, prestani trolati sa TD-ovima na sve postove, u suprotnom ću ti spičiti ban s foruma. Smatraj se upozorenim.

Prati me na YouTubeu! www.youtube.com/c/SUPERDAVOR
17 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

Kod mene je uključenje V-Synca stvaralo lag na mišu (onaj osjećaj "plivanja"). No ne mora značiti da će i kod tebe, jer to ovisi o 100 stvari. To je jedina moguća nuspojava. Ako ti se ponašanje miša ne čini drugačije, nemaš problema 

Kaj se Discorda tiče, ja sam kreator pa po automatizmu i "gazda", Danny_HR također ima sva prava.

Prati me na YouTubeu! www.youtube.com/c/SUPERDAVOR
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.3.2017 7:15 (Davor).
17 godina
Davor kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Kod mene je uključenje V-Synca stvaralo lag na mišu (onaj osjećaj "plivanja"). No ne mora značiti da će i kod tebe, jer to ovisi o 100 stvari. To je jedina moguća nuspojava. Ako ti se ponašanje miša ne čini drugačije, nemaš problema 

Kaj se Discorda tiče, ja sam kreator pa po automatizmu i "gazda", Danny_HR također ima sva prava.

Nemam kupljen/instaliran BF1, ali s obzirom na iskustvo iz prijašnjih BF-ove i Frostbite engine-a, pretpostavljam da Cyber nije koristio VSYNC (jer nije tako napisao), nego FPS lock.

U BF3/4 sam uvijek imao postavljen FPS lock kroz cfg file i nije bilo utjecaja na input lag i slično (uvijek sam stavljao na 120Hz, iako mi je monitor samo 60Hz - tako da nije bilo zamjetnog tearinga i slično).

Sudeći po postu koji sam našao, i dalje se preporuča FPS lock kroz cfg file. Sretno!

https://diaryofdennis.com/2016/08/28/how-to-limit-or-cap-the-fps-in-battlefield-1/

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice